bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
καλα κοψε κατι οχι και γυναικα,πες δειγμα γυναικαςTo φορτίο που σηκώνει κάποια για να είναι γυναίκα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία.
καλα κοψε κατι οχι και γυναικα,πες δειγμα γυναικαςTo φορτίο που σηκώνει κάποια για να είναι γυναίκα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία.
το γνωρίζεις το γκομενάκι τύπε? Κουβάς κι έτσι?καλα κοψε κατι οχι και γυναικα,πες δειγμα γυναικας
καλα κοψε κατι οχι και γυναικα,πες δειγμα γυναικας
τι ζορι να τραβηξω απλα μου ζαλισες τ αρχιδια μ αυτα που γραφειςNαι ρε είμαι ζουμπάς, τι ζόρι τραβάς?
http://[URL unfurl="true"]www.lolhome.com/img_big/glowing-toilet-paper.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μην αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω. Παλιοσατανά
Ρε φιλε λιγο σεβασμος.καλα κοψε κατι οχι και γυναικα,πες δειγμα γυναικας
ξερεις ποσα σαπακια εχουν παρει χαλκινο και μετα χαθηκαν για πανταΡε φιλε λιγο σεβασμος.
Δεν μιλανε ετσι στην τριτη κατα σειρα νικητρια του δημοψηφισματος "Πιο πηδηξημη γκομενα του σαιτ"
μια η ζέστη, μια η πείνα, δεν κατάλαβα το νόημα της εικόνας
Άρχισε το φωτοστόρυ και δεν γράφει.μια η ζέστη, μια η πείνα, δεν κατάλαβα το νόημα της εικόνας
τι ζορι να τραβηξω απλα μου ζαλισες τ αρχιδια μ αυτα που γραφεις
Ρε φιλε λιγο σεβασμος.
Δεν μιλανε ετσι στην τριτη κατα σειρα νικητρια του δημοψηφισματος "Πιο πηδηξημη γκομενα του σαιτ"
Στις καρδιες μας εισαι πρωτηXαχαχα
Τι λες?? Είμαι πιο πίσω.
Στις καρδιες μας εισαι πρωτη
Γάμησέ μας κι εσύ..Παρασκευιάτικα
Αγάπη μου!
Τιμή να θέλουν να με πηδήξουν!
ετοιμάζω ταξίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μοναχάααααααααα για πάρτη σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυΓάμησέ μας κι εσύ..
αυτα μην τα πεις οταν θα ειμαστε στην θρακα γιατι θα φυγω και θα σ αφησω να πληρωσεις τον λογαριασμοΣτις καρδιες μας εισαι πρωτη