Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Γιατι δεν φτανει. Δεν ειναι μονοζυγο οι καμψεις. Οι πραγματικα γυμνασμενοι βαζουν βαρος στην πλατη τους οποτε εχουν πους απς στο προγραμμα.
Αυτα που λες ειναι μια χαρα για να κρατας τη φορμα σου. Επιπεδο δεν θα ανεβεις μονο αυτα. Και μυικο ογκο ουτε για αστειο με μιση ωρα τρεξιμο.
Για ογκο θελεις λιγες επαναληψεις με πολλα κιλα σε βασικες πολυαρθρικες ασκησεις.

:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατι δεν φτανει. Δεν ειναι μονοζυγο οι καμψεις. Οι πραγματικα γυμνασμενοι βαζουν βαρος στην πλατη τους οποτε εχουν πους απς στο προγραμμα.
Αυτα που λες ειναι μια χαρα για να κρατας τη φορμα σου. Επιπεδο δεν θα ανεβεις μονο αυτα. Και μυικο ογκο ουτε για αστειο με μιση ωρα τρεξιμο.
Για ογκο θελεις λιγες επαναληψεις με πολλα κιλα σε βασικες πολυαρθρικες ασκησεις.

Εννοειται για το τρέξιμο, σημερα πηγα και έτρεξα 7 χιλιόμετρα  :P

45 λεπτά διάρκεια συνεχομενα.  

για τα άλλα που λες θα δώ και στην πράξη και αν σε 5-6 μηνες δεν παιξει αποτελεσμα θα παιξουμε αλλιως μπάλα.

ΥΓ Κάνω και τζουντο κάποιες φορές και TKD.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

για τα άλλα που λες θα δώ και στην πράξη και αν σε 5-6 μηνες δεν παιξει αποτελεσμα θα παιξουμε αλλιως μπάλα.

τυπε γιατι δεν κανεις ju jitsu? :think:
το τζουντο και το τκν ετσι οπως τα διδασκουν ειναι μαλακια
εκτος αν βρεις να κανεις καπου παραδοσιακο και οχι αγωνιστικο οπως κανουν ολοι στην ελλαδα :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε γιατι δεν κανεις ju jitsu? :think:
το τζουντο και το τκν ετσι οπως τα διδασκουν ειναι μαλακια
εκτος αν βρεις να κανεις καπου παραδοσιακο και οχι αγωνιστικο οπως κανουν ολοι στην ελλαδα :S

Απο Μάρτιο ισως αλλάξουν κάποια πράγματα. Οποτε θα δω μηπως βάλω τιποτα καινουργιο στην γυμναστικη.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Ελα ρε θηριο !  :o

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δηλαδή ο Μπόλντης που τα κάνει είναι ο σούπερμαν ρε τύπε? θα μας τρελάνεις εντελώς?
τυπε το προγραμμα μπολντυς για να το βγαλει καποιος πρεπει να ειναι πολυ γυμνασμενος :rockon:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
[quote au Θαthor=Boldemort link=topic=3802.msg5826739#msg5826739 date=1414257854]
Απο Μάρτιο ισως αλλάξουν κάποια πράγματα. Οποτε θα δω μηπως βάλω τιποτα καινουργιο στην γυμναστικη.
[/quote]

Παντως φιλε μου επειδη απ οτι βλεπω εχεις αγνοια σε λιγο-πολυ βασικα θεματα, σου προτεινω να απευθυνθεις σε επαγγελματια περσοναλ τρεινερ. Οχι αυτους των γυμναστηριων γιατι συνηθως ειναι της ξεπετας. Θα βρεις καποιον δικο σου να πεις τους στοχους σου, να σου βγαλει προγραμμα και να πατε μαζι στο γυμναστηριο να σου δειξει την σωστη εκτελεση των ασκησεων.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Παντως φιλε μου επειδη απ οτι βλεπω εχεις αγνοια σε λιγο-πολυ βασικα θεματα, σου προτεινω να απευθυνθεις σε επαγγελματια περσοναλ τρεινερ. Οχι αυτους των γυμναστηριων γιατι συνηθως ειναι της ξεπετας. Θα βρεις καποιον δικο σου να πεις τους στοχους σου, να σου βγαλει προγραμμα και να πατε μαζι στο γυμναστηριο να σου δειξει την σωστη εκτελεση των ασκησεων.

Φιλε τι καινουριο θα του προτεινες να βαλει ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εγω πιστευω οτι εχεις υποτιμήσει την δυναμη των κάμψεων. Οποτε εγω εχω αγνοια στα βάρη αλλα εσυ έχεις στις κάμψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom