μην αυθαδειαζεις γιατι θα σου κανω στενοχωρια
κι εγώ που νόμιζα ότι θα έσπαζες τα χέρια της τύπισσας που θα του τραβούσε μαλακία :'(
μην αυθαδειαζεις γιατι θα σου κανω στενοχωρια
ωραιος... ποδια?γαμαικανος
πλατη
ετοιμος για ολες τις 45αρες,50αρες,60αρες
ωραιος... ποδια?
γαμαικανος
πλατη
Les και σε βλεπωγαμαικανος
πλατη
Απτη Τεταρτη δεν τεντωνουν τα ποδια μου απτο πιασημο απτις αρσεις γαμωωωωωωωωωωωωΓαμανικανέ, άρσεις του θανατά δεν κάνεις;
![]()
(αληθεια εσυ ποσα χρονια ασχολεισαι γενικα? φετος εκλεισα 15 χρονια !)
![]()
![]()
καλα μαλακα κοροιδευε
εχω προβλημα
πως τα καψα ετσι ρε γαμωτο
Μεγαλε κανεις λαθος! Δεν εχει σχεση με το αν κοιμασαι ή οχι! Τα μιονια παραγονται συνεχως στα ανωτερα τμηματα της ατμοσφαιρας τα οποια βομβαρδιζονται συνεχως απο την κοσμικη ακτινοβολια!!! Απο την αλληλεπιδραση της ακτινοβολιας με τα αερια της ατμοσφαιρας μεταξυ αλλων παραγονται τα πιονια τα οποια στη συνεχεια διασπωνται και δινουν μιονια και νετρινα!
Με εκτιμηση....
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ![]()
μια φορα το μηναΓαμανικανέ, άρσεις του θανατά δεν κάνεις;
ρε μαλακα τα εκαψαπως καιγονται ρε;
ναι φιλε μου εβαλα πολλα κιλα στην πλατηπρακτικα 20 σετ στα οποια συμμετεχει μια αρκετα μικρη μυικη ομαδα..μου φαινονται πολλα,ειδικα αν πλατη εβαλες βαρια κιλα(5-6 ρεπς)..αλλα γτ συνεχιζεις να κανεις απομονωση στο τελος προπονησεων μεγαλων μυικων;;
δοκιμασε μια μερα την εβδομαδα(σαββατο ας πουμε) να κανεις μονο χερια αλλα αντι για αλτηρες,μπαρες κλπ
βαλε 4Χ8 dips/4Χ8 weighted chins + 1 σετ ελευθερο καψιμο οσες βγαλεις/4X8 close grip bench press..
μια φορα το μηνα
γιατι;
δικιο εχειςΓιατί έχω την εντύπωση ότι οι ραχιαίοι υστερούν σε σχέση με την υπόλοιπη πλάτη (ωραίο άνοιγμα)
Ίσως φταίει κι η πόζα
ναι φιλε μου εβαλα πολλα κιλα στην πλατη
τωρα λεω να τα γυμναζω τα 2κεφαλα μαζι με στηθουρι και 3κεφαλα μαζι με ωμους
αλλα και παλι ρε γαμωτο παει 2 φορες την βδομαδα τα δικεφαλα :-
ναι καλαΟι δικεφαλοι ειναι η μυικη ομαδα που αποκαθισταται πιο γρηγορα απο οποιαδηποτε αλλη και για το λογο αυτο μπορουμε να τους γυμναζουμε και 2 φορες την εβδομαδα.
-Arnold
ειμαι ασυγκριτος και ανικητοςBάλτε κι οι άλλοι να συγκρίνουμε.![]()
ναι καλα
ο αρνολντ ηταν 110 κιλα και επαιρνε φαρμακο
ετσι ξερω και εγω