Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν απλα θες να μην σε λενε λαπα, κανενα προβλημα κανε πους απς και καθισματα. Αν ομως σαν νεος ανθρωπος θες να δεις το σωμα σου να φτανει στο φουλ των δυνατοτητων του ε πρεπει να προχωρησεις παραπερα.

Ποιος θα με πει λαπά? αυτος που θα έρθει για τρέξιμο επειδη εκλεισε το γυμναστηριο για διακοπες και θα κάνει με το ζορι 5 γυρους ή 10 ενω εγω θα κάνω 20? επειδη το εχω δει και αυτο να ειναι ο άλλος ντουκι και να μην μπορει να οπάρει τα ποδια του να τον έχω περάσει 3-4 φορές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο καθενας γυμνάζεται οπως θέλει. Απλα απο ενα σημειο και μετά κάποιοι χάνουν το μέτρο κολλάνε και αρχιζουν να κοιτάνε υπεροπτικα ξερεις εγω ειμαι πιο φουσκωτος αρα και πιο δυνατος ή πιο γυμνασμένος. Για μενα γυμνασμένη θεωρειται και μια γυναικα που απλα κάνει ζουμπα ή χορο και μια αλλη επισης που κάνει βάρη. Δεν καθεται στο καναπε καμια απο τις 2 γυμνάζονται απλα διαφορετικά.

Τωρα εντάξει αν εισαι απο εκεινους που μετράνε καθε μερα τι τρώνε και χαπακώνονται κιολας ε δεν θα συνενοηθουμε γιατι η κατασταση ολων αυτων έχει προχωρησει και ξεφυγει βασικα και οι μισοι απο αυτους στο τελος τη πατανε γιατι το μυαλο τους εχει κολλησει δεν σκεφτονται οτι αυτα που κάνουν ειναι μλκιες δεν μπορουν ννα σκεφτούν

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Κοιτα αν τα ποδια ειναι καλαμια και ετσι ειναι το καλουπι σου πολυ δυσκολα θα το αλλαξεις.

Αυτό που ο έλληνας εκφέρει θέσεις ως θέσφατα χωρίς να ισχύουν με ξεπερνάει.
Όλα μπορείς να τα φτιάξεις και να τα αλλάξεις. ΟΛΑ
Εγώ είχα πόδια καλαμάκια και χέρια καλαμάκια.Μετά από 2 χρόνια βαριά σκουάτ και άρσεις μόνο καλαμάκια δεν είναι.
Το μόνο που παίρνει την λιγότερη βελτίωση και είναι θέμα γονιδιακό είναι η γάμπα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο καθενας γυμνάζεται οπως θέλει. Απλα απο ενα σημειο και μετά κάποιοι χάνουν το μέτρο κολλάνε και αρχιζουν να κοιτάνε υπεροπτικα ξερεις εγω ειμαι πιο φουσκωτος αρα και πιο δυνατος ή πιο γυμνασμένος. Για μενα γυμνασμένη θεωρειται και μια γυναικα που απλα κάνει ζουμπα ή χορο και μια αλλη επισης που κάνει βάρη. Δεν καθεται στο καναπε καμια απο τις 2 γυμνάζονται απλα διαφορετικά.
2423947e894cbc6c71bdd396fa053800.jpg

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
4 χρονια ακολουθησα αυστηρη διαιτα,χιλιαδες κοιλιακους καθημερινα!!!!,ελξεις,pilates,ελλειπτικο με τις ωρες,τρεξιμο....ΠΑΠΑΡΙΑ!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!!αφηστε τις φωτο κ τα βιντεο του youtube!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οι σχετικοι θα πρέπει να κάνουν μονο βάρη. Δηλαδη εκεινος που γυμνάζεται με το βάρος του σωματος του δεν ειναι σχετικος? πχ καθισματα , κάμψεις , μονοζυγο κτλπ ενταξει προφανως και δεν θα γινεις σουπερμαν αλλα μια καλη φυσικη κατασταση θα την αποκτησεις.

Οποιος δηλαδη κανει μονο τρέξιμο ή μονο ποδηλατο δεν γυμνάζεται? τι κομπλεξ ειναι αυτα δεν μπορω να καταλαβω.

μα ποιο δύσκολες είναι οι ασκήσεις που γύνονται με το βάρος του σώματος (κάμψεις,μονόζυγα κτλ), και φυσικά απείρως ποιο δύσκολο να κάνεις γράμωση με σωστή διατροφή απ ότι να κουμποθείς και να φουσκώσεις..

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Τωρα εντάξει αν εισαι απο εκεινους που μετράνε καθε μερα τι τρώνε και χαπακώνονται κιολας ε δεν θα συνενοηθουμε γιατι η κατασταση ολων αυτων έχει προχωρησει και ξεφυγει βασικα και οι μισοι απο αυτους [size=16pt]στο τελος τη πατανε[/size] γιατι το μυαλο τους εχει κολλησει δεν σκεφτονται οτι αυτα που κάνουν ειναι μλκιες δεν μπορουν ννα σκεφτούν

;)

[move][size=14pt]Σμίκρυνση όρχεων[/size][/move]

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα ποιο δύσκολες είναι οι ασκήσεις που γύνονται με το βάρος του σώματος (κάμψεις,μονόζυγα κτλ), και φυσικά απείρως ποιο δύσκολο να κάνεις γράμωση με σωστή διατροφή απ ότι να κουμποθείς και να φουσκώσεις..

ε βεβαια, ειναι πιο δυσκολο αλλωστε να παρεις 50 καμψεις, απ το να κανεις 10x120kg παγκο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ρε τις προάλλες ειχα δει εναν που παλια ηταν τουμπανο και ειχε πολυ στηθος μετα απο 10 χρονια τον ειδα και ειχε κρεμάσει σαν μπεκρής κοιλιες στηθια ελεος

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
POLY KALA TA ANAFEREIS!!ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΡΙΠΙΕΤΑΙ 3 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ WINSTROL κ δεν παιρνει καθολου προστατευτικα!σε προτροπη μου να προσεχει μου απαντησε..σιγα μωρε μια χαρα ειμαι!!!!47 ετων ο χαζουλης!!!!!!!!!!!!!!!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μιλας για καμψεις, μιλαω για πιεσεις. αμα μου το πας σε εξειδικευση, θα σου πω τοτε κανε την αρνητικη σε 5δευτερολεπτα, να τα δεις ολα, και πες μου παλι τι ειναι ευκολοτερο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εν τω μεταξυ αυτες οι καμψεις τριγωνακι που λεει ο τραχανάς ειναι ο,τι χειροτερο για τους αγκώνες

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ε βεβαια, ειναι πιο δυσκολο αλλωστε να παρεις 50 καμψεις, απ το να κανεις 10x120kg παγκο

να φτάσεις σε επίπεδο να πέρνεις πολλά κιλά χωρίς αναβολικά δεν είπα ότι είναι ποιο εύκολο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μιλας για καμψεις, μιλαω για πιεσεις. αμα μου το πας σε εξειδικευση, θα σου πω τοτε κανε την αρνητικη σε 5δευτερολεπτα, να τα δεις ολα, και πες μου παλι τι ειναι ευκολοτερο

Οχι κάτσε ενα λεπτο οι 50 απλες κάμψεις που λες δεν ειναι κάτι το δυσκολο πριν απο λιγο πηρα 50 στο μπαλκονι του σπιτιου μου επειδη απλα βαριομουν. Το θεμα με τις κάμψεις ειναι οι παραλλαγες τους. Εσυ μιλησες για ευκολια ενω δεν ξέρεις τι παραλλαγες μπορεις να βγάλεις με τις κάμψεις !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom