Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Για πρωτεινη η καλύτερη και ανώτερης ποιότητας από ψάρι,κοτόπουλο είναι η Promax από την οποία τρώω τις μπαρες σοκολάτας που είναι και γαμώ το ενδιάμεσο γεύμα mealbars επίσης τα καλύτερα προιόντα για δημιουργία μυών και δύναμη είναι τα Progain και Cyclone ¨ολα αυτά όπως ξανάπα μου τα έδωσε αθλιατρος που είναι υπεύθυνος για την εθνική ομάδα κολύμβησης εδώ στην Αγγλία.Αυτά τα προιοντα που σας δίνω είναι απολύτως ασφαλή και ελεγμένα απο εργαστήριο της WADA για απαγορευμένες και επικίνδυνες ουσίες και επίσημα την χρησιμοποιούν ομάδες της Prmier League και πολλοί Ολυμπιακοί αθλητές
απο οτι καταλαβα εσυ τα πηρες απο αγγλια
στην ελλαδα ξες καταστηματα  που προμηθευονται τα συγκεκριμεαν προιοντα;

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ναι ρε!!Φίλος που ασχολείται με γυμναστική 12 χρόνια μου πε και με εξέπληξε ότι τα βρήκε σε 1 μαγαζί με είδη διατροφής στο Αιγάλεω.Μου παν άλλοι ότι υπάρχουν και αλλού.Ωστόσο η καλύτερος τρόπος είναι να μιλήσεις με τον Παθολόγο σου να σου πει για αθλίατρο να πας μια επίσκεψη και να σου πει που να βρεις κι αυτά και άλλα ποιοτικά και ασφαλή συμπληρώματα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ναι ρε!!Φίλος που ασχολείται με γυμναστική 12 χρόνια μου πε και με εξέπληξε ότι τα βρήκε σε 1 μαγαζί με είδη διατροφής στο Αιγάλεω.Μου παν άλλοι ότι υπάρχουν και αλλού.Ωστόσο η καλύτερος τρόπος είναι να μιλήσεις με τον Παθολόγο σου να σου πει για αθλίατρο να πας μια επίσκεψη και να σου πει που να βρεις κι αυτά και άλλα ποιοτικά και ασφαλή συμπληρώματα.
εδω με το ζορι υπαρχει στην αθηνα
εμεις που ειμαστε απο την συμπρωτευουσα... :zombie:
εχω ακουσει και εγω για αυτα τα σκευασματα και ειναι απο τα κορυφαια
τεσπα
thanks για τις πληροφοριες

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
εδω με το ζορι υπαρχει στην αθηνα
εμεις που ειμαστε απο την συμπρωτευουσα... :zombie:
εχω ακουσει και εγω για αυτα τα σκευασματα και ειναι απο τα κορυφαια
τεσπα
thanks για τις πληροφοριες

Μάγκα ακριβώς επειδή είναι από τα πολύ καλά και υγιεινά δεν θα τα δεις γενικά σε μαγαζιά γυμναστικής πυο χουν τους "κουβάδες" ούτε σε γυμναστήρια.Σου είπα υπάρχουν μερικοί μόνο προμηθευτές και αυτά τα εισάγουν κυρίως για λογαριασμό αθλητών στίβου,ομάδων κτλ.Όμως αν ρωτήσεις γιατρό θα στο βρει και θα σου πει που να πας να τα βρεις.Είμαι σίγουρος ότι σε κάθε πόλη υπάρχει τουλάχιστον 1 προμηθευτής.Οπότε έστω λίγο δύσκολα αν ψάξεις θα βρεις την άκρη.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Απο πρωτεινες σιγουρα οτι ειναι ALL STAR ειναι και γευστικοτατα, και διαλυεται παρα πολυ καλα και δεν σε φουσκωνουν.. πολυ καλα τα ειπε ο φιλος! Επισης σε εμενα εκαναν δουλεια αυτα σε αντιθεση με κατι super infinity 3000 που ηταν σκατα σε γευση εκαναν το μπλεντερ να κολλαει σαν τσιμεντο και απο αποτελεσμα 0.

Muscle tech εχω παρει και meso tech και nitro tech και cell tech και κατι αλλα συνδυαστικα κρεατινη και πρωτεινη.. να πω πως παρολο που κατα την αποψη μου δεν μου εκαναν κατι ηταν γευστικα και ευπεπτα ελα ομως που το cell tech μου εβγαλε πολλα σπυρακια στα μπρατσα και το κοψα και εξαφανιστηκαν και αυτα!

ΕAS καλα σκευασματα, δουλευουν πολυ καλα και απο γευσεις παλι πολυ καλα.

optimum εχω παρει την gold standard αυτον τον καιρο.. πολυ καλη πρωτεινη με τη γευση εχει ενα θεμα η καλυτερα μην παρετε exotic fruits γευση..
γενικα εχω να πω οτι το καθε μαγαζι προωθει τις πρωτεινες του. τα extreme τελευταια προωθουσαν τα optimum καποια αλλα προωθουσαν τα Muscle tech. klp klp
Παντως οτι και να λεμε εχει προχωρησει πολυ η ερευνα στα συμπληρωματα. πριν 10 χρονια ειχες 20 επιλογες και τωρα εχεις 2000..
dΤο φαγητο ομως δεν υποκαθισταται απο τιποτα.. ενα 10 με 15% βοηθεια ειναι το συμπληρωμα ολο το υπολοιπο ειναι το φαγητο που τρωμε.
Α! ξεχασα. Στην αγγλια δεν υπαρχουν και πολυ Muscle tech, all stars κλπ. Παιζει παρα πολυ optimum,maximuscle kai EAS. 3 χρονια πηρα τα καλυτερα συμπληρωματα απο εκει...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αυτη η nitrotech δεν λεει 1700 % better than whey !!!!!  :headbang:

τεσπα ...

φοβερη ειναι η γευση μπανανα της optimum .

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
απο οτι καταλαβα εσυ τα πηρες απο αγγλια
στην ελλαδα ξες καταστηματα  που προμηθευονται τα συγκεκριμεαν προιοντα;

στην ελευθεριου βενιζελου στη νεα σμυρνη στο ρευμα προς αμφιθεα γυρω στα 100-150μετρα απ τη πλατεια ν.σμυρνης ειναι η αντιπροσωπια η οποια πουλαει και λιανικη.
και η πρωτεινη τους αλλα και η κρεατινη τους πουχω δοκιμασει γαμανε.
και με πολυ καλη γευση ευκολοπεπτες κτλ

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
στην ελευθεριου βενιζελου στη νεα σμυρνη στο ρευμα προς αμφιθεα γυρω στα 100-150μετρα απ τη πλατεια ν.σμυρνης ειναι η αντιπροσωπια η οποια πουλαει και λιανικη.
και η πρωτεινη τους αλλα και η κρεατινη τους πουχω δοκιμασει γαμανε.
και με πολυ καλη γευση ευκολοπεπτες κτλ

Λοιπόν θέλω σε παρακαλώ φίλε να μυο στείλεις με pm το όνομα και διεύθυνση του καταστήματος που βρίσκεις προιοντα της maximuscle.Θελω που θα ρθω για σχεδον 3 μηνες τώρα το καλοκαιρι να αγοράσω κάνα σκεύασμα και να πάω λίγο γυμναστήριο ώστε να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση.Αν μου πεις το μαγαζί θα σου μαι ευγνώμον

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου KOSTAS_23 το οτι στα έχει προτίνει αθλίατρος,προπονητής της τάδε κτλ δε τα κάνει τα πιο ασφαλή συμπληρώματα του κόσμου!Είπαμε,είναι καλή εταιρία η maximuscle αλλά μέχρι εκεί...Υπάρχουν κι άλλες επώνυμες αξιόπιστες εταιρίες,μην κολλάς στο ποιός στο είπε...Όσο για το μαγαζί στη Ν.Σμύρνη,είναι όπως πας απο πλατεία Ν.Σμύρνης προς τα πρατήρια,στο δεξί σου χέρι στο ύψος κοντά στο σινεμά που έχει εκεί...Επίσης υπάρχει και μαγαζί στο Παγκράτι που τα φέρνει και είναι στη Φρύνης,στο ύψος πρίν το Σκλαβενίτη(Φρύνης και Φιλολάου)...
dΤο φαγητο ομως δεν υποκαθισταται απο τιποτα.. ενα 10 με 15% βοηθεια ειναι το συμπληρωμα ολο το υπολοιπο ειναι το φαγητο που τρωμε.
Αυτό ήταν το καλύτερο που ειπώθηκε...

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Λοιπόν θέλω σε παρακαλώ φίλε να μυο στείλεις με pm το όνομα και διεύθυνση του καταστήματος που βρίσκεις προιοντα της maximuscle.Θελω που θα ρθω για σχεδον 3 μηνες τώρα το καλοκαιρι να αγοράσω κάνα σκεύασμα και να πάω λίγο γυμναστήριο ώστε να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση.Αν μου πεις το μαγαζί θα σου μαι ευγνώμον

oπως στα εξηγησα εγω αλλα και το φιλαρακι πιο πανω ειναι
η ελευθεριου βενιζελου ειναι παντως κεντρικοτατος δρομοας περανει και το τραμ απο εκει,
μετα τη πλατεια ν.σμυρνης προς αμφιθεα στο δεξι σου χερι στα 100-150μετρα ειναι
εχει ταμπελα απ εξω maxmuscle θα το δεις ;)

τα 2 πραγματα που με παραξενεψαν παντως στο θρεντ ειναι οτι αρκετοι δεν πολυ εμπιστευεστε την nitrotech ,2 φορες που την πηρα παντως ειδα αρκετα αποτελεσματα, οχι βεβαια αυτα που διαφημιζουν
αλλα και οτι πολλοι προτινεται την optimum που δεν την εχω δοκιμασει και θα την βαλω στα υποψη
μια εταιρια παλια την mlo την θυμαστε? παει χαθηκε αν και ηταν ψιλομαπα αλλα ηταν πολυ της μοδας πριν απο καμια 15ετια

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Απο πρωτεινες σιγουρα οτι ειναι ALL STAR ειναι και γευστικοτατα, και διαλυεται παρα πολυ καλα και δεν σε φουσκωνουν.. πολυ καλα τα ειπε ο φιλος! Επισης σε εμενα εκαναν δουλεια αυτα σε αντιθεση με κατι super infinity 3000 που ηταν σκατα σε γευση εκαναν το μπλεντερ να κολλαει σαν τσιμεντο και απο αποτελεσμα 0.

Muscle tech εχω παρει και meso tech και nitro tech και cell tech και κατι αλλα συνδυαστικα κρεατινη και πρωτεινη.. να πω πως παρολο που κατα την αποψη μου δεν μου εκαναν κατι ηταν γευστικα και ευπεπτα ελα ομως που το cell tech μου εβγαλε πολλα σπυρακια στα μπρατσα και το κοψα και εξαφανιστηκαν και αυτα!

ΕAS καλα σκευασματα, δουλευουν πολυ καλα και απο γευσεις παλι πολυ καλα.

optimum εχω παρει την gold standard αυτον τον καιρο.. πολυ καλη πρωτεινη με τη γευση εχει ενα θεμα η καλυτερα μην παρετε exotic fruits γευση..
γενικα εχω να πω οτι το καθε μαγαζι προωθει τις πρωτεινες του. τα extreme τελευταια προωθουσαν τα optimum καποια αλλα προωθουσαν τα Muscle tech. klp klp
Παντως οτι και να λεμε εχει προχωρησει πολυ η ερευνα στα συμπληρωματα. πριν 10 χρονια ειχες 20 επιλογες και τωρα εχεις 2000..
Α! ξεχασα. Στην αγγλια δεν υπαρχουν και πολυ Muscle tech, all stars κλπ. Παιζει παρα πολυ optimum,maximuscle kai EAS. 3 χρονια πηρα τα καλυτερα συμπληρωματα απο εκει...
φιλε  καλυτερα να μας ελεγες τι δεν εχεις παρει,θα εβγεναν λιγοτερες γραμμεσ :cheesy:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Μήπως το ξέρετε αυτό.Είναι επικίνδυνο?

δε το ξερω φιλε μου καλο φαινεται
αν και μετα λιποδιαλυτικα δεν τα παω καλα και δεν τα προτιμω
τελευταια δοκιμασα arson και καθε μερα ειμουν μες τα νευρα ετοιμος να τσακωθω με τον οποιονδηποτε, ασε που ειχε τις γνωστες ταχυκαρδιες αυπνιες κτλ
μαλακοσυμπλυρωματα ειναι αυτα, καλυτερα να προσεξεις τη διατροφη σου και να κανεις περισσοτερη αεροβια

no pain no gain ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μήπως το ξέρετε αυτό.Είναι επικίνδυνο?

Οτιδήποτε έχει να κάνει με λιποδιαλύτες απέφυγέ το!!Περιέχουν ουσίες όπως bitter orange και άλλα που προκαλούν ταχυπαλμία για να πολλαπλασιάζει ο οργανισμός τις καύσεις.Η ταχυπαλμία εχει σαν αποτέλεσμα αυξημένη πίεση που μπορεί αν οδηγήσει σε καρδιακές αρυθμίες.Επίσης τα αποτελέσματα είναι εντελώς βραχυπρόθεσμα όσο τα παίρνεις.Είσαι διατεθειμένος να τα παίρνεις πάντα;;

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε παιδια ποια ειναι τα πραγματα που ξεχωριζουν αν καποιος παρει ογκο η αν παρει γραμμωση?
Ας πουμε εγς δε θελω ογκο,μονο γραμμωση μυικη στεγνωμα και αντοχη.Τρωω κοτοπουλο,αβγα,τονους κτλ η διατροφη ειναι ιδια και για το ενα γκαι για το αλλο?Επισης αεροβικη να κανω πχ διαδρομο?Στις ασκησεις να κανω πολλες επαναληψεις με λιγα κιλα παρα πολλα κιλα και  λιγες?Σας παρακαλω δωστε συμβουλες γιατι 2 γυμναστες ενατσ αντρας και μια γυναικα στο gym ειναι οργια,ολο φραπε πινουν και περιοδικα... :2funny:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιασας σηναγονιστες θελω τη βοηθιασας :helpplea: :helpplea: θελω να παρω κιλα ειμε 1,74 57 κιλα και σκευτομε γημναστικη και καπιο σκευασμα βιταμηνες... προτεινες... βαςικα ειμε ασχετοσ μαυτα. :rockon: :rockon: :helpplea: :helpplea:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
γιασας σηναγονιστες θελω τη βοηθιασας :helpplea: :helpplea: θελω να παρω κιλα ειμε 1,74 57 κιλα και σκευτομε γημναστικη και καπιο σκευασμα βιταμηνες... προτεινες... βαςικα ειμε ασχετοσ μαυτα. :rockon: :rockon: :helpplea: :helpplea:

Τα ξανάπα αυτά εδώ!Ακριβά αλλά από τα καλύτερα στο είδος.1)Progain και 2)Cyclone Πάρε αυτά και σε 2 μήνες θα σαι από 54 κιλά πάνω από 73 κιλά.Θα τρως όμως και καλό φαί χωρίς λιπαρά αλλά πλούσιο σε πρωτείνες,καλούς υδατάνθρακες,φρούτα,λαχανικά και οτιδήποτε ολικής αλέσεως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom