memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ο νωντας σε χυνειρε αντε γαμιδια και εσυ και ο νωντας
εχεις δει ποσο πομποδις μυοδις ειναι ο νωντας με την διατροφη με τα τοστακια? ουτε σε 200 χρονια δε θα γινεις ετσι
ο νωντας σε χυνειρε αντε γαμιδια και εσυ και ο νωντας
ε μαρεσει να τα βαζω ολα μαζι ..ωραια...αρχισανε παλι....τωρα λειπει ο Νωντας μονο...
Μαλλον γελαει ο φιλος παραπαναω γτ γραμμωση και ογκος δεν πανε μαζι
Αν εννοεις καθαρα μυικα κιλα υπολογιζε 1,5 - 2 χρονια και εφοσον τα κανεις ολα σωστα. Αν παρεις φαρμακο αλλαζει τελειως το θεμα βεβαια
Αφου και ο ρονι κολεμαν ειναι πλεον μελος του μπου με κλωνο, για να μην εκτεθει καταλαβες..
πιανω κανα πουλι στον αερα που και πουΜε καταλαβες ατιμουλικο....
Μαλλον γελαει ο φιλος παραπαναω γτ γραμμωση και ογκος δεν πανε μαζι
για καμια κρεατινη ισως το σκεφτω στο μελλον που θα εχω δει καποια αισθητη διαφορα πανω μου δηλαδη...αλλα ως εκει και αμα κι αυτο . Για ενεσιμα δε το ψηνω.
πιανω κανα πουλι στον αερα που και που
οταν σταματησεις να παιρνεις τι γινεται?Μη σε παραμυθιαζουν...η κρεατινη το μονο που θα σου κανει ειναι το εξης...κραταει νερα στους μυς σου... τα νερα αυτα ενυδατωνουν το μυ και τον βοηθαει να βγαλει 1-2 το πολυ επαναληψεις παραπανω. Γενικα ομως θα σε θολωσει και δε θα σου δωσει κατι ουσιαστικο. Ειναι ακινδυνη σε λογικες ποσοτητες.
αυτος δεν θελει να του πιασω το πουλι, γιατι πρωτον θα ειναι δυσκολο να του το βρω και δευτερον μου κωλοτριβεται καιρο τωρα και αυτος και η αλλη η βρωμα που ειναι στον στρατοαυτα γραφεις και σε κυνηγαει ο Μεμο-Νωντας
πιανω κανα πουλι στον αερα που και που
ε μαρεσει να τα βαζω ολα μαζι ..
αλλα δεν μπορω να συνεχισω ρε παιδι μου, το σαιτ αυτο ξεχυλιζει απο γνωση... Δεν με παιρνει..
Αφου και ο ρονι κολεμαν ειναι πλεον μελος του μπου με κλωνο, για να μην εκτεθει καταλαβες..
Υπαρχουνε μεθοδοι για ενδυναμωση χωρις να πετας μεγιστα στην προπονηση καθε φορα...
Επίσης εξαιρετικές γενικές ασκήσεις ενδυνάμωσης είναι το πουλόβερ καί οί βυθίσεις σέ δίζυγο. Τίς ξεχάσαμε.
Eisai λαθος... ;)Μη σε παραμυθιαζουν...η κρεατινη το μονο που θα σου κανει ειναι το εξης...κραταει νερα στους μυς σου... τα νερα αυτα ενυδατωνουν το μυ και τον βοηθαει να βγαλει 1-2 το πολυ επαναληψεις παραπανω. Γενικα ομως θα σε θολωσει και δε θα σου δωσει κατι ουσιαστικο. Ειναι ακινδυνη σε λογικες ποσοτητες.