Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
Παρεπιμπτόντως αυτός ο "τυπάκος" είναι ο Greg Valentino,ίσως ο μεγαλύτερος πανίβλακας στην ιστορία του bodybuilding...Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε...
Γενικά το συγκεκριμένο βιντεο λέει πολλές αλήθειες για τα αναβολικά αλλά και για τα πρότυπα της εποχής μας που προωθούν σώματα φτιαγμένα με φαρμακο...

αγαπιτε κρισ επιδι δεν ξερο καλα πορνοαγγλικα αυτοσ ο ιπερφισικοσ χιστισ γατι βγαζει το αιμα του με σιριγγεσ απο τα δικεφαλα του? :o :o :o :o :o :o :o :o

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε pitsi αυτός ο βλάκας ο οποίος έχασε την οικογένειά του απο τα αναβολικά καθώς μπήκε και φυλακή εξαιτίας αυτών,έκανε τις ενέσεις με το synthol στα δικέφαλα με σύριγγες που μάζευε απο το πάτωμα,τις σκούπιζε και τις χτύπαγε!Η μόλυνση λοιπόν ήταν αναπόφευκτη και όταν την έπαθε προσπάθησε να βγάλει ΜΟΝΟΣ του το αιμάτωμα που είχε δημιουργηθεί στην περιοχή!! :jerking: :jerking:Ταυτόχρονα το τραβούσε σε βίντεο και μιλούσε με ένα φίλο του στο τηλέφωνο!Ευτυχώς δηλαδή διότι όταν λιποθύμισε ο φίλος του το πήρε πρέφα και κάλεσε ασθενοφόρο!Τώρα λέει έχει συμμορφωθεί και κράζει τον "τότε" εαυτό του...

Επισκέπτης
Φίλε pitsi αυτός ο βλάκας ο οποίος έχασε την οικογένειά του απο τα αναβολικά καθώς μπήκε και φυλακή εξαιτίας αυτών,έκανε τις ενέσεις με το synthol στα δικέφαλα με σύριγγες που μάζευε απο το πάτωμα,τις σκούπιζε και τις χτύπαγε!Η μόλυνση λοιπόν ήταν αναπόφευκτη και όταν την έπαθε προσπάθησε να βγάλει ΜΟΝΟΣ του το αιμάτωμα που είχε δημιουργηθεί στην περιοχή!! :jerking: :jerking:Ταυτόχρονα το τραβούσε σε βίντεο και μιλούσε με ένα φίλο του στο τηλέφωνο!Ευτυχώς δηλαδή διότι όταν λιποθύμισε ο φίλος του το πήρε πρέφα και κάλεσε ασθενοφόρο!Τώρα λέει έχει συμμορφωθεί και κράζει τον "τότε" εαυτό του...
πο πο ειναι φευγα ο τιποσ....  :o :o :o
καλα απο τιν ανεξελεκτι χρισι αναβολικον ποσ εγιναν ετσι τα δικεφαλα του?ιπερφισικα να πουμε!
για καραμελεσ τα περασε τα αναβολικα?χαχα!ε ρε μαλακια που τον δερνι το τιπο...φανταζομαι απο τα πολα αναβολικα θα σκοτονε ανθροπο αυτοσ με τοσα νευρα που θα ειχε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.136
Πόντοι
42.697
πο πο ειναι φευγα ο τιποσ....  :o :o :o
καλα απο τιν ανεξελεκτι χρισι αναβολικον ποσ εγιναν ετσι τα δικεφαλα του?ιπερφισικα να πουμε!
για καραμελεσ τα περασε τα αναβολικα?χαχα!ε ρε μαλακια που τον δερνι το τιπο...φανταζομαι απο τα πολα αναβολικα θα σκοτονε ανθροπο αυτοσ με τοσα νευρα που θα ειχε!

πιτσι δώσε μου κανα αναβολικο να τουμπανιασω την κορμάρα μου και να την τρίβουν οι μασατζούδες μετά με περισσότερη κάυλα και ζήλο χίστη μου!!!

Επισκέπτης
πιτσι δώσε μου κανα αναβολικο να τουμπανιασω την κορμάρα μου και να την τρίβουν οι μασατζούδες μετά με περισσότερη κάυλα και ζήλο χίστη μου!!!
το μονο που χριαζεσε εσι τιτανοκαυλε μου ειναι ο ζομοσ απο τιν χιτρα του μαγου-μιστι πορνοπανοραμιξ!!!!!!

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Η πρωτεινη ογκου super infinity 3000 της cybergenics σας λεει κατι? την εχει δοκιμάσει κανείς? χθες την πηρα και την δοκίμασα διχνει ευκολοπεπτη αλλα δεν ξερω τι αποδοση εχει φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να καταναλωσω την συνηστώμενη ημερησια δοση 555γραμματια καπου στο μισο με βλεπω... Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη τοσο επι του εν λόγω συμπληρώματος όσο και γενικα για το πως μπορω αν βαλω καποια κιλά (κάποιο ορεξιογωνο ή οτιδήποτε)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Η πρωτεινη ογκου super infinity 3000 της cybergenics σας λεει κατι? την εχει δοκιμάσει κανείς? χθες την πηρα και την δοκίμασα διχνει ευκολοπεπτη αλλα δεν ξερω τι αποδοση εχει φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να καταναλωσω την συνηστώμενη ημερησια δοση 555γραμματια καπου στο μισο με βλεπω... Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη τοσο επι του εν λόγω συμπληρώματος όσο και γενικα για το πως μπορω αν βαλω καποια κιλά (κάποιο ορεξιογωνο ή οτιδήποτε)
ΦΙλε ειχα και εγω περιπου το ιδιο προβλημα
ενιωθα αισθηση κορεσμου με αρκετα μετρια ποσοτητα φαγητου
σιγα σια ομως αρχισα να τρωω ολο και περισοτερο
αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι δεν προκειτε να γινεις τερμινατορ σε ενα με δυο μηνες
αν τρως πολυ χωρις να προσεχεις θα βαλεις και αρκετα κιλα σε λιπος
κατι το οποιο δεν νομιζω να το θες
το χτισιμο κορμιου γινετε σιγα σιγα
απο οτι ξερω το μηνα μπορεις να βαλεις μονο 2-3 μυικα κιλα
αφου παιρνεις το σκευασμα πρωτεινων δεν χρειαζετε να ταλαιπωρησεις κιαλο τον οργανισμο σου
εγω οταν ξεκινησα τν γυμνσατικη με βαρη
ημουν σε χειρηστη καταστση(1,84,70κιλα) και μεσα σε 2-3 χρονια εχω φτασει 82 κιλα με 7%λιπος
βεβαια αν το σωμα σου εχει μνημη
δηλαδη εχεις προπονηθει παλιοτερα και δεν εισαι πρωταρης τοτε και σε ενα μηνα  μπορεις μεσα στις ακρες να σαι ετοιμος

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Ευχαριστώ για το μυνημα σου, Εγω ημουν μεχρι και περυσι 58 κιλα 1.87 με προγραμμα διατροφης ενος ετους εφτασα τα 69-70 κιλά με μεγαλη δυσκολία αλλα εδω και 3 μηνες παρολη την γυμναστικη και τη διατροφη τιποτε. Εχω δοκιμασει αρκετα ηπια συμπληρωματα μα δουλια δεν εγινε ασε που οι περισσοτερες πρωτεινες ογκου μου χαλανε το στομαχι. Αυτη την στιγμη θεωρω πτο μου χρειαζετε και καποιο ορεξιογωνο αλλα ορεξη 0 διαβασα ποιο πανω για το mosegor αλλα εμαθα απο τον φαρμακοοπιο οτι εχει καταργηθει! Γενικα παντως εχω κολήσει τελειως και δεν ξερω τι να κάνω. Εχω παει και σε αθλιατρο εχω κανει εξετασεις και με τα πολλα μου ειπε οτι απλα μερικοι ανθρωποι δεν παιρνουν κιλα οτι και να κάνουν! Παραπανω με γιατρο τουλαχιστον δεν το εψαξα γιατι ξερω οτι δυσκολα προτεινουν δραστικες λύσεις.

Καμια άλλη ιδέα?

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Συναγωνιστή δίνει κιλά (αλλά και αρκετό λίπος :-).  Γιατί δεν αγοράζεις μία Νίτροτεκ??
Η σούπερ ινφίνιτι έχει σχεδόν 60% υδατάνθρακα και παραπάνω αν πάρεις την Infiniti 1700!
Δηλαδή ζάχαρη (ή αλλιώς δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνη, σουκραλόζη).  Αν θες την άποψη μου 6 γεύματα καθαρά (διάβασε Body for Life).  Πχ πρωί γάλα κουάκερ, δεκατιανό καθαρή πρωτείνη με γάλα κτλ..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ευχαριστώ για το μυνημα σου, Εγω ημουν μεχρι και περυσι 58 κιλα 1.87 με προγραμμα διατροφης ενος ετους εφτασα τα 69-70 κιλά με μεγαλη δυσκολία αλλα εδω και 3 μηνες παρολη την γυμναστικη και τη διατροφη τιποτε. Εχω δοκιμασει αρκετα ηπια συμπληρωματα μα δουλια δεν εγινε ασε που οι περισσοτερες πρωτεινες ογκου μου χαλανε το στομαχι. Αυτη την στιγμη θεωρω πτο μου χρειαζετε και καποιο ορεξιογωνο αλλα ορεξη 0 διαβασα ποιο πανω για το mosegor αλλα εμαθα απο τον φαρμακοοπιο οτι εχει καταργηθει! Γενικα παντως εχω κολήσει τελειως και δεν ξερω τι να κάνω. Εχω παει και σε αθλιατρο εχω κανει εξετασεις και με τα πολλα μου ειπε οτι απλα μερικοι ανθρωποι δεν παιρνουν κιλα οτι και να κάνουν! Παραπανω με γιατρο τουλαχιστον δεν το εψαξα γιατι ξερω οτι δυσκολα προτεινουν δραστικες λύσεις.

Καμια άλλη ιδέα?
σε νιωθω απολυτα
καταλαβαινω τον προβληματισμο σου
αυτα που μου λες ειναι αλλη περιπτωση
εκανες εξετασεις μηπως εχεις ταινια;
αυτα που σου λεει ο αθληατρος ειναι μπουρδολογιες
ολοι οι φυσιολογικοι και υγιεις οργανισμοι εχουν την δυνατοτητα να παχαινουν και να λεπταινουν
επισης πρεπει να κοιταξεις και την μεταβολικη δραστηριοτητα σου
το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε εναν πολυ καλο γιατρο

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
εχω κανει και γαι ταινια και για θειροειδικη λειτουργια και ορμονικες και όλα! δεν γινεται τιποτα!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εχω κανει και γαι ταινια και για θειροειδικη λειτουργια και ορμονικες και όλα! δεν γινεται τιποτα!
δεν γινετε ρε φιλε
το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεν παιρνεις τοσες θερμιδες οσες χρειαζεσαι για να παχυνεις

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Ειναι γεγονος οτι μαλλον δεν παιρνω πολλες παραπανω απο τις 3500 το θεμα ειναι οτι με βαση ενα τεστ μεταβολισμου που μου εκανε ο αθλιατρος ο οργανισμος μου προσαρμοζετε στο παραπανω φαγητο με αποτελεσμα αν για παραδειγμα περνω 2500 θερμιδες να καιω 2500 θερμιδες αν παρω 3500 να καιω 3200 -3300. Τι θεμα ειναι οτι πλεων μετα απο τοση προσπαθεια μου εχει κοπει και η ορεξη οποτε κλαφτα χαραλαμπε που λεει και ο σοφος λαος!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ειναι γεγονος οτι μαλλον δεν παιρνω πολλες παραπανω απο τις 3500 το θεμα ειναι οτι με βαση ενα τεστ μεταβολισμου που μου εκανε ο αθλιατρος ο οργανισμος μου προσαρμοζετε στο παραπανω φαγητο με αποτελεσμα αν για παραδειγμα περνω 2500 θερμιδες να καιω 2500 θερμιδες αν παρω 3500 να καιω 3200 -3300. Τι θεμα ειναι οτι πλεων μετα απο τοση προσπαθεια μου εχει κοπει και η ορεξη οποτε κλαφτα χαραλαμπε που λεει και ο σοφος λαος!
η μεταβολικη δραστηριοτητα του ογανισμου σου
μαλλον λειτουργει τελεια.
απο την μια αυτο ειναι καλο γιατι δεν θα παχυνεις ποτε
αλλα απο την αλλη δεν μπορεις να αποκτησεις μεγαλους μυωνες σε αυτα τα κιλα
αν καταφερεις να εισαι 10 κιλα κατω απο το βαρο σου εισαι οκ ;)
τι ηλικια εχεις;

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Συναγωνιστή δίνει κιλά (αλλά και αρκετό λίπος :-).  Γιατί δεν αγοράζεις μία Νίτροτεκ??
Η σούπερ ινφίνιτι έχει σχεδόν 60% υδατάνθρακα και παραπάνω αν πάρεις την Infiniti 1700!
Δηλαδή ζάχαρη (ή αλλιώς δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνη, σουκραλόζη).  Αν θες την άποψη μου 6 γεύματα καθαρά (διάβασε Body for Life).  Πχ πρωί γάλα κουάκερ, δεκατιανό καθαρή πρωτείνη με γάλα κτλ..

Τελειωσα το κουτι και τιποτα! ουτε λιπος ουτε μυικος ιστος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom