Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε αντε γαμιδια και εσυ και ο νωντας  :2on1:
ο νωντας σε χυνει  :2on1:

εχεις δει ποσο πομποδις μυοδις ειναι ο νωντας με την διατροφη με τα τοστακια?  :birdman: ουτε σε 200 χρονια δε θα γινεις ετσι  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ωραια...αρχισανε παλι....τωρα λειπει ο Νωντας μονο... :grin: :grin: :grin:

Μαλλον γελαει ο φιλος παραπαναω γτ γραμμωση και ογκος δεν πανε μαζι
ε μαρεσει να τα βαζω ολα μαζι ..

αλλα δεν μπορω να συνεχισω ρε παιδι μου, το σαιτ αυτο ξεχυλιζει απο γνωση... Δεν με παιρνει..

Αφου και ο ρονι κολεμαν ειναι πλεον μελος του μπου με κλωνο, για να μην εκτεθει καταλαβες..

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Αν εννοεις καθαρα μυικα κιλα υπολογιζε 1,5 - 2 χρονια και εφοσον τα κανεις ολα σωστα. Αν παρεις φαρμακο αλλαζει τελειως το θεμα βεβαια

για καμια κρεατινη ισως το σκεφτω στο μελλον που θα εχω δει καποια αισθητη διαφορα πανω μου δηλαδη...αλλα ως εκει και αμα κι αυτο . Για ενεσιμα δε το ψηνω.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μαλλον γελαει ο φιλος παραπαναω γτ γραμμωση και ογκος δεν πανε μαζι

Μισές χαμηλές μισές ψηλές μετά ολόκληρες είναι παλιό σύστημα υψηλής έντασης γνωστό. Μαζεύει πολύ αίμα αλλά είναι πολλές οί 21. Θά δείς κόψιμο, αλλά θά κόψει καί σέ όγκο. Ανάλογα τί σκοπό έχεις... Μπορεί νά τό βαρύνει όμως καί νά τό πάει 4-4-4.

eidolara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για καμια κρεατινη ισως το σκεφτω στο μελλον που θα εχω δει καποια αισθητη διαφορα πανω μου δηλαδη...αλλα ως εκει και αμα κι αυτο . Για ενεσιμα δε το ψηνω.

Μη σε παραμυθιαζουν...η κρεατινη το μονο που θα σου κανει ειναι το εξης...κραταει νερα στους μυς σου... τα νερα αυτα ενυδατωνουν το μυ και τον βοηθαει να βγαλει 1-2 το πολυ επαναληψεις παραπανω. Γενικα ομως θα σε θολωσει και δε θα σου δωσει κατι ουσιαστικο. Ειναι ακινδυνη σε λογικες ποσοτητες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μη σε παραμυθιαζουν...η κρεατινη το μονο που θα σου κανει ειναι το εξης...κραταει νερα στους μυς σου... τα νερα αυτα ενυδατωνουν το μυ και τον βοηθαει να βγαλει 1-2 το πολυ επαναληψεις παραπανω. Γενικα ομως θα σε θολωσει και δε θα σου δωσει κατι ουσιαστικο. Ειναι ακινδυνη σε λογικες ποσοτητες.
οταν σταματησεις να παιρνεις τι γινεται?  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτα γραφεις και σε κυνηγαει ο Μεμο-Νωντας
αυτος δεν θελει να του πιασω το πουλι, γιατι πρωτον θα ειναι δυσκολο να του το βρω και δευτερον μου κωλοτριβεται καιρο τωρα και αυτος και η αλλη η βρωμα που ειναι στον στρατο  :zfuck:

eidolara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χανεις τα 2-3 κιλα που εχεις παρει σε νερα μεσα σε μια εβδομαδα. Αρχιζεις και ξεθολωνεις (δλδ φευγουν τα επιπλεον νερα που κρατησες και φαινονται παλι οι μυς σου αν εισαι σε χαμηλα οσοστα λιπους)...και επιστρεφεις στα παλια επιπεδα δυναμης...γενικα ειναι μια μαλακια και μιση... πιο πολυ δουλευει επειδη μαλλον υποβαλλεις στον εαυτο σου τη σκεψη οτι παιρνεις κατι που κανει δουλεια, αλλα επιστημονικα κανει μονο αυτο που ανεφερα προηγουμενως...και αν το κανει και αυτο

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οσοι αρχαριοι διαβαζουνε, μη πατε και κανετε σκουατ, ντεντλιφτ, και την αλλη τη μαλακια με το σταυρο. Αυτα πιο πολυ κακο κνουνε παρα καλο. Καντε στο μηχανημα κωπηλατικης και στην πρεσσα να πουμε.

Υπαρχουνε μεθοδοι για ενδυναμωση χωρις να πετας μεγιστα στην προπονηση καθε φορα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ε μαρεσει να τα βαζω ολα μαζι ..

αλλα δεν μπορω να συνεχισω ρε παιδι μου, το σαιτ αυτο ξεχυλιζει απο γνωση... Δεν με παιρνει..

Αφου και ο ρονι κολεμαν ειναι πλεον μελος του μπου με κλωνο, για να μην εκτεθει καταλαβες..

Έλα σκάσε, δε φτάνει που είπες μαλακία, θες να βγεις κι από πάνω.

Για τις ασκήσεις και την επικινδυνότητα που λέτε, όποιος θέλει τις κάνει κι όποιος πιστεύει ότι είναι τόσο άχρηστος που δε μπορεί να μάθει την τεχνική για να την κάνει σωστά χωρίς κινδύνους ας μην την κάνει. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι είναι επικίνδυνη άσκηση η τάδε. Επικίνδυνο είναι και το σεξ στα μπουρδέλα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Υπαρχουνε μεθοδοι για ενδυναμωση χωρις να πετας μεγιστα στην προπονηση καθε φορα...

Είπε κανείς ότι ενδυνάμωση γίνεται με το να πετάς μέγιστα σε κάθε προπόνηση; LSD παίρνετε ρε;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Επίσης εξαιρετικές γενικές ασκήσεις ενδυνάμωσης είναι το πουλόβερ καί οί βυθίσεις σέ δίζυγο. Τίς ξεχάσαμε.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Επίσης εξαιρετικές γενικές ασκήσεις ενδυνάμωσης είναι το πουλόβερ καί οί βυθίσεις σέ δίζυγο. Τίς ξεχάσαμε.

πως σε δυναμωνει αυτο  :think:

URL]]

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τήν περίμενα μέ πλεκτό. :2funny:

Βρήκα.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
τι στηθος εχει ο τυπος...!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Eisai λαθος... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom