Και 10% να ειναι το ποσοστο λιπους σου αμα εισαι κοκκαλιαρης δεν έχει σημασια.
το ιδιο ειναι ρε να εισαι 10% και 75κγ με το να εισαι 18% 75κγ? στο 1.80 βεβαια παλι λεπτος εισαι, αλλα υπαρχει μεγαλη διαφορα
Και 10% να ειναι το ποσοστο λιπους σου αμα εισαι κοκκαλιαρης δεν έχει σημασια.
Ωραια εσυ θα σηκωσεις περισσοτερο επειδη εισαι συνηθισμένος να το κάνεις καθε μέρα αυτο και λοιπον? τι σημαινει αυτο?
πριν λιγο γυρισα απο το gym.εσκασε ποζερας ΤΟΥΜΠΑΝΟ πρπ 50+ μαζι με μωρο γυρω στα 25!!!νυχτα κ ετσι η μικρη,ωραιοτατο ξεκωλο!!κατα τη διαρκεια της προπονησης πεφτανε κ γλωσσοφιλα!!!καποια στιγμη μοιραστηκαμε το ιδιο μηχανημα για εκτασεις ωμων οπως κ τη μπαρα για τραπεζοειδεις.ο ποζερας σταματησε στα 55 κ 100 κιλα αντιστοιχα...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ OFF CYCLE οποτε επεσε ποοολυ γελιο...εβαζα κ εβαζα κ εβαζα!!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ??περιττο να πω οτι ολοι γελαγαν.....
πριν λιγο γυρισα απο το gym.εσκασε ποζερας ΤΟΥΜΠΑΝΟ πρπ 50+ μαζι με μωρο γυρω στα 25!!!νυχτα κ ετσι η μικρη,ωραιοτατο ξεκωλο!!κατα τη διαρκεια της προπονησης πεφτανε κ γλωσσοφιλα!!!καποια στιγμη μοιραστηκαμε το ιδιο μηχανημα για εκτασεις ωμων οπως κ τη μπαρα για τραπεζοειδεις.ο ποζερας σταματησε στα 55 κ 100 κιλα αντιστοιχα...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ OFF CYCLE οποτε επεσε ποοολυ γελιο...εβαζα κ εβαζα κ εβαζα!!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ??περιττο να πω οτι ολοι γελαγαν.....
τυπε πιο ωραιες ειναι οι τεχνικες οπλισμενου σε αοπλο
Καλα οτ πας.Μην κλαιγεσε μετα.o θοδωρος τον παιρνει απο τον κωλο
Εγω δεν τσακονομαι με κανεναν.Αλλα καποιοι λιγο βρεμενοι εδω την εχουν δει καπως και κραζουν "φουσκωτους" επειδη οι ιδιοι δεν εχουν ιδεα για ιτ πραγμα μιλανε και εν τελι απλα λενε λογια.keyboard wariors.
Τα ειδωλα δεν εργαζονται.ολα καλα ρε τεο αλλα με δουλεια τι γινεται γιατι δε σαρεσει να δουλευεις?
για να φυγει ολο το λιπος απο την κοιλια μου να στεγνωσω τι πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω? 1.84 80 κιλα 22% λιπος.
Τα ειδωλα δεν εργαζονται.
Σου εχει περασει απο το μυαλο να γινεις μπολντοπερσοναλ τρεινερ;Διαιτα και τρέξιμο. 120 παλμούς η καρδιά οχι παραπάνω. Χαλαρο τρεξιμο οχι σπριντ.
Σου εχει περασει απο το μυαλο να γινεις μπολντοπερσοναλ τρεινερ;
Γιατι να στεγνωσεις ρε τύπε? Μια χαρα εισαι.για να φυγει ολο το λιπος απο την κοιλια μου να στεγνωσω τι πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω? 1.84 80 κιλα 22% λιπος.