Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Και εσυ φαρμακο δεν παιρνεις ρε;
οχι ρε
πανε 2 χρονια που εκανα την τελευταια θεραπεια
τωρα καμια κρεατινουλα που και που
δεν μου χρειαζεται πια το φαρμακο
ξεκοψα απο την νυχτα

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
γαμαικανε ωραια η φωτο φιλε δυνατη
αν θες την γνωμη μου λιγο μεσα πλατη γεμισε οσο ειναι δυνατον.. ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
γαμαικανε ωραια η φωτο φιλε δυνατη
αν θες την γνωμη μου λιγο μεσα πλατη γεμισε οσο ειναι δυνατον.. ;)
φιλε ειδικα η γνωμη σου μετραει
για πες καμια καλη ασκηση για μεσα πλατη

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
φιλε γενικα η πλατη μεσα δεν γεμιζει ευκολα θελει χρονο ..
εγω κανω με μπαρα σκυφτος 90 μοιρες το σωμα  ανοιχτη λαβη τα χερια και οταν ανεβαζεις τα χερια-οι αγκωνες να ειναι ανοιχτα στο υψος τον ομων σχεδον πιστευω να καταλαβες ποια ασκηση λεω πιανη και πισω ωμους

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
φιλε γενικα η πλατη μεσα δεν γεμιζει ευκολα θελει χρονο ..
εγω κανω με μπαρα σκυφτος 90 μοιρες το σωμα  ανοιχτη λαβη τα χερια και οταν ανεβαζεις τα χερια-οι αγκωνες να ειναι ανοιχτα στο υψος τον ομων σχεδον πιστευω να καταλαβες ποια ασκηση λεω πιανη και πισω ωμους

Αυτο εδω λες καυλιαρη?

Γαματη ασκηση αλλα θελει μεγαλη προσοχη στην εκτελεση μη σου βγει καμια μεση!

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
:rockon: ναι φιλε μου αυτην λεω αλλα λιγο διαφορετικη εκτελεση τα χερια οταν ανεβαζω την μπαρα τα ανοιγο σχεδον στο υψως τον ομων αυτος η αγκωνες του ειναι κατω

οσο για την μεση ναι ανετα την παιρνεις στα χερια

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Υπάρχει καί κατασκευή ''σταυρός'' μέ μπάρα άξονα-λαβή καί τά βάρη κάθετα κοντά μπροστά στήν λαβή. Θέλει πολλά κιλά, αυστηρή εκτέλεση, καί ζώνη μέσης. Τό ιδανικό είναι να έχει 10-20 μοίρες ανάκληση σέ πατάκια & άξονα καί νά παίζεται με τόν αυχένα εκταμένο γιά σωστή κατανομή έργου καί καταπόνησης.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Υπάρχει καί κατασκευή ''σταυρός'' μέ μπάρα άξονα-λαβή καί τά βάρη κάθετα κοντά μπροστά στήν λαβή. Θέλει πολλά κιλά, αυστηρή εκτέλεση, καί ζώνη μέσης. Τό ιδανικό είναι να έχει 10-20 μοίρες ανάκληση σέ πατάκια & άξονα καί νά παίζεται με τόν αυχένα εκταμένο γιά σωστή κατανομή έργου καί καταπόνησης.

Εσυ τωρα λες αυτην εδω ετσι?

Και αυτη γαματη ασκηση αλλα δεν ειναι για να την κανεις κ πολυ συχνα μη σου φυγει καμια μεση κ εδω! Και φυσικα δε θα την προτεινα σε αρχαριους.

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Υπάρχει καί κατασκευή ''σταυρός'' μέ μπάρα άξονα-λαβή καί τά βάρη κάθετα κοντά μπροστά στήν λαβή. Θέλει πολλά κιλά, αυστηρή εκτέλεση, καί ζώνη μέσης. Τό ιδανικό είναι να έχει 10-20 μοίρες ανάκληση πατάκια & άξονα γιά παίζεται με τόν αυχένα εκταμένο καί σωστή κατανομή έργου καί καταπόνησης.
φιλε ο ''σταυρός''οπωςκαι λες για μενα ειναι μια απο της βασικες ασκησεις για πλατη αλλα προσοχη στην τεχνικη
:fuck2:  την  μεση η λαθος τεχνικη

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Συνηθως κανω την παραλλαγη της ασκησης στο μηχανημα οπως κανει και η αδερφη στο παρακατω βιντεο και μια φορα στις 15 μερες το κανω με ελευθερα κιλα!

ΙΟΝ

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Συνηθως κανω την παραλλαγη της ασκησης στο μηχανημα οπως κανει και η αδερφη στο παρακατω βιντεο και μια φορα στις 15 μερες το κανω με ελευθερα κιλα!

οπως κανει και η αδερφη στο παρακατω βιντεο   :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.home-gym-bodybuilding.com/image-files/body-solid-deluxe-cable-crossover.jpg[/img[/URL]]

ξέρει κανείς τις διαστάσεις από αυτό γιατί θέλω να κατασκευάσω ένα
υλικά υπάρχουν όπως επίσης ηλεκτροκολλήσεις,οξυγονοκολλήσεις,τροχοί απλά δεν έχω τις κατάλληλες διαστάσεις.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
φιλε ο ''σταυρός''οπωςκαι λες για μενα ειναι μια απο της βασικες ασκησεις για πλατη αλλα προσοχη στην τεχνικη
:fuck2:  την  μεση η λαθος τεχνικη

Σταυρός, σκουάτ καί άρση θανάτου είναι ότι δυναμικότερο αλλά καί επικίνδυνο.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Έχει μαξιλαράκι στήν κοιλιά όμως αυτό τό βίντεο άρα βοηθάει μέση αλλά κόβει σέ κιλά. Πόσα νά πιέσεις στό υπογάστριο σώμα κά μπάρα μαζί...;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ξέχασα... Χωρίς πολλά εργαλεία, μπορείς νά βρείς μία γωνία νά βρίσκει φωλιά ή μία άκρη τής μπαρας άδεια, βάλε ένα σφουγγάρι εκεί νά μήν γδέρνει άμα είναι σπίτι, νά γεμίσεις τήν άλλη άκρη καί νά παίξεις τύπου σταυρό. Βάζεις καί μερικές πλάκες ή ένα τάκο κάτω από τήν γεμάτη άκρη γιά νά ξεκινάς καί νά φορτώνεις/αδειάζεις τήν μπάρα εύκολότερα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
http://[URL unfurl="true"]www.home-gym-bodybuilding.com/image-files/body-solid-deluxe-cable-crossover.jpg[/img[/URL]]

ξέρει κανείς τις διαστάσεις από αυτό γιατί θέλω να κατασκευάσω ένα
υλικά υπάρχουν όπως επίσης ηλεκτροκολλήσεις,οξυγονοκολλήσεις,τροχοί απλά δεν έχω τις κατάλληλες διαστάσεις.
[/quote]

Ριξε μια ματια εδω
[URL unfurl="true"]http://www.bayoufitness.com/Strength/Cable-Crossover-&-Functional-Training-Machines.htm[/URL]
Μπορεις επισης να ψαξεις κιαλλο στο google ή να παρεις το μετρο σου και να πας στο γυμναστηριο  :2funny:
Αν μπορεσεις να το φτιαξεις θα εισαι γαματος παντως γιατι μπορεις να κανεις πολλα μ αυτο το μηχανημα! Αρκει βεβαια να μην καταληξει να γινει κρεμαστρα!  :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αυτά τά crossover θέλουν βίλα μέ 50-100τμ gym room ρέ τύποι.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εσυ τωρα λες αυτην εδω ετσι?

Και αυτη γαματη ασκηση αλλα δεν ειναι για να την κανεις κ πολυ συχνα μη σου φυγει καμια μεση κ εδω! Και φυσικα δε θα την προτεινα σε αρχαριους.

Συγνώμη δέν είδα τό πόστ πρίν. Αυτή είναι ακριβώς αυτή πού είπα ξέχασα να περιγράψω. Ό σταυρός πού έλεγα είναι σάν τού τύπου μέ τό γαλάζιο σορτσάκι, αλλά χωρίς rest μπροστά, καί σέ θέση ''απογείωσης''.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Πρεπει να δουλεψεις ασκησης λεπτομεριας για πισω μοιρα ωμου και εξω στροφεις για να γεμισει η πλατη σου καλα...Εκτος απο τις βασικες της πλατης ...

eidolara

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κανε δυνατα τις βασικες ασκησεις για πλατη και δε θα χρειαστεις καμια απομονωσης, παρα μονο σε φαση που θα την εχεις πλεον γεμισει καλα και θα θες να δουλεψεις λεπτομερειες...(μιλαμε για χρονια μετα, εφοσον εισαι natural)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom