καμιά καλή άσκηση για γράμμωση δικεφάλων??? εχω ακούσει ότι σε περίπτωση που είναι μακρύς ο δικέφαλος (κληρονομικότητα) δεν παιρνει ευκολα το επιθυμητό σχήμα. εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στραβόμπαρα, κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης κ.α. Καμιιά καλή ιδέα???
δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου κακη,καλη και πολυ καλη ασκηση ουτε για δικεφαλους ουτε για καμια μυικη ομαδα.
ολες οι ασκησεις καλες ειναι και ολες πρεπει να τις δουλευεις κυκλικα ετσι ωστε να μην συνηθιζει ο μυης τη γωνια μιας ασκησης και αρχιζει να μην αναπτυσετε τοσο οσο θα ανπτυσωταν με μια αλλη.
οποτε, σε καθε προπονηση το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαζεις εντελως τις ασκησεις σου με νεες και παλι το ιδιο ετσι εισαι συγουρος οτι καλυπτεις απολυτα τη μυικη σου ομαδα πχ δικεφαλους.
αποκει και περα αφου θελεις γραμμωση καφτους με πολλες επαναληψεις (14-12-10) και με λιγα κιλα
να ξερεις ομως οτι παραλληλα θα πρεπει να δουλευεις και ωμους τρικεφαλους γιατι κυνδυνευεις να εχεις ασυμετρο αποτελεσμα.
μια καλη λυση για γρηγορα αποτελεσματα ειναι να παιζεις τους δικεφαλους super set με τρικεφαλους απλα πανω απο 1-1,5 μηνα δεν μπορεις να το κανεις μιας και κυνδυνευεις ειτε απο υπερκωποση ειτε ακομη και απο τραυματισμο