apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στο μποουλινγκ τυπε :SΠου τύπε;
στο μποουλινγκ τυπε :SΠου τύπε;
οχι τυπε ειμαι εναντιον της γυμναστικηςΑπόλυτε ξηγιέσαι κι εσύ γυμναστήριο ? Είσαι σφίχτης ?
στο μποουλινγκ τυπε :S
εσυ εισαι καταδικασμενος να μεινεις γι απαντ αιιδιος.αποψεις και ερωτησει ςγι αολα,θεωρεις οτι το αναβαρ δεν ειναι αναβολικο,και παλι ποτε δεν παιρνεις τιποτα.μεγαλε αυτη η ριζα summa που λενε;;;
ο αλλος ειπε οτι ειναι η βαση για το dianabol
ΜΑΥΕΡΣ?Αραπινες μαυρες ερωτιαρες???τυπε εσυ τα εχασες απο πρωτογαλα
ο σουκερας απο γλυφομουνια/γλυφοκωλια σε μαυρες
:S
εχω παρει προβιρονεσυ εισαι καταδικασμενος να μεινεις γι απαντ αιιδιος.αποψεις και ερωτησει ςγι αολα,θεωρεις οτι το αναβαρ δεν ειναι αναβολικο,και παλι ποτε δεν παιρνεις τιποτα.
ρε μαλακα απο αυτο φτιαχνεται το ντιαναμπολπου να ξερω τι ειναι το σουμα.μηπως σουμο?:Ρ
ναι τυπε :SΜΑΥΕΡΣ?Αραπινες μαυρες ερωτιαρες???
Θοδωρα, πες κανα μαντζουνι να κανουμε χερια σαν τον τυπο στο εξωφυλλο.
http://[URL unfurl="true"]www.magsconnect.com/images/mag_covers/thumbs-370-484/18811_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]κουμπωσε κανα μαυρο διαβολο τυπε :headbang3:
πως τα παιρνεις αυτα τυπε?μαγκες ποια ειναι η αποψη σας για τα παρακατω?
1)san ph modified creatine
2)cm2 nitrate, παλι της san
Εχω ξεκινησει και τα παιρνω. Το 1 καθε μερα πρωι απογευμα. Το 2 πριν την προπονηση. Εχω αρχισει να βλεπω βελτιωση σε αντοχη και δυναμε, αλλα μετα το workout με πιανει τρελη υπνηλια
πως τα παιρνεις αυτα τυπε?
ενεσιμα?
γιαυτο εχει παρενεργιες τυπεΔισκια ειναι.
αυτο αλλα ΟΧΙ ΣΕ ΧΑΠΙ!!!ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο το βυζι....ΦΡΕΣΚΟ!Ελληνικο...Κ τσαμπα!!!τωρα αν δουλεψει σε μενα οπως δουλεψε στην Εθνικη βαση Εργομετρικων στο ΟΑΚΑ θα δειξει.....10 ΛΙΤΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ μου σε μεριδουλες...