Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

και δυστυχως αυτοι που μας λένε ανιδεους δεν ειναι μπροστα μας να τους ριξουμε για κάμψεις να δουμε τι ψάρια πιάνουν που τις υποτιμουν.

Αν πεις σε εναν αποφοιτο του Τεφαα οτι θες να παρεις ογκο με το προγραμμα που ειδαμε θα σκασει στα γελια.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

και δυστυχως αυτοι που μας λένε ανιδεους δεν ειναι μπροστα μας να τους ριξουμε για κάμψεις να δουμε τι ψάρια πιάνουν που τις υποτιμουν.

Μία γνώμη θέλω να πω μόνο :

Καλές φυσικά οι κάμψεις...εγώ πάντα με αυτές ξεκινάω όταν γυμνάζω το στήθος αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετές...πρέπει κάποιος να κάνει και όλες τις υπόλοιπες ασκήσεις όπως bench press ,incline flies etc. (δεν ξερω ελληνικους ορους) για να πει οτι γυμνάζει το στήθος σε μέγιστο βαθμό...το γεγονός ότι κάποιος κάνει αρκετές κάμψεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ειναι πιο γυμνασμενος απο καποιον αλλον...απλα οτι ειναι καλυτερος στο να κανει καμψεις...π.χ στις ειδικες δυναμεις που καθε λιγο και λιγακι πεφτουνε για 50αρια αν τους πας γυμναστηριο δεν μπορουνε αρκετοι απο αυτους να ανταποκριθουνε σε πολλα κιλα ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν πεις σε εναν αποφοιτο του Τεφαα οτι θες να παρεις ογκο με το προγραμμα που ειδαμε θα σκασει στα γελια.

Σε εναν αποφοιτο του Τεφαα ναι επειδη αρκετοι απο αυτους ξέρουν τι τους γινεται

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μία γνώμη θέλω να πω μόνο :

Καλές φυσικά οι κάμψεις...εγώ πάντα με αυτές ξεκινάω όταν γυμνάζω το στήθος αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετές...πρέπει κάποιος να κάνει και όλες τις υπόλοιπες ασκήσεις όπως bench press ,incline flies etc. (δεν ξερω ελληνικους ορους) για να πει οτι γυμνάζει το στήθος σε μέγιστο βαθμό...το γεγονός ότι κάποιος κάνει αρκετές κάμψεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ειναι πιο γυμνασμενος απο καποιον αλλον...απλα οτι ειναι καλυτερος στο να κανει καμψεις...π.χ στις ειδικες δυναμεις που καθε λιγο και λιγακι πεφτουνε για 50αρια αν τους πας γυμναστηριο δεν μπορουνε αρκετοι απο αυτους να ανταποκριθουνε σε πολλα κιλα ...

Και το γεγονος οτι κάποιος μπορει να σηκώσει 100 κιλα στον επικληνη αλλα δεν μπορει να βγάλει 5χλμ τρεξιμο τον κάνει πιο γυμνασμενο απο μενα? και στη τελικη χέστηκα για τη δυναμη του πάνω και εγω αμα τον πιάσω με λαβές που ξέρω δεν θα ξανασηκωθει ποτε και ας εχω το μισο χέρι απο αυτον. Οποτε ολα ειναι σχετικα

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Απο το Ιντερνετ πως να δοκιμάσουν? θα τα λέγαμε απο κοντα.

Παμε μαζι σε ενα γυμναστηριο να δουμε ποιος σηκωνει τα πιο πολλα σε αρσεις, ισιο παγκο, σκουοτ; Ο χαμενος δινει 100ρικο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παμε μαζι σε ενα γυμναστηριο να δουμε ποιος σηκωνει τα πιο πολλα σε αρσεις, ισιο παγκο, σκουοτ; Ο χαμενος δινει 100ρικο.

Ωραια εσυ θα σηκωσεις περισσοτερο επειδη εισαι συνηθισμένος να το κάνεις καθε μέρα αυτο και λοιπον? τι σημαινει αυτο?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Και το γεγονος οτι κάποιος μπορει να σηκώσει 100 κιλα στον επικληνη αλλα δεν μπορει να βγάλει 5χλμ τρεξιμο τον κάνει πιο γυμνασμενο απο μενα?

πολύ σωστός...πολύ καλό σημείο αυτό που είπες...δυστυχώς αρκετοί παραμελούνε το τρέξιμο (cardiovascual exercise) και ασχολούνται μόνο με βάρη ! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...αρκετοι απο αυτους φαινονται γυμνασμενοι αλλα αν τους πεις να τρεξουνε ενα χιλιομετρο λαχανιαζουνε...

πρεπει να υπαρχει συνδυασμος και των δυο...εσυ εισαι πιο υγειης απο καποιον που κανει μονο βαρη αλλα αυτος ειναι πιο γυμνασμενος...παραδοξο αλλα ετσι ειναι...

αν μπορεις κανε και τα δυο....και δεν χρειαζονται ακραιοτητες...40 λεπτα τρεξιμο την μερα ειναι οτι πρεπει...και θα κανεις και τα βαρη σου και θα εισαι κομπλε..εγω προσωπικα το σπαω 20 λεπτα ποδηλατο ---βαρη----20 λεπτα ποδηλατο πριν φυγω

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
και φυσικα περιττο να πω οτι αν πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε τρεξιμο και βαρη και δεν εχεις χρονο και για τα δυο το ΤΡΕΞΙΜΟ ειναι κατα πολυ πιο σημαντικο !! Για προφανείς λόγους οι οποίοι δεν νομίζω να χρειάζονται να αναφερθούνε καν

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πολύ σωστός...πολύ καλό σημείο αυτό που είπες...δυστυχώς αρκετοί παραμελούνε το τρέξιμο (cardiovascual exercise) και ασχολούνται μόνο με βάρη ! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...αρκετοι απο αυτους φαινονται γυμνασμενοι αλλα αν τους πεις να τρεξουνε ενα χιλιομετρο λαχανιαζουνε...

πρεπει να υπαρχει συνδυασμος και των δυο...εσυ εισαι πιο υγειης απο καποιον που κανει μονο βαρη αλλα αυτος ειναι πιο γυμνασμενος...παραδοξο αλλα ετσι ειναι...

αν μπορεις κανε και τα δυο....και δεν χρειαζονται ακραιοτητες...40 λεπτα τρεξιμο την μερα ειναι οτι πρεπει...και θα κανεις και τα βαρη σου και θα εισαι κομπλε..εγω προσωπικα το σπαω 20 λεπτα ποδηλατο ---βαρη----20 λεπτα ποδηλατο πριν φυγω

Το ποιος ειναι πιο γυμνασμενος σε τι μετραται αυτο δηλαδη? σε ογκο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε πιο ωραιες ειναι οι τεχνικες οπλισμενου σε αοπλο :rockon:

Stories

Νέο!

Stories