ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εχω μια ευαισθησια με τη μεση το χω ξαναπει...τελοσπαντων ειναι πολυ καλη ασκηση και τελος
ε δοκιμασε αυτο τοτε
εχω μια ευαισθησια με τη μεση το χω ξαναπει...τελοσπαντων ειναι πολυ καλη ασκηση και τελος
οτι σου πουν στο γυμναστηριο,που θα σου βγαλουν το προγραμμα σου αναλογα με τις αναγκες σου.τυποι γραφτηκα γυμναστηριο μετα απο κατι χρονια και τωρα για αρχη με εχει βαλει σε προγραμμα προσαρμογης , λιγο απο ολα δηλαδη ξερετε ,σε οργανα μονο .
Ποσο καιρο να το κρατησω αυτο για να παω στα βαρη ,μπαρες κλπ στο κανονικο μου προγραμμα ? Καμια βδομαδα θα ειναι καλα λετε ?
οτι σου πουν στο γυμναστηριο,που θα σου βγαλουν το προγραμμα σου αναλογα με τις αναγκες σου.
nai ρε ματια μου τι το θελες αυτοοτι σου πουν στο γυμναστηριο,που θα σου βγαλουν το προγραμμα σου αναλογα με τις αναγκες σου.
ρε δικε μου τωρα ξεκιναει ο ανθρωπας,εμεις θα του πουμε τι θα κανει? :Sνασαι καλα ρε τυπε γελασα
οτι σου πουν στο γυμναστηριο,που θα σου βγαλουν το προγραμμα σου αναλογα με τις αναγκες σου.
Φιλε μου ευτυχως σε αυτο που παω εγω δεν ειναι ετσι τα πραγματα,για αυτο στο ειπα κιολας.ρε τυπε στο γυμναστηριο βαριουνται τη ζωη τους , δεν ειναι να ζητας κατι απο κανεναν εκει μεσα...Η μαλακια θα σου πει η θα ασχοληθει 1 λεπτο μαζι σου και στην πουτσα τους...
Eisai στις εξαιρεσεις αλλα μεχρι εκει δυστυχως ειναι γαματα γενικαΦιλε μου ευτυχως σε αυτο που παω εγω δεν ειναι ετσι τα πραγματα,για αυτο στο ειπα κιολας.
ρε τυπε στο γυμναστηριο βαριουνται τη ζωη τους , δεν ειναι να ζητας κατι απο κανεναν εκει μεσα...Η μαλακια θα σου πει η θα ασχοληθει 1 λεπτο μαζι σου και στην πουτσα τους...
Μιας κι είσαι τελείως αρχάριος βρες κανά έμπειρο γνωστό σου που του έχεις εμπιστοσύνη και συζήτα, μπες σε κανονικά φόρουμ γυμναστικής, ελληνικά και ξένα (κυρίως), διάβασε άρθρα, πάρε κανά βιβλίο αν έχεις φράγκα.
Στο συγκεκριμένο υποφόρουμ καβλαντίζουμε, βάζουμε φωτογραφίες για να δειχτούμε, ασχολούμαστε με τα δικέφαλα του γαμαϊκανού, κι άμα έχουμε κάβλες ίσως και να πούμε και για γυμναστική
τυποι γραφτηκα γυμναστηριο μετα απο κατι χρονια και τωρα για αρχη με εχει βαλει σε προγραμμα προσαρμογης , λιγο απο ολα δηλαδη ξερετε ,σε οργανα μονο .
Ποσο καιρο να το κρατησω αυτο για να παω στα βαρη ,μπαρες κλπ στο κανονικο μου προγραμμα ? Καμια βδομαδα θα ειναι καλα λετε ?
Μιας κι είσαι τελείως αρχάριος βρες κανά έμπειρο γνωστό σου που του έχεις εμπιστοσύνη και συζήτα, μπες σε κανονικά φόρουμ γυμναστικής, ελληνικά και ξένα (κυρίως), διάβασε άρθρα, πάρε κανά βιβλίο αν έχεις φράγκα.
Στο συγκεκριμένο υποφόρουμ καβλαντίζουμε, βάζουμε φωτογραφίες για να δειχτούμε, ασχολούμαστε με τα δικέφαλα του γαμαϊκανού, κι άμα έχουμε κάβλες ίσως και να πούμε και για γυμναστική
:'( :'( :'(εισαι προσβλητικος και αναιδης
ειναι πολυ προχωρημενο για μενα αυτοε δοκιμασε αυτο τοτε
Pisteyw οτι αφφου εχει ευαισθησια με μεση δουλευεις τουλαχιστον ορθιος τις περισσοτερες ασκησεις παρα καθιστος ετσι??
Εσύ δουλεύεις( ) περισσότερο όρθια,καθιστή ή ξαπλωτή;;;Pisteyw οτι αφφου εχει ευαισθησια με μεση δουλευεις τουλαχιστον ορθιος τις περισσοτερες ασκησεις παρα καθιστος ετσι??
εχει ευαισθησια στη μεση αλλα τρεχει 15χλμ καθε μερα. μαλλον θα τρεχει στον αερα σα τη μερι ποπινς και τον πητερ παν.
Σε ολες τις θεσεις!Εσύ δουλεύεις( ) περισσότερο όρθια,καθιστή ή ξαπλωτή;;;
Σε ποια καλύτερα ή σε όλες αγγίζεις το άριστο;;;Σε ολες τις θεσεις!