Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εν τω μεταξυ αυτες οι καμψεις τριγωνακι που λεει ο τραχανάς ειναι ο,τι χειροτερο για τους αγκώνες

Και το τρέξιμο αμα το πάμε ετσι ειναι οτι χειροτερο για τα ποδια και την μέση. Στην τελική αραξε στον καναπε και μη κανεις τιποτα.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι αγορι μου, να εισαι σιγουρος πως δεν ξερω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αφου δεν έχεις επιχειρηματα και πετάς κοτσάνες απλα για να διαφωνήσεις. Ποτε δεν έχω νιωσει ενοχληση στους αγκωνες απο αυτες τις κάμψεις που κάνω. Ισα ισα πιο συχνες ενοχλησεις έχω στα ποδια απο το τρέξιμο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αφου δεν έχεις επιχειρηματα και πετάς κοτσάνες απλα για να διαφωνήσεις.

Καλα χεστηκα, κανε ο,τι θες. Μετα ομως εκτος απο ανάπηρος στο μυαλό θα είσαι και στα χέρια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα χεστηκα, κανε ο,τι θες. Μετα ομως εκτος απο ανάπηρος στο μυαλό θα είσαι και στα χέρια

Αυτες τις χαζομαρες ποιος στις ειπε ? αμα το παμε ετσι μην κανεις ουτε διζυγο για να μην πάθεις καμια εξάθρωση

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
σε κάποια φάση στη δουλειά πάντως πήρα ένα νταμάρι φέτες 100+ κιλά,κουμπιά,κρεατίνες,αναβολικό και κακό αλλά στη δεύτερη μαντεμένια μπανιέρα που ανεβάσαμε στον 5 όροφο κόντεψε να μου μείνει στα χέρια  :2funny:
και μου ρίχνει και 30 κιλά περίπου  :P

και έχω δει μάστορα 60 κιλά να τις ανεβάζει μόνος του  :grin:
ντάξει σαν την φυσική σκληραγώγηση δεν υπάρχει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καθετι έχει το ρισκο του οποιος νιώσει ενοχλησεις σταματάει. Σε οποιαδηποτε άσκηση μπορεις να τραυματιστεις. Μια φιλη μου έπαιζε μπασκετ και σε μια φάση επαθε ριξη μηνισκου και 5 μηνες τωρα μονο περπατουσε δεν ετρεχε αυτο τι σημαινει οτι το μπάσκετ ειναι επικινδυνο? Οντως μονο οι παππουδες φοβουνται τοσο και σου λενε μη κανεις αυτο μη κανεις το αλλο προσεχε πουλακι μου μη κτυπησεις κτλπ το λες ειρωνικα εσυ αλλα οντως αυτα θα σου λεει ενας παππους αμα τον ρωτησεις  :2funny:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σόρρυ τύπε αλλά το μπόντυ μπίλντιν δεν είναι αθλητισμός. Είναι διαγωνισμός ομορφιάς. Οι ασκήσεις μπόντυ μπίλντιν έχουν στόχο την αισθητική και όχι την επίδοση. Καμία σχέση με την αθλητική προπόνηση! Άλλες ασκήσεις θα κάνει αυτός που θέλει να βελτιώσει την ικανότητα του σώματος του να λειτουργεί, δηλαδή τη δύναμη, την ταχύτητα, την αντοχή κλπ. και άλλες ασκήσεις αυτός που του αρέσει να ποζάρει στον καθρέφτη και να σφίγγεται.
Εγω ΠΟΤΕ δεν θεωρησα το BBing αθλημα.ΠΟΤΕ.Δεν εχει αντικειμενικο μετρο συγκρισης οπως σε αλλα αθληματα.Απο εκει και περα ο τροπος προπονησης ειναι που δινει τα ΧΥΖ αποτελεσματα,οχι μονο το οτι παιρνουν αναβολικα.Αυτα.Και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση,η προπονηση τους δεν ειναι παιχνιδακι οπω ςνομιζουν πολλοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω ΠΟΤΕ δεν θεωρησα το BBing αθλημα.ΠΟΤΕ.Δεν εχει αντικειμενικο μετρο συγκρισης οπως σε αλλα αθληματα.Απο εκει και περα ο τροπος προπονησης ειναι που δινει τα ΧΥΖ αποτελεσματα,οχι μονο το οτι παιρνουν αναβολικα.Αυτα.Και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση,η προπονηση τους δεν ειναι παιχνιδακι οπω ςνομιζουν πολλοι.

Το κακο με το body building ειναι οτι βγάζει κομπλεξαρισμένα άτομα. Ενω θα έπρεπε η ασκηση να φτιάχνει την ψυχολογια την χαλάει. Τους βλέπεις με τη μια να σνομπάρουν να φανούν πιο δυνατοι έχουν κολλημα με την αισθητικη και το πως θα φαινεται πολυ ο άλλος κτλπ καλα βεβαια αυτα παντου γινονται και ειναι θέμα ατομου αν δηλαδη θα προτιμησει να φανει και να κάνει επιδειξη της δυναμης του σε εναν τομέα που νιώθει δυνατος.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Το κακο με το body building ειναι οτι βγάζει κομπλεξαρισμένα άτομα. Ενω θα έπρεπε η ασκηση να φτιάχνει την ψυχολογια την χαλάει. Τους βλέπεις με τη μια να σνομπάρουν να φανούν πιο δυνατοι έχουν κολλημα με την αισθητικη και το πως θα φαινεται πολυ ο άλλος κτλπ καλα βεβαια αυτα παντου γινονται και ειναι θέμα ατομου αν δηλαδη θα προτιμησει να φανει και να κάνει επιδειξη της δυναμης του σε εναν τομέα που νιώθει δυνατος.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!Ομως υπαρχουν παιδια πολυ γυμνασμενα ,πολυ προσγειωμενα που το κανουν για παρτη τους...ειναι τροπος ζωης να σεβεσαι το σωμα σου.Νους υγιεις εν σωματι υγιει!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!Ομως υπαρχουν παιδια πολυ γυμνασμενα ,πολυ προσγειωμενα που το κανουν για παρτη τους...ειναι τροπος ζωης να σεβεσαι το σωμα σου.Νους υγιεις εν σωματι υγιει!

Ποτίζοντας το αναβολικα τυπε?

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πηγαινω 4-5 φορες gym τα τελευταια 3 χρονια ,30 + πλεον η αποψη μου
Δεν θεωρω το bb αθλημα & εννοειται οι περισσοτεροι οχι αθλητες δεν ειναι αλλα με τα τοσα καριολικια εχουν νοοτροπια για τον πουτσο !
Εκανα πριν 1μηνα αγωνα με ποδηλατο 200 χλμ ,εκει να δειτε πνευμονια & αντοχες .
Πιστευω οτι ουτε 1 τετοιος φουσκας δεν θα αντεχε

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Ποτίζοντας το αναβολικα τυπε?
οταν φτασεις τα 50 κ το κανεις με ιατρικη παρακολουθηση και ειναι LIGHT ναι.εγω ξερω τους κινδυνους που καραδοκουν,αλλα ειναι επιλογη μου.ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι καλα.Μου βαλατε τον Μεντρανο και καλα σαν φυσικο και λειτουργικο σωμα?Τι παπαριες ειναια υτες  με τη καραμελα του λειτουργικου?Υπαρχουν μη λειτουργικοι μυες?Γραφετε οτι να ναι.Αν ειχε @@ ο Μεντρανο και κατι αλλοι γελιοι,που ειναι πιο κομματι ακαι απο bodtbyulders και με ΙΔΙΑ μυικη μαζα,θα ελεγαν τι επαιρναν./Αλλα εειστε προβατα που δεν ξερουν για ποιο πραγμα μιλανε και παριστανουν τους λυκους.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ναι καλα.Μου βαλατε τον Μεντρανο και καλα σαν φυσικο και λειτουργικο σωμα?Τι παπαριες ειναια υτες  με τη καραμελα του λειτουργικου?Υπαρχουν μη λειτουργικοι μυες?Γραφετε οτι να ναι.Αν ειχε @@ ο Μεντρανο και κατι αλλοι γελιοι,που ειναι πιο κομματι ακαι απο bodtbyulders και με ΙΔΙΑ μυικη μαζα,θα ελεγαν τι επαιρναν./Αλλα εειστε προβατα που δεν ξερουν για ποιο πραγμα μιλανε και παριστανουν τους λυκους.
τι να παρω τελικα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom