Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    42

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν φτανει μαν. Βεβαια απ το να καθεσαι στον καναπε με την παντοφλα καλυτερΟ ειναι να κανεις πους απς.
Αν δεν σηκωσεις
σιδερα η δεν σταξεις σε ρινγκ-σταδιο σωμα δεν φτιαχνεις. Αν δεν εχεις προσβαση η χρηματα για γυμναστηριο καλυτερα ειναι να παρεις ενα σετ αλτηρες και να κανεις στο σπιτι. Δεν ειναι ακριβα ενα 50ρικο εχει το σετακι.

Η μαλακια με τα βαρη ειναι πως αν δεν σου δειξει καποιος εμπειροτερος και κανεις μονος σου υπάρχει κινδυνος κηλης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απλό και ωραίο! Εγώ που είμαι πιο προχωρημένος κάνω και σπριντ. Ξεκινάω με γόνατα ψηλά, μετά φτέρνες στον κώλο, μετά εκκινήσεις 5-6 και μετά τρέχω 4χ50 μέτρα, με 1 λεπτό διάλλειμμα και τέλος 4χ100.

Τυπε εγω χθες δεν ειχα χρονο να παω γηπεδο οποτε πηγα εδω κοντα σε ενα γηπεδακι μπασκετ και έτρεξα κανα 20λεπτο γυρω γυρω. Μετα εκανα τις κάμψεις που προτεινα και σημερα εδω (οχι με τις 10 επαναληψεις με τις 25) και εκανα και μονοζυγο 10 επαναληψεις των 3 σετ. Τωρα αν πας σε γηπεδο στιβου εχω ενα καρο ασκησεις τρεξιματος να σου προτεινω. Μια καλη ασκηση ειναι για παράδειγμα 800αρια (ακα 2 γυρους των 400μ) οχι πανω απο 4 λεπτα. Σταματας για 2 λεπτά και ξεκινας πάλι. Βγάλε 6 800αρια 5000 χιλιομετράκια  :P

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Η μαλακια με τα βαρη ειναι πως αν δεν σου δειξει καποιος εμπειροτερος και κανεις μονος σου υπάρχει κινδυνος κηλης.

Man δεν ασχολούνται να σου δείξουν οι γυμναστές στα γυμναστήρια. Μόνο αν είναι κάνα ωραίο γκομενάκι.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τυπε εγω χθες δεν ειχα χρονο να παω γηπεδο οποτε πηγα εδω κοντα σε ενα γηπεδακι μπασκετ και έτρεξα κανα 20λεπτο γυρω γυρω. Μετα εκανα τις κάμψεις που προτεινα και σημερα εδω (οχι με τις 10 επαναληψεις με τις 25) και εκανα και μονοζυγο 10 επαναληψεις των 3 σετ. Τωρα αν πας σε γηπεδο στιβου εχω ενα καρο ασκησεις τρεξιματος να σου προτεινω. Μια καλη ασκηση ειναι για παράδειγμα 800αρια (ακα 2 γυρους των 400μ) οχι πανω απο 4 λεπτα.

Τέμπο ραν κάνεις; Λέω να τα ξεκινήσω τον άλλο μήνα. Σιγά σιγά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τέμπο ραν κάνεις; Λέω να τα ξεκινήσω τον άλλο μήνα. Σιγά σιγά.

Τι εννοεις με το τεμπο ραν? να αυξομειωνω την ταχυτητα?

Σιγα σιγα ναι ειναι το καλυτερο ξεκινα να κανεις τα 800αρια με τεμπο μεχρι 4 λεπτά μετα διαλειμα κανα 2λεπτο και ξανα. Κανε 3 ή 6 αμα μπορεις τα 6 ειναι 5000 χλμ περιπου.

Ποτε ξεκινησες να τρέχεις?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Η κηλη ειναι πολυπαραγοντικη παθηση. Σχετιζεται με κληρονομικοτητα, διατροφη, χειρωνακτικη εργασια και αλλα. Για να παθεις κηλη μονο απο γυμναστηριο πρεπει να σηκωνεις θηριωδη βαρη για χρονια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:fuck2:
Η κηλη ειναι πολυπαραγοντικη παθηση. Σχετιζεται με κληρονομικοτητα, διατροφη, χειρωνακτικη εργασια και αλλα. Για να παθεις κηλη μονο απο γυμναστηριο πρεπει να σηκωνεις θηριωδη βαρη για χρονια.

Αυτο πιστευω ειναι μυθος. Με τη διατροφη πως σχετιζεται? Μπορεις και απο δυνατο βηχα να παθεις κηλη αν εχεις αδυναμο εσωτερικο τοιχωμα σε κάποιο σημειο της κοιλιακης χωρας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εχω μια τουμπανη διαλειματικη ασκηση για τους δρομεις και τους καυλωμενους με το τρεξιμο πάντως. Χιλιάρια με ρυθμο απο 4:30 έως 5 λεπτά 2 λεπτά διαλειμα σε καθε χιλιομετρο και συνεχιζουμε. Ποιος θα έβγαζε 10 τέτοια?  :dancing:

θελει να τρεχεις ηδη κανα δυο χρονια πάντως.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
αυτο που εχω να πω ειναι οτι βλεπω πολλα νεα παιδια που μλκιζονται στο γυμναστηριο.η θα παιρνουν ανεξελεγκτα φαρμακα με αποτελεσμα να χασουν ταρχιδια τους μετα η ερχονται κ παιζουν...ξεκινησα αναβολικα στα 49 μου μετα απο χροονια φυσικης γυμναστικης.μετα φοβου θεου παντα.ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ δεν ειναι παιχνιδι!!!θελει εξετασεις,γιατρο,κοντρα εξετασεις πριν κατα κ μετα τη θεραπεια!οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν να προφυλαχθουν ,με αποτελεσμα να βγαζουν βυζακια μετα με κατι ρωγες ΝΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΠΟΛΛΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ,δεν θα ακουμπαγα φαρμακο..αλλα ο χρονος δε χαριζεται σε κανεναν δυστυχως......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε τι φάρμακα μας δουλευετε? ουτε συμπληρωματα πρωτεινης δεν παιρνω. Ναι οκ ο μυς μετα τη γυμναστικη θελει λεει πρωτεινη και αμα φας ξερω γω μπανανα θα αργησει να την αποροφησει. Στα @@ μου. Ας αργήσει

σηκω πρωι φάε κουάκερ με σταφιδες κανελα μέλι ταχινι και μετα απο καμια ωρα φυγε για προπονηση. Δυναμιτης το κουάκερ. 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τι εννοεις με το τεμπο ραν? να αυξομειωνω την ταχυτητα?

Σιγα σιγα ναι ειναι το καλυτερο ξεκινα να κανεις τα 800αρια με τεμπο μεχρι 4 λεπτά μετα διαλειμα κανα 2λεπτο και ξανα. Κανε 3 ή 6 αμα μπορεις τα 6 ειναι 5000 χλμ περιπου.

Ποτε ξεκινησες να τρέχεις?

Πριν 25 χρόνια, αλλά συνεχίζω να μαθαίνω, δεν είμαι εγωιστής.

Λέω να ξεκινήσω με 5 χιλιόμετρα 4 λεπτά, τζόγκινγκ 1 λεπτό στο ενδιάμεσο πέντε φορές.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ευγε!!χτυπα κ κανα ασπραδι βραστο το πρωι(πρωτεινουλα φουλ)!η καλυτερη γυμναστικη ομως οταν εισαι πιτσιρικας ειναι το γαμησι!!!ΓΑΜΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ευγε!!χτυπα κ κανα ασπραδι βραστο το πρωι(πρωτεινουλα φουλ)!η καλυτερη γυμναστικη ομως οταν εισαι πιτσιρικας ειναι το γαμησι!!!ΓΑΜΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Παιζω εναλλακτικα για να μην βαριεμαι. Την μια έχει κουάκερ , την άλλη μπάρες δημητριακών ή κουάκερ + μπανανα + ξηροι καρποι για δεκατιανό ή αυγο οχι μονο ασπράδι ομως ή γιαουρτι κτλπ. Τα ταπεράκια στη δουλεια θα πηγαινουνε συννεφο.

Πριν 25 χρόνια, αλλά συνεχίζω να μαθαίνω, δεν είμαι εγωιστής.

Λέω να ξεκινήσω με 5 χιλιόμετρα 4 λεπτά, τζόγκινγκ 1 λεπτό στο ενδιάμεσο πέντε φορές.

Καλα ποσο χρονων εισαι?  :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ρε τι φάρμακα μας δουλευετε? ουτε συμπληρωματα πρωτεινης δεν παιρνω. Ναι οκ ο μυς μετα τη γυμναστικη θελει λεει πρωτεινη και αμα φας ξερω γω μπανανα θα αργησει να την αποροφησει. Στα @@ μου. Ας αργήσει

σηκω πρωι φάε κουάκερ με σταφιδες κανελα μέλι ταχινι και μετα απο καμια ωρα φυγε για προπονηση. Δυναμιτης το κουάκερ. 

τι φλωριες ειναι αυτες ρε

:grin: :grin:

Συνημμένα

• Εικόνα(2) (1).jpg
    Εικόνα(2) (1).jpg
    355,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Εικόνα(4).jpg
    Εικόνα(4).jpg
    248,9 KB · Εμφανίσεις: 38

Stories

Νέο!

Stories