antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
που εισαι τωρα;μπήκα τύπε τώρα που έχω άδεια αλλά ο ρουφιανοτραμουντάνας πατάει το πλήκτρο συνεχώς
πότε θα κατεβώ Ελλάδα να με κυκλοφορήσεις Δενδροπόταμο?
που εισαι τωρα;μπήκα τύπε τώρα που έχω άδεια αλλά ο ρουφιανοτραμουντάνας πατάει το πλήκτρο συνεχώς
πότε θα κατεβώ Ελλάδα να με κυκλοφορήσεις Δενδροπόταμο?
εμενα οταν με επιτιθετο γιατι κανεις την μουγκη παρθενα;;
κερασει κουριτσι ,κερασω πρωτογαλο.Αυριο πρωι πρωι παω να προμηθευτω,αμα θες παμε παρεα!!θα μου δωκεις και μενα;
σιγα ρε φιλε εγω καπνιζω 2 πακετα τη μερα και καθε χειμωνα αντε να περασω μια γριπη ελαφρια οχι πυρετους και τετοια συναχι λιγο βηχα κιετσι οχι λοιμωξεις του αναπνευστικου και μαλακιες το ανοσοποιητικο εχει να κανει με τον οργανισμο και με τα αντισωματα που παραγει
οχι απλα δεν μου αρεσει η αγενεια
οχι απλα δεν μου αρεσει η αγενεια
Η ευγενεια ειναι για τους φλουφληδες.
Οι αληθινοι αντρουλες τις κομψοτητες τις αφηνουν για το ραφτη
oλα τα μουτρα ευγενικα ειναι
κ αλλοι προκαλουσαν κ το φαγαν το κεφαλι τους
εδω μεσα βεβαια ο μονος κινδυνος ειναι τενοντιτιδα απο τα ποστς κ τον αυνανισμο
Στην Ελλαδα ευγενεια=αδυναμια. Τα σεις και τα σας ειναι για τη γαλλικη πρεσβεια.
ναι ξερω α ου α ου κ οταν κατεβει ο αλλος απο το αμαξι η την μηχανη πρωτη κ ξερογκαζια
Για γυναικες και κοινωνικες συναναστροφες μιλαω. Οχι για μαγκιες κλανιες στο δρομο.
Σκέφτομαι τώρα που τελειώνω με το στρατό να κουμπώσω έναν διάδρομο στο σπίτι μου. Το υπαίθριο τρέξιμο είναι διαδικασία μέχρι να πας στο κατάλληλο μέρος και πολλές φορές έχει πολλά άτομα να σου πρήζουν τον πούτσο. Δεν γουστάρω πολυκοσμία όταν αθλούμαι. Χώρια ότι έχω κατά τη διάρκεια της μέρας αναλαμπές και κάβλα για άσκηση που αν δεν ανταποκριθώ εκείνη τη στιγμή σβήνει. Γι αυτό παίρνω και πάρα πολλές κάμψεις και έλξεις κάθε μέρα, αλλά το τρέξιμο είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Σκέφτομαι τώρα που τελειώνω με το στρατό να κουμπώσω έναν διάδρομο στο σπίτι μου. Το υπαίθριο τρέξιμο είναι διαδικασία μέχρι να πας στο κατάλληλο μέρος και πολλές φορές έχει πολλά άτομα να σου πρήζουν τον πούτσο. Δεν γουστάρω πολυκοσμία όταν αθλούμαι. Χώρια ότι έχω κατά τη διάρκεια της μέρας αναλαμπές και κάβλα για άσκηση που αν δεν ανταποκριθώ εκείνη τη στιγμή σβήνει. Γι αυτό παίρνω και πάρα πολλές κάμψεις και έλξεις κάθε μέρα, αλλά το τρέξιμο είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Θα σου πάρει ένα εξάμηνο να αποιδρυματοποιηθείς και να αρχίσεις να ψάχνεις για καμιά δουλειά.
Αντί να βάζουν τους νέους να δουλέψουν σε αυτή τη χώρα τους βάζουν να παίρνουν κάμψεις και να τρέχουν άσκοπα γύρω γύρω.
Α ρε Μέρκελ που χρειαζόμαστε!
στρατος κ αστυνομια ειναι η ελλαδα πλεον
κ κωλογεροι να παιζουν πρεφα ολη μερα στο καφενειο κ να παιρνουν 1 χιλιαρικο συνταξη
Θα σου πάρει ένα εξάμηνο να αποιδρυματοποιηθείς και να αρχίσεις να ψάχνεις για καμιά δουλειά.
Αντί να βάζουν τους νέους να δουλέψουν σε αυτή τη χώρα τους βάζουν να παίρνουν κάμψεις και να τρέχουν άσκοπα γύρω γύρω.
Α ρε Μέρκελ που χρειαζόμαστε!
αν καποιος ειναι αγενης φιλε εγω τον βαραω στην ψυχρα
Δηλαδη αν καποιος που προηγειται δεν σου κρατησει την πορτα να περασεις, στηνεις καυγα;
Υποκλιση.εδω μεσα βεβαια ο μονος κινδυνος ειναι τενοντιτιδα απο τα ποστς κ τον αυνανισμο