Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπαααα....Μην ανησυχείς καθόλου!Αν είσαι ωραία ύπαρξη δεν ενοχλούνται καθόλου!Το πολύ πολύ να ανέβει λίγο η τέστο και να βγάλουν καλύτερη προπόνηση...Καλό θα τους κάνεις! :grin: :grin: :grin:

Ααααα!!Και ΠΑΡΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΛΤΗΡΕΣ!!!! :grin: :grin: :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
78586468679 αυτό είναι το τηλέφωνό σου;

ναι
αλλα λειπει ενας αριθμος.. *P

κοιταξε ποδηλατο κλπ και γω τα βαριομουν.....μεχρι που με πηραν μια φορα απο τα βαρη να παω να κανω aerobic για χαβαλε! εβλεπα και ενα γομαρι που εκανε και μου ειπαν οτι το εκανε για γραμωση...τεσπα οταν πηγα και εβαλε τερμα τα house η γυμναστρια γουσταρααα μεχρι που μου βγηκε η γλωσσα απ εξω...δεν ειναι καθολου ευκολο (βλεπεις και καπνιστης...)

ναι δνε ειναι ευκολο το αντιθετο
αλλα ξερεις πως ειναι απ τη μια να χτυπιεσαι κ απ την αλλη να χασμουριεσαι? χαχαχαχα

Μπαααα....Μην ανησυχείς καθόλου!Αν είσαι ωραία ύπαρξη δεν ενοχλούνται καθόλου!Το πολύ πολύ να ανέβει λίγο η τέστο και να βγάλουν καλύτερη προπόνηση...Καλό θα τους κάνεις! :grin: :grin: :grin:

Ααααα!!Και ΠΑΡΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΛΤΗΡΕΣ!!!! :grin: :grin: :grin:

μεταξυ μας δεν ειμαι κ μπαζο υπο κανονικες συνθηκες
αλλα στο τζυμ παω τελειως σαν μπαζο.. οποτε δεν νομιζω να κοιτανε εμενα :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ενδιαφέρουσα δίαιτα αν και νομίζω πως μετά την 2η μέρα θα αναθεωρήσεις αυτό το "καθόλου φαγητό" :)

μπορει να δουλεψει ομοιοπαθητικα
να αηδιασω τις σοκολατες απ την πολλη κ μοναδικη καταναλωση τους χαχαχαχα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

οι γυναικες εχουν το 1/16 της τεστοστερονης ενος μεσου ανδρα .
η τεστοστερονη ειναι κατα κυριο λογο υπευθυνη για την μυικη μαζα στους ανδρες .
αρα οι γυναικες οτι και να κανουν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να αποκτησουν την μυικη αναπτυξη ενος ανδρα .
( οι αθλητριες του στιβου εχουν περισσοτερη τεστοστερονη απο το μισο μπουρδελα.τβ )

αν τωρα κυριες μου θελετε ενα σφιχτο/σφριγηλο σωμα , αφηστε την αεροβικη και χτυπηστε τα βαρη ΤΩΡΑ !

το αποτελεσμα θα το απολαυσετε και εσεις και εμεις !

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οι γυναικες εχουν το 1/16 της τεστοστερονης ενος μεσου ανδρα .
η τεστοστερονη ειναι κατα κυριο λογο υπευθυνη για την μυικη μαζα στους ανδρες .
αρα οι γυναικες οτι και να κανουν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να αποκτησουν την μυικη αναπτυξη ενος ανδρα .
( οι αθλητριες του στιβου εχουν περισσοτερη τεστοστερονη απο το μισο μπουρδελα.τβ )

αν τωρα κυριες μου θελετε ενα σφιχτο/σφριγηλο σωμα , αφηστε την αεροβικη και χτυπηστε τα βαρη ΤΩΡΑ !

το αποτελεσμα θα το απολαυσετε και εσεις και εμεις !

σ αγαπω που λες ν αφησουμε την αεροβικη
ΑΛΛΑ αμα θες να χασεις κ κιλα πως θα γινει να την αφησεις???

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κοίταξε,αν μιλάμε για λίγα κιλάκια και είσαι αρχάρια,τότε με το που ξεκινήσεις την προπόνηση με βάρη επειδή ο οργανισμός σου είναι ακόμα "φρέσκος" θα πάρεις λίγη μυική μάζα και θα χάσεις λίπος ταυτόχρονα...Είναι ένα φαινόμενο που δε συμβαίνει σε πιο προχωρημένα άτομα...Άσε που μπορεί να σου αρέσει η εικόνα που βλέπεις και να μη θες να τα χάσεις ή να πιστεύεις πως πλέον δε χρειάζεται!(η εικόνα θα έρθει μετά απο κάποιους μήνες βέβαια,όχι με το καλημέρα)Παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις αερόβιο 2 φορές τη βδομάδα αν πιστεύεις πως είναι απαραίτητο...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Κοίταξε,αν μιλάμε για λίγα κιλάκια και είσαι αρχάρια,τότε με το που ξεκινήσεις την προπόνηση με βάρη επειδή ο οργανισμός σου είναι ακόμα "φρέσκος" θα πάρεις λίγη μυική μάζα και θα χάσεις λίπος ταυτόχρονα...Είναι ένα φαινόμενο που δε συμβαίνει σε πιο προχωρημένα άτομα...Άσε που μπορεί να σου αρέσει η εικόνα που βλέπεις και να μη θες να τα χάσεις ή να πιστεύεις πως πλέον δε χρειάζεται!(η εικόνα θα έρθει μετά απο κάποιους μήνες βέβαια,όχι με το καλημέρα)Παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις αερόβιο 2 φορές τη βδομάδα αν πιστεύεις πως είναι απαραίτητο...

ευχαριστω :cheesy:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
σε τακτα χρονικα διαστηματα ολο και καποιος θα γραψει εδω για να μας δειξει το φως το αληθινο ...

να ξες , φιλε μου , οτι η υγειηνη διατροφη και η εκγυμναση ειναι δεν ειναι καταναγκασμος ειναι ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ .

τωρα αν εσενα δεν σε εκφραζει/αρεσει κτλ τα κουβαδακια σου και σε αλλο thread .

να υγειαινουμε και να γυμναζομαστε !
+ 1

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
συγχεουμε δυο πραγματα : το χανω κιλα και το χανω λιπος .

στην ουσια ο στοχος μας ειναι το δευτερο . οσο μικροτερο ειναι το ποσοστο λιπους στο σωμα μας , τοσο πιο γυμνασμενο/γραμομενο φαινεται αυτο .

τωρα το πως γινεται αυτο ειναι ολοκληρη επιστημη και ειναι λιγο δυσκολο να αναλυθει στα πλασια ενος ποστ .

χοντρικα υπαρχουν τρεις αξονες :

1. διατροφη : μπορουμε να ελλατωσουμε τις θερμιδες που προσλαμβανουμε ή ακομα καλυτερα να επιλεξουμε τις "σωστες" τροφες στην "σωστη" ποσοτητα

2. προπονηση με βαρη : αυξανει την μυικη μαζα . η μυικη μαζα χρειαζεται περισσοτερη ενεργεια για να διατηρηθει , αρα λεμε οτι οσο περισσοτερη μαζα εχεις τοσο πιο πολλες θερμιδες καις χωρις να κανεις τιποτα αλλο . επισης η εξασκηση καιει θερμιδες και αυξανει τον μεταβολισμο για αρκετες ωρες μετα το τελος της . αυτο σημαινει οτι καιμε θερμιδες και με τα βαρη και συνεχιζουμε να καιμε μετα το τελος της προπονησης .

3. αεροβια προπονηση : γενικολογοντας θα λεγαμε οτι ειναι μια μορφη ασκησης που καιει κυριως λιπος . αεροβια δεν ειναι μονο ο διαδρομος ή η ταξη του αερομπικ . ειναι μια βολτα στην παραλια , το ποδηλατο στην εξοχη , το ανεβασμα της σκαλας , το κολυμπι , το σεξ , ποδοσφαιρο , το μπασκετ ... αν ξεφυγουμε απο το μονοδιαστατο αεροβια=διαδρομος θα δουμε οτι υπαρχουν πολλες δυνατοτητες για αεροβια εξασκηση και μερικες ειναι και ιδιαιτερα ευχαριστες . εγω προσωπικα κανω την αεροβια μου τα πρωινα πηγαινοντας με τα ποδια απο την μια υπηρεσια στην αλλη και χρησιμοποιωντας την σκαλα αντι του ανσασερ .

αν υπαρχει θεληση βρισκεις τροπους . αν εισαι τεμπελης βρισκεις δικαιολογιες .

χωρις να βελτιωσεις την διατροφη σου ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . τελεια .

αν βελτιωσεις την διατροφη σου και κανεις και προπονηση με βαρη μπορεις να εχεις ενα αξιολογο αποτελεσμα . ( μεχρι ενος σημειου )

αν θελεις να εχεις το βελτιστο αποτελεσμα θα πρεπει να αντιμετωπισεις το ζητημα τρισδιαστατα : διατροφη+βαρη+αεροβια . απλα να εχουμε υποψη μας οτι η αεροβια δεν ειναι απαραιτητα αυτο το βαρετο πραμα στο γυμναστηριο . μπορει να γινει ξεχωριστα απο τα βαρη και με αρκετα ευχαριστους τροπους .

αυτα τα λιγα .  :)

μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να γυμναζομαστε !

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να σαι καλα
για τις συμβουλες
η ολτερνατιβ αεροβια ετσι οπως την θετεις.. υπαρχει ολη μερα στη καθημερινοτητα μου οποτε μου δινεις πολυ θαρρος  :cheesy:

μετα απο 2 βδομαδες αυριο λεω να ξαναπαω γυμναστηριο.. ελπιζω οταν γυρισω να μην γραψω οτι δεν μπορω να κουνηθω απ το πιασιμο *P

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Αγορασα σημερα κρεατινη της Universal.τι λετε να κανω φορτωμα η οχι?να την παιρνω με νερο η σε χυμο?θα παρακαλουσα να κρατησουμε το ποστ καθαρο και να μιλησουμε μονο για κρεατινη,δοσολογιες κ.α.

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πρωτη φορα παιρνεις κατι? Ασχολησαι καθολου με αθλητισμο ή ετσι απλα θελεις να παρεις κρεατινη?

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αγορασα σημερα κρεατινη της Universal.τι λετε να κανω φορτωμα η οχι?να την παιρνω με νερο η σε χυμο?θα παρακαλουσα να κρατησουμε το ποστ καθαρο και να μιλησουμε μονο για κρεατινη,δοσολογιες κ.α.

Τι κρεατινη?
Για τι ακριβως?
Ογκο ? Μυικη μαζα?

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εννοειται καθαρη.και μυικη μαζα αλλα και δυναμη,ξερεις αυτο το ξεκολλημα.

Εγω παιρνω τωρα τρια coop.
Ενα το πρωι νηστικος,ενα πριν την προπονηση και ενα το απογευμα πριν τα βαρη.
Εγω την πινω με χυμο λεμονι(!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom