Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σιγα ρε φιλε εγω καπνιζω 2 πακετα τη μερα και καθε χειμωνα αντε να περασω μια γριπη ελαφρια οχι πυρετους και τετοια συναχι λιγο βηχα κιετσι οχι λοιμωξεις του αναπνευστικου και μαλακιες το ανοσοποιητικο εχει να κανει με τον οργανισμο και με τα αντισωματα που παραγει

Αμα καπνιζεις τοσο εισαι καταδικασμενος.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Η ευγενεια ειναι για τους φλουφληδες.
Οι αληθινοι αντρουλες τις κομψοτητες τις αφηνουν για το ραφτη  :rockon:

oλα τα μουτρα ευγενικα ειναι

κ αλλοι προκαλουσαν κ το φαγαν το κεφαλι τους

εδω μεσα βεβαια ο μονος κινδυνος ειναι τενοντιτιδα απο τα ποστς κ τον αυνανισμο

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
oλα τα μουτρα ευγενικα ειναι

κ αλλοι προκαλουσαν κ το φαγαν το κεφαλι τους

εδω μεσα βεβαια ο μονος κινδυνος ειναι τενοντιτιδα απο τα ποστς κ τον αυνανισμο

Στην Ελλαδα ευγενεια=αδυναμια. Τα σεις και τα σας ειναι για τη γαλλικη πρεσβεια.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Στην Ελλαδα ευγενεια=αδυναμια. Τα σεις και τα σας ειναι για τη γαλλικη πρεσβεια.

ναι ξερω α ου α ου κ οταν κατεβει ο αλλος απο το αμαξι η την μηχανη πρωτη κ ξερογκαζια

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σκέφτομαι τώρα που τελειώνω με το στρατό να κουμπώσω έναν διάδρομο στο σπίτι μου. Το υπαίθριο τρέξιμο είναι διαδικασία μέχρι να πας στο κατάλληλο μέρος και πολλές φορές έχει πολλά άτομα να σου πρήζουν τον πούτσο. Δεν γουστάρω πολυκοσμία όταν αθλούμαι. Χώρια ότι έχω κατά τη διάρκεια της μέρας αναλαμπές και κάβλα για άσκηση που αν δεν ανταποκριθώ εκείνη τη στιγμή σβήνει. Γι αυτό παίρνω και πάρα πολλές κάμψεις και έλξεις κάθε μέρα, αλλά το τρέξιμο είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σκέφτομαι τώρα που τελειώνω με το στρατό να κουμπώσω έναν διάδρομο στο σπίτι μου. Το υπαίθριο τρέξιμο είναι διαδικασία μέχρι να πας στο κατάλληλο μέρος και πολλές φορές έχει πολλά άτομα να σου πρήζουν τον πούτσο. Δεν γουστάρω πολυκοσμία όταν αθλούμαι. Χώρια ότι έχω κατά τη διάρκεια της μέρας αναλαμπές και κάβλα για άσκηση που αν δεν ανταποκριθώ εκείνη τη στιγμή σβήνει. Γι αυτό παίρνω και πάρα πολλές κάμψεις και έλξεις κάθε μέρα, αλλά το τρέξιμο είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

:jerking:

Θα σου πάρει ένα εξάμηνο να αποιδρυματοποιηθείς και να αρχίσεις να ψάχνεις για καμιά δουλειά.

Αντί να βάζουν τους νέους να δουλέψουν σε αυτή τη χώρα τους βάζουν να παίρνουν κάμψεις και να τρέχουν άσκοπα γύρω γύρω.

Α ρε Μέρκελ που χρειαζόμαστε!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

πρόσεχε μόνο μην κάνεις τον διάδρομο κρεμάστρα...
για μένα η διαδικασία του να πάω στο κοντινό γήπεδο για τρέξιμο με έκανε να τηρήσω ένα στοιχειώδες πρόγραμμα...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Θα σου πάρει ένα εξάμηνο να αποιδρυματοποιηθείς και να αρχίσεις να ψάχνεις για καμιά δουλειά.

Αντί να βάζουν τους νέους να δουλέψουν σε αυτή τη χώρα τους βάζουν να παίρνουν κάμψεις και να τρέχουν άσκοπα γύρω γύρω.

στρατος κ αστυνομια ειναι η ελλαδα πλεον

κ κωλογεροι να παιζουν πρεφα ολη μερα στο καφενειο κ να παιρνουν 1 χιλιαρικο συνταξη

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Άκυρο. Με πιάνει διάβασμα για ΑΣΕΠ.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Δηλαδη αν καποιος που προηγειται δεν σου κρατησει την πορτα να περασεις, στηνεις καυγα;  :2funny:

oxi re

εννοω να αρχισει να βριζει χωρις λογο για να φανει εξυπνος κ δυνατος κ καλα οπως κανουν οι περισσοτεροι γαμωσπιτοι ελληνες

κ στο στρατο ειχα βαρεσει κοσμο κ μετανιωνω που δεν βαρεσα ακομα περισσοτερα μουνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom