Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε απόφοιτε ΤΕΙ Κωστάκη, δεν αφήνεις τις συμβουλές  :idiot: για ΒΒ σε κανέναν που πραγματικά ξέρει τι του γίνεται και δεν προτείνει την κάθε μαλακία  :headbang: που έτυχε στο δρόμο του και δεν πηγαίνεις καλύτερα στην Τουρκάλα γκόμενα  :jerking: σου με τη μεταχειρισμένη Ferrari Psolarossa? :2funny:

Εγώ δεν παίρνω λεφτά από καμιά εταιρία για να διαφημίζω.Είναι thread που συζητάμε συμπληρώματα και λέω αυτά που ξέρω με το πρόσθετο ότι μου τα χε συστήσει γιατρός.Αν είπα κάτι ήταν για καλό.Σου θυμίζω ότι μιας και το ελς υποτιμητικά για το ΤΕΙ είμαι και απόφοιτος ΤΕΙ πειραι Λογιστικής αφου το θε΄τεις τόσο κοροιδευτικά όμως είμαι και σπουδαστής στο University of Manchester Bsc Management έτσι για να μην κοροιδευεις το επίπεδο μου.Δεν ασχολήθηκα με τα προσωπικά σου και ούτε σε ειρωνεύτικα.Και καλό είναι να μην ειρωνεύεσαι και βρίζεις χλευαστικά άλλους που ούτε ασχολήθηκαν μαζί σου ούτε σε ενόχλησαν.

Και για το γκόμενα καλύτερα να το πα΄ρεις πίσω γιατί σε 4 μήνες θα ναι μνηστή μου.Ok?Καλή σου νύχτα

Stealthy

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δεν παίρνω λεφτά από καμιά εταιρία για να διαφημίζω.Είναι thread που συζητάμε συμπληρώματα και λέω αυτά που ξέρω με το πρόσθετο ότι μου τα χε συστήσει γιατρός.Αν είπα κάτι ήταν για καλό.Σου θυμίζω ότι μιας και το ελς υποτιμητικά για το ΤΕΙ είμαι και απόφοιτος ΤΕΙ πειραι Λογιστικής αφου το θε΄τεις τόσο κοροιδευτικά όμως είμαι και σπουδαστής στο University of Manchester Bsc Management έτσι για να μην κοροιδευεις το επίπεδο μου.Δεν ασχολήθηκα με τα προσωπικά σου και ούτε σε ειρωνεύτικα.Και καλό είναι να μην ειρωνεύεσαι και βρίζεις χλευαστικά άλλους που ούτε ασχολήθηκαν μαζί σου ούτε σε ενόχλησαν.

Και για το γκόμενα καλύτερα να το πα΄ρεις πίσω γιατί σε 4 μήνες θα ναι μνηστή μου.Ok?Καλή σου νύχτα

Kωστάκη, παντρεύεσαι;  :priest: :priest: :boobies: Ε, πες το μας κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί το γλυκό αγόρι με την Τουρκάλα Χαντισέ  :knockinb:  χτίζει κορμί  :s&m_1:, με θέληση και maximuscle. Aγόραρε, σε ξεβρακώσανε σε άλλο θρεντ, μη με κάνεις να ψάχνω...Ξέρεις, εκεί που έλεγες πόσο φτωχός είσαι και μας βγήκες μέγας reviewer μπουρδελιάρης

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Kωστάκη, παντρεύεσαι;   :priest: :priest: :boobies: Ε, πες το μας κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί το γλυκό αγόρι με την Τουρκάλα Χαντισέ  :knockinb:  χτίζει κορμί  :s&m_1:, με θέληση και maximuscle. Aγόραρε, σε ξεβρακώσανε σε άλλο θρεντ, μη με κάνεις να ψάχνω...Ξέρεις, εκεί που έλεγες πόσο φτωχός είσαι και μας βγήκες μέγας reviewer μπουρδελιάρης

Λάθος κανεις.Ο φίλος βρήκε post μου παλιά που έλεγαν για επισκε΄ψεις σε οίκους ανοχής μέχρι αρχές 2007.Και συμπλήρωσα για να μην ψάχνει ότι και μέχρι τέλη 2007 πήγα και μερικές φορές σε studio εδώ στην Αγγλία.Καλύτερα να διαβάζεις προσεκτικά το καθετί.

Stealthy

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λάθος κανεις.Ο φίλος βρήκε post μου παλιά που έλεγαν για επισκε΄ψεις σε οίκους ανοχής μέχρι αρχές 2007.Και συμπλήρωσα για να μην ψάχνει ότι και μέχρι τέλη 2007 πήγα και μερικές φορές σε studio εδώ στην Αγγλία.Καλύτερα να διαβάζεις προσεκτικά το καθετί.

Progain βάζει η Ναζλί  :fuck1: στη Ferrari Psolarossa  :cum: ή απλό  :pipa2: ;

Συνέχιζε να πήδάς με την ασχετοσύνη σου τα σοβαρά τοπικς και θα με βρίσκεις μπροστά σου. Συνέχιζε, εδώ είμαστε...2.5 ώρες με το τρένο απόσταση έχουμε, τι διάολο...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Progain βάζει η Ναζλί  :fuck1: στη Ferrari Psolarossa  :cum: ή απλό  :pipa2: ;

Συνέχιζε να πήδάς με την ασχετοσύνη σου τα σοβαρά τοπικς και θα με βρίσκεις μπροστά σου. Συνέχιζε, εδώ είμαστε...2.5 ώρες με το τρένο απόσταση έχουμε, τι διάολο...

Δεν νομίζω να πα κατι άσχετο.Όπως τόσοι φίλοι πρότειναν κάποιες εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής έτσι πρότεινα και γω.Δεν είπα ότι είναι η καλύτερη αλλά μια από τις καλύτερες.Τώρα που ελς άσχετος,δεν είμαι bodybuilder και αγνοώ πολλές ουσίες.Όμως αυτά τα λίγα που ξέρω μου τα χει δώσει γιατρός μετά από εξετάσεις.Κάποιοι φίλοι μάλιστα επιβεβαίωσαν ότι είναι στην ακτηγορία των καλών προιοντων αυτά που ανέφερα.

Δηλαδή και συ Αγγλία είσαι;Και αυτό με το τρένο τι σημαίνει ότι θα ρθεις από Λονδίνο ή Σκωτία (λαμβάνω υπόψιν τις 2,5 ώρες που λες) και θα με δείρεις;Σοβαρέψου σε παρακαλώ.Το αστείο αστείο όμως και η μαλακία μαλακία.Δεν σε ενόχλησα και δεν είναι ωραίο ε΄στω και σε forum με το απρόσωπο να βρίζεις και αν προσβάλλεις άλους.Εδώ είναι χαβαλές,όχι αυκαιρία να βγάζει ο καθενας τα αποθημένα και την τρέλα του.

Stealthy

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν νομίζω να πα κατι άσχετο.Όπως τόσοι φίλοι πρότειναν κάποιες εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής έτσι πρότεινα και γω.Δεν είπα ότι είναι η καλύτερη αλλά μια από τις καλύτερες.Τώρα που ελς άσχετος,δεν είμαι bodybuilder και αγνοώ πολλές ουσίες.Όμως αυτά τα λίγα που ξέρω μου τα χει δώσει γιατρός μετά από εξετάσεις.Κάποιοι φίλοι μάλιστα επιβεβαίωσαν ότι είναι στην ακτηγορία των καλών προιοντων αυτά που ανέφερα.

Δηλαδή και συ Αγγλία είσαι;Και αυτό με το τρένο τι σημαίνει ότι θα ρθεις από Λονδίνο ή Σκωτία (λαμβάνω υπόψιν τις 2,5 ώρες που λες) και θα με δείρεις;Σοβαρέψου σε παρακαλώ.Το αστείο αστείο όμως και η μαλακία μαλακία.Δεν σε ενόχλησα και δεν είναι ωραίο ε΄στω και σε forum με το απρόσωπο να βρίζεις και αν προσβάλλεις άλους.Εδώ είναι χαβαλές,όχι αυκαιρία να βγάζει ο καθενας τα αποθημένα και την τρέλα του.

Εκτός από εμφανέστατα άσχετος σε θέματα που δεν κατέχεις, προσπαθείς, ματαίως, να επιδειχθείς ως ειδήμων, πχ. με 6 μήνες εδώ πάνω, εκτός Λονδίνου, μας βγήκες και γνώστης της ζωής που διάγουμε, ω Εarl of Salford.
Eπίσης, είναι βέβαιο ότι πάσχεις από μανία καταδιώξεως, πιθανώς και από εκτεταμένα περιστατικά bullying στο σχολείο που φοιτούσες (και πιστεύω ότι ακόμη γ΄γυμνασίου πας, με το επίπεδο που έχεις...). Ποιος σε απείλησε Κωστάκη, πας καλά; Δε λες στην Τουρκάλα να φέρει προστασία από τα βάθη της Ανατολίας γιατί από το σκατό στον κώλο :shit: ξέχασες και όση ορθογραφία έμαθες...
Σου επαναλαμβάνω για τελευταία φορά: Συνέχιζε να γαμάς τα τόπικς με τις ασυναρτησίες σου και εδώ θα είμαι να σε κράζω κατά το δοκούν... :s&m_1:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εκτός από εμφανέστατα άσχετος σε θέματα που δεν κατέχεις, προσπαθείς, ματαίως, να επιδειχθείς ως ειδήμων, πχ. με 6 μήνες εδώ πάνω, εκτός Λονδίνου, μας βγήκες και γνώστης της ζωής που διάγουμε, ω Εarl of Salford.
Eπίσης, είναι βέβαιο ότι πάσχεις από μανία καταδιώξεως, πιθανώς και από εκτεταμένα περιστατικά bullying στο σχολείο που φοιτούσες (και πιστεύω ότι ακόμη γ΄γυμνασίου πας, με το επίπεδο που έχεις...). Ποιος σε απείλησε Κωστάκη, πας καλά; Δε λες στην Τουρκάλα να φέρει προστασία από τα βάθη της Ανατολίας γιατί από το σκατό στον κώλο :shit: ξέχασες και όση ορθογραφία έμαθες...
Σου επαναλαμβάνω για τελευταία φορά: Συνέχιζε να γαμάς τα τόπικς με τις ασυναρτησίες σου και εδώ θα είμαι να σε κράζω κατά το δοκούν... :s&m_1:

Εντάξει φίλε.Καληνύχτα

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
deca durabolin, sustanon, klibiterol, whistrol

και καλη επιτυχία

και καλη μαλακια
δεν συνδιαζονται καθολου μεταξυ τους ποιο πολυ κακο θα κανεις παρα καλο
ειναι σαν να θες να πρηστεις αλλα ταυτοχρονα να κοψεις
απλα ηθελες να γραψεις τη μαλακια σου οκ
πιες στα και καλα συκωτια :2funny:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
και καλη μαλακια
δεν συνδιαζονται καθολου μεταξυ τους ποιο πολυ κακο θα κανεις παρα καλο
ειναι σαν να θες να πρηστεις αλλα ταυτοχρονα να κοψεις
απλα ηθελες να γραψεις τη μαλακια σου οκ
πιες στα και καλα συκωτια :2funny:

Μου θυμίζει όπως το θέτεις στην ταινία "ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ" με το Μιχαλοπουλο και το Γαρδέλη,στην σκηνή στο τέλος που λέει μια κοπέλα στο Μιχαλόπουλο "Μην τον αφήνεις να πιει.Έχειπα΄ρει ένεση,κάπνισε τσιγαριλίκι,πήρε χάπια και τώρα πίνει!!".Τα πήρε όλα μαζί ο καημένος ο Φάνης και "εφυγε"

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδια, για τα προιοντα της eisept ξερετε κατι? ειναι σουηδικα και λενε, οτι ειναι απο τα καλυτερα!

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικά δε τα γνωρίζω φίλε μου...Απο τα γνωστά που κυκλοφορούν στην αγορά δε νομίζω να είναι γιατί όλο και κάποιο προιόν θα είχε πάρει το μάτι μου...Μήπως είναι τύπου βιολογικά προιόντα ή κάποιας άλλης κατηγορίας;Επειδή και στην Ελλάδα κυκλοφορεί πρωτείνη αλλά μόνο σε φαρμακείο και είναι πανάκριβη,άγευστη και δεν την ξέρει κανείς διότι δεν κυκλοφορεί αλλού...Μήπως είναι κάτι παρόμοιο;

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις ξυπνηστε!!!!Ολα αυτα τα σκευασματα πρωτεινες,αμινοξεα,κρεατινες,λιποδιαλυτες κλπ,εκτος του οτι με μακροχρονια χρηση δημιουργουν προβληματα υγειας,ειναι και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΦΑΓΗΤΟ.Καντε 5-6 γευματα την ημερα με την διατροφη που προτεινει το site αυτο (πηγαιντε στο forum στο thread της διατροφης και θα τα βρειτε ολα αναλυτικα).Θα δειτε οτι θα εχετε παρα πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο οτι αν παιρνατε ολα τα παραπανω,τουλαχιστον εγω αυτο διαπιστωσα στο σωμα μου αλλα και σε ολους οσους ξερω που ασχολουνται με το bodybuilding.Κοιταξτε πρωτα την τεχνικη και μετα τα κιλα στις ασκησεις που κανετε και αν κανετε γυμναστηριο 1,5 με 2 χρονια δοκιμαστε να κανετε προπονησεις υψηλης εντασης(supersets) γιατι ειναι 99% σιγουρο οτι θα σας εκτοξευσουν,τουλαχιστον ετσι συνεβη με εμενα.Τελος φροντιστε να φτιαξετε ενα προγραμμα που οι μυικες ομαδες θα εχουν τον χρονο που απαιτειται για να ξεκουραστουν(συνηθως για τις μεγαλες μυικες ομαδες ειναι 2 η 3 μερες),να κοιμαστε καλα,να κανετε σωστη επιλογη των ασκησεων που κανετε οι οποιες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 4,5 ΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και να κανετε και λιγη αεροβια μεσα στην εβδομαδα.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αγόρασα πρωτεΐνες από site του εξωτερικού , eas whey protein , 5lb , σε τιμή 30 euro.
2 ερωτήσεις  για τους ποιο σχετικούς, είναι καλή μάρκα ; :think: και τις πήρα σε καλή τιμή ; :think:
Ευχαριστώ !

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αγόρασα πρωτεΐνες από site του εξωτερικού , eas whey protein , 5lb , σε τιμή 30 euro.
2 ερωτήσεις  για τους ποιο σχετικούς, είναι καλή μάρκα ; :think: και τις πήρα σε καλή τιμή ; :think:
Ευχαριστώ !

EAS από ότι μου χουν πει πολλοί είναι από τις πολυ καλές στο είδος.Αλλά και άλλα παιδιά εδώ την αξιολογούν ως πολύ καλή από ότι είδα

Αλλά να σε ρωτήσω,στην στείλαν από εξωτερικό;Σε πόσες μέρες;Από το επίσημο site της εταιρίας το παρήγγειλες;Ποσο κόστισαν τα έξοδα αποστολής;Γενικά μην παραγγελνεις τίποτα από ebay ,μιας και υπάρχουν και imitation συμπληρωμάτων που λανσάρουν καποιοι αλήτες με σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πολύ , όχι απο ebay, απο σιτακι που ειδικέυεται σε συμπληρώματα κτλ , μου ήρθε σε 5 μέρες , έξοδα 12 δολ .
Απο immitation πέρασε 6 πολύ άσχημους μήνες ο κολητός μου... :idiot: , έπερνε απο ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΙΤΕ.... :idiot:

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις ξυπνηστε!!!!Ολα αυτα τα σκευασματα πρωτεινες,αμινοξεα,κρεατινες,λιποδιαλυτες κλπ,εκτος του οτι με μακροχρονια χρηση δημιουργουν προβληματα υγειας,ειναι και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΦΑΓΗΤΟ.Καντε 5-6 γευματα την ημερα με την διατροφη που προτεινει το site αυτο (πηγαιντε στο forum στο thread της διατροφης και θα τα βρειτε ολα αναλυτικα).Θα δειτε οτι θα εχετε παρα πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο οτι αν παιρνατε ολα τα παραπανω,τουλαχιστον εγω αυτο διαπιστωσα στο σωμα μου αλλα και σε ολους οσους ξερω που ασχολουνται με το bodybuilding.Κοιταξτε πρωτα την τεχνικη και μετα τα κιλα στις ασκησεις που κανετε και αν κανετε γυμναστηριο 1,5 με 2 χρονια δοκιμαστε να κανετε προπονησεις υψηλης εντασης(supersets) γιατι ειναι 99% σιγουρο οτι θα σας εκτοξευσουν,τουλαχιστον ετσι συνεβη με εμενα.Τελος φροντιστε να φτιαξετε ενα προγραμμα που οι μυικες ομαδες θα εχουν τον χρονο που απαιτειται για να ξεκουραστουν(συνηθως για τις μεγαλες μυικες ομαδες ειναι 2 η 3 μερες),να κοιμαστε καλα,να κανετε σωστη επιλογη των ασκησεων που κανετε οι οποιες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 4,5 ΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και να κανετε και λιγη αεροβια μεσα στην εβδομαδα.
Αυτά πού ακριβώς τα στηρίζεις φίλε μου;;Στο site που ανέφερες είμαι μέλος εδώ και ένα χρόνο περίπου και τα πάντα τα έχω μάθει απο κει μέσα!Δεν είδα πουθενά να λέει ότι τα συμπληρώματα βλάπτουν,εκτός κι αν είσαι ο τύπος που τον κράζουν όλοι για την κουβέντα που έχει ανοίξει περί συμπληρωμάτων!!Να ξέρεις λοιπόν πως τα συμπληρώματα δε βλάπτουν,αλλά η βλακεία των ανθρώπων βλάπτει!Εσύ νομίζεις πως άμα ΠΧ παίρνεις 5 φορές το βάρος σου σε πρωτείνη απο το φαγητό(δύσκολο να γίνει,παράδειγμα φέρνω)οτι δεν υπάρχει πιθανότητα υπο την ίδια λογική να αποκτήσεις πρόβλημα;Όπως είπε και ένας φίλος στο site που ανέφερες και depon να παίρνεις για 3 μήνες συνεχόμενα,σίγουρα πρόβλημα θα αποκτήσεις!

Για την EAS που ανέφερε ο φίλος είναι γενικά καλή εταιρία και η τιμή που την πήρες σε σχέση με Ελλάδα είναι ονειρική...Εδώ θα έδινες καμιά 80αρια ευρώ...

Ευχαριστώ πολύ , όχι απο ebay, απο σιτακι που ειδικέυεται σε συμπληρώματα κτλ , μου ήρθε σε 5 μέρες , έξοδα 12 δολ .
Απο immitation πέρασε 6 πολύ άσχημους μήνες ο κολητός μου... :idiot: , έπερνε απο ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΙΤΕ.... :idiot:

Ο φίλος σου έπαιρνε ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ και πέρασε 6 άσχημους μήνες ή φάρμακα απο κινέζικο site;Αν αναφέρεσε σε συμπληρώματα,μπορείς να μας πεις τί συμπληρώματα ήταν αυτά;

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Εαν θες πες μας ποσα κιλα ισουν και ποσα εφτασες και με ποση προπονηση την ημερα

Ευχαριστω

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εαν θες πες μας ποσα κιλα ισουν και ποσα εφτασες και με ποση προπονηση την ημερα

Ευχαριστω

Θα σου πω.Ήμου ακόμα και 68 κιλά με 1.78 ύψος χωρίς παπούτσι.Πάω 2 φορές τη βδομαδα σε Thai Boxing που είναι πιστεύω η καλύτερη άσκηση.Πάω και γυμναστήριο 4 φορές τη βδομάδα.Κάνω 20 λεπτά ελαφρύ τρέξιμο για ζέσταμα.Έπειτα κάνω κα΄θε φορά ασκήσεις για διαφορετικές ομαδες μυών.Τη μια μέρα κάνω πόδια και ώμους,άλλη μέρα στήθος και δικέφαλους,άλλη πλάτη και τρικέφαλους.Το πρόγραμμα που κάνω που μoυ συνέστησε ο προπονητής στο Muay Thai είναι απλό όμως πιστεύω καλό για όγκο.Μου συνέστησε σε κάθε άσκηση που κάνω να κα΄νω 3 σετ,1 σετ 20 επαναλήψεις με 1 βάρος,το 2ο σετ 15 επαναλήψεις με λίγο μεγαλύτερο βάρος και τέλος 3ο σετ 10 επαναλήψεις με ακόμα μεγαλύτερο βάρος.Πάντα όταν παώ γυμναστήριο προσαρμόζω το πρόγραμμα ασκήσεων μαζί με προθερμανση στη 1 ώρα.Μου χε πει ο αθλίατρος όχι παραπάνω μιας και στόχος είναι ο όγκος.Είμαι σήμερα που ζυγίστηκα 78 κιλά.Πιστεύω αν ήθελα θα μπορούσα να φτάσω σαφώς παραπάνω όμως δεν θέλω.Ούτως ή άλλως ο προπονητής στο Muay Thai με κράζει επειδή λέει κανονικά δεν θα πρεπε να μαι πάνω από 74 κιλά για το σπορ καισ αν συνέπεια δεν είμαι τόσο γρήγορος.Άσε που με κράζει που παίρνω συμπληρώματα μιας και με είχε δει να παίρνω μετά την προπονηση.Όμως Muay Thai πάω όχι για να αγωνιστώ,αλλά γιατί αυτά τα σπόρ είναι η καλύτερη αερόβια άσκηση και ok καλό είναι να ξέρω και κανα 2 κινήσεις για καμια ανάγκη..

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά πού ακριβώς τα στηρίζεις φίλε μου;;Στο site που ανέφερες είμαι μέλος εδώ και ένα χρόνο περίπου και τα πάντα τα έχω μάθει απο κει μέσα!Δεν είδα πουθενά να λέει ότι τα συμπληρώματα βλάπτουν,εκτός κι αν είσαι ο τύπος που τον κράζουν όλοι για την κουβέντα που έχει ανοίξει περί συμπληρωμάτων!!Να ξέρεις λοιπόν πως τα συμπληρώματα δε βλάπτουν,αλλά η βλακεία των ανθρώπων βλάπτει!Εσύ νομίζεις πως άμα ΠΧ παίρνεις 5 φορές το βάρος σου σε πρωτείνη απο το φαγητό(δύσκολο να γίνει,παράδειγμα φέρνω)οτι δεν υπάρχει πιθανότητα υπο την ίδια λογική να αποκτήσεις πρόβλημα;Όπως είπε και ένας φίλος στο site που ανέφερες και depon να παίρνεις για 3 μήνες συνεχόμενα,σίγουρα πρόβλημα θα αποκτήσεις!

Για την EAS που ανέφερε ο φίλος είναι γενικά καλή εταιρία και η τιμή που την πήρες σε σχέση με Ελλάδα είναι ονειρική...Εδώ θα έδινες καμιά 80αρια ευρώ...

Ο φίλος σου έπαιρνε ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ και πέρασε 6 άσχημους μήνες ή φάρμακα απο κινέζικο site;Αν αναφέρεσε σε συμπληρώματα,μπορείς να μας πεις τί συμπληρώματα ήταν αυτά;

Πρωτεΐνες αγόρασε από ότι ξέρω , απλά no name για να γλυτώσει από την τιμή… :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom