Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Οσοι αρχαριοι διαβαζουνε, μη πατε και κανετε σκουατ, ντεντλιφτ, και την αλλη τη μαλακια με το σταυρο. Αυτα πιο πολυ κακο κνουνε παρα καλο. Καντε στο μηχανημα κωπηλατικης και στην πρεσσα να πουμε.

Υπαρχουνε μεθοδοι για ενδυναμωση χωρις να πετας μεγιστα στην προπονηση καθε φορα...
Οι αρχαριοι αν ξεκινουσαν να μαθαινουν απτην αρχη σε χαμηλες επιβαρυνσεις σωστη τεχνικη σε σκουατ (εστω στο σμιθ) και αρσεις θανατου εστω με 4κιλο αλτηρα η με την γυναικεια την 3κιλη την μπαρα και αρχιζαν σιγα σιγα να δυναμωνουν σωστα και με αυτες τις ασκησεις και ας μην αναιβαζαν και ποτε τα κιλα,  θα ηταν ο κοσμος πιο ομορφος και θα ειχαμε γλειτωσει και πολλα λουμπαγκο...  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οι αρχαριοι αν ξεκινουσαν να μαθαινουν απτην αρχη σε χαμηλες επιβαρυνσεις σωστη τεχνικη σε σκουατ (εστω στο σμιθ) και αρσεις θανατου εστω με 4κιλο αλτηρα η με την γυναικεια την 3κιλη την μπαρα και αρχιζαν σιγα σιγα να δυναμωνουν σωστα και με αυτες τις ασκησεις και ας μην αναιβαζαν και ποτε τα κιλα,  θα ηταν ο κοσμος πιο ομορφος και θα ειχαμε γλειτωσει και πολλα λουμπαγκο...  :grin:

so true

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
559261_430536126991755_533624562_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ωραία χεροειδή. Το πάνω στήθος θέλει λίγο χτύπημα

eidolara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οσοι αρχαριοι διαβαζουνε, μη πατε και κανετε σκουατ, ντεντλιφτ, και την αλλη τη μαλακια με το σταυρο. Αυτα πιο πολυ κακο κνουνε παρα καλο. Καντε στο μηχανημα κωπηλατικης και στην πρεσσα να πουμε.

Υπαρχουνε μεθοδοι για ενδυναμωση χωρις να πετας μεγιστα στην προπονηση καθε φορα...

Μην πηγαινετε για τρεξιμο...κινδυνευουν τα γονατα σας
Μην κανετε πρεσα...θα παθουν ζημια οι αρθρωσεις σας
Μην κανετε αρσεις θανατου...θα παθει ζημια η μεση σας
Μην κανετε επολε ζετε...θα καταστρεψετε τους συνδεσμους σας
Μην κανετε ποδηλατο...θα καταστρεψετε τους ορχεις σας

Επαναλαμβανω...η προοδευτικη ανοδος και η σωστη τεχνικη ειναι παραγοντες που αποτελουν εγγυηση οτι δεν προκειται κανεις να παθει τιποτα απο οποιαδηποτε ασκηση. Αν καποιος δεν μπορει να εξασφαλισει τα δυο παραπανω, τοτε ναι, να μην τις κανει αυτες τις ασκησεις.

Οποιαδηποτε ασκηση σε λογικα και ανθρωπινα κιλα δεν προκειται ποτε να σε βλαψει...
Αν τωρα καποιοι, οπως εγω, κανουμε 200 κιλα αρσεις θανατου και σκουωτ ελευθερα, τοτε ναι, θα παθουμε ζημια, αλλα τουλαχιστον εχω συνειδηση του τι κανω και γιατι το κανω

eidolara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου εισαι πολυ καλος στο πανω μερος. Ισως να θες και αλλο γεμισμα, αλλα σε γενικες γραμμες εισαι πολυ καλος.

Σωμα ομως δεν ειναι μονο απο τη μεση και πανω. Σωμα ειναι και απο τη μεση και κατω.
Σας παρακαλω...μην γινεστε σαν κατι καρτουν τυπους που ειναι πανω τουμπανα και εχουν ποδαρακια οδοντογλυφιδες. Η καλη βαση ειναι απαραιτητη οχι μονο στο γυμναστηριο, αλλα και στη ζωη.

Ακομα και αυτοι που θελουν να εχουν καλο σωμα μονο για να μπορουν να ριχνουν γκομενακια πρεπει να εχετε το εξης στο μυαλο σας. Μια γυναικα εχει κληρονομησει τα γονιδια του να διαλεγει το "πιο ισχυρο σπερμα" για να διαιωνισει το ειδος της. Αυτο παλια σημαινε να διαλεξει ενα δυνατο αρσενικο που θα μπορουσε να εξασφαλισει τροφη για αυτη και τα παιδια της με τη δυναμη του. Οποτε διαλεγε τον πιο δυνατο. (σημερα ισχυει παλι το ιδιο, μονο που η δυναμη σημερα ειναι τα φραγκα, οποτε διαλεγει τον πιο ματσομενο τυπο - για αυτο μην απορειτε που η γκομεναρα ειναι εμ τον πλουσιο σαπιοκοιλια)
Επισης η γυναικα εχει κληρονομησει και τα γονιδια να διαλεγει το συντροφο της βασει αρμονιας και συμμετριας. Ναι μεν τον θελει δυνατο, αλλα τον θελει και συμμετρικο. Και τυποιο τουμπανα απο πανω και στεκες απο κατω υποσυνειδητα τις απωθουν

Τα παραπανω ειναι αποτελεσματα ψυχολογιας μονο που τα παρουσιασα πολυ απλουστευμενα και εκλαικευμενα γτ βαριεμαι να γραφω

Point is...squat or dye

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
:2funny:πολυ οχι λιγο...αλλα δε μπορω να βρω ασκηση να με βολευει
Εγω απο ολα οσα εχεις πει βλεπω οτι εχεις αυτο που θες, ενα σωμα που φαινεται δουλεμενο πιο πολυ με την επιβαρυνση του σωματος.. Μια χαρα  :thumbsup:!
Ο καθενας με τους στοχους του   :rockon:..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω απο ολα οσα εχεις πει βλεπω οτι εχεις αυτο που θες, ενα σωμα που φαινεται δουλεμενο πιο πολυ με την επιβαρυνση του σωματος.. Μια χαρα  :thumbsup:!
Ο καθενας με τους στοχους του   :rockon:..
η γνωμη η δικια σου μετραει  :) μερσι...(καμμια ασκηση για πανω στηθος θα πεις καλη? )

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μου εισαι πολυ καλος στο πανω μερος. Ισως να θες και αλλο γεμισμα, αλλα σε γενικες γραμμες εισαι πολυ καλος.

Σωμα ομως δεν ειναι μονο απο τη μεση και πανω. Σωμα ειναι και απο τη μεση και κατω.
Σας παρακαλω...μην γινεστε σαν κατι καρτουν τυπους που ειναι πανω τουμπανα και εχουν ποδαρακια οδοντογλυφιδες. Η καλη βαση ειναι απαραιτητη οχι μονο στο γυμναστηριο, αλλα και στη ζωη.

Ακομα και αυτοι που θελουν να εχουν καλο σωμα μονο για να μπορουν να ριχνουν γκομενακια πρεπει να εχετε το εξης στο μυαλο σας. Μια γυναικα εχει κληρονομησει τα γονιδια του να διαλεγει το "πιο ισχυρο σπερμα" για να διαιωνισει το ειδος της. Αυτο παλια σημαινε να διαλεξει ενα δυνατο αρσενικο που θα μπορουσε να εξασφαλισει τροφη για αυτη και τα παιδια της με τη δυναμη του. Οποτε διαλεγε τον πιο δυνατο. (σημερα ισχυει παλι το ιδιο, μονο που η δυναμη σημερα ειναι τα φραγκα, οποτε διαλεγει τον πιο ματσομενο τυπο - για αυτο μην απορειτε που η γκομεναρα ειναι εμ τον πλουσιο σαπιοκοιλια)
Επισης η γυναικα εχει κληρονομησει και τα γονιδια να διαλεγει το συντροφο της βασει αρμονιας και συμμετριας. Ναι μεν τον θελει δυνατο, αλλα τον θελει και συμμετρικο. Και τυποιο τουμπανα απο πανω και στεκες απο κατω υποσυνειδητα τις απωθουν

Τα παραπανω ειναι αποτελεσματα ψυχολογιας μονο που τα παρουσιασα πολυ απλουστευμενα και εκλαικευμενα γτ βαριεμαι να γραφω

Point is...squat or dye
οχι φιλε μου δε σκοπευω να γινω ετσι οπως λες!ποδια δε μπορω να βαλω φωτο γιατι θα πρεπει να γινω τιραμολα αλλα μια χαρα ειναι για τα κιλα μου και το υψος μου...καθολου δε τα παραμελω!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τι προγραμμα κανεις για το στηθος? πες μου για να μπορεσω να σου πω την γνωμη μου..
πιεσεις παγκου 5 σετ 30-40-50-70-70/80 απο 8 -12 επαναληψεις μετα καπακι 2 σετ απο καμψεις με αυτες τις μαλακιες τις λαβες που κρατας για να εχει μεγαλυτερο ευρος η κινηση 15-20 επαναληψεις και βυθισεις στο captains chair 2 σετ απο 5-10 επαναληψεις

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Τι προγραμμα κανεις για το στηθος? πες μου για να μπορεσω να σου πω την γνωμη μου..
για να γυμνασουμε το μεσα μερος του στηθους,ξερεις προς την γραμμη τι εχεις να προτεινεις?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πιεσεις παγκου 5 σετ 30-40-50-70-70/80 απο 8 -12 επαναληψεις μετα καπακι 2 σετ απο καμψεις με αυτες τις μαλακιες τις λαβες που κρατας για να εχει μεγαλυτερο ευρος η κινηση 15-20 επαναληψεις και βυθισεις στο captains chair 2 σετ απο 5-10 επαναληψεις

βαλε κλιση.

eidolara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Εγω να σας βαλω φωτο που λεει με ποια ασκηση γυμναζεται ο καθε μυς που αποτελουν το στηθος, αλλα επαναλαμβανω...πρωτα δινουμε συνολικα ογκο στο στηθος με πιεσεις παγκου ισιου και επικλινη και μετα δουλευουμε λεπτομερειες. Δεν εχει νοημα να κανεις στηθος μονη στα 100 κιλα και να θες να δωσεις λεπτομερειες...

eidolara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δοκιμασα αλλα κατι κανω λαθος και πονανε οι ωμοι.οχι με μπαρα ομως με αλτηρες ,ισως φταιει αυτο δε ξερω

Δε θελει και πολλη κλιση. Ενα κλικ πανω απο το τελειως επιπεδο. Οσο ανεβαζεις την κλιση, τοσο πιο πολυ εμπλεκονται οι ωμοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom