Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν τα κάνω όλα αυτά πότε θα διαβάζω, πότε θα βγαίνω από το σπίτι, πότε θα παρακολουθώ μαθήματα...
όλη μέρα θα μαγειρεύω  :2funny:

πάντως ευχαριστώ  για τις απαντήσεις σας. θα τις τηρήσω όσο μπορώ.

μην τρελενεσαι ! 6 γευματα ειναι μια χαρα . πρωινο - μεσημερι - βραδυ + 3 ενδιαμεσα . δεν κατεβαινεις σε αγωνες ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
η φρουκτοζη ( ο υδατανθρακας των φρουτων ) δεν ειναι προς αποφυγη . χρησιμοποιηται με λιγο διαφορετικο τροπο απο αλλους υδατανθρακες .

Mε ποιο τρόπο ρε παίκτη;
Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει χαμηλό σχετικά γλυκαιμικό δείκτη,αρκετά πιο χαμηλό από τη ζάχαρη.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μόλις βρήκα και την πρωτεΐνη που μου σύστησε ο γυμναστής
μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο για την επόμενη φορά;
συμφέρει να αγοράζω από έξω γιατί την πήρα νομίζω ακριβά.

Υ.Γ. θα είναι κανείς από εσάς στο ηράκλειο στο fitnes και bodybuilding "πραγμα" που θα γίνει σε 2 βδομάδες

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνώμη φίλε αυτο το σκεύασμα το οποίο σου είπανε να πάρεις είδες τι έχει μέσα!; Έιναι δυνατόν να παίρνεις 498 grams σκευάσματος ανα μερίδα με 100γρ πρωτείνη τη φορά; Ποιός είσαι ο hulk? Αν θέλεις όγκο παίξε σε πρωτείνες της Optimum με 1200 θερμίδες το scoop. Θα πεθάνεις με αυτή που σου είπε να πάρεις....
μόλις βρήκα και την πρωτεΐνη που μου σύστησε ο γυμναστής
μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο για την επόμενη φορά;
συμφέρει να αγοράζω από έξω γιατί την πήρα νομίζω ακριβά.

Υ.Γ. θα είναι κανείς από εσάς στο ηράκλειο στο fitnes και bodybuilding "πραγμα" που θα γίνει σε 2 βδομάδες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
2 κουταλιές της σο'ύπας παίρνω κάθε φορά.  όχι όσο λέει στην ετικέτα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
2 κουταλιες της σουπας !!!! κανε την αναγωγη να δεις ποση πρωτεινη παιρνεις !

για μενα τα gainers ειναι πεταμενα λεφτα ... σου δινουν πολλες αχρηστες θερμιδες απο ζαχαρη/λιπαρα και στην τελικη αυτο που βαζεις ειναι λιπος και οχι μυς !

καλυτερα παρε μια καθαρη πρωτεινη πχ την optimum .

αν θες ενα ροφημα με περισσοτερες θερμιδες προσθεσε ή πληρες γαλα ή φυστικοβουτηρο ή κατι τετοιο .

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οκ ευχαιστώ... ούτως ή άλλως δεν έχω ιδέα από τέτοια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
2 κουταλιές της σουπας είναι 20-30 γραμ. περίπου,οπότε από άποψη ποσότητας πρωτεϊνης δεν υπάρχει πρόβλημα,μαλλον λιγη ποσότητα θα τη χαρακτήριζα.
Το ότι έχουν πολύ ζάχαρη και λιπαρά ειναι σίγουρο όμως.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
καμιά καλή άσκηση για γράμμωση δικεφάλων??? εχω ακούσει ότι σε περίπτωση που είναι μακρύς ο δικέφαλος (κληρονομικότητα) δεν παιρνει ευκολα το επιθυμητό σχήμα. εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στραβόμπαρα, κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης κ.α. Καμιιά καλή ιδέα???

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρωμαϊκή Καρέκλα πιέσεις; Ανάποδη κάμψη σε μηχάνημα LAT?
καμιά καλή άσκηση για γράμμωση δικεφάλων??? εχω ακούσει ότι σε περίπτωση που είναι μακρύς ο δικέφαλος (κληρονομικότητα) δεν παιρνει ευκολα το επιθυμητό σχήμα. εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στραβόμπαρα, κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης κ.α. Καμιιά καλή ιδέα???

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601

δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου κακη,καλη και πολυ καλη ασκηση ουτε για δικεφαλους ουτε για καμια μυικη ομαδα.
ολες οι ασκησεις καλες ειναι και ολες πρεπει να τις δουλευεις κυκλικα ετσι ωστε να μην συνηθιζει ο μυης τη γωνια μιας ασκησης και αρχιζει να μην αναπτυσετε τοσο οσο θα ανπτυσωταν με μια αλλη.
οποτε, σε καθε προπονηση το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαζεις εντελως τις ασκησεις σου με νεες και παλι το ιδιο ετσι εισαι συγουρος οτι καλυπτεις απολυτα τη μυικη σου ομαδα πχ δικεφαλους.
αποκει και περα αφου θελεις γραμμωση καφτους με πολλες επαναληψεις (14-12-10) και με λιγα κιλα
να ξερεις ομως οτι παραλληλα θα πρεπει να δουλευεις και ωμους τρικεφαλους γιατι κυνδυνευεις να εχεις ασυμετρο αποτελεσμα.
μια καλη λυση για γρηγορα αποτελεσματα ειναι να παιζεις τους δικεφαλους super set με τρικεφαλους απλα πανω απο 1-1,5 μηνα δεν μπορεις να το κανεις μιας και κυνδυνευεις ειτε απο υπερκωποση ειτε ακομη και απο τραυματισμο

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου κακη,καλη και πολυ καλη ασκηση ουτε για δικεφαλους ουτε για καμια μυικη ομαδα.
ολες οι ασκησεις καλες ειναι και ολες πρεπει να τις δουλευεις κυκλικα ετσι ωστε να μην συνηθιζει ο μυης τη γωνια μιας ασκησης και αρχιζει να μην αναπτυσετε τοσο οσο θα ανπτυσωταν με μια αλλη.
οποτε, σε καθε προπονηση το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαζεις εντελως τις ασκησεις σου με νεες και παλι το ιδιο ετσι εισαι συγουρος οτι καλυπτεις απολυτα τη μυικη σου ομαδα πχ δικεφαλους.
αποκει και περα αφου θελεις γραμμωση καφτους με πολλες επαναληψεις (14-12-10) και με λιγα κιλα
να ξερεις ομως οτι παραλληλα θα πρεπει να δουλευεις και ωμους τρικεφαλους γιατι κυνδυνευεις να εχεις ασυμετρο αποτελεσμα.
μια καλη λυση για γρηγορα αποτελεσματα ειναι να παιζεις τους δικεφαλους super set με τρικεφαλους απλα πανω απο 1-1,5 μηνα δεν μπορεις να το κανεις μιας και κυνδυνευεις ειτε απο υπερκωποση ειτε ακομη και απο τραυματισμο
νόμιζα ότι καλό είναι να αλλάζουν οι ασκήσεις μετά απο 1-2 μήνες, είναι καλύτερο να αλλάζουν απο προπόνση σε προπόνηση???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Γενικά συμφωνώ με ολο το ποστ σου,αλλα στη γράμμωση παίζει ρόλο η διατροφή και η πολλή αερόβια,όχι οι πολλές επαναλήψεις με τα λίγα κιλά.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
thanks όλους για τις πληροφορίες, αυτές τις ασκήσεις τις κάνω, ισχύει αυτό που ακουσα περί δικεφάλου που είναι μακρής ότι δεν παίρνει σχήμα γυμνασμένου??

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Γενικά συμφωνώ με ολο το ποστ σου,αλλα στη γράμμωση παίζει ρόλο η διατροφή και η πολλή αερόβια,όχι οι πολλές επαναλήψεις με τα λίγα κιλά.

εννοειτε, για καλο αποτελεσμα ενα 70% εξαρτατε απο αυτο πουλες ;)

roccosiffredi σφυρια για δικεφαλους εχεις δοκιμασει να κανεις?

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες . Ουτε συμπληρωματα ουτε να κοπανιεσται σαν ουρακοταγκοι με σιδερα τρεφοντας τον ναρκισσισμο σας στους καθρεφτες μιας τρυπας που ονομαζουν γυμναστηριο και αλλες λαλακιες...Παρακατω το προγραμμα μου (**προσοχη!! τα φρουτα ειναι απαραιτητα.γι'αυτο τρωω ταρτες)

Δευτερα
Σονια-Μιχαλακοπουλου 99 μασατζιδικο
2 πιτα γυρο χοιρινο απ'ολα
1 πατατες
1 κοκα κολα
2 ταρτες

Τριτη
Καρεα 30 studio
1 πιτσα σπεσιαλ απο το Μπελισιμο
1 μπουκαλι νερο
2 ταρτες

Τεταρτη