Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
σηκω πρωι φάε κουάκερ με σταφιδες κανελα μέλι ταχινι και μετα απο καμια ωρα φυγε για προπονηση. Δυναμιτης το κουάκερ. 

Έχει ξεχάσει ο κόσμος να τρώεει φυσικές τροφές. Όλο σκόνες και προπαρασκευασμένα. Οι έρευνες όμως δείχνουν οτι οι φυσικές και ακατέργαστες τροφές έχουν τα μικροστοιχεία που χαρίζουν υγεία και δύναμη. Από φλαβονοειδή που ανεβάζουν την τεστοστερόνη μέχρι μέταλλα που κοντρολάρουν το ζάχαρο.
Διαβάζεις κάτι προγράμματα διατροφής κοτόπουλο+γλυκοπατάτα+γουέη και λες που είναι τα λαχανικά, οι ξηροί καρποί, τα μπαχαρικά, τα βότανα, τα μανιτάρια, οι χυμοί... Δεν ξέρει κανείς να τα συνδυάσει, ούτε οι διαιτολόγοι ( που βαριούνται), μόνο αν μιλήσεις σε παλιό αθλητή μαθαίνεις τα μυστικά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχει ξεχάσει ο κόσμος να τρώεει φυσικές τροφές. Όλο σκόνες και προπαρασκευασμένα. Οι έρευνες όμως δείχνουν οτι οι φυσικές και ακατέργαστες τροφές έχουν τα μικροστοιχεία που χαρίζουν υγεία και δύναμη. Από φλαβονοειδή που ανεβάζουν την τεστοστερόνη μέχρι μέταλλα που κοντρολάρουν το ζάχαρο.
Διαβάζεις κάτι προγράμματα διατροφής κοτόπουλο+γλυκοπατάτα+γουέη και λες που είναι τα λαχανικά, οι ξηροί καρποί, τα μπαχαρικά, τα βότανα, τα μανιτάρια, οι χυμοί... Δεν ξέρει κανείς να τα συνδυάσει, ούτε οι διαιτολόγοι ( που βαριούνται), μόνο αν μιλήσεις σε παλιό αθλητή μαθαίνεις τα μυστικά.

Έτσι. Κοιτα εγω γενικα βλεπω οτι δεν τον ενδιαφέρει τον κοσμο να μάθει να τρωει οποτε απο ενα σημειο και μετα αρχιζουν τα προβληυματα και οι παθησεις βεβαια μην λεμε μεγαλα λογια γιατι αυτα καμια φορα ειναι και τυχερα πχ σου βγαινει κατι πας στο γιατρο και σου λεει αγνωστες οι αιτιες. Αλλα αυτο δεν πρεπει να ειναι δικαιολογια για κανεναν πχ την αλλη φορα ειπα για τις πατατες τηγανητες οτι ειναι ανθυγιεινες και ειδα μια γελουσε σε στυλ "Τι μας λεει τωρα αυτος..." κατα τα αλλα ομως το κορμι αχλαδι στο σχημα αλλα στα τέτοια τους  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι ρε μαν φιλαρακι μου ειναι αυτος μποντιμπιλντερας, εγω δν ειμαι 130 κιλα

:S :S

Δεν χρειαζομαστε την υπερβολη των μποντιμπιλντερ για να θεωρουμαστε γυμνασμένοι πχ αυτο το βιντεάκι με τον τυπα που κανει καμψεις , ο τυπος αυτος ειναι ενας γυμνασμενος άνθρωπος. Δεν χρειαζονται υπερβολες και φαρμακα και μλκιες

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δυναμιτης για χεσιμο λαμπρο.

Κοροιδεύετε τον Μπόλντη όμως το εκχύλισμα κουάκερ το βάζουν πλέον σε πανάκριβα συμπληρώματα για αύξηση της τεστοστερόνης. Και για να μην καταλάβουν οι χάνοι τι πληρώνουν αναφέρουν τη βρώμη στα συστατικά με την επιστημονική της ονομασία Avena Sativa standardized for avenocosides. :jerking:

Βαζεις στο γκουγκλ να δεις τι είνια αυτή η καινούρια ανακαλυψη του μπόντι μπίλντιν και βλέπεις τον Μπόλντη να σου χαμογελάει λέγοντας "Δυναμίτης το κουάκερ!".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοροιδεύετε τον Μπόλντη όμως το εκχύλισμα κουάκερ το βάζουν πλέον σε πανάκριβα συμπληρώματα για αύξηση της τεστοστερόνης. Και για να μην καταλάβουν οι χάνοι τι πληρώνουν αναφέρουν τη βρώμη στα συστατικά με την επιστημονική της ονομασία Avena Sativa standardized for avenocosides. :jerking:

Βαζεις στο γκουγκλ να δεις τι είνια αυτή η καινούρια ανακαλυψη του μπόντι μπίλντιν και βλέπεις τον Μπόλντη να σου χαμογελάει λέγοντας "Δυναμίτης το κουάκερ!".

Άστους να κοροιδευουν  χέστηκα  :grin:

πέρα απο την πλακα τωρα το καταλαβαινεις και μονος σου σκέψου οτι το κουάκερ το έτρωγα το καλοκαιρι 2 ωρες πριν πάω για φυσικη κατασταση και προπονηση και ξαναπεινουσα στις 11. Το ετρωγα στις 6 πηγαινα στις 8 τελειωνα την προπονηση στις 11 και τοτε πεινουσα. Ενω ειχα τρέξει καμια 10αρια χιλιομετρα ειχα παρει καμψεις , διζυγο , μονοζυγο ειχα κολυμπησει κτλπ κτλπ

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν χρειαζομαστε την υπερβολη των μποντιμπιλντερ για να θεωρουμαστε γυμνασμένοι πχ αυτο το βιντεάκι με τον τυπα που κανει καμψεις , ο τυπος αυτος ειναι ενας γυμνασμενος άνθρωπος. Δεν χρειαζονται υπερβολες και φαρμακα και μλκιες

:rockon:

Μην ξεχνάμε πως γυμναζόταν ο Μπρους Λη, μόνο με τέτοιες ασκήσεις.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Άστους να κοροιδευουν  χέστηκα  :grin:

πέρα απο την πλακα τωρα το καταλαβαινεις και μονος σου σκέψου οτι το κουάκερ το έτρωγα το καλοκαιρι 2 ωρες πριν πάω για φυσικη κατασταση και προπονηση και ξαναπεινουσα στις 11. Το ετρωγα στις 6 πηγαινα στις 8 τελειωνα την προπονηση στις 11 και τοτε πεινουσα. Ενω ειχα τρέξει καμια 10αρια χιλιομετρα ειχα παρει καμψεις , διζυγο , μονοζυγο ειχα κολυμπησει κτλπ κτλπ

Τι να τρώω για βραδυνό να μη με βαραίνει;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι να τρώω για βραδυνό να μη με βαραίνει;

Eξαρταται. Αμα χάνεις ευκολα και θες να παραμεινεις στα κιλά που εισαι τρώγε οτι τρως και το μεσημέρι αλλα σε λιγοτερη ποσοτητα. Λιγο λιγοτερη. Και μετα απο 2 ωρες υπνο. Τωρα αν θες να χάσεις ή να μην παχυνεις ένα γιαουρτι 2% με λιγο μέλι ξηρους καρπούς ή καμια φέτα ψωμι ολικης με αβοκάντο και λιγο τυράκι άπαχο ή και φετουλα με λιγο λάδι. Προσεξε λενε για τους υδατάνθρακες οτι δεν ειναι καλο να τους τρως το βραδυ οποτε το κου'ακερ το βράδυ δεν πηγαινει γιατι εκτος απο πρωτεινη ειναι και υδατάνθρακας.

Εγω παντως οποτε τρωω κουάκερ το παστώνω με πολλά μεσα την άλλη φορα μέχρι και ρογες σταφυλι έβαλα και λιγο φυσικο χυμο πορτοκαλι εκτος την κανέλα και το ταχινι που ειχε ηδη μέσα. Το ειχα νωπήσει με βραστο νερο ειχε πιει το ζουμί του και μετά τα ειχα βάλει ολα τα άλλα μέσα.

Ξηρους καρπούς ειχα πάει απο τον ΑΒ καρυδόψυχα και ειχα βάλει και σταφιδα μαύρη μέσα βιολογική που ειναι σε μπλε συσκευασία + κάσιους (φυστικι αναλατο) το κρανμπερι δεν μου αρέσει. Ολα αυτα δεν ειναι δυσκολο να τα παιρνεις και στη δουλειά σου. Μπανανιτσα - ξηρους καρπους κανα μήλο ή και κανα ταπερ με φαγητο δεν καταλαβα γιατι δηλαδη πρεπει να φάω σουβλάκια για να ειμαι trendy?

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
χωρις ποζαρισματα κ μλκιες,καποιοι γυμναζονται για δυναμη...ΜΟΝΟ!

Συνημμένα

• Copy of 20140705_102718.jpg
    Copy of 20140705_102718.jpg
    131,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α θες να γυμνάσεις και ποδια? σκάλες - τρέξιμο - ποδηλατο. Κοιτα αν τα ποδια ειναι καλαμια και ετσι ειναι το καλουπι σου πολυ δυσκολα θα το αλλαξεις.

μ αρεσει που εισαι ανιδεος και το παιζεις και συμβουλατορας παντως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όπα όπα εγω δεν συμβουλευω σαν γυμναστής. Προφανως και δεν ειμαι γυμναστής απλα λέω τι κάνω εγώ και αν κάποιος του αρέσει και αφου το ψάξει και το κρινει και δει οτι του κάνει οκ. Συζητηση κάνουμε εγω δεν δινω συμβουλές σε κανέναν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όπα όπα εγω δεν συμβουλευω σαν γυμναστής. Προφανως και δεν ειμαι γυμναστής απλα λέω τι κάνω εγώ και αν κάποιος του αρέσει και αφου το ψάξει και το κρινει και δει οτι του κάνει οκ. Συζητηση κάνουμε εγω δεν δινω συμβουλές σε κανέναν.

Και τι μας νοιάζει τι κανεις εσυ; Μας εδειξες το σωμα σου μηπως;

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
:rockon:

Μην ξεχνάμε πως γυμναζόταν ο Μπρους Λη, μόνο με τέτοιες ασκήσεις.

Αλλος σχετικος απο δω  :2funny:
Ρε μαν και τα μικρα παιδια που τα παει η μαμα καρατε μετα τα αγγλικα ξερουν οτι ο Μπρους Λι εκανε βαρη και ειχε μαλιστα σοβαρο τραυματισμο απο την παρακατω ασκηση.

800px-Good-Mornings.png

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλος σχετικος απο δω  :2funny:
Ρε μαν και τα μικρα παιδια που τα παει η μαμα καρατε μετα τα αγγλικα ξερουν οτι ο Μπρους Λι εκανε βαρη και ειχε μαλιστα σοβαρο τραυματισμο απο την παρακατω ασκηση.

800px-Good-Mornings.png

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οι σχετικοι θα πρέπει να κάνουν μονο βάρη. Δηλαδη εκεινος που γυμνάζεται με το βάρος του σωματος του δεν ειναι σχετικος? πχ καθισματα , κάμψεις , μονοζυγο κτλπ ενταξει προφανως και δεν θα γινεις σουπερμαν αλλα μια καλη φυσικη κατασταση θα την αποκτησεις.

Οποιος δηλαδη κανει μονο τρέξιμο ή μονο ποδηλατο δεν γυμνάζεται? τι κομπλεξ ειναι αυτα δεν μπορω να καταλαβω.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οι σχετικοι θα πρέπει να κάνουν μονο βάρη. Δηλαδη εκεινος που γυμνάζεται με το βάρος του σωματος του δεν ειναι σχετικος? πχ καθισματα , κάμψεις , μονοζυγο κτλπ ενταξει προφανως και δεν θα γινεις σουπερμαν αλλα μια καλη φυσικη κατασταση θα την αποκτησεις.

Οποιος δηλαδη κανει μονο τρέξιμο ή μονο ποδηλατο δεν γυμνάζεται? τι κομπλεξ ειναι αυτα δεν μπορω να καταλαβω.

Αν απλα θες να μην σε λενε λαπα, κανενα προβλημα κανε πους απς και καθισματα. Αν ομως σαν νεος ανθρωπος θες να δεις το σωμα σου να φτανει στο φουλ των δυνατοτητων του ε πρεπει να προχωρησεις παραπερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom