You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
stallion81
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ με την Nitrotech δε θα κάνεις καλή δουλειά εαν είσαι αρχάριος. Θέλεις να μας πείς σε τι επίπεδο βρίσκεσαι;
Επισκέπτης
Ι nitrotek σιναδερφε ειναι 70% προτεινι και 30% ιδατανθρακα.Γνωμες για αυτο το συμπηρωμα κανεις??NITROTECH HARCORE.
Θελω καυση λιπους και αυξηση ογου...
εχι και μικρι ποσοτιτα κρεατινισ μεσα.
εσι εφοσον θελεισ να βαλεισ μαζα πανο σου θελισ μια προτεινι με περισοτερουσ ιδατανθρακεσ.....
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δεν έχει τόσο πολύ υδατάνθρακες.
http://[URL unfurl="true"]www.muscletech.com/products/nitrotech_hardcore/images/PRD_NTR_choc_sf_zoom.gif[/img[/URL]]
Αλλά έχει και λίγο κρεατίνη που την κάνει ελαφρώς πιο ακριβή από άλλες(άδικα βέβαια).
Με λιγότερα λεφτά παίρνεις ίδιας ποιότητας.
Να ξέρεις πάντως ότι το αν θα πάρεις συμπλήρωμα πρωτείνης και τι είδος θα πάρεις είναι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ για το στόχο που έχεις βάλει.
http://[URL unfurl="true"]www.muscletech.com/products/nitrotech_hardcore/images/PRD_NTR_choc_sf_zoom.gif[/img[/URL]]
Αλλά έχει και λίγο κρεατίνη που την κάνει ελαφρώς πιο ακριβή από άλλες(άδικα βέβαια).
Με λιγότερα λεφτά παίρνεις ίδιας ποιότητας.
Να ξέρεις πάντως ότι το αν θα πάρεις συμπλήρωμα πρωτείνης και τι είδος θα πάρεις είναι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ για το στόχο που έχεις βάλει.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Νομίζεις.Η "καθαρη" ειναι 88% πρωτεινη και σε βοηθαει στην γραμμωση περισσοτερο!
Άμα στην καθαρή βάζει αρκετή γλυκόζη τότε μια χαρά πρωτείνη όγκου γίνεται(προσωπικά το προτιμώ έτσι)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Βασικα θελω να χασω 7-8 κιλα και να παρω ογκο κυριως πλατη-ομμους....Για αυτο μια πρωτεινη με χαμηλους υδατανθρακες δεν πρεπει να μου ταιριαζει καλυτερα???Αδερφέ με την Nitrotech δε θα κάνεις καλή δουλειά εαν είσαι αρχάριος. Θέλεις να μας πείς σε τι επίπεδο βρίσκεσαι;
stallion81
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Posa kila kai ti ipsos exeis aderfe ? poso kairo kaneis gym ? exeis ksanaparei symplhrwmata?
Επισκέπτης
Ι nitrotek σιναδερφε ειναι 70% προτεινι και 30% ιδατανθρακα.Γνωμες για αυτο το συμπηρωμα κανεις??NITROTECH HARCORE.
Θελω καυση λιπους και αυξηση ογου...
εχι και μικρι ποσοτιτα κρεατινισ μεσα.
εσι εφοσον θελεισ να βαλεισ μαζα πανο σου θελισ μια προτεινι με περισοτερουσ ιδατανθρακεσ.....
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
παιδια καποιος εμπειρος επι του αντικειμενου:
πηρα μια κρεατινη(μονουυδρικη,της εας)
αν την παιρνω σε 2 δοσεις μια πριν την προπονηση και μια μετα και συν το σκευασμα πρωτεινων
που καταναλωνω ειναι too much;
ευχαριστω εκ των προτερων
υγ.ο φαρμακοποιος μου ειπε οτι οι κρεατινες και ολα τα παρεμφερει φευγουν σαν τρελα
ρε τι κανουμε για τα μουνια.... :S
αν την παιρνω σε 2 δοσεις μια πριν την προπονηση και μια μετα και συν το σκευασμα πρωτεινων
υγ.ο φαρμακοποιος μου ειπε οτι οι κρεατινες και ολα τα παρεμφερει φευγουν σαν τρελα
Επισκέπτης
παιδια καποιος εμπειρος επι του αντικειμενου:
γιμναζεσε για να αρεσεισ στα μουνια καυλιαρι μου??
stallion81
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πές φίλε ποιά κρεατίνη πήρες και τι δοσολογίες σου δίνει; Για να υπολογίσουμε σύμφωνα με το σκεύασμα που αγόρασες πώς να την πίνεις
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ειναι η καθαρη κρεατινη της eas,monohydrate,the original phosphagen.απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι οτι πιο απλο υπαρχει σε κρεατινη
δοσεις:στην αρχη λεει για υπερπληρωση(4 κουταλακια του τσαγιου,για 5 μερες,και υστερα 1-2)
το σκευασμα πρωτεινων ειναι της ιδιας εταιριας
whey protein,100%,23gr.καθαρης πρωτεινης,1,5gr υδατανθρακας
φιλε σταλιον81 ευχαριστω για το ενδιαφερον σου
περιμενω εναγωνιως απαντηση.
δοσεις:στην αρχη λεει για υπερπληρωση(4 κουταλακια του τσαγιου,για 5 μερες,και υστερα 1-2)
το σκευασμα πρωτεινων ειναι της ιδιας εταιριας
whey protein,100%,23gr.καθαρης πρωτεινης,1,5gr υδατανθρακας
φιλε σταλιον81 ευχαριστω για το ενδιαφερον σου
περιμενω εναγωνιως απαντηση.
stallion81
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να πάρεις όπως αναγραφεται. Ηπατικά φαντάζομαι να είσαι ΟΚ. Η υπερπλήρωση πάντα γίνεται στην αρχή. Μετά παίρνε 1 κουταλιά όχι 2 ειδικά εαν είσαι αρχάριος. Πάντως περίεργη περίοδο διάλεξες αδερφέ να ξεκινήσεις όγκο. Η κρεατίνη θα σου δώσει ένταση κι αίσθημα δύναμης (τραβάς κιλά). Η πρωτείνη που παίρνεις για εμένα είναι η κορυφή, την χρησιμοποιώ πάνω απο 5 χρόνια τώρα. Γλουταμίνη μην ξεχνάς φίλε, οι μύες χρειάζονται προστασία.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
σε ευχαριστω φιλε,οποτε αφου μου προτεινεις 1 δοση,αυτην την δοση να την παιρω πριν η μετα το γυμναστηριο;Να πάρεις όπως αναγραφεται. Ηπατικά φαντάζομαι να είσαι ΟΚ. Η υπερπλήρωση πάντα γίνεται στην αρχή. Μετά παίρνε 1 κουταλιά όχι 2 ειδικά εαν είσαι αρχάριος. Πάντως περίεργη περίοδο διάλεξες αδερφέ να ξεκινήσεις όγκο. Η κρεατίνη θα σου δώσει ένταση κι αίσθημα δύναμης (τραβάς κιλά). Η πρωτείνη που παίρνεις για εμένα είναι η κορυφή, την χρησιμοποιώ πάνω απο 5 χρόνια τώρα. Γλουταμίνη μην ξεχνάς φίλε, οι μύες χρειάζονται προστασία.
κατι τελευταιο:
αν παρω και μια γλουταμινη της ιδιας εταιριας,την παιρνω και αυτην καπακι μαζι μετα αλλα ροφηματα;
μεταξυ των ροφηματων(πρωτεινης-κρεατινης αντιστοιχα) πρεπει να υπαρχει καποια χρονικη αποσταση;
για την πρωτεινη syntha-6 της bsn
ποια η αποψη σου;
stallion81
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίξε σε πρωτείνη με την Whey της ΟΝ τώρα. Είναι η καλύτερη της αγοράς. Γλουταμίνη είναι καλό να παίρνεις σε ένα μπουκάλι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ της προπόνησης
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αυτη ειναι αλλη εταιρια;Παίξε σε πρωτείνη με την Whey της ΟΝ τώρα. Είναι η καλύτερη της αγοράς. Γλουταμίνη είναι καλό να παίρνεις σε ένα μπουκάλι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ της προπόνησης
stallion81
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
H optimum nutrition είναι άλλη εταιρεία και για εμένα μακράν καλύτερη στο συγκεκριμένο προιόν πρωτείνης, σου προτίνω γλουταμίνη σκόνη απο ON ή M DOUBLE U
MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
να προσεχετε τα συμπληρωματα οχι μκροχρονια χρηση κ να πινετε ΠΟΛΥ νερο....
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άκουσε φίλε μου,το οτι έπαιζες μπάσκετ στην Α2 δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ!Και ασε τα αρχίδια σου στην ησυχία τους...Έχουμε δει τη ζωή που κάνουν οι μπασκετμπολίστες (ποτά,ΞΕΝΥΧΤΙΑ κυρίως,γκομενιλίκια,χάλια διατροφή κτλ!) και για την πληροφόρησή σου κι εγώ μπάσκετ έπαιζα μικρός...Για το κατά πόσο ξέρεις απο βάρη δε σε κατακρίνω,δεν είναι η ειδικοτητά σου,αλλά σαν αθλητής η συμβουλή που έδωσες για τη διατροφή του φίλου και του είπες να κόψει τα σουβλάκια κτλ μου δείχνει οτι είσαι μάλλον ανίδεος!!Όπως και οι περισσότεροι που απλά παίζουν μπάσκετ και σου τονίζω πως δε το κατακρίνω!
Τώρα για αυτούς που περπατάνε και είναι λες και ποζάρουν στη "relax" πίστεψέ με κι εγώ τους κράζω!Όχι όμως τα μπλουζάκια ή οτι θεωρεί ο άλλος σωστό για να αναδείξει το σώμα του(εκτός υπερβολών,εντάξει μη μου βγείς και με κολάν!) διότι έχει προσπαθήσει πολύ για να το κάνει!Όπως εσύ πανηγύριζες όταν έβαζες καλάθι,έτσι κι αυτός εισπράττει το θαυμασμό του!Εσένα γιατί να μη σε θεωρήσουμε νάρκισσο που πανηγυρίζεις για το καλάθι;Καθένας λοιπόν με το άθλημά του...Και αναφέρομαι στο γυμναστήριο και συγκεκριμένα στο bodybuilding ως ΑΘΛΗΜΑ διότι απαιτεί πολλές θυσίες απο την προσωπική σου ζωή για να καταφέρεις αυτά που θες,μιας και είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!Και πάνω σε αυτό θα ήθελα να προσθέσω πως κατακρίνω ΟΛΟΥΣ αυτούς που ασχολούνται με το γυμναστήριο απλά για να φουσκώσουν και να το παίζουν νταούλια,ή να δουλέψουν "πόρτα" ή "προστασία" και χρησιμοποιούν πάρα πολλές χημικές μεθόδους για να το πετύχουν αυτό...(δε τους κατακρίνω για το ΤΙ παίρνουν,αλλά το "γιατί" το παίρνουν και τη γενικότερη νοοτροπία τους)
Όσων αφορά τον καθρέφτη στο gym ΝΑΙ κι εγώ ένας απο αυτούς είμαι και ο λόγος είναι οτι με την παρατήρηση κάποιων πραγμάτω καταλαβαίνεις που υστερείς και τί πρέπει να βελτιώσεις!Δεν κοιτιέμαι για να μοστράρω στα γκομενάκια!Άλλωστε σε πολλές δεν αρέσουν τα αρκετά γυμνασμένα σώματα(δυστηχώς δεν είμαι ακόμα έτσι )Με αυτό σου αποδυκνύω λοιπόν πως δεν έχω καμία ψύχωση να είμαι αρρεστός σε κανέναν διότι το πώς θέλω εγώ να γίνω ΔΕΝ είναι αρρεστό σε πολλούς!!Το κάνω λοιπόν γιατί μου ΑΡΕΣΕΙ!Για ΠΑΡΤΗ μου!Με καταλαβαίνεις τώρα;
Τώρα για σένα φίλε ss21 τί να πώ;1,90 και 78 κιλά και κάνεις 7 χρόνια;;Κάτι δεν κάνεις σωστά μάλλον και στο λέω τελείως φιλικά...
Άσε τους λιποδιαλύτες διότι είσαι ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟΣ και ενημερώσου και φτιάξε μια καλή διατροφή να μπεις το χειμώνα ΔΥΝΑΤΑ για όγκο!Προς το παρών συντηρήσου...Η γράμμωση που λες δε φεύγει με ένα μήνα αποχής...Στο μυαλό σου είναι οτι έχεις "πέσει"...Απλά επειδή σταμάτησες λίγο έφυγε ο μυικός τόνος (ο οποίος επανέρχεται με μερικές προπονήσεις)...Για το λίπος που λες,κάνε 2 φορές τη βδομάδα το πρωί με άδειο στομάχι αερόβια και σε ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ με σωστή διατροφή θα δείς αποτέλεσμα που δε θα σου δώσει κανείς λιποδιαλύτης...
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ειναι και το να παιζεις μπασκετ....εκτος απο καλη φυσικη κατασταση, απαιτει και μυαλο...οχι μονο να σηκωνεις σιδερα σαν οικοδομος..Οσο για αυτο που ειπες για την ζωη οσων παιζουν μπασκετ, απλα να ξερεις οτι ειμαι αλλεργικος στις γενικοτητες που τους παιρνει ολους η μπαλα...Επειδη ορισμενοι κανουνε αυτην την ζωη, δε σημαινει οτι ΟΛΟΙ ειναι ετσι..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις