pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Παντρέψου πλούσια.πρεπει να βρω χορηγο ρε
Παντρέψου πλούσια.πρεπει να βρω χορηγο ρε
θα το έβγαλε πριν το κουδούνισμα
πρόσεχε γιατί ημίθεος θα γίνεις μόνο συναντώντας το θεόπρεπει να βρω χορηγο ρε
πρόσεχε γιατί ημίθεος θα γίνεις μόνο συναντώντας το θεό
τι είπα πάλι ο πούστης?
έμεινα και πολύ για να τα μάθω καλάκλιματιστικο γιοκ ή εβγαλες πανεπιστημιο και συ?
Και γω γι'αυτό θα μείνω πολύ.έμεινα και πολύ για να τα μάθω καλά
μου εδωσε ενας φιλος λιποδιαλυτες universal fat burners..και ξεχασε να μου πει πως του ειπανε να της περνουνε?εγω δεν μπορω να εποικοινωνησω με το παιδι:/εχετε ιδεα πως να τους περνω/?
που τα πηρες τα 2 κιλα
στα κωλοβαρδουλα και στο στομαχι;
τσιφτη μου πως θα βγεις στις παραλιες να χαζεψουν τα γκομενακια τους κοιλιακους σου
Αξιόλογο στακάκι λιωσίματος.
πορνώδες ναι.
Mήτσο αν θυμάμαι καλά δοκίμασες το erase? Αν ναι σε δούλεψε καλά? Είχε τίποτα παρενέργειες ή ολα κομπλέ?
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!Ρε φιλε δεν ειμαι αρκετα πορνωδης ακομα και το εχω αποδεκτει!
Πορνωδεις κοιλιακοι του χρονου δε γαμιεται! Το φουσκωμα θα συνεχιστει!!!
μητσο ποσο χρονων εισαι;Ναι, τούμπανο ήταν σε συνδυασμό με testforce και lclt. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Παρενέργειες δεν παρατήρησα όχι.
ειναι μη θερμογενετικος..Αν είναι θερμογενετικός παίρνεις πριν την προπόνηση. Αν σκοπός είναι να σου κόβει την πείνα τότε μπορείς να παίρνεις ένα μόλις ξυπνήσεις και μετά στο δεύτερο μισό της μέρας άλλο ένα.
Καλησπερα ...σκεφτομαι να αγορασω ελλειπτικο και οσους ρωτησα μου ειπανε να αγορασω kettler και ειμαι μεταξυ 2 ..γιατι δεν ξερω τις διαφορες τους
ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ Rivo P και Cross P
εχει κανεις σας ελλειπτικο ...αξιζει η αγορα του? εχετε να προτεινετε καποιο γυρω στα 400-550 ευρω
τελικα πρεπει να σταματησουμε να μαλακιζομαστε κ να γινουμε ολοι ινες
ο πιτσι πρεπει να δωσει το συνθημα για την εναρξη