razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
http://[URL unfurl="true"]www.tsatra-patra.gr/wp-content/uploads/2010/08/xasapotaberna-h-fthnia-kai-eilikrineia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
Α γαμήσου βλάχε :2funny:
Ποιο ταξίδι ρε μουνί τσι λάσπης?ετοιμάζω ταξίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μοναχάααααααααα για πάρτη σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ε γι'αυτό λέω οτι το ετοιμάζω για σένα ρε μάλαξΠοιο ταξίδι ρε μουνί τσι λάσπης?
Εγώ θα κάνω ταξίδι, εσύ ένα τσιγάρο δρόμο είσαι..
Ενταξει η κουαρντιν λεει και μαλακιες, οπως πχ για το γαλα, το γαλα ειναι για τις αγελαδες λεει. Ελα εσυ ρε κουαρ να σε αρμεξουμε να πιουμε, που εχεις και μεγαλα βυζια, τι τζαμπα μονο για μοστρα τα εχεις;
ε γι'αυτό λέω οτι το ετοιμάζω για σένα ρε μάλαξ
Πιάσε κι ένα Κιάμο και στανιάραμεΘ'ακούω Πρωτοψάλτη στο δρόμο και θα ξεχνιέμαι..
Τον κώλο σου μην πειράξεις μόνο κ ό,τι άλλο θες κάνε.
παει τωρα τα εκοψα με βαραιναν στο αεροβιο....
Παμε απτο Λολα να ενα μηλο ;)
που τα πηρες τα 2 κιλαΜε μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι τρωγοντας σουβλακια και μπυρες καθε μερα καταφερα και πηρα 2 κιλα!
Ευτυχως που μου εκοψε κ εκοψα καιτο διαδρομο γιατι ποιος ξερει πως θα ειχα γινει τωρα...
Με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι τρωγοντας σουβλακια και μπυρες καθε μερα καταφερα και πηρα 2 κιλα!
Ευτυχως που μου εκοψε κ εκοψα καιτο διαδρομο γιατι ποιος ξερει πως θα ειχα γινει τωρα...
τσιφτη μου πως θα βγεις στις παραλιες να χαζεψουν τα γκομενακια τους κοιλιακους σουΜε μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι τρωγοντας σουβλακια και μπυρες καθε μερα καταφερα και πηρα 2 κιλα!
να σε αρχίσω στα χαστούκια να πρηστείς εγγυημένα?μηπως ξερει κανεις που πουλαν το pump boll της thermolife
να πριστουμε λιγο για να βγουμε στην παραλια
το ψαχνω παντου
να σε αρχίσω στα χαστούκια να πρηστείς εγγυημένα?
ρε δεν είπαμε να μην παίρνεις μαλακίες?
πρεπει να βρω χορηγο ρενα σε αρχίσω στα χαστούκια να πρηστείς εγγυημένα?
ρε δεν είπαμε να μην παίρνεις μαλακίες?
θα το έβγαλε πριν το κουδούνισμαεχει κουδουνισει αυτος. πως διαολο εβγαλε και πανεπιστημιο ηθελα ναξερα.