LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
ρε τι κανουμε για τα μουνια.... :S
Πες ότι κάνεις πλάκα, σε παρακαλώ...
ρε τι κανουμε για τα μουνια.... :S
φιλε εγω προσωπικα το χρειαζομαι για την δουλεια μουΠες ότι κάνεις πλάκα, σε παρακαλώ...
Και παίρνουν τ' αρχίδια μου στο τέλος.συμπερανα το αυταποδεικτο οτι αρκετοι προσπαθουν να βελτειωσουν το κορμι τους για τας παραλιας
λογικα ετσι συνηθως γινετεΚαι παίρνουν τ' αρχίδια μου στο τέλος.
Δυστυχώς πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι κάνουμε γυμναστική για να έχουμε ΕΜΕΙΣ τον έλεγχο του σώματος μας, όχι το ανάποδο.λογικα ετσι συνηθως γινετε
οτι χτιζετε με κοπο και χρονο εχει καρποφορα αποτελεσματα
οτι φταχνετε απο την μια μερα στην αλλη ευκολως καταρεει
+10000000000000000000Δυστυχώς πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι κάνουμε γυμναστική για να έχουμε ΕΜΕΙΣ τον έλεγχο του σώματος μας, όχι το ανάποδο.
Επειδη αθλουμαι(γυμναστηριο)κ μ ενδιαφερει ενα συμπληρωμα διατροφης(οχι κρεατινες κτλ.)μ ειπαν για τον βασιλικο πολτο!αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει παρει κανεις σας κ επισης ειδε αποτελεσματα ή παρενεργειες?
Μα γιατι λεμε μελι και καρυδια, οχι ο βασιλικος πολτος που ειναι πολυ ανωτεροςαπο κει και περα θα σου δωσει και καβλες
δλδ θα κανω βαρακια κ θα ειμαι καυλωμενος??παρενεργειες δεν προκειτε να δεις
αλλα μην περιμενεις περα απο καποια πολυ καλα θρεπτικα συστατικα που θα σου προσφαιρει να δεις καποιο ορατο αποτελεσμα στο σωμα σου.
δεν ειμαι συγουρος επισης κατα ποσο παχαινει, εχω την εντυπωση πως το κανει αν και δεν ειμαι συγουρος
απο κει και περα θα σου δωσει και καβλες
δλδ θα κανω βαρακια κ θα ειμαι καυλωμενος??
απλα δν μπορω να καταλαβω αν ειναι τοσο χρησιμος οσο λενε!
δλδ με την πρωτη φορα που θα το παρω θα εχω ευεξια ευφορια κ καυλες?
θελω να το παρω γτ κρεατινες κ αυτα δν τα γουσταρω καθολου κ ηθελα κατι φυσικο...
επισης προκαλει εθισμο στον οργανισμο?
απτο πολυ χεσιμο τυπε μου?μαγκες το βασιλικο πολτο να τον τρωτε με ρεγουλα.γιατι αλλιως θα χεσετε κανενα νεφρο.δεν ειναι για μαλακιες.θελει προσοχη.
ναι τυπε.και οι δυσκοιλιοι βασιλικο πολτο ξηγιουντε.ειναι καλος για πολλα πραγαμτα αλλα για λιγο.δεν τον τρως με το κουταλι.απτο πολυ χεσιμο τυπε μου?
μαγκες το βασιλικο πολτο να τον τρωτε με ρεγουλα.γιατι αλλιως θα χεσετε κανενα νεφρο.δεν ειναι για μαλακιες.θελει προσοχη.