Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Pisteyw οτι αφφου εχει ευαισθησια με μεση δουλευεις τουλαχιστον ορθιος τις περισσοτερες ασκησεις παρα καθιστος ετσι??
ναι...αν και νομιζω οτι πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να τραβηχτει η μεση στο ασχετο πχ αμα σηκωσεις κατι απο το πατωμα παρα οταν κανεις γυμναστικη που προσεχεις ...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εχει ευαισθησια στη μεση αλλα τρεχει 15χλμ καθε μερα. μαλλον θα τρεχει στον αερα σα τη μερι ποπινς και τον πητερ παν.
ξεκολλα λεμε...30-40 λεπτα 3 φορες την εβδομαδα παω και δε με εχει ενοχλησει ποτε η μεση απ το τρεξιμο...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ναι...αν και νομιζω οτι πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να τραβηχτει η μεση στο ασχετο πχ αμα σηκωσεις κατι απο το πατωμα παρα οταν κανεις γυμναστικη που προσεχεις ...
Η επιβαρυνση στη μεση σε καθιστη θεση ειναι τραγικα αυξημενη σε σχεση με την ορθια..

Και οταν γινετε με συνεχεια αυτο και για καιρο φαντασου τη προβλημα ειναι..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η επιβαρυνση στη μεση σε καθιστη θεση ειναι τραγικα αυξημενη σε σχεση με την ορθια..

Και οταν γινετε με συνεχεια αυτο και για καιρο φαντασου τη προβλημα ειναι..
ναι οκ δε διαφωνω...η μονη ασκηση που κανω καθιστος ειναι κωπηλατικη και παλι με λιγα σχετικα κιλα και πολυ προσεκτικα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ωραια η τακτικη του ''συμφωνω σε ολα μηπως και νευριασω τον αλλο''  αλλα με μενα δε πιανει...εγω παντως την προσκληση την εκανα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
6
4 σετακι με την ισια μπαρα,εκεινη που κανουμε για στηθος
και 2 σφυρια
τιποτα αλλο
και πλατη 14 σετ
πρακτικα 20 σετ στα οποια συμμετεχει μια αρκετα μικρη μυικη ομαδα..μου φαινονται πολλα,ειδικα αν πλατη εβαλες βαρια κιλα(5-6 ρεπς)..αλλα γτ συνεχιζεις να κανεις απομονωση στο τελος προπονησεων μεγαλων μυικων;;

δοκιμασε μια μερα την εβδομαδα(σαββατο ας πουμε) να κανεις μονο χερια αλλα αντι για αλτηρες,μπαρες κλπ
βαλε 4Χ8 dips/4Χ8 weighted chins + 1 σετ ελευθερο καψιμο οσες βγαλεις/4X8 close grip bench press..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aααα ζήλεψα, θέλω κι εγώ προτάσεις. :huh:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πρακτικα 20 σετ στα οποια συμμετεχει μια αρκετα μικρη μυικη ομαδα..μου φαινονται πολλα,ειδικα αν πλατη εβαλες βαρια κιλα(5-6 ρεπς)..αλλα γτ συνεχιζεις να κανεις απομονωση στο τελος προπονησεων μεγαλων μυικων;;

δοκιμασε μια μερα την εβδομαδα(σαββατο ας πουμε) να κανεις μονο χερια αλλα αντι για αλτηρες,μπαρες κλπ
βαλε 4Χ8 dips/4Χ8 weighted chins + 1 σετ ελευθερο καψιμο οσες βγαλεις/4X8 close grip bench press..
που εχεις εξαφανιστει ρε τυπε εσυ.ετσι ειπαμε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Aααα ζήλεψα, θέλω κι εγώ προτάσεις. :huh:
URL]]