Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γενικα παντως παρατηρώ οτι αποδεσμεύετε πράγματα απο αυτα που λέει ο άλλος μονο και μονο για να του την πειτε. Μυικα πηρα περυσι το καλοκαιρι έπεσα οπως ειναι και φυσιολογικο. Ο αλλος μου ειπε οτι δεν ξέρω ουτε τα βασικα και οταν τον ρωτησα σε τι σηκωθηκε και έφυγε. Μου μιλησε για αμινοξεα ενω πιο πριν ειχα μιλησει για το ροδι. Ανθρωπος που ξέρει απο αμινοξέα και γενικα απο διατροφη δεν κάθεται να γράψει τέτοια πράγματα ουτε να περάσει το ροδι στο ντουκου.

Καθιστε να διαβάσετε μερικα πράγματα και να δειτε που κάνετε λάθος και αφήστε το να την πειτε στον άλλον δεν βγάζεις κάτι εγω τα κουμάντα μου τα έχω κανει και οτι θλεώ να πετυχω το πετυχαινω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με τη γυμναστική ασχολουμαι χρόνια. Τωρα αν θεωρεις την σημερινη εποχη δυσκολο να βρεις γυναικα τι να σου πω κάτι κανεις λάθος

Koιτα επειδη εσυ εισαι ωραιο παιδι και ελκυστικος και βρισκεις δε σημαινει οτι το ιδιο ισχυει και για τους αλλους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Koιτα επειδη εσυ εισαι ωραιο παιδι και ελκυστικος και βρισκεις δε σημαινει οτι το ιδιο ισχυει και για τους αλλους

Γινε και εσυ ρε φιλε... σηκω απο τον καναπέ και δραστηριοποιήσου.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Γενικα παντως παρατηρώ οτι αποδεσμεύετε πράγματα απο αυτα που λέει ο άλλος μονο και μονο για να του την πειτε. Μυικα πηρα περυσι το καλοκαιρι έπεσα οπως ειναι και φυσιολογικο. Ο αλλος μου ειπε οτι δεν ξέρω ουτε τα βασικα και οταν τον ρωτησα σε τι σηκωθηκε και έφυγε. Μου μιλησε για αμινοξεα ενω πιο πριν ειχα μιλησει για το ροδι. Ανθρωπος που ξέρει απο αμινοξέα και γενικα απο διατροφη δεν κάθεται να γράψει τέτοια πράγματα ουτε να περάσει το ροδι στο ντουκου.

Καθιστε να διαβάσετε μερικα πράγματα και να δειτε που κάνετε λάθος και αφήστε το να την πειτε στον άλλον δεν βγάζεις κάτι εγω τα κουμάντα μου τα έχω κανει και οτι θλεώ να πετυχω το πετυχαινω.
Πήρες μυικά κιλά με το μάτι πάντα, και με τρέξιμο και πουσαπς...σοβαρέψου

Το πρόβλημα, αλλά διασκεδαστικό πρόβλημα, με την περίπτωσή σου είναι ότι είσαι αυθεντία σε όλα χωρίς να ξέρεις τελικά τίποτα για οτιδήποτε, ίσως το πρόβλημα να ξεκινάει από το ότι δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις ειδάλλως πχ θα καταλάβαινες αυτό που σου έγραψε κι ο άλλος, ότι όπως όλα τα λιπαρά δεν είναι ίδια, έτσι και οι πρωτεϊνες έχουν μικρές αλλά σημαντικές διαφορές μεταξύ τους και μόνο κάποιος στόκος συγκρίνει τροφές γράφοντας το Α έχει 15 γρ, το Β 10 άρα Α>Β

Κιπ απ δε γκουντ γουορκ ναούμε και μη μασάς

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Γινε και εσυ ρε φιλε... σηκω απο τον καναπέ και δραστηριοποιήσου.

Αστα γατακια να νιαουριζουν, γιγαντα. Αυτους δεν τους κανει ελκυστικους ουτε ο Φουστανος, ουτε κι η Μεγαλοχαρη στην Τηνο μη σου πω. Για αυτο σε ζηλευουν  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πήρες μυικά κιλά με το μάτι πάντα, και με τρέξιμο και πουσαπς...σοβαρέψου

Το πρόβλημα, αλλά διασκεδαστικό πρόβλημα, με την περίπτωσή σου είναι ότι είσαι αυθεντία σε όλα χωρίς να ξέρεις τελικά τίποτα για οτιδήποτε, ίσως το πρόβλημα να ξεκινάει από το ότι δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις ειδάλλως πχ θα καταλάβαινες αυτό που σου έγραψε κι ο άλλος, ότι όπως όλα τα λιπαρά δεν είναι ίδια, έτσι και οι πρωτεϊνες έχουν μικρές αλλά σημαντικές διαφορές μεταξύ τους και μόνο κάποιος στόκος συγκρίνει τροφές γράφοντας το Α έχει 15 γρ, το Β 10 άρα Α>Β

Κιπ απ δε γκουντ γουορκ ναούμε και μη μασάς

Έχεις κάνει ποτε push ups με παλαμάκια ή με ανοιχτά τα χέρια να δεις πως σε πιάνουν στη πλάτη και στο στήθος? σακιδιο με βάρος έχεις φορέσει στη πλάτη σου και να πέσεις για κάμψεις?

τα γραμμάρια ειναι τα μακροσυστατικά της κάθε τροφης που ειναι αναρτημένα στο bodybuilding.gr ολοι εκει μέσα ειναι στόκοι και εσυ εισαι ο έξυπνος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν δεν εισαι σπουδαγμένος πανω στην διατροφή ή τη γυμναστική πιστεψε με ξερουμε ακριβως τα ιδια πράγματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και να βαρας παλαμακια σε ζεϊμπέκικο ειναι καλη ασκηση  :rockon:

Ρε το έχεις κανει ποτε ή οχι? ασε το κράξιμο. Με το κράξιμο δεν εισαι μάγκας ουτε γινεσαι ανώτερος οπως λανθασμένα σε έχουν μάθει να νομιζεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε το έχεις κανει ποτε ή οχι? ασε το κράξιμο. Με το κράξιμο δεν εισαι μάγκας ουτε γινεσαι ανώτερος οπως λανθασμένα σε έχουν μάθει να νομιζεις.

Οχι δεν το χω κανει, δεν εχω φτασει σε τοσο ψηλο επίπεδο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι δεν το χω κανει, δεν εχω φτασει σε τοσο ψηλο επίπεδο

Ωραια. Τοτε αμα δεν το έχεις και δεν το έχετε κανει γενικοτερα μην μου γράφετε μλκιες οτι δεν ξέρω εγω και ξέρετε εσεις.

Οταν βάζετε φωτογραφιες με το πριν και το μετά μπροστα απο εναν καθρεφτη και τις δειχνετε στους γυμναστες σας μην μου γράφετε οτι και καλα τα ειδα με το μάτι εγω και εσεις με το μάτι τα βλέπετε αλλα ειναι αυτο που ειπα πριν έχετε ορεξη σημερα να κράξετε απομονώνετε ενα δυο πραγματάκια απο αυτα που λέω και χαίρεστε.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ουτε κβοτ δεν με κανει ο μπολντης κ καλα δεν βλεπει τι γραφω  :grin:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Έχεις κάνει ποτε push ups με παλαμάκια ή με ανοιχτά τα χέρια να δεις πως σε πιάνουν στη πλάτη και στο στήθος? σακιδιο με βάρος έχεις φορέσει στη πλάτη σου και να πέσεις για κάμψεις?

τα γραμμάρια ειναι τα μακροσυστατικά της κάθε τροφης που ειναι αναρτημένα στο bodybuilding.gr ολοι εκει μέσα ειναι στόκοι και εσυ εισαι ο έξυπνος?
Ο πρώτος άνθρωπος που πήρε μύς, και μάλιστα 5 κιλά σε 3 μήνες με πουσάπς και τρέχοντας  :jerking:

Ανεπήδηκτος πηδήσεως και μαθήσεως

Αφού λοιπόν τα πολλά γραμμάρια είναι καλά, η ζελατίνη που έχει >80 γρ ανά 100, είναι η καλύτερη τροφή  :jerking:
Αλλά από άτομο που πληροφορείται διατροφικά από το bodybuilding.gr τι καλύτερο να περιμένω
Μπες εδώ τουλάχιστον να παίρνεις καμιά πληροφορία της προκοπής

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο πρώτος άνθρωπος που πήρε μύς, και μάλιστα 5 κιλά σε 3 μήνες με πουσάπς και τρέχοντας  :jerking:

Ανεπήδηκτος πηδήσεως και μαθήσεως

Αφού λοιπόν τα πολλά γραμμάρια είναι καλά, η ζελατίνη που έχει >80 γρ ανά 100, είναι η καλύτερη τροφή  :jerking:
Αλλά από άτομο που πληροφορείται διατροφικά από το bodybuilding.gr τι καλύτερο να περιμένω
Μπες εδώ τουλάχιστον να παίρνεις καμιά πληροφορία της προκοπής

Χαζος εισαι αγορι μου? εγραψα εγω πουθενα οτι οταν πηρα τα μυικα έτρεχα τα χιλιομετρα που τρέχω τωρα? βρες μου ποστ (απο χθες) που γράφω τέτοιο πράγμα. Εγω εγραψα οτι έκανα εκεινη τη περιοδο πολλη γυμναστική. Με ρωτησε κανεις τι ειδους γυμναστική εκανα? απλα παίρνετε οτι σας συμφέρει απο αυτά που γράφω και το μεταφράζετε οπως θέλετε κατα τα αλλα εγω δεν ξέρω να διαβάζω και δεν καταλαβαινω αυτα που μου γράφουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και η ερωτηση μου παραμένει .... έχει κανει κανεις απο εσάς που σνομπάρετε τα push ups τις ασκήσεις που έχω γραψει πιο πάνω?

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Χαζος εισαι αγορι μου? εγραψα εγω πουθενα οτι οταν πηρα τα μυικα έτρεχα τα χιλιομετρα που τρέχω τωρα? βρες μου ποστ (απο χθες) που γράφω τέτοιο πράγμα. Εγω εγραψα οτι έκανα εκεινη τη περιοδο πολλη γυμναστική. Με ρωτησε κανεις τι ειδους γυμναστική εκανα? απλα παίρνετε οτι σας συμφέρει απο αυτά που γράφω και το μεταφράζετε οπως θέλετε κατα τα αλλα εγω δεν ξέρω να διαβάζω και δεν καταλαβαινω αυτα που μου γράφουν.
Γράψε ρε Μπόμπο τότε τι σκατά είναι η πολλή γυμναστική που σε φόρτωσε με 5 κιλά σε 3 μήνες χωρίς φάρμακο? Ασκήσεις με αλτήρες? Μονόζυγο με βάρη?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Stories

Νέο!