Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αρκουν ομως?
Πιστευω ναι για να έχεις ενα ωραιο σώμα τωρα αμα θες να γινεις τέρας φαρμάκωμα και πολλά κιλα.
Αρκουν ομως?
Tυπε ο απο πανω ας δοκιμασει να το κανει και μετα να ειρωνευεται
και δυστυχως αυτοι που μας λένε ανιδεους δεν ειναι μπροστα μας να τους ριξουμε για κάμψεις να δουμε τι ψάρια πιάνουν που τις υποτιμουν.
και δυστυχως αυτοι που μας λένε ανιδεους δεν ειναι μπροστα μας να τους ριξουμε για κάμψεις να δουμε τι ψάρια πιάνουν που τις υποτιμουν.
Αν πεις σε εναν αποφοιτο του Τεφαα οτι θες να παρεις ογκο με το προγραμμα που ειδαμε θα σκασει στα γελια.
και δεν μπορουν και ειρωνευονται τυπε :SΑπο το Ιντερνετ πως να δοκιμάσουν? θα τα λέγαμε απο κοντα.
Μία γνώμη θέλω να πω μόνο :
Καλές φυσικά οι κάμψεις...εγώ πάντα με αυτές ξεκινάω όταν γυμνάζω το στήθος αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετές...πρέπει κάποιος να κάνει και όλες τις υπόλοιπες ασκήσεις όπως bench press ,incline flies etc. (δεν ξερω ελληνικους ορους) για να πει οτι γυμνάζει το στήθος σε μέγιστο βαθμό...το γεγονός ότι κάποιος κάνει αρκετές κάμψεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ειναι πιο γυμνασμενος απο καποιον αλλον...απλα οτι ειναι καλυτερος στο να κανει καμψεις...π.χ στις ειδικες δυναμεις που καθε λιγο και λιγακι πεφτουνε για 50αρια αν τους πας γυμναστηριο δεν μπορουνε αρκετοι απο αυτους να ανταποκριθουνε σε πολλα κιλα ...
Απο το Ιντερνετ πως να δοκιμάσουν? θα τα λέγαμε απο κοντα.
Παμε μαζι σε ενα γυμναστηριο να δουμε ποιος σηκωνει τα πιο πολλα σε αρσεις, ισιο παγκο, σκουοτ; Ο χαμενος δινει 100ρικο.
Και το γεγονος οτι κάποιος μπορει να σηκώσει 100 κιλα στον επικληνη αλλα δεν μπορει να βγάλει 5χλμ τρεξιμο τον κάνει πιο γυμνασμενο απο μενα?
ραντεβου γυμναστικου θανατου
πολύ σωστός...πολύ καλό σημείο αυτό που είπες...δυστυχώς αρκετοί παραμελούνε το τρέξιμο (cardiovascual exercise) και ασχολούνται μόνο με βάρη ! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...αρκετοι απο αυτους φαινονται γυμνασμενοι αλλα αν τους πεις να τρεξουνε ενα χιλιομετρο λαχανιαζουνε...
πρεπει να υπαρχει συνδυασμος και των δυο...εσυ εισαι πιο υγειης απο καποιον που κανει μονο βαρη αλλα αυτος ειναι πιο γυμνασμενος...παραδοξο αλλα ετσι ειναι...
αν μπορεις κανε και τα δυο....και δεν χρειαζονται ακραιοτητες...40 λεπτα τρεξιμο την μερα ειναι οτι πρεπει...και θα κανεις και τα βαρη σου και θα εισαι κομπλε..εγω προσωπικα το σπαω 20 λεπτα ποδηλατο ---βαρη----20 λεπτα ποδηλατο πριν φυγω
και εγω αμα τον πιάσω με λαβές που ξέρω δεν θα ξανασηκωθει ποτε και ας εχω το μισο χέρι απο αυτον. Οποτε ολα ειναι σχετικα
και στη τελικη χέστηκα για τη δυναμη του πάνω και εγω αμα τον πιάσω με λαβές που ξέρω δεν θα ξανασηκωθει ποτε και ας εχω το μισο χέρι απο αυτον.
ραντεβου γυμναστικου θανατου