Embrance
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λοβοτομη.τι να παρω τελικα;
λοβοτομη.τι να παρω τελικα;
Πως εισαι ετσι μωρη στεκα.ΠΑρε τουλαχιστον 10 κιλα μυικα να γινεις ανθρωπος σαν τον λαιον.1.80 και 75 κιλά. Θέλω να ανέβω 3-4 κιλά μυικά.
θα πω τον τουλιατο να σε γαμησειλοβοτομη.
ειδικα αμα το ποσοστο λιπους σου ειναι πανω απο 14-15%
Πως εισαι ετσι μωρη στεκα.ΠΑρε τουλαχιστον 10 κιλα μυικα να γινεις ανθρωπος σαν τον λαιον.
Ναι καλα.Μου βαλατε τον Μεντρανο και καλα σαν φυσικο και λειτουργικο σωμα?Τι παπαριες ειναια υτες με τη καραμελα του λειτουργικου?Υπαρχουν μη λειτουργικοι μυες?Γραφετε οτι να ναι.Αν ειχε @@ ο Μεντρανο και κατι αλλοι γελιοι,που ειναι πιο κομματι ακαι απο bodtbyulders και με ΙΔΙΑ μυικη μαζα,θα ελεγαν τι επαιρναν./Αλλα εειστε προβατα που δεν ξερουν για ποιο πραγμα μιλανε και παριστανουν τους λυκους.
1.80 και 75 κιλά. Θέλω να ανέβω 3-4 κιλά μυικά.
Eξαρταται. Αμα χάνεις ευκολα και θες να παραμεινεις στα κιλά που εισαι τρώγε οτι τρως και το μεσημέρι αλλα σε λιγοτερη ποσοτητα. Λιγο λιγοτερη. Και μετα απο 2 ωρες υπνο. Τωρα αν θες να χάσεις ή να μην παχυνεις ένα γιαουρτι 2% με λιγο μέλι ξηρους καρπούς ή καμια φέτα ψωμι ολικης με αβοκάντο και λιγο τυράκι άπαχο ή και φετουλα με λιγο λάδι. Προσεξε λενε για τους υδατάνθρακες οτι δεν ειναι καλο να τους τρως το βραδυ οποτε το κου'ακερ το βράδυ δεν πηγαινει γιατι εκτος απο πρωτεινη ειναι και υδατάνθρακας.
Εγω παντως οποτε τρωω κουάκερ το παστώνω με πολλά μεσα την άλλη φορα μέχρι και ρογες σταφυλι έβαλα και λιγο φυσικο χυμο πορτοκαλι εκτος την κανέλα και το ταχινι που ειχε ηδη μέσα. Το ειχα νωπήσει με βραστο νερο ειχε πιει το ζουμί του και μετά τα ειχα βάλει ολα τα άλλα μέσα.
Ξηρους καρπούς ειχα πάει απο τον ΑΒ καρυδόψυχα και ειχα βάλει και σταφιδα μαύρη μέσα βιολογική που ειναι σε μπλε συσκευασία + κάσιους (φυστικι αναλατο) το κρανμπερι δεν μου αρέσει. Ολα αυτα δεν ειναι δυσκολο να τα παιρνεις και στη δουλειά σου. Μπανανιτσα - ξηρους καρπους κανα μήλο ή και κανα ταπερ με φαγητο δεν καταλαβα γιατι δηλαδη πρεπει να φάω σουβλάκια για να ειμαι trendy?
Με μονοζυγο, τρεξιμο και πους απς δεν θα τα παρεις ουτε σε 100 χρονια.
Τα σημείωσα. Μέσα σε 1300 σελίδες θρεντ δεν υπάρχει τόσο καλή απάντηση στο θέμα διατροφή, με συνδυασμούς υγιεινών τροφών που βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ. Και εγώ στη δουλειά με ταπεράκι πηγαίνω και ας απομονώνομαι από τους συναδέλφους. Δεν κατάλαβα, θα τρώω αηδίες από τα γυράδικα για να γίνεται χαβαλές και να έρχεται το ξέκωλο του γραφείου να μου παίρνει παραγγελία; Δε θέλω τίποτα μωρή ουστ!
Όσο για αυτούς που σου τη λένε γιατί έχουν πολλά χρόνια στον αθλητισμό ενώ εσύ πιο λίγα, απλά έχουν άδικο. Κανείς δεν τα ξέρει, όλα όσα χρόνια και αν γυμνάζεται. Πάντα κάποιος πιο καινούριος μπορεί να ξέρει κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς. Ή κάποιος επαγγελματίας να κάνει λάθη. Πχ Εμπρανσε που έχει ένα βίντεο στου γιουτιουμπ που μιλάει για σετ και επαναλήψεις και δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος τι λέει. Ή ένα άλλο που ξυπνάει και τρώει για πρωινό γαριδομακαρονάδα με ένα ροζ χημικό ρόφημα-αηδία.
Με το τρέξιμο συμφωνώ. Με τα άλλα ομως δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο εκτος του οτι τα κιλα ειναι θέμα διατροφης. Να αρχισω να τρώω πολυ αλλα καθαρά.
Οτι και να φας ρε μαν αν δεν δωσεις πολυ ισχυρο ερεθισμα με αντιστασεις πως θα αναπτυχθει και θα μεγαλωσει ο μυς;
Τα σημείωσα. Μέσα σε 1300 σελίδες θρεντ δεν υπάρχει τόσο καλή απάντηση στο θέμα διατροφή, με συνδυασμούς υγιεινών τροφών που βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ. Και εγώ στη δουλειά με ταπεράκι πηγαίνω και ας απομονώνομαι από τους συναδέλφους. Δεν κατάλαβα, θα τρώω αηδίες από τα γυράδικα για να γίνεται χαβαλές και να έρχεται το ξέκωλο του γραφείου να μου παίρνει παραγγελία; Δε θέλω τίποτα μωρή ουστ!
Όσο για αυτούς που σου τη λένε γιατί έχουν πολλά χρόνια στον αθλητισμό ενώ εσύ πιο λίγα, απλά έχουν άδικο. Κανείς δεν τα ξέρει, όλα όσα χρόνια και αν γυμνάζεται. Πάντα κάποιος πιο καινούριος μπορεί να ξέρει κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς. Ή κάποιος επαγγελματίας να κάνει λάθη. Πχ Εμπρανσε που έχει ένα βίντεο στου γιουτιουμπ που μιλάει για σετ και επαναλήψεις και δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος τι λέει. Ή ένα άλλο που ξυπνάει και τρώει για πρωινό γαριδομακαρονάδα με ένα ροζ χημικό ρόφημα-αηδία.
Ωραια σωστα το έχω καταλαβει. Γιατι με τις κάμψεις και τις παραλλαγές τους δεν υπάρχει ερέθισμα?
Εσυ με τον αλλον συνεχιστε να.."λειτουργητε" γιατι εχετε ηδη θεματα.Έχει κολλησει το μυαλο σου με ολα αυτα. Προσεξε μην έχεις θεματα στο μέλλον.