Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε προσεχε μην πουντιασεις και μετα κανεις κοφτες βεντουζες

Τυπε οτι αρρωσταινεις απο το κρυο ειναι μυθος. Απο την πτώση του ανοσοποιητικού αρρωσταινει κάποιος

ειδικα οι καπνιστες έχουν συχνές λοιμώξεις του αναπνευστικου μολις χειμωνιάσει επειδη ταλαιπωρούν τα πνευμονια τους

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τυπε οτι αρρωσταινεις απο το κρυο ειναι μυθος. Απο την πτώση του ανοσοποιητικού αρρωσταινει κάποιος

ειδικα οι καπνιστες έχουν συχνές λοιμώξεις του αναπνευστικου μολις χειμωνιάσει επειδη ταλαιπωρούν τα πνευμονια τους
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μπολντη τι να κανω για να χασω λιπος

σε παρακαλω πολυ απαντησε!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπολντη τι να κανω για να χασω λιπος

σε παρακαλω πολυ απαντησε!
11330_861257877248431_1835656173184937715_n.jpg

Επισκέπτης

σιγα ρε φιλε εγω καπνιζω 2 πακετα τη μερα και καθε χειμωνα αντε να περασω μια γριπη ελαφρια οχι πυρετους και τετοια συναχι λιγο βηχα κιετσι οχι λοιμωξεις του αναπνευστικου και μαλακιες το ανοσοποιητικο εχει να κανει με τον οργανισμο και με τα αντισωματα που παραγει

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
εχει κολλητος φαρμα με αγελαδες στα περιξ της ΒΟΙΩΤΙΑΣ.τωρα αμα δεν τρυπιομαστε 12 μηνες το χρονο κ μαζι με τη whey πινουμε κ αυτο ειναι λαθος??οχι τπτ αλλο αλλα τα 180 κιλα  SQUAT ταχω εκτος κυκλου...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αισχος.τι ερωτησει ςειναι αυτες.τα εχουμε πει εδω.μονο εδγω σφιγγομαι να φανει κατι.ολοι οι αλλοι ειναι απογονοι ολυμπιων και να ξυνουν τα @@ τους εχουν 55εκ χερι και δεν αρωσταινουν με το μυστικο του πρω(κ)τογαλου και λοιπον βοτανων των αρχαιων ετων.

Tεό, γελάει η κομμωτρια με τις χαζομάρες που λες;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλα εννοειται ναι. Ενα ψιλο πουλοβεράκι έβαλα πριν και απο μεσα ενα φανελάκι. Αλλοι φοράγανε και μπουφάν.
Ψοφίμια!

Το πρωι στη γυμναστική πάω κοντομάνικος ομως

Εμένα επειδή έκανα και ππολεμικές τέχνες παλιά μου αρέσει το χειμώνα να κάνω υπαίθρια γυμναστική γυμνόστηθος. Ειδικά αν χιονίζει κιόλας είναι τέλεια.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
εχει κολλητος φαρμα με αγελαδες στα περιξ της ΒΟΙΩΤΙΑΣ.τωρα αμα δεν τρυπιομαστε 12 μηνες το χρονο κ μαζι με τη whey πινουμε κ αυτο ειναι λαθος??οχι τπτ αλλο αλλα τα 180 κιλα  SQUAT ταχω εκτος κυκλου...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
θα μου δωκεις και μενα;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εχω παρει προβιρον
το summa τι ειναι ρε;
την αλλη βδομαδα θα σε παρω τηλ για παραγγελεια

Μην ξεχάσεις να τον ηχογραφήσεις και να πληρώσεις με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ακούς εκεί να σε αποκαλεί βλάκα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom