Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σκέφτομαι τώρα που τελειώνω με το στρατό να κουμπώσω έναν διάδρομο στο σπίτι μου. Το υπαίθριο τρέξιμο είναι διαδικασία μέχρι να πας στο κατάλληλο μέρος και πολλές φορές έχει πολλά άτομα να σου πρήζουν τον πούτσο. Δεν γουστάρω πολυκοσμία όταν αθλούμαι. Χώρια ότι έχω κατά τη διάρκεια της μέρας αναλαμπές και κάβλα για άσκηση που αν δεν ανταποκριθώ εκείνη τη στιγμή σβήνει. Γι αυτό παίρνω και πάρα πολλές κάμψεις και έλξεις κάθε μέρα, αλλά το τρέξιμο είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Στατικό ποδήλατο σου συνιστώ.

Μπορείς να κάνεις θαύματα με ένα κάπως φθηνό. Ο διάδρομος είναι κάπως επικίνδυνος εάν θέλεις να τα δώσεις και δεν ενδείκνυται για γρήγορες εναλλαγές. Μέχρι να ανεβάσεις ή να κατεβάσεις πέρασε η ώρα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σκέφτομαι τώρα που τελειώνω με το στρατό να κουμπώσω έναν διάδρομο στο σπίτι μου. Το υπαίθριο τρέξιμο είναι διαδικασία μέχρι να πας στο κατάλληλο μέρος και πολλές φορές έχει πολλά άτομα να σου πρήζουν τον πούτσο. Δεν γουστάρω πολυκοσμία όταν αθλούμαι. Χώρια ότι έχω κατά τη διάρκεια της μέρας αναλαμπές και κάβλα για άσκηση που αν δεν ανταποκριθώ εκείνη τη στιγμή σβήνει. Γι αυτό παίρνω και πάρα πολλές κάμψεις και έλξεις κάθε μέρα, αλλά το τρέξιμο είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
τυπε θελεις να γινεις και εσυ χτιστος?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Με μόνο ένα αγώνα 10χλμ μπροστά μου για φέτος και τα personal best στο 10άρι να πέφτουν το ένα μετά το άλλο, πρέπει να παραμερίσω λίγο το αμιγές κάψιμο λίπους και να βγω να τρέξω λίγο.

Εχθές στατικό ποδήλατο με 10' ζέσταμα και 6 κύκλους 45'' στο 90% και 60'' στο 30%

Σήμερα και αύριο πάμε για τρεξιματάκι σε ταρτάν 15' ζέσταμα και 6*800μ στα 4'.

Γενικώς δίνω έμφαση στο κάψιμο λίπους με πολύ μικρές και πολύ έντονες προπονήσεις. Για παράδειγμα 3' συνεχώς προβολές αριστερού ποδιού εμπρόσθιες πλάγιες και οπίσθιες χτίζοντας από τη 1 επανάληψη στις 4 και πάλι πίσω. Μετά αλλαγή ποδιού, μετά 1 φουλ βαθύ κάθισμα, 1 μισό και 1 βαθύ κάθισμα με άλμα και μέχρι από 4 η κάθε άσκηση και από την αρχή πάλι.

Ποοολύ έντονη άσκηση και πολύ αποτελεσματική για να καις το λίπος ακόμη και μετά την προπόνηση που έτσι κι αλλιώς διαρκεί 15' - 20'

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με μόνο ένα αγώνα 10χλμ μπροστά μου για φέτος και τα personal best στο 10άρι να πέφτουν το ένα μετά το άλλο, πρέπει να παραμερίσω λίγο το αμιγές κάψιμο λίπους και να βγω να τρέξω λίγο.

Εχθές στατικό ποδήλατο με 10' ζέσταμα και 6 κύκλους 45'' στο 90% και 60'' στο 30%

Σήμερα και αύριο πάμε για τρεξιματάκι σε ταρτάν 15' ζέσταμα και 6*800μ στα 4'.

Γενικώς δίνω έμφαση στο κάψιμο λίπους με πολύ μικρές και πολύ έντονες προπονήσεις. Για παράδειγμα 3' συνεχώς προβολές αριστερού ποδιού εμπρόσθιες πλάγιες και οπίσθιες χτίζοντας από τη 1 επανάληψη στις 4 και πάλι πίσω. Μετά αλλαγή ποδιού, μετά 1 φουλ βαθύ κάθισμα, 1 μισό και 1 βαθύ κάθισμα με άλμα και μέχρι από 4 η κάθε άσκηση και από την αρχή πάλι.

Ποοολύ έντονη άσκηση και πολύ αποτελεσματική για να καις το λίπος ακόμη και μετά την προπόνηση που έτσι κι αλλιώς διαρκεί 15' - 20'

Kαλη αποδοση

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μπράβο ρε μάγκες μου ρίχνετε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
E περιπου σε 45 λεπτά το βγάζω αμα ειμαι πιο κουρασμένος μπορει να πάει και 50

75 κιλά ειμαι και 1.80 υψος αλλα έχω λιγο ποσοστο λίπους σε μυικά έχω οτι έχω πάνω μου

Α, καλός είσαι.

Εγώ τελευταία μέτρηση είχα 16% λίπος με 92κιλα και 1,87. Είμαι βαρύς ακόμη για το 10άρι.

Και είμαι στα 49'

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α, καλός είσαι.

Εγώ τελευταία μέτρηση είχα 16% λίπος με 92κιλα και 1,87. Είμαι βαρύς ακόμη για το 10άρι.

Και είμαι στα 49'

To 1000ari σκέτο ποσο το κάνεις? καλυτερη επιδοση?

παιζει ρολο και η διατροφη πχ με καλη διατροφη έχεις καλυτερη επιδοση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω εχω ξεκινησει πολυ δυνατα αυτο το καιρο τα χριστουγεννα θελω να ειμαι στο 12%

μπροκολα , σπανάκια , κουνουπιδια με κάθε φαγητο  :P

ξηρους καρπους στο ενδιαμεσο , φουλ χυμους ροδια , πορτοκαλια , ξηρους καρπους πολυ σταφιδα και καρυδι ταχινι μέλι και κουάκερ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πασχίζω να μη χάσω τη μυϊκότητά μου.

Διότι όταν μπαίνεις σε καταβολική δραστηριότητα προσπαθώντας να χάσεις λίπος, συνήθως δεν τη γλιτώνεις και τρως και μύες μαζί...

Εάν μπορέσω να κάτσει η μπίλια στα 88,5 και 12% θα είμαι ευτυχής για αρχή.

Μετά βλέπουμε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
To 1000ari σκέτο ποσο το κάνεις? καλυτερη επιδοση?

παιζει ρολο και η διατροφη πχ με καλη διατροφη έχεις καλυτερη επιδοση

Εάν ξέρω ότι θα τρέξω μόνο 1.000μ μπορώ να πάω γαμιώντας. Άμα έχω αγώνα 10 χλμ είναι αλλιώς.

Από ό, τι θυμάμαι σε προπονήσεις χωρίς να το πολυπατήσω τα καλά μου ήταν 4:50

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο χοντρός employable του Deree συζητά για τρέξιμο με τον παρθένο αυτιστικό καραβανά... :jerking: :jerking: :jerking:

4:30/km και υπερηφανεύεται κιόλας η αυτιστικιά του Λιμενικού... :jerking: :jerking: :jerking:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Μωρή πουστάρα όποια κι αν είσαι (Νάτσοπαλιάτσο ή Σουπερμάους), χάρηκα που είσαι και πάλι εδώ.

Αν και πιο πολύ για Νάτσοπαλιάτσο μου κάνεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγω εχω ξεκινησει πολυ δυνατα αυτο το καιρο τα χριστουγεννα θελω να ειμαι στο 12%

μπροκολα , σπανάκια , κουνουπιδια με κάθε φαγητο  :P

ξηρους καρπους στο ενδιαμεσο , φουλ χυμους ροδια , πορτοκαλια , ξηρους καρπους πολυ σταφιδα και καρυδι ταχινι μέλι και κουάκερ
Θα επακολουθεί και πολύ ποιοτικο χεσιμο ε τύπε?

Επισκέπτης
E περιπου σε 45 λεπτά το βγάζω αμα ειμαι πιο κουρασμένος μπορει να πάει και 50

75 κιλά ειμαι και 1.80 υψος με 13% περιπου λιπος

ρε μαλακα σαμιαμιδι ανοιξε κανα θρεντ αερομπικ και γραφε τι γραφεις εδω μεσα ποσο τρεχεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom