Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες . Ουτε συμπληρωματα ουτε να κοπανιεσται σαν ουρακοταγκοι με σιδερα τρεφοντας τον ναρκισσισμο σας στους καθρεφτες μιας τρυπας που ονομαζουν γυμναστηριο και αλλες λαλακιες...Παρακατω το προγραμμα μου (**προσοχη!! τα φρουτα ειναι απαραιτητα.γι'αυτο τρωω ταρτες)

Δευτερα
Σονια-Μιχαλακοπουλου 99 μασατζιδικο
2 πιτα γυρο χοιρινο απ'ολα
1 πατατες
1 κοκα κολα
2 ταρτες

Τριτη
Καρεα 30 studio
1 πιτσα σπεσιαλ απο το Μπελισιμο
1 μπουκαλι νερο
2 ταρτες

Τεταρτη
Λ.Βουλιαγμενης 83 studio
2 σαντουιτς απο Εβερεστ
1 τυροπιτα απο το Γιαννιωτικο
1 κοκα κολα
2 ταρτες

Πεμπτη
ct
mcdonald's
2 ταρτες

Παρασκευη
alcatraz strip
βρωμικο απο πλ.Μαβιλη
2 ταρτες

Σαββατο & Κυριακη
τα παντα ολα
4 ταρτες

τεράστιο ρεσπέκτ στο πρόγραμμα!
παγκόσμια καινοτομία

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τεράστιο ρεσπέκτ στο πρόγραμμα!
παγκόσμια καινοτομία

zerotolerance, με αυτο το προγραμμα κανω ενα βημα για τους συνμπουρδελιαρηδες συναγωνιστες και ενα για την ανθρωποτητα!!! ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! μη το ενα, μη το αλλο, αυτο παχαινει, αυτο κανει, αυτο δειχνει, πρεπει να φας αχινο με γαρνιτουρα νυχια ρινοκερου και σως ποδαρελαιο. ΦΑΙ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δευτερα
1 πατατες
1 κοκα κολα
2 ταρτες

Τριτη
Καρεα 30 studio
1 μπουκαλι νερο
2 ταρτες

Τεταρτη
Λ.Βουλιαγμενης 83 studio
2 σαντουιτς απο Εβερεστ
1 κοκα κολα
2 ταρτες

Πεμπτη
ct
mcdonald's
2 ταρτες

Παρασκευη
alcatraz strip
βρωμικο απο πλ.Μαβιλη
2 ταρτες

Σαββατο & Κυριακη
τα παντα ολα
4 ταρτες

Φεστιβάλ χοληστερίνης  :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
πρεπει να φας αχινο με γαρνιτουρα νυχια ρινοκερου και σως ποδαρελαιο...

Καλά... αυτό το πιάτο είναι για να βραβευτεί στους "Χρυσούς Σκούφους"... :grin:

ΕΥΓΕ! :2funny:

Συνημμένα

• xrysoi-skoufoi-09.jpg
    xrysoi-skoufoi-09.jpg
    189,3 KB · Εμφανίσεις: 39

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
thanks όλους για τις πληροφορίες, αυτές τις ασκήσεις τις κάνω, ισχύει αυτό που ακουσα περί δικεφάλου που είναι μακρής ότι δεν παίρνει σχήμα γυμνασμένου??

long muscle head and small joints ειναι το ιδιανικο για το bodybuilding . αρα αυτο που ακουσες δεν ισχυει ...

απο κει και περα για φαινεται οτι εχεις γυμνασμενα χερια ( υποθετω αυτο σε ενδιαφερει ) θα πρεπει να αναπτυξεις ΟΛΟΥΣ τους μυς των χεριων .
να ξες οτι οι τρικεφαλοι ειναι τα 2/3 της μαζας των χεριων . οποτε μην τους παραβλεπεις .

αν θες να φαινονται γραμμωμενοι θα πρεπει το ποσοστο λιπους να ειναι αρκετα χαμηλο .

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

σε τακτα χρονικα διαστηματα ολο και καποιος θα γραψει εδω για να μας δειξει το φως το αληθινο ...

να ξες , φιλε μου , οτι η υγειηνη διατροφη και η εκγυμναση ειναι δεν ειναι καταναγκασμος ειναι ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ .

τωρα αν εσενα δεν σε εκφραζει/αρεσει κτλ τα κουβαδακια σου και σε αλλο thread .

να υγειαινουμε και να γυμναζομαστε !

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες . Ουτε συμπληρωματα ουτε να κοπανιεσται σαν ουρακοταγκοι με σιδερα τρεφοντας τον ναρκισσισμο σας στους καθρεφτες μιας τρυπας που ονομαζουν γυμναστηριο και αλλες λαλακιες...Παρακατω το προγραμμα μου (**προσοχη!! τα φρουτα ειναι απαραιτητα.γι'αυτο τρωω ταρτες)

Δευτερα
1 πατατες
1 κοκα κολα
2 ταρτες

Τριτη
Καρεα 30 studio
1 μπουκαλι νερο
2 ταρτες

Τεταρτη
Λ.Βουλιαγμενης 83 studio
2 σαντουιτς απο Εβερεστ
1 κοκα κολα
2 ταρτες

Πεμπτη
ct
mcdonald's
2 ταρτες

Παρασκευη
alcatraz strip
βρωμικο απο πλ.Μαβιλη
2 ταρτες

Σαββατο & Κυριακη
τα παντα ολα
4 ταρτες

the result is cheese

:zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
long muscle head and small joints ειναι το ιδιανικο για το bodybuilding . αρα αυτο που ακουσες δεν ισχυει ...

απο κει και περα για φαινεται οτι εχεις γυμνασμενα χερια ( υποθετω αυτο σε ενδιαφερει ) θα πρεπει να αναπτυξεις ΟΛΟΥΣ τους μυς των χεριων .
να ξες οτι οι τρικεφαλοι ειναι τα 2/3 της μαζας των χεριων . οποτε μην τους παραβλεπεις .

αν θες να φαινονται γραμμωμενοι θα πρεπει το ποσοστο λιπους να ειναι αρκετα χαμηλο .
σε ευχαριστώ φίλε, ναι αυτό το ξέρω και γυμνάζω αρκετά τους τρικέφαλους με καλά αποτελέσματα μπορώ να πω, στο σημείο που θέλω να δώσω έμφαση αφού το βλέπω λιγότερο γυμνασμένο είναι ψηλά στο μπροστινό μέρος του χεριού εκεί που ενώνεται με τους ώμους, μήπως μάλλον πρέπει να γυμναστούν περισσότερο οι ώμοι για να τονιστει???

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε γίνει πατσόκοιλοι ρε αδελφέ όμως από το πολύ φαί

ελαττωσε την ποσοτητα των σουβλακίων, burger, κομματιων πιτσας!!!! με μετρο ομως!! δε πειραζει αδερφε...Μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου τα περιοδικα, οι τηλεορασεις κτλ. οτι το αποδεκτο ειναι να εισαι καλογραμμωμενος, να τρως σπαραγγια και κριτσινια, να αγοραζεις το ταδε προιον επειδη αμα το αποκτησεις θα εισαι in, και γενικα να ειμαστε τυποποιημενα ανθρωπακια....

μερικοι νομιζουν οτι ενα μπρατσο και η μουσικη φουλ στο αμαξι, θα τους κανει να αισθανθουν και πολυ γαμαο, θα επικεντρωθουν τα βλεμματα των αλλων σε αυτους και θα νομιζουν οτι θα εντυπωσιασουν!!  :2funny: :2funny: :2funny:

κομπλεξισμοι καμουφλαρισμενοι σε μπρατσα, τρικεφαλα, ωμους, ρουχα, κινητα, αυτοκινητα, κτλ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μήπως μάλλον πρέπει να γυμναστούν περισσότερο οι ώμοι για να τονιστει???

προφανως .

εχε υποψη οτι οι ωμοι ( δελτοειδεις ) εχουν τρια "μερη" . συνηθως παραλειπουμε το πισω . για να φαινονται καλυτερα και κυριως για να αποφυγουμε καποιο τραυματισμο απο υπερβολικη αναπτυξη καποιου μερους εις βαρους καποιου αλλου , " κτυπαμε " τρισδιαστατα τους ωμους !

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ με Ric Flair,αλλά να ξέρεις οτι για να φαίνονται πιο μπαλαρισμένοι οι ώμοι σου και μεγαλύτεροι δώσε έμφαση στον πλάγιο δελτοειδή!Αυτό το μέρος που λες εσύ οτι υστερείς είναι ο μπροστινός δελτοειδής...Κάνε πιέσεις εμπροσθολαίμιες με μπάρα και λίιιγο πιο ανοιχτά τα χέρια σου απὸτι συνήθως και θα σε πιάσει καλά πιστεύω...Όσο για τα χέρια μην τρελαίνεσαι γιατί βλέπω να τα υπερπροπονείς...9-12 το πολύ σετάκια είναι υπεραρκετά για μια τόσο μικρή μυική ομάδα...Άλλαζε το πρόγραμμα σου σε όλα τα σημεία σου κάθε 3-4 βδομάδες ετσι ώστε να έχεις και χρόνο να καταλαβαίνεις αν το συγκεκριμένο πρόγραμα <δουλεύει> πάνω σου...
Τώρα για σένα big_lebowski στην αρχή πήρα στην πλάκα το post σου και ειλικρινά μου άρεσε,επειδή όμως βλέπω πως έχεις σοβαρότητα(δυστυχώς για σένα) σ αυτό που λές θα σε ρωτήσω το εξής:
Μήπως αυτά που λες ΕΣΥ είναι κλασσικοί κομπλεξισμοί του ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΥ,ΧΟΝΤΡΟΥ,ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΑ,ΧΑΜΗΛΟΧΟΝΤΡΟΚΩΛΗ που βλέπει γυμνασμένα σώματα και τα κράζει διότι νομίζει οτι ζουν μέσα στη στέρηση,ενώ κι εσύ ο ίδιος θα ήθελες να έχεις την αυτογνωσία,τη συγκέντρωση σε ένα σκοπό και τέλος ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ για να αποκτήσεις ένα τέτοιο σώμα(το οποίο μέσα σου εύχεσαι να είχες...);
Για σκέψου λίγο και αυτή την εκδοχή...Άλλωστε δεν πειράζει...Δεν είσαι ο μόνος.... ;)

tsirikapis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
έχετε δίκιο και οι 2 βασικά.Δηλαδή ναι μεν υπάρχει ο κλασσικός κάγκουρας όπως τον περιγραφεί ο τύπος πάνω, και χειρότερα, αλλά κι αυτά που λέει ο chris πέρι κατωτερώτητας, προσωπικής ανικανότητας κτλ ισχύουν αρκετές φόρες.Πιστεύω πάντως ότι πέρα απ' αυτά, τα τεττριμένα, η σωματική "ανάπτυξη", το να 'χεις τ'αρχίδια για κάτι τέτοιο που λέει κι ο φίλος, σε βελτιώνει,εν τέλει σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ωραία, η ψυχολογία σχετίζεται και με την γυμναστική κτλ.Πάντως υπάρχουν και ψιλοκοιλαράδες κτλ, οι οποίοι δεν εκφράζουν κάποια ζήλεια πρός αυτό, απλά δεν τους απασχολεί το ζήτημα, γενικά.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλυσπερα στα τουμπανα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:Θα ηθελα να με πληροφορισετε για καποιο προγραμμα για ομους,πλατη....Επειδη απεχω απο το γυμ 2 χρονια καλο θα ηταν να εχω κα μια περιοδο 4 εβδομαδων επανενταξης....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Σωστος ο chris ... Και κατι τελευταιο . Δεν ειναι δυνατον να βαλουμε επιλεκτικα μαζα σε ενα σημειο του σωματος . Θα πρεπει να το αναπτυξουμε ολο με συμμετρια και μετρο . ( και ναι , ΠΡΕΠΕΙ να γυμναζουμε και ποδια ... λεω γω τωρα  :grin: )

Μήπως αυτά που λες ΕΣΥ είναι κλασσικοί κομπλεξισμοί του ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΥ,ΧΟΝΤΡΟΥ,ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΑ,ΧΑΜΗΛΟΧΟΝΤΡΟΚΩΛΗ που βλέπει γυμνασμένα σώματα και τα κράζει διότι νομίζει οτι ζουν μέσα στη στέρηση,ενώ κι εσύ ο ίδιος θα ήθελες να έχεις την αυτογνωσία,τη συγκέντρωση σε ένα σκοπό και τέλος ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ για να αποκτήσεις ένα τέτοιο σώμα(το οποίο μέσα σου εύχεσαι να είχες...);
Για σκέψου λίγο και αυτή την εκδοχή...Άλλωστε δεν πειράζει...Δεν είσαι ο μόνος.... ;)

+ 1000000000000000000000

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
( και ναι , ΠΡΕΠΕΙ να γυμναζουμε και ποδια ... λεω γω τωρα   :grin: )
Εννοείται!!Όχι σα μερικούς που το μόνο squat που κάνουν είναι το σήκω κάτσε στη χέστρα!Άλλωστε κατά τη διάρκεια ασκήσεων όπως squat,deadlifts εκκρίνεται μια καλή ποσότητα τεστοστερόνης που βοηθά αρκετά στην ανάπτυξη...Τα οφέλη αυτών των ασκήσεων είναι πολύπλευρα...
Τώρα για τον φίλο που ξεκινά μετά απο 2 χρόνια,όπως είπες επανεντάξου πρώτα :grin: :grin: και κάνε 1 κυκλικό προγραματάκι και μετά το σπάς στα 2 το πρόγραμα και μετά στα 4...Αλλά μετά απο κάποιο καιρό...
Πάω να φάω το μεταπροπονητικό μου γιατί έκανα πόδια σήμερα και ειμαι κομμάτια... :grin: :grin: :grin: :s&m_3:

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ με Ric Flair,αλλά να ξέρεις οτι για να φαίνονται πιο μπαλαρισμένοι οι ώμοι σου και μεγαλύτεροι δώσε έμφαση στον πλάγιο δελτοειδή!Αυτό το μέρος που λες εσύ οτι υστερείς είναι ο μπροστινός δελτοειδής...Κάνε πιέσεις εμπροσθολαίμιες με μπάρα και λίιιγο πιο ανοιχτά τα χέρια σου απὸτι συνήθως και θα σε πιάσει καλά πιστεύω...Όσο για τα χέρια μην τρελαίνεσαι γιατί βλέπω να τα υπερπροπονείς...9-12 το πολύ σετάκια είναι υπεραρκετά για μια τόσο μικρή μυική ομάδα...Άλλαζε το πρόγραμμα σου σε όλα τα σημεία σου κάθε 3-4 βδομάδες ετσι ώστε να έχεις και χρόνο να καταλαβαίνεις αν το συγκεκριμένο πρόγραμα <δουλεύει> πάνω σου...
Τώρα για σένα big_lebowski στην αρχή πήρα στην πλάκα το post σου και ειλικρινά μου άρεσε,επειδή όμως βλέπω πως έχεις σοβαρότητα(δυστυχώς για σένα) σ αυτό που λές θα σε ρωτήσω το εξής:

μαλλον chris_r δε καταλαβες αυτα που ειπα....Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με αυτους που γυμναζονται και θελουν να εχουν ωραια και γυμνασμενα σωματα, ουτε τους κραζω..Προβλημα εχω με την νοοτροπια ορισμενων (αν οχι των περισσοτερων) απο αυτους που π.χ. φορανε στενα μπλουζακια για να δειξουν στους αλλους τα μπρατσα τους, που περπατουν σαν παγωνια λες και εχουν πιασει τον παπα απο τα αρχιδια, που εχουν ενα στυλακι "κοιταξτε με, εχω πλακωθει στα βαρη!!" ή το στυλ της τσαμπα μαγκιας....Με την νοοτροπια του φιγουρατζη-βλαχου, του ναρκισσισμου (κοιταγμα στον καθρεφτη του γυμναστηριου καθε 3 και λιγο)...οχι με το να γυμναζεσαι..Το να εχει καποιος γυμνασμενο σωμα για να αισθανεται καλα, πρωτιστως,με τον εαυτο του και επειτα, για να ειναι πιο αρεστος, δεν το κατακρινω...καταλαβες τωρα????

επαιζα χρονια μπασκετ σε σχετικα ψηλο επιπεδο (Α2), εχω κανει προετοιμασιες τα καλοκαιρια, εχω κανει βαρη, εχω χυσει τονους ιδρωτα και δεν ειμαι χοντρος...Επομενως, για να απαντησω στην ερωτηση σου, οχι μονο ειχα και εχω ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να αποκτησω ενα τετοιο σωμα αλλα ειναι και ΒΑΡΙΑ...

Οσο για την σοβαροτητα που, δυστυχως για σενα οπως ειπες, εχω,  καταλαβα οτι πρεπει να βρεις και αλλα ενδιαφεροντα στη ζωη σου..Η εμμονη και η ψυχωση να εισαι αρρεστος στους αλλους και να κανεις φιγουρα δειχνει οτι εισαι αδεια ντουλαπα...Ποιος χρειαζεται μια αδεια ντουλαπα? κανεις! αχρηστη ειναι...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μαλλον chris_r δε καταλαβες αυτα που ειπα....Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με αυτους που γυμναζονται και θελουν να εχουν ωραια και γυμνασμενα σωματα, ουτε τους κραζω..Προβλημα εχω με την νοοτροπια ορισμενων (αν οχι των περισσοτερων) απο αυτους που π.χ. φορανε στενα μπλουζακια για να δειξουν στους αλλους τα μπρατσα τους, που περπατουν σαν παγωνια λες και εχουν πιασει τον παπα απο τα αρχιδια, που εχουν ενα στυλακι "κοιταξτε με, εχω πλακωθει στα βαρη!!" ή το στυλ της τσαμπα μαγκιας....Με την νοοτροπια του φιγουρατζη-βλαχου, του ναρκισσισμου (κοιταγμα στον καθρεφτη του γυμναστηριου καθε 3 και λιγο)...οχι με το να γυμναζεσαι..Το να εχει καποιος γυμνασμενο σωμα για να αισθανεται καλα, πρωτιστως,με τον εαυτο του και επειτα, για να ειναι πιο αρεστος, δεν το κατακρινω...καταλαβες τωρα????

επαιζα χρονια μπασκετ σε σχετικα ψηλο επιπεδο (Α2), εχω κανει προετοιμασιες τα καλοκαιρια, εχω κανει βαρη, εχω χυσει τονους ιδρωτα και δεν ειμαι χοντρος...Επομενως, για να απαντησω στην ερωτηση σου, οχι μονο ειχα και εχω ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να αποκτησω ενα τετοιο σωμα αλλα ειναι και ΒΑΡΙΑ...

Οσο για την σοβαροτητα που, δυστυχως για σενα οπως ειπες, εχω,  καταλαβα οτι πρεπει να βρεις και αλλα ενδιαφεροντα στη ζωη σου..Η εμμονη και η ψυχωση να εισαι αρρεστος στους αλλους και να κανεις φιγουρα δειχνει οτι εισαι αδεια ντουλαπα...Ποιος χρειαζεται μια αδεια ντουλαπα? κανεις! αχρηστη ειναι...
;) ;) :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom