Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μην τρωτε μονο για να φουσκώσετε. Να τρως και για να θωρακισεις τον οργανισμο απο ολες τις αποψεις

Δε διαφωνώ. Εσυ καθεσαι και γραφεις οτι θα παρεις μυικα κιλα με αυτη τη διατροφη  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δε διαφωνώ. Εσυ καθεσαι και γραφεις οτι θα παρεις μυικα κιλα με αυτη τη διατροφη  

Oταν τρως ρε αγορι μου σα γουρουνι 2 πιάτα την ημέρα οσπρια δεν θα παχυνεις σε 1 μηνα? τουλαχιστον 1 κιλο? και γυμνάζεσαι και ενα 2ωρο την ημέρα ?

οχι να τρως σκουπιδια. Να τρως ολα οσα χρειαζονται

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τελικά δεν ξέρεις ούτε τα βασικά.Κάτσε διάβασε σοβαρά αν θες να λες οτι ασχολείσαι, αυτο εχω να πω. Μαζί σου ειμαι στο μέτρο και στο λίγο απ ολα στη διατροφη, πανω απ ολα η υγεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τελικά δεν ξέρεις ούτε τα βασικά.Κάτσε διάβασε σοβαρά αν θες να λες οτι ασχολείσαι, αυτο εχω να πω. Μαζί σου ειμαι στο μέτρο και στο λίγο απ ολα στη διατροφη, πανω απ ολα η υγεια

Δεν ξέρω ουτε τα βασικά σε τι?

εγω σου λεω οτι πάχυνα μεσα σε ενα 3-4μηνο 4-5 κιλά και τα ειδα πανω μου να μπαινουν σαν μυς δεν ειδα ιχνος λιπους σε κοιλιτσα κτλπ προσωπικο περιστατικο αναφέρω δεν κάνω επιστημονικη αναλυση

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Το "υπάρχουν και δουλειές" πού πήγε; Δε σου κολλαγε σαν ψεμα επειδή ειναι Κυριακη;

Γιατι εισαι κακοπροαιρετος και ζηλιαρης, ρε μαν; Μπορει η κοπελα να ειναι νοσοκομα η ενστολη και να ειχε πρωινη βαρδια.  :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Oταν τρως ρε αγορι μου σα γουρουνι 2 πιάτα την ημέρα οσπρια δεν θα παχυνεις σε 1 μηνα? τουλαχιστον 1 κιλο? και γυμνάζεσαι και ενα 2ωρο την ημέρα ?

οχι να τρως σκουπιδια. Να τρως ολα οσα χρειαζονται

Οτιδήποτε και να τρως σε υπερβολή θα παχύνεις.

Και το ρήμα παχαίνω παραπέμπει σε κυρίως λίπος.

Θέλω όμως να καταλάβω. Το να πάρεις 5 κιλά μυϊκά θα συνοδευτεί και από 5 κιλά λίπους;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οτιδήποτε και να τρως σε υπερβολή θα παχύνεις.

Και το ρήμα παχαίνω παραπέμπει σε κυρίως λίπος.

Θέλω όμως να καταλάβω. Το να πάρεις 5 κιλά μυϊκά θα συνοδευτεί και από 5 κιλά λίπους;

Δεν έκατσα να μετρηθώ με μεζούρες και άλλα προηγμένα τεχνολογικά μέσα για να υπολογισω το επι τοις εκατο ποσοστο της πρωτεινης που μπηκε και άλλα τέτοια υπερβολικα εγω σου λέω εφαγα καλα ενα διαστημα γυμναστηκα πολυ πηγα στη ζυγαριά και ειδα 4κιλά με 5 πάνω το 1 μπορει να ηταν και υγρα οποτε βάλε 4 να εισαι οκ και μετα πηγα και στο καθρεφτη και δεν ειδα ουτε κοιλιτσα να σακουλιάζει οποτε ειπα ειμαι οκ.

Το point απο ολο αυτο ειναι οτι μπορεις να παχυνεις τρωγοντας οσπρια μονο σε μεγάλες ποσοτητες και κάνοντας γυμναστική καθημερινά μπορεις να δεις σε 3-4 μήνες αποτέλεσμα προς τα πάνω θα βάλεις και λιπος αλλα δεν θα φανει τοσο οσο νομιζεις

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν έκατσα να μετρηθώ με μεζούρες και άλλα προηγμένα τεχνολογικά μέσα για να υπολογισω το επι τοις εκατο ποσοστο της πρωτεινης που μπηκε και άλλα τέτοια υπερβολικα εγω σου λέω εφαγα καλα ενα διαστημα γυμναστηκα πολυ πηγα στη ζυγαριά και ειδα 4κιλά με 5 πάνω το 1 μπορει να ηταν και υγρα οποτε βάλε 4 να εισαι οκ και μετα πηγα και στο καθρεφτη και δεν ειδα ουτε κοιλιτσα να σακουλιάζει οποτε ειπα ειμαι οκ.

Το point απο ολο αυτο ειναι οτι μπορεις να παχυνεις τρωγοντας οσπρια μονο σε μεγάλες ποσοτητες και κάνοντας γυμναστική καθημερινά μπορεις να δεις σε 3-4 μήνες αποτέλεσμα προς τα πάνω θα βάλεις και λιπος αλλα δεν θα φανει τοσο οσο νομιζεις

Από το υπογραμμισμένο και μόνο ακυρώθηκε το ότι μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις 5 μυϊκά κιλά σε 3-4 μήνες.

Αφού δεν τα μέτρησες πώς ξέρεις ότι είναι μυϊκά; ΜΟΝΟ οι μετρήσεις σου δείχνουν τι μεταβολή έχει γίνει και πού.

Συνεπώς ΕΙΚΑΖΕΙΣ ότι είναι μυϊκά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Από το υπογραμμισμένο και μόνο ακυρώθηκε το ότι μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις 5 μυϊκά κιλά σε 3-4 μήνες.

Αφού δεν τα μέτρησες πώς ξέρεις ότι είναι μυϊκά; ΜΟΝΟ οι μετρήσεις σου δείχνουν τι μεταβολή έχει γίνει και πού.

Συνεπώς ΕΙΚΑΖΕΙΣ ότι είναι μυϊκά...

Τα ειδα στο καθρεφτη. Τι με ενδιαφερουν οι μετρησεις αμα η εικονα ειναι εντάξει? αμα το αισθητικο αποτέλεσμα ειναι οκ? και αν η δυναμη και η υγεια ειναι σε καλα επιπεδα? οι μισοι απο αυτους που μετριούνται έχουν χάσει τη μπαλα δεν ξέρουν ουτε για τι γυμνάζονται μονο ενα νουμερο βλέπουν και παθαινουν ψυχωση με τα νουμερα σου λεω την ουσια δεν την έπιασες κοιτάς το δέντρο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τα ειδα στο καθρεφτη. Τι με ενδιαφερουν οι μετρησεις αμα η εικονα ειναι εντάξει? αμα το αισθητικο αποτέλεσμα ειναι οκ? και αν η δυναμη και η υγεια ειναι σε καλα επιπεδα? οι μισοι απο αυτους που μετριούνται έχουν χάσει τη μπαλα δεν ξέρουν ουτε για τι γυμνάζονται μονο ενα νουμερο βλέπουν και παθαινουν ψυχωση με τα νουμερα σου λεω την ουσια δεν την έπιασες κοιτάς το δέντρο

Είμαι του καθρέπτη και το σώμα δείχνει τις αλλαγές του και όχι μόνο σε εσένα αλλά και στα σχόλια των γύρω σου και των ...ρούχων σου.

Ωστόσο είμαι λάτρης των αριθμών. ΜΟΝΟ οι αριθμοί λενε την αλήθεια διότι είναι αμείλικτοι, μετρήσιμοι, συγκρίσιμοι. Αυτό που θα δεις στον καθρέπτη τη μια εποχή σου είναι οκ και την άλλη εποχή σου λέει πως θες κι άλλο.

Τέλος, για να φθάσεις κάπου πρέπει να ξέρεις το πού είσαι. Και αυτό φίλε σου το δείχνει μόνο το υπερσύγχρονο μηχάνημα που σνομπάρεις

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
άλλο σκεπτικό ο ένας και άλλο ο άλλος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είμαι του καθρέπτη και το σώμα δείχνει τις αλλαγές του και όχι μόνο σε εσένα αλλά και στα σχόλια των γύρω σου και των ...ρούχων σου.

Ωστόσο είμαι λάτρης των αριθμών. ΜΟΝΟ οι αριθμοί λενε την αλήθεια διότι είναι αμείλικτοι, μετρήσιμοι, συγκρίσιμοι. Αυτό που θα δεις στον καθρέπτη τη μια εποχή σου είναι οκ και την άλλη εποχή σου λέει πως θες κι άλλο.

Τέλος, για να φθάσεις κάπου πρέπει να ξέρεις το πού είσαι. Και αυτό φίλε σου το δείχνει μόνο το υπερσύγχρονο μηχάνημα που σνομπάρεις

Ε το καταλαβα οτι έχεις μια ψυχωση με τους αριθμους για αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις τι θελω να σου πω. Οι αριθμοι δεν λένε πάντα την αληθεια διοτι μπορει να έχεις ένα σωμα που φαινεται αδυνατο και να μην φαινεται πχ οτι ζυγιζει 90 κιλά ακριβως επειδη ειναι μαζεμένο και δεν πετάνε οι πατσάδες και τα σωσιβια

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ε το καταλαβα οτι έχεις μια ψυχωση με τους αριθμους για αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις τι θελω να σου πω. Οι αριθμοι δεν λένε πάντα την αληθεια διοτι μπορει να έχεις ένα σωμα που φαινεται αδυνατο και να μην φαινεται πχ οτι ζυγιζει 90 κιλά ακριβως επειδη ειναι μαζεμένο και δεν πετάνε οι πατσάδες και τα σωσιβια

εεεπ τα 90 δεν είναι πολλά... αν έχεις το ανάλογο ύψος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εεεπ τα 90 δεν είναι πολλά... αν έχεις το ανάλογο ύψος...

Ενα παραδειγμα εφερα ρε παιδι μου ενταξει. Μπορει ο άλλος να ειναι 1.80 85 κιλά και τα ιδια κιλα και υψος σε εναν αλλον να τον δειχνουν χοντρο ενω τον άλλο αδυνατο ειναι πως κατανέμονται πανω σου και αν ειναι ποιοτικα και εισαι γυμνασμένος αν δεν εισαι και κρέμονται ε ειναι λογικο ρε φιλε να φαινεσαι χοντρος αυτο του λεω για τον καθρεφτη αλλα δεν το καταλαβαινει  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω την γνωμη μου μπαινω και γραφω εδω μεσα οποιος δεν θέλει να μην θεωρει οτι δινω συμβουλές ή να μην ακολουθησει αυτα που λεω  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω την γνωμη μου μπαινω και γραφω εδω μεσα οποιος δεν θέλει να μην θεωρει οτι δινω συμβουλές ή να μην ακολουθησει αυτα που λεω  ;)

A, παλι καλα τυπε που δινεις το ελευθερο σε καποιον αν θελει να μην ακολουθει αυτα που λες :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
A, παλι καλα τυπε που δινεις το ελευθερο σε καποιον αν θελει να μην ακολουθει αυτα που λες :grin:

Δεν δινω το ελευθερο μη με δουλεύεις αλλα επειδη βλεπω οτι κάποιοι τα παιρνουν περιεργα ξεκαθαριζω τη θεση μου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν δινω το ελευθερο μη με δουλεύεις αλλα επειδη βλεπω οτι κάποιοι τα παιρνουν περιεργα ξεκαθαριζω τη θεση μου.

Eυτυχως τυπε. Ετσι να τα λες ξεκαθαρα ξηγημενα και σταρατα

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Είσαι σε μεγάλη φόρμα το τελευταίο 24ωρο: γκόμενα, πρωτεϊνη οσπρίων, μυικά κιλά με πολύ φαγητό, πουσαπς και τρέξιμο, ποιος γαμεί τις λιπομετρήσεις μπροστά στον καθρέφτη...είχες πέσει τον τελευταίο καιρό αλλά έκανες βαρβάτο καμμπακ
Πες λίγο αν θες με βάση την πείρα σου: το τρομπάρισμα ποιους μυς αναπτύσσει? Πήχεις? Θηριώδεις δικέφαλους-τρικέφαλους?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με τη γυμναστική ασχολουμαι χρόνια. Τωρα αν θεωρεις την σημερινη εποχη δυσκολο να βρεις γυναικα τι να σου πω κάτι κανεις λάθος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom