Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν αφηνεις ετσι τους φιλους, αλλα αμα την πεσουν σε αλλη ενω εχουν σχεση τους ρουφιανευεις  :2funny:

Έτσι έλεγα αλλα έχω προσέξει οτι τελικα δεν το κάνω αυτο. Κάτι με σταματά ισως τελικα να μη γουσταρω τον άχαρο ρολο του ρουφιανου ... ωστοσο τους το υπενθυμιζω οτι έχουν κοπελα γιατι μερικοι το ξεχνάνε

στη τελικη αμα η άλλη ειναι έξυπνη αργα ή γρηγορα θα το καταλαβει μονη της

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και φυσικα δεν τους βοηθάω. Τις προάλλες κάποιος μου ζητησε το κινητο μιας φιλης μου η οποια ειναι ελευθερη και θα ψηνοτανε αλλα δεν του το έδωσα ακριβως επειδη έχει κοπελα επισης κλειδωσα και τους φιλους μου στο φβ για να μην την βρει απο εκει μονο οι mutual ειναι ανοιχτοι

μολις με το καλο χωρισει και έρθει να μου το ζητησει θα τον βοηθησω

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Και φυσικα δεν τους βοηθάω. Τις προάλλες κάποιος μου ζητησε το κινητο μιας φιλης μου η οποια ειναι ελευθερη και θα ψηνοτανε αλλα δεν του το έδωσα ακριβως επειδη έχει κοπελα επισης κλειδωσα και τους φιλους μου στο φβ για να μην την βρει απο εκει μονο οι mutual ειναι ανοιχτοι

μολις με το καλο χωρισει και έρθει να μου το ζητησει θα τον βοηθησω

θες να παμε αυριο μαζι σινεμα

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπόλντυ σε έκανα Google με το 3.30 /km και σε βρήκα νομίζω

Tariku_Bekele.jpg

κόψε κάτι ρε παίχτη!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ενταξει αναλογα σε τι φάση εισαι αν εισαι σε φάση ανοδου και τρως καθαρα για να βαλεις κιλα θα βαλεις λιγο λιπος αμα προσέχεις. Μετα μπορεις να περάσεις σε φάση καθοδου που θα πέσεις σε κιλά για να κάψεις το λιπος και να μεινει το αποτελεσμα.

4:50? ανασκουμπώσου λιγο τις προάλλες το έβγαλα 3:30 αλλα το πηγα γαμιοντας  ;)

Νομίζω συγκρίνουμε δύο διαφορετικά πράγματα.

Εσύ μιλάς για ένα τεστ που έκανες πόσο μπορείς να βγάλεις το χιλιόμετρο και εγώ σου λέω για προπόνηση με σκοπό το 10άρι. Το 3:30 δεν είναι διατηρήσιμο σε αγώνα αλλιώς θα έκανες 10' λιγότερο και θα ήσουν στα 35'. Τι αγώνα, ούτε καν σε προπόνηση με 6*1000 δεν είναι διατηρήσιμο...

Σαν να λέμε πόσο σηκώνεις μπάρα μια επανάληψη και πόσο βάρος βάζεις στα σετ. Όσο κάνεις μια επανάληψη δεν μπορείς να το βάλεις σε προπόνηση.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπορω πολυ ευκολα σε 3-4 μήνες να βάλω 5 κιλά μυικά χωρις χάπια κτλπ μονο με πολλη γυμναστικη και οσπρια κιολας χωρις καν κρέας.

Περυσι σε κάποια φάση ειχα φτάσει 81 κιλά αλλα μετά έπεσα ειχα γινει ντούκι  :dancing:

Λίγο το χρονικό διάστημα που λες. Και χωρίς κρέας; Σε ένα χρόνο θα πρέπει να βάλεις αυτό το στόχο. Και πόσο λίπος θα βάλεις με +5 μυϊκά κιλά;;;

Συγγνώμη αλλά μου φαίνονται λίγο υπερβολικά αυτά. Και με τα 5 μυϊκά κιλά σε 4 μήνες και με το 3:30 στο χιλιόμετρο. Το δεύτερο πάει στο καλό αλλά τα 5 μυϊκά σε 4 μήνες και χωρίς κρέας είναι κάπως παρά φύσιν να το πω;...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Νομίζω συγκρίνουμε δύο διαφορετικά πράγματα.

Εσύ μιλάς για ένα τεστ που έκανες πόσο μπορείς να βγάλεις το χιλιόμετρο και εγώ σου λέω για προπόνηση με σκοπό το 10άρι. Το 3:30 δεν είναι διατηρήσιμο σε αγώνα αλλιώς θα έκανες 10' λιγότερο και θα ήσουν στα 35'. Τι αγώνα, ούτε καν σε προπόνηση με 6*1000 δεν είναι διατηρήσιμο...

Σαν να λέμε πόσο σηκώνεις μπάρα μια επανάληψη και πόσο βάρος βάζεις στα σετ. Όσο κάνεις μια επανάληψη δεν μπορείς να το βάλεις σε προπόνηση.

Δεν μιλησα για 10αρι. Σε ρωτησα ξεχωριστα το 1000μετρο ποσο το βγάζεις.

To 1000ari σκέτο ποσο το κάνεις? καλυτερη επιδοση?

παιζει ρολο και η διατροφη πχ με καλη διατροφη έχεις καλυτερη επιδοση

ελληνικα μιλάω  :P

Μπόλντυ σε έκανα Google με το 3.30 /km και σε βρήκα νομίζω

Tariku_Bekele.jpg

κόψε κάτι ρε παίχτη!

τι λες μωρε? 2 γνωστα πιτσιρικια 18χρονων δικα μου το έχουν βγαλει και σε 2:58 εγω ειμαι γερος πια.

Λίγο το χρονικό διάστημα που λες. Και χωρίς κρέας; Σε ένα χρόνο θα πρέπει να βάλεις αυτό το στόχο. Και πόσο λίπος θα βάλεις με +5 μυϊκά κιλά;;;

Συγγνώμη αλλά μου φαίνονται λίγο υπερβολικά αυτά. Και με τα 5 μυϊκά κιλά σε 4 μήνες και με το 3:30 στο χιλιόμετρο. Το δεύτερο πάει στο καλό αλλά τα 5 μυϊκά σε 4 μήνες και χωρίς κρέας είναι κάπως παρά φύσιν να το πω;...

1 κιλο το μήνα περιπου.

Ναι χωρις κρέας γιατι? τα οσπρια εχουν περισσοτερη πρωτεινη απο το κρέας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Πάτα στο google αμινοξέα και κάτσε διάβασε, δεν ειναι κακο να μη γνωριζεις καλά κάτι, κακο ειναι να νομιζεις οτι το ξερεις καλά

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πάτα στο google αμινοξέα και κάτσε διάβασε, δεν ειναι κακο να μη γνωριζεις καλά κάτι, κακο ειναι να νομιζεις οτι το ξερεις καλά

Φασολια 21γρ
Μπιζελια 23γρ
Φακες 23γρ

Γαλοπουλα στηθος 24γρ
Γαλοπουλα μπουτι 20γρ
Κοτοπουλο στηθος 22γρ
Κοτοπουλο μπουτι 20γρ
Μοσχαρι 20γρ
Ελαφι 21γρ
Λαγος 21γρ
Χοιρινο 21γρ
Βοδινο συκωτι 20γρ
Βοδινο (χωρις λιπος) 21γρ

Κοιτα οταν μου γράφουν καποιοι εδω μεσα οτι ειμαι ολυμπιονικης επειδη βγαζω το χιλιαρι στα 3 και 30 ε ντάξει τι να κάτσω να σκεφτώ μετα? μην τα λες σε μενα αυτα στους αλλους απο πανω κατσε και πες τα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Τον πούτσο κλαίγανε. Αυτό σου πα να ψάξεις ρε μπουνταλά;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
1 κιλο το μήνα περιπου.

Ρε τύπε μου πώς θα βάζεις ένα κιλό το μήνα μυϊκό; Και τι άλλο θα βάζεις; Πόσο λίπος ας πούμε;

Μόνο μυϊκό είναι κάπως δύσκολο.

Για κάθε 1 μυός θα είναι και 1 λίπους;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τον πούτσο κλαίγανε. Αυτό σου πα να ψάξεις ρε μπουνταλά;

Τι να ψάξω? έγραψα πριν οτι έχω βαλει και το ροδι στην διατροφη μου. Αμα ηξερες τι παιζει με το ροδι και αν ειχες διαβασει καλυτερα τι γράφω δεν θα μου εκανες αυτη την ερωτηση.Περιέχει 15 αμινοξέα τη στιγμη που τα απαραιτητα ειναι 9.  

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Τι να ψάξω? έγραψα πριν οτι έχω βαλει και το ροδι στην διατροφη μου. Αμα ηξερες τι παιζει με το ροδι και αν ειχες διαβασει καλυτερα τι γράφω δεν θα μου εκανες αυτη την ερωτηση.Περιέχει 15 αμινοξέα τη στιγμη που τα απαραιτητα ειναι 9. 

Ποσοτητα!=Ποιότητα (στο γραψα και προγραμματιστικά που καταλαβαίνεις)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποσοτητα!=Ποιότητα (στο γραψα και προγραμματιστικά που καταλαβαίνεις)

Ψάξε καλυτερα για το ροδι. Ειναι δυναμιτης.

μην τρωτε μονο για να φουσκώσετε. Να τρως και για να θωρακισεις τον οργανισμο απο ολες τις αποψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom