Πάντως μιας και μιλάμε για γυμναστική μπορεί κάποιος να αξιολογήσει το πρόγραμμα που κάνω και αν έχει να μου προτέινει ενδεχομένως κάποιο ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για όγκο;Βλέπετε πάω σε gym του πανεπιστημίου και οι γυμναστες είναι της πλάκας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τι να πω;Κι εγώ έχω φάει πρωτείνη no name η οποία ήταν χώμα με κακιστη διαλυτότητα αλλά δεν έπαθα και τίποτα,εκτός κι αν οι πρωτείνες του φίλου σου ήταν σαν της εθνικής ομάδας άρσης βαρών...
Φίλε KOSTAS_23 το πρόγραμα σου ΔΕΝ είναι για όγκο...Κάνεις πολλές επαναλήψεις...Παίξε απο 6-10 το ανώτερο και κάθε μήνα άλλαζέ ασκήσεις καθώς και εύρος επαναλήψεων...Τη μία μέχρι 10 την άλλη μέχρι 8 κτλ...
Φίλε KOSTAS_23 το πρόγραμα σου ΔΕΝ είναι για όγκο...Κάνεις πολλές επαναλήψεις...Παίξε απο 6-10 το ανώτερο και κάθε μήνα άλλαζέ ασκήσεις καθώς και εύρος επαναλήψεων...Τη μία μέχρι 10 την άλλη μέχρι 8 κτλ...
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι να πω;Κι εγώ έχω φάει πρωτείνη no name η οποία ήταν χώμα με κακιστη διαλυτότητα αλλά δεν έπαθα και τίποτα,εκτός κι αν οι πρωτείνες του φίλου σου ήταν σαν της εθνικής ομάδας άρσης βαρών...
τι να σου πώ ρε φίλε... πάντως μέχρι και πίεση έβγαλε μιλάμε για φόλα...
Θέλει προσοχή
τι να σου πώ ρε φίλε... πάντως μέχρι και πίεση έβγαλε μιλάμε για φόλα...
Θέλει προσοχή
Κάτσε,το να ανεβάσει πίεση με πρωτείνη το θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ!Μήπως μιλάμε για φάρμακο;Διότι στην αγορά το 70% των αναβολικών που κυκλοφορεί είναι fake και ειδικά απο άκυρες χώρες(Πακισταν,Μεξικό κτλ)Μήπως ήταν τίποτα λιποδιαλύτες,ή διεγερτικά;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
chris_gr, αν κρίνω απο την φώτο του αβατάρ σου πρέπει να είσαι καρατούμπανο!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
δες όμως και εμένα....
σε μια στιγμή ανάπαυλας (εν μέσω χαλαρης προπόνησης) πίνω τις πρωτεινες μου...
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Γεια σου ρε Zero σφιχτερμαν!
Εχω ακουσει απειρες φορες για το ανοιγμα της πλατης αλλα δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα κατι. Η πλατη φαινετε μεγαλυτερη επειδη αποκτα το σχημα V ο κορμος, ή μπορει καποιος να μεγαλωσει και τους ωμους?
Πολύ καλή η ερώτησή σου!Λοιπόν,το λάθος που κάνουν πολλοί είναι οτι δίνουν σημασία στο άνοιγμα πλάτης(φτερά) και παραμελούν τους όμους,οι οποίοι ειναι ΑΥΤΟΙ που δίνουν καλύτερο σχήμα V αλλά και μπαλάρισμα!Και δεύτερο λάθος που γινεται στο καπάκι είναι οτι δίνουν πολύ σημασία στο μπροστινό δελτοειδή(μέρος του όμου)και όχι στον πλάγιο,ο οποίος είναι αυτός που ευθύνεται για τα παραπάνω...
Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω,αλλά είμαι μόλις 81 κιλά με 1,76 περίπου ύψος κ ποσοστό λιπους γύρω στο 13%...Ασχολούμαι μόνο 1μιση χρόνο με το γυμναστήριο και δεν έχω προλάβει να τουμπανιάσω ακομα...Που θα πάει όμως,με τον καιρό...ΥΠομονή θέλει...
Όσο για τη φωτό....
Παρεπιμπτόντως αυτός ο "τυπάκος" είναι ο Greg Valentino,ίσως ο μεγαλύτερος πανίβλακας στην ιστορία του bodybuilding...Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Πολύ καλή η ερώτησή σου!Λοιπόν,το λάθος που κάνουν πολλοί είναι οτι δίνουν σημασία στο άνοιγμα πλάτης(φτερά) και παραμελούν τους όμους,οι οποίοι ειναι ΑΥΤΟΙ που δίνουν καλύτερο σχήμα V αλλά και μπαλάρισμα!Και δεύτερο λάθος που γινεται στο καπάκι είναι οτι δίνουν πολύ σημασία στο μπροστινό δελτοειδή(μέρος του όμου)και όχι στον πλάγιο,ο οποίος είναι αυτός που ευθύνεται για τα παραπάνω...
Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω,αλλά είμαι μόλις 81 κιλά με 1,76 περίπου ύψος κ ποσοστό λιπους γύρω στο 13%...Ασχολούμαι μόνο 1μιση χρόνο με το γυμναστήριο και δεν έχω προλάβει να τουμπανιάσω ακομα...Που θα πάει όμως,με τον καιρό...ΥΠομονή θέλει...
Όσο για τη φωτό....
Παρεπιμπτόντως αυτός ο "τυπάκος" είναι ο Greg Valentino,ίσως ο μεγαλύτερος πανίβλακας στην ιστορία του bodybuilding...Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε...
Γενικά το συγκεκριμένο βιντεο λέει πολλές αλήθειες για τα αναβολικά αλλά και για τα πρότυπα της εποχής μας που προωθούν σώματα φτιαγμένα με φαρμακο...
παντως την γνώμη μου για πρωτείνες-αμινοξέα-κρεατίνες-λιποδιαλίτες κτλ την έχω γράψει σε αυτό το θρέντ παλαιότερα
ΜΑΚΡΙΑ
Μιας και ρωτησα για πλατες και ομους θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια ασκηση που βοηθαει στο "στησιμο" αυτων των δυο. Στο να στεκονται σωστα δηλαδη. Ειχα διαβασει (νομιζω εδω κιολας) οτι το μονοζυγο κανει αυτη τη δουλεια.
Το μονόζυγο οφελεί κυρίως το άνοιγμα πλάτης(φτερά)...
Για πλάγιους δελτοειδής αυτή είναι μία άσκηση και αυτή άλλη μία
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτά πού ακριβώς τα στηρίζεις φίλε μου;;Στο site που ανέφερες είμαι μέλος εδώ και ένα χρόνο περίπου και τα πάντα τα έχω μάθει απο κει μέσα!Δεν είδα πουθενά να λέει ότι τα συμπληρώματα βλάπτουν,εκτός κι αν είσαι ο τύπος που τον κράζουν όλοι για την κουβέντα που έχει ανοίξει περί συμπληρωμάτων!!Να ξέρεις λοιπόν πως τα συμπληρώματα δε βλάπτουν,αλλά η βλακεία των ανθρώπων βλάπτει!Εσύ νομίζεις πως άμα ΠΧ παίρνεις 5 φορές το βάρος σου σε πρωτείνη απο το φαγητό(δύσκολο να γίνει,παράδειγμα φέρνω)οτι δεν υπάρχει πιθανότητα υπο την ίδια λογική να αποκτήσεις πρόβλημα;Όπως είπε και ένας φίλος στο site που ανέφερες και depon να παίρνεις για 3 μήνες συνεχόμενα,σίγουρα πρόβλημα θα αποκτήσεις!
Για την EAS που ανέφερε ο φίλος είναι γενικά καλή εταιρία και η τιμή που την πήρες σε σχέση με Ελλάδα είναι ονειρική...Εδώ θα έδινες καμιά 80αρια ευρώ...
Ο φίλος σου έπαιρνε ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ και πέρασε 6 άσχημους μήνες ή φάρμακα απο κινέζικο site;Αν αναφέρεσε σε συμπληρώματα,μπορείς να μας πεις τί συμπληρώματα ήταν αυτά;
Φιλε chris μαθε να διαβαζεις...Ειπα η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ ολων αυτων προκαλει προβληματα και δεν το στηριζω σε κανενα site αυτο που λεω,αλλα στον γιατρο που ρωτησα.Δεν καταλαβαινω γιατι υπερασπιζεσαι με τοσο παθος αυτα τα σκευασματα,εισαι γιατρος?γνωριζεις τις παρενεργειες που μπορει να προκαλεσει η υπερδοσολογια?Και στην τελικη αν ασχολεισαι σοβαρα με το bodybuilding θα επρεπε να ξερεις οτι δεν σου χρειαζονται.Αν καποιος θελει να προστατεψει την υγεια του και ταυτοχρονα να φτιαξει το σωμα του ας κανει αυτα που περιεγραψα παραπανω και θα το καταφερει.Το ξερω γιατι ετσι το καταφερα εγω και οτι και να μου λετε για συμπληρωματα και αναλογες μπουρδες δεν με συγκινει,την περιοδο που χρησιμοποιουσα συμπληρωματα στη θεση του φαγητου ειχα μειωμενη αναπτυξη
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
κανενα σκευασμα και υποκαταστατο δεν κανει καλο για μακροχρονια χρηση!!! οτι και να σου πει ενας γιατρος φαρμακοποιος διατροφολογος και οτι σου δωσει θα στο δωσει για ενα μικρο χρονικο διαστημα οπως και τα φαρμακα π.χ!
γιατι οσοι μπαινουν στο τρυπακι της γυμνασης θελουν να γινουν και τουμπανα? γυμναση δεν θεωρειται μονο να σηκωνεις βαρη αλλα να χεις και καλη φυσικη κατασταη! τα μισα απο αυτα τα ζωα αν τα βαλεις να τρεξουνε μιση ωρα(μαλλον πολυ θα ειπα) θα χεστουν πανω τους!
ο καθενας κανει οτι θελει! ειναι ωραιο να χεις ενα ομορφο κορμι και γραμωμενο αλλα οχι υπερβολες!! ποτε δεν αρεσε κατι τετοιο!!
γιατι οσοι μπαινουν στο τρυπακι της γυμνασης θελουν να γινουν και τουμπανα? γυμναση δεν θεωρειται μονο να σηκωνεις βαρη αλλα να χεις και καλη φυσικη κατασταη! τα μισα απο αυτα τα ζωα αν τα βαλεις να τρεξουνε μιση ωρα(μαλλον πολυ θα ειπα) θα χεστουν πανω τους!
ο καθενας κανει οτι θελει! ειναι ωραιο να χεις ενα ομορφο κορμι και γραμωμενο αλλα οχι υπερβολες!! ποτε δεν αρεσε κατι τετοιο!!
Φιλε chris μαθε να διαβαζεις...Ειπα η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ ολων αυτων προκαλει προβληματα και δεν το στηριζω σε κανενα site αυτο που λεω,αλλα στον γιατρο που ρωτησα.Δεν καταλαβαινω γιατι υπερασπιζεσαι με τοσο παθος αυτα τα σκευασματα,εισαι γιατρος?γνωριζεις τις παρενεργειες που μπορει να προκαλεσει η υπερδοσολογια?Και στην τελικη αν ασχολεισαι σοβαρα με το bodybuilding θα επρεπε να ξερεις οτι δεν σου χρειαζονται.Αν καποιος θελει να προστατεψει την υγεια του και ταυτοχρονα να φτιαξει το σωμα του ας κανει αυτα που περιεγραψα παραπανω και θα το καταφερει.Το ξερω γιατι ετσι το καταφερα εγω και οτι και να μου λετε για συμπληρωματα και αναλογες μπουρδες δεν με συγκινει,την περιοδο που χρησιμοποιουσα συμπληρωματα στη θεση του φαγητου ειχα μειωμενη αναπτυξη
Καλά κι εγώ είχα ρωτήσει νεφρολόγο και μου είχε πεί οτι με τη χρήση συμπληρωμάτων αποθηκεύεται λίπος ανάμεσα στις μυικές ίνες και μετά μόλις τα κόψεις κρεμάς!!Το οποίο είναι απο τις πιο μπακαλίστικες θεωρείες που έχω ακούσει και για να μην αρχίζω να σου αναφέρω τις παπαριές που λένε ΠΟΛΛΟΙ γιατροί περι διατροφής,συμπληρωμάτων αλλά και προπόνησης σταματώ εδω....Δεν είμαι "συμπληρωματάκιας" και υποστηρίζω κι εγώ οτι το σωστό φαγητό είναι το καλύτερο όλων,αλλά με ενοχλεί αφόρητα η υπερευαισθησία και άγνοια κάποιων για το θέμα συμπληρώματα!
Όσο για τη μειωμένη ανάπτυξη που λες λόγω συμπληρωμάτων,το μόνο που μπορώ είναι να γελάσω...Υπάρχουν 1002 παράγοντες που μπορεί να συνέβει αυτό (τους οποιούς δε θα αναφέρω τώρα)και απο τους τελευταίους είναι η λήψη κάποιου συμπληρώματος,αλλά εσύ λόγω καχυποψίας απλά το απέδωσες εκεί...Και μιας που μας λες οτι κατάφερες να προστατέψεις την υγεια σου και να φτιάξεις το σώμα σου θες να μας πεις λίγο και τα stats σου;(πόσα χρόνια ασχολείσαι,ύψος,βάρος,στο περίπου bf αν ξέρεις,κιλά στις βασικές ασκήσεις κτλ)
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλά κι εγώ είχα ρωτήσει νεφρολόγο και μου είχε πεί οτι με τη χρήση συμπληρωμάτων αποθηκεύεται λίπος ανάμεσα στις μυικές ίνες και μετά μόλις τα κόψεις κρεμάς!!Το οποίο είναι απο τις πιο μπακαλίστικες θεωρείες που έχω ακούσει και για να μην αρχίζω να σου αναφέρω τις παπαριές που λένε ΠΟΛΛΟΙ γιατροί περι διατροφής,συμπληρωμάτων αλλά και προπόνησης σταματώ εδω....Δεν είμαι "συμπληρωματάκιας" και υποστηρίζω κι εγώ οτι το σωστό φαγητό είναι το καλύτερο όλων,αλλά με ενοχλεί αφόρητα η υπερευαισθησία και άγνοια κάποιων για το θέμα συμπληρώματα!
Όσο για τη μειωμένη ανάπτυξη που λες λόγω συμπληρωμάτων,το μόνο που μπορώ είναι να γελάσω...Υπάρχουν 1002 παράγοντες που μπορεί να συνέβει αυτό (τους οποιούς δε θα αναφέρω τώρα)και απο τους τελευταίους είναι η λήψη κάποιου συμπληρώματος,αλλά εσύ λόγω καχυποψίας απλά το απέδωσες εκεί...Και μιας που μας λες οτι κατάφερες να προστατέψεις την υγεια σου και να φτιάξεις το σώμα σου θες να μας πεις λίγο και τα stats σου;(πόσα χρόνια ασχολείσαι,ύψος,βάρος,στο περίπου bf αν ξέρεις,κιλά στις βασικές ασκήσεις κτλ)
Αφου οι γιατροι λενε παπαριες κι εσυ τα ξερεις ολα τοτε τι αλλο μενει να πουμε?Κανω γυμναστηριο περιπου 3,5 χρονια και χρησιμοποιησα συμπληρωματα σε 3 περιοδους των 3,4 μηνων για λογους κυριως οικονομικους(σου ερχονται φθηνοτερα απο το φαγητο),αλλα και χρονου.Και στις τεσσερις αυτες περιοδους παρατηρησα οτι δεν πηρα το maximum,ενω ολα τα υπολοιπα(υπνος,ξεκουραση,τεχνικη,αυξηση κιλων,προγραμματισμος,ανανεωση του προγραμματος)γινοντουσαν σωστα.Στατιστικα:
Ειμαι 85kg,1.85 υψος,ποσοστο λιπους δεν ξερω ακριβως να σου πω,αλλα μιας και φαινονται οι κοιλιακοι πρεπει να ειναι χαμηλο
1.Παγκος 110kg
2.Μονοζυγο 10-12 επαναληψεις με ανοιχτη λαβη
3.Σκουωτ 130-140 kg
4.Αρσεις 100kg
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ρε σεις ξυπνηστε!!!!Ολα αυτα τα σκευασματα πρωτεινες,αμινοξεα,κρεατινες,λιποδιαλυτες κλπ,εκτος του οτι με μακροχρονια χρηση δημιουργουν προβληματα υγειας,ειναι και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΦΑΓΗΤΟ.Καντε 5-6 γευματα την ημερα με την διατροφη που προτεινει το site αυτο (πηγαιντε στο forum στο thread της διατροφης και θα τα βρειτε ολα αναλυτικα).Θα δειτε οτι θα εχετε παρα πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο οτι αν παιρνατε ολα τα παραπανω,τουλαχιστον εγω αυτο διαπιστωσα στο σωμα μου αλλα και σε ολους οσους ξερω που ασχολουνται με το bodybuilding.Κοιταξτε πρωτα την τεχνικη και μετα τα κιλα στις ασκησεις που κανετε και αν κανετε γυμναστηριο 1,5 με 2 χρονια δοκιμαστε να κανετε προπονησεις υψηλης εντασης(supersets) γιατι ειναι 99% σιγουρο οτι θα σας εκτοξευσουν,τουλαχιστον ετσι συνεβη με εμενα.Τελος φροντιστε να φτιαξετε ενα προγραμμα που οι μυικες ομαδες θα εχουν τον χρονο που απαιτειται για να ξεκουραστουν(συνηθως για τις μεγαλες μυικες ομαδες ειναι 2 η 3 μερες),να κοιμαστε καλα,να κανετε σωστη επιλογη των ασκησεων που κανετε οι οποιες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 4,5 ΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και να κανετε και λιγη αεροβια μεσα στην εβδομαδα.
φιλαρακι,παιρνω συμπληρωματα διατροφης εδω και καμμια 20αρια χρονια! ειμαι πανω απο 40 και μοιαζω για 30 το πολυ! οι εξετασεις μου ειναι παιδικεσ!! αν ετρωγα καθε μερα αυτα που προτεινει το σαιτ που λες, τωρα θα ειμουν ενας μπουχεσασ!! τα συμπληρωματα απο καλες εταιρειες , ειναι πολυ καλυτερα απο τις τροφες που κυκλοφορουν στην αγορα που ειναι γεματες χημικα και αντιβιοτικα!!
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
καλημέρα, μια ερώτηση και απο εμένα, κάποιος αναφέρθηκε στα super sets και λέω να τα ξεκινήσω και εγώ, ασχολούμαι τουλάχιστον 2 χρόνια, στα super sets κάνω ένα set για μια μυικη ομάδα και αμέσως μια παρόμοια άσκηση για την ίδια μυική ομάδα. Αυτό επαναλαμβάνεται πχ 3 φορές??? και αν ναι, τι διαλείματα μεσολαβούν ????
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Φίλε chris,δε βαρέθηκες να απαντάς για αυτό το θέμα;
Για κάποιο περίεργο λόγο νομίζουν ότι δε νοιάζομαστε για την υγεία μας και δεν το χουμε ψάξει.
Ο άλλος λέει οτι του πε ο γιατρός οτι η μακροχρόνια χρήση πρωτείνης είναι βλαβερή,προφανώς ο γιατρός έχει εξετάσει 50 χρονους που έκαναν ΜΟΝΟ χρήση συμπληρωμάτων στα νιάτα τους και έβγαλε αυτό το συμπερασμα.
Ή προφανως διάβασε παρόμοια έρευνα(στα όνειρα του ίσως;)
Εγώ λέω να αφήσετε τα ψέματα για αρχή.
ΥΣ1.Το αστείο είναι ότι οι ίδιοι που τα λένε αυτά γαμιούνται στα ξύδια, στα γλυκά και στα τσιγάρα.
ΥΣ2. Σαφώς και η υπερβολική λήψη πρωτεινης,είτε προέρχεται απο φαγητό είτε απο συμπλήρωμα,σε συνδυασμό με τη μη απαραιτητη λήψη νερού προκαλεί διάφορες επιπλοκές,αλλά όταν μπερδεύεις τη πούτσα με τη βούρτσα τότε χτενίζεσαι με αυτή.
Για κάποιο περίεργο λόγο νομίζουν ότι δε νοιάζομαστε για την υγεία μας και δεν το χουμε ψάξει.
Ο άλλος λέει οτι του πε ο γιατρός οτι η μακροχρόνια χρήση πρωτείνης είναι βλαβερή,προφανώς ο γιατρός έχει εξετάσει 50 χρονους που έκαναν ΜΟΝΟ χρήση συμπληρωμάτων στα νιάτα τους και έβγαλε αυτό το συμπερασμα.
Ή προφανως διάβασε παρόμοια έρευνα(στα όνειρα του ίσως;)
Εγώ λέω να αφήσετε τα ψέματα για αρχή.
ΥΣ1.Το αστείο είναι ότι οι ίδιοι που τα λένε αυτά γαμιούνται στα ξύδια, στα γλυκά και στα τσιγάρα.
ΥΣ2. Σαφώς και η υπερβολική λήψη πρωτεινης,είτε προέρχεται απο φαγητό είτε απο συμπλήρωμα,σε συνδυασμό με τη μη απαραιτητη λήψη νερού προκαλεί διάφορες επιπλοκές,αλλά όταν μπερδεύεις τη πούτσα με τη βούρτσα τότε χτενίζεσαι με αυτή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις