Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε CIM αφου οπως καταλαβαινω ασχολησαι με τον αθλητισμο σε νορμαλ φαση και οχι κατι τραβηγμενο,θα σου πω δυο-τρια πραγματακια που νομιζω οτι θα σε βοηθησουν.
Καλο ειναι να παιρνεις το πρωι 3 χαπια κρεατινης (παντα με αδειο στομαχι) και αλλα τρια μετα την προπονηση. Αυτο για δυο μηνες περιπου για να δεις αποτελεσμα. Μετα σταματας για ενα μηνα τουλαχιστον για να μην αποκτησεις προβληματα πιο σοβαρα...
Πιστευω οτι θα σε βοηθουσε πολυ να συνδυασεις την κρεατινη και με πρωτεϊνη. Θα βοηθησει να την απορροφηση πολυ καλυτερα ο οργανισμος σου. Μιση ωρα μετα την καταναλωση κρεατινης παρε και την δοση σου σε πρωτεϊνη.τρεις φορες την ημερα αν την καταναλωνεις με νερο και δυο φορες αν πινεις πρωτεϊνη με γαλα (συχνα δημιουργουνται αερια).
Θα πρεπει να κανεις τουλαχιστον 3-4 προπονησεις την εβδομαδα αλλιως τζαμπα θα τα παιρνεις.
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
με βαση την προσωπικη μ εμπειρια μπορω να σου πω το εξης
επειδη ημουν πολυ αδυνατος αποφασισα να παρω για ενα διμηνο κρετινη για να παχυνω κ χωρις να παω γυμναστηριο!αν κ το προγραμμα ελεγε να παιρνω 3 φορες το δοκιμασα την πρωτη μερα κ το βραδυ ξερναγα!ετσι το επαιρνα μια φορα το απογευμα αλλα εβαζα στο μπλενερ 300 μλ γαλο 3,5%πληρες μια μπανα ενα μηλο κ 2 σκουπ.το αποτελεσμα ειναι οτι πηρα 8 κιλα(απο 62 εγινα 70)τα οποια τα εχω διατηρησει ακομα κ τωρα που τισ εχω κοψει(8 μηνεσ μετα).Οι παρενεργεια βεβαια αν θες να το πεις ετσι ειναι οτι ψιλοανοιξαν οι περιφεριες μ δλδ εχει μεγαλωσει λιγο ο κωλος μ αλλα οχι σε αντιαισθητικο σταδιο(ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ απο οσους με ξεραν πριν τα παρω το καταλαβαν!)τωρα για τα χερια κ το σωμα οντως εχω παχυνει ΔΛΔ δν φαινονται τα κοκκαλα μου κ ειμαι ψιλοφουσκωμενος!τωρα αν θες την γνωμη το συμπληρωμα που παιζει πολυ(μ το εχουν πει κ διαιτολογοι οτι κανει δυλεια)ειναι η γλουταμινη!ειναι λιγο ακριβη αλλα εχει πολυ καλα αποτεεσματα

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η γλουταμίνη είναι εξαιρετικό συμπλήρωμα αλλά ο κύριος σκοπός του είναι η αποτροπή της καταστροφής των μυών. Η κρεατίνη είναι πολύ καλό συμπλήρωμα αλλά θέλει τουλάχιστον 1 μήνα αποχή μετά απο 2μηνη χρήση όπως είπε ο συνάδερφος πιο πάνω γιατί μπορεί να πάρεις το συκώτι σου και τα νεφρά σου σε μπολάκι. Πρωτείνη και κρεατίνη κάτω απο σωστή δοσολογία θα σου δώσει αποτέλεσμα. Για περισσότερα φίλε πάντως μην το σκεφτείς. Ασχολήθηκα χρόνια κι είδα πολλά. Η γυμναστική είναι υγεία.
με βαση την προσωπικη μ εμπειρια μπορω να σου πω το εξης
επειδη ημουν πολυ αδυνατος αποφασισα να παρω για ενα διμηνο κρετινη για να παχυνω κ χωρις να παω γυμναστηριο!αν κ το προγραμμα ελεγε να παιρνω 3 φορες το δοκιμασα την πρωτη μερα κ το βραδυ ξερναγα!ετσι το επαιρνα μια φορα το απογευμα αλλα εβαζα στο μπλενερ 300 μλ γαλο 3,5%πληρες μια μπανα ενα μηλο κ 2 σκουπ.το αποτελεσμα ειναι οτι πηρα 8 κιλα(απο 62 εγινα 70)τα οποια τα εχω διατηρησει ακομα κ τωρα που τισ εχω κοψει(8 μηνεσ μετα).Οι παρενεργεια βεβαια αν θες να το πεις ετσι ειναι οτι ψιλοανοιξαν οι περιφεριες μ δλδ εχει μεγαλωσει λιγο ο κωλος μ αλλα οχι σε αντιαισθητικο σταδιο(ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ απο οσους με ξεραν πριν τα παρω το καταλαβαν!)τωρα για τα χερια κ το σωμα οντως εχω παχυνει ΔΛΔ δν φαινονται τα κοκκαλα μου κ ειμαι ψιλοφουσκωμενος!τωρα αν θες την γνωμη το συμπληρωμα που παιζει πολυ(μ το εχουν πει κ διαιτολογοι οτι κανει δυλεια)ειναι η γλουταμινη!ειναι λιγο ακριβη αλλα εχει πολυ καλα αποτεεσματα

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Η γλουταμίνη είναι εξαιρετικό συμπλήρωμα αλλά ο κύριος σκοπός του είναι η αποτροπή της καταστροφής των μυών.......................

...........  Η γυμναστική είναι υγεία.

+10000

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν επικεντρώνεστε σε σωστό σημείο.Δωστε αλλού έμφαση.
Α,υπάρχει ήδη θρεντ για γυμναστήριο.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μην πάρεις πάνω από 5γραμ.κρεατίνη τη μέρα!!Και να πίνεις τουλάχιστον 4 λίτρα νερό τη μέρα!!Εγώ θα συνιστούσα όχι καθαρή κρεατίνη,αλλά συμπλήρωμα που να περιέχει whey protein,carbohydrates και τέλος κρεατίνη.Αλλά καλύτερα είναι πριν πάρεις συμπλήρωμα να κάνεις γενική αίματος και ούρων και αν σου συστήσει γιατρός συμπλήρωματα όπως έκανα εγώ εδώ Αγγλία.

masterjim1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κρεατινη το πολυ 1 με 2 μηνες μετα στοπ παρα πολυ νερο και δε βοηθα τη γραμωσει γιατι  κανει παρακρατ νερου,δινει ομως πολυ δυναμη για να δουλεψεις  στο γυμναστηριο

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
κρεατινη το πολυ 1 με 2 μηνες μετα στοπ παρα πολυ νερο και δε βοηθα τη γραμωσει γιατι  κανει παρακρατ νερου,δινει ομως πολυ δυναμη για να δουλεψεις  στο γυμναστηριο

Όχι ρε συ κρεατίνη αν την παίρνει κανείς σωστά σε μικρές δόσεις μπορείς να την παίρνεις και μακροχρόνια.Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα ούτε σε στομάχι,ούτε νεφρά,ούτε συκώτι αν την παίρνεις σωστά.Εξάλλου οι πιο πολλοί Ολυμπιακοί αθλητές τη χρησιμοποιούν με καλά αποτελέσματα.

masterjim1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σωστο αλλα οι ελληνες ειναι της υπερβολης και δε ξερουν δοσολογια για αυτο προσεκτικα ετσι νομιζω οτι πρεπει να συμβουλευουμε τους φιλους

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ θα σου πω το εξής.Πήγαινα και παλιά γυμναστήριο αλλά δυστυχώς έβλεπα ότι αντι να πάρω έχανα.Αυτό σήμαινε ότι αν και ε΄τρωγα κανονικά και πρωινό,μεσημεριανό,απόγευμα και βράδυ,πάλι δεν έπαιρνα όσες θερμίδες χρειάζομαι.Ξεκίνησα λοιπόν φέτος και πάλι γυμναστήριο και πήγα σε αθλίατρο μετά από υπόδειξη του GP μου και σαν φοιτητής πήγα τσάμπα!!Με έστειλε να κάνω γενική αίματος και ούρων και αφού όλα εντάξει και αφού είδε στο ιστορικό μου από βιβλιάριο του ΙΚΑ ότι δεν έπαιρνα πρόσφατα κάνα φάρμακο ή ότι δεν ε΄χω αλλεργία σε ουσίες μου έδωσε τα εξής.Της Maximuscle που είναι από τις λίγες παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρίες,που παιρνούν από έλεγχο από εργαστήριο της WADA,την αγοράζουν πολλοι αθλητές καθως και ποδοσφαιρικε΄ς ομάδες ειδικά της Pemiere League και δεν την πουλάνε στην Ελλάδα.Από αυτή την εταιρία μου συνέστησε το Progain που είναι το καλύτερο weight gainer και το πάιρνω 2 scoop τη μέρα πυο περιε΄χει 32 gr. protein,68 gr. carbohydrate από τους οποίους υδατάνθρακες μόνο 1 γρ. ζάχαρη και όλο το υπόλοιπο από σιτηρά!!και δίνει λοιπόν 453 Kcal,κάτι μπάρες σοκολάτας Promax που τρώω 1 τη μέρα και περιε΄χουν 21 gr. πρωτείνης και το καλύτερο προιον για μύες που δίνει στον οργανισμό σου ότι χρειάζεται,το Cyclone που το παίρνεις 1 φορά το πρωί και 1 το βράδυ και συνολικά δίνει 30 gr. protein,21 gr. υδατάνθρακες και συνολικ΄λα πρωι και βράδυ 10 γρ. πρωτείνης.Με όλα αυτά και σε 7 μήνες από 70 κιλά που ήμουν έγινα σχεδόν 80 κιλά.Δεν θέλω παραπάνω.Φυσικά κάνω και καλή διατροφή με ψάρι,κοτόπουλο,σπανάκι,ζυμαρικά και ψωμί ολικής αλέσεως,τόνο,γιαούρτι,φρούτα,δημητριακά..

Αλλά 1 φίλος μου επ ότι σε μαγαζί είδε συμπληρώματα της Maximuscle και στην Αθήνα!!

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αλλά 1 φίλος μου επ ότι σε μαγαζί είδε συμπληρώματα της Maximuscle και στην Αθήνα!!

Υπάρχουν συμπληρώματα της Maximuscle στην Αθήνα αλλά αν θες τη γνώμη μου οι καλύτερες εταιρείες είναι η Eas για καθάρα προιόντα και η Muscletech για φόρμουλες.Και συναγωνιστή CIM αν θέλεις όγκο για 'μένα καλύτερα να συνδιάσεις μια προτείνη όγκου με μια φόρμουλα κρεατίνης.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Υπάρχουν συμπληρώματα της Maximuscle στην Αθήνα αλλά αν θες τη γνώμη μου οι καλύτερες εταιρείες είναι η Eas για καθάρα προιόντα και η Muscletech για φόρμουλες.Και συναγωνιστή CIM αν θέλεις όγκο για 'μένα καλύτερα να συνδιάσεις μια προτείνη όγκου με μια φόρμουλα κρεατίνης.

Βασικα τα συγκςεκριμένα τα παίρνω 50% έκπτωση και ο λόγος γιατί συμφοιτήτρια είναι στην ομάδα Hockey του πανεπιστημίου και λόγω αυτού της χορηγούν έκπτωση.Οπότε μου δίνει την καρτούλα της και ψωνίζω.Αυτέ που μου επς δεν τις ξέρω.Όμως έτσι από ενδιαφέρον θα ρωτήσω να χω 1 ιδέα.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Βασικά πάρε Nitrotech HardCore.  Καθαρή πρωτείνη, λίγος υδατάνθρακας και κρεατίνη (1 γρ. ανά δόση περίπου 22 γραμμαρίων).  Βέβαια είναι ποιοτική και αποτελεσματική.  ΕΑS ούτε για αστείο πεταμένο χρήμα.  Καλύτερα Aminovit (65% protein, απέφυγε απλούς υδατάνθρακες πχ δεξτρόζη, γλυκόζη).  Α πολύ καλή η ΟΝ 100% WHEY (λίγο ακριβή αν πάρεις κουβά 4,4 κιλά νομίζω κάπου 100 ευρώ).  Καλός ύπνος, διατροφή και προπόνηση.. :zfuck:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Βασικά πάρε Nitrotech HardCore.  Καθαρή πρωτείνη, λίγος υδατάνθρακας και κρεατίνη (1 γρ. ανά δόση περίπου 22 γραμμαρίων).  Βέβαια είναι ποιοτική και αποτελεσματική.  ΕΑS ούτε για αστείο πεταμένο χρήμα.  Καλύτερα Aminovit (65% protein, απέφυγε απλούς υδατάνθρακες πχ δεξτρόζη, γλυκόζη).  Α πολύ καλή η ΟΝ 100% WHEY (λίγο ακριβή αν πάρεις κουβά 4,4 κιλά νομίζω κάπου 100 ευρώ).  Καλός ύπνος, διατροφή και προπόνηση.. :zfuck:
Γιατί είναι για πέταμα η ΕΑS;
Ρε όλες οι πρωτείνες ίδιες είναι,δεν πρόκειται να δείτε ουσιώδη διαφορά προς το καλύτερο από μάρκα σε μάρκα...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Μπες bodybuilders.gr έχει γνώμες από αθλητές όλων των σπορ τρέξιμο, βάρη, πολεμικές τέχνες..  θα δεις γνώμες για κάθε εταιρεία αναλυτικά...(πχ η Maximuscle είναι καλή, όπως
κάποιες τύπου American Mass-αν είσαι πολύ αδύνατος όμως)

Γιατί είναι για πέταμα η ΕΑS;
Ρε όλες οι πρωτείνες ίδιες είναι,δεν πρόκειται να δείτε ουσιώδη διαφορά προς το καλύτερο από μάρκα σε μάρκα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
sorry που πεταγομαι
αλλα εχω απορια.. αυτα τα σκευασματα δεν ειναι επικινδυνα για την υγεια σας?

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Γυμναζομαι 3 φορες την εβδομαδα, με βαρη. διατροφη κανω.το θεμα ειναι ομως οτι δεν κοιμαμαι αρκετα.για να καταλαβετε,ειμαι απο τις 5 30 το πρωι στο ποδι μεχρι στις 1 το βραδυ.και αυτο ειναι που με παει λιγο πισω.γιατι η ξεκουραση και ο υπνος ειναι το παν για την αναπτυξη της μυικης μαζας.στο θεμα τωρα,μετα τις ημερες του φορτωματος η δοσολογια πεφτει στα 10 γραμ.τις ημερες που πηγαιν γυμνασ?δηλ μετα τα βαρη και πριν τον υπνο?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
sorry που πεταγομαι
αλλα εχω απορια.. αυτα τα σκευασματα δεν ειναι επικινδυνα για την υγεια σας?

Τι ειναι αυτα που λες!  :tickedoff:
Μπες παλι στο κλουβι σου!  :s&m_3:
Παμε να σε κλειδωσω στο υπογειο!  :P

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κυριοι συναγωνισται χαιρετε
θα ηθελα οσοι εμπειροι και γνωστες του αντικειμενου  να με βοηθησουν
γυμναζομαι χρονια με βαρη,ειμαι 1,84,82 κιλα με 8% λιπος 
εχω κτισει ενα καλο σωμα
θελω να αγορασω ενα νεο συμπληρωμα πρωτεινης ονοματι syntha 6 οσοι ξερουν κατι παραπανω η το εχουν δοκιμασει θα ηθελα την γνωμη τους
ευχαριστω εκ των προτερων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom