Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Παίδες καλησπέρα
Είμαι 1,90 και 78 κιλά. Όπως καταλαβαόνετε είμαι αδύνατος αλλά κάνω βάρη εδώ και 7 χρόνια. Για ένα μήνα σταμάτησα τελείως και γενικά από καταχρήσεις η γράμμωση έπεσε αισθητά. Ξέρει κανείς κανένα καλό συμπλήρωμα για να επανέλθει η γράμμωση λίγο πιο γρήγορα? Γενικά τα περισσότερα λιποτροπικά που βλέπω μου φαίνονται λίγο υπερβολικά για τη δική μου περίπτωση μιας και δεν έχω τόσο μεγάλη ποσότητα λίπους να κάψω... Τσέκαρα το Nutrex Lipo 6x αλλά μου φάνηκε λίγο hardcore για τη δική μου περίπτωση. Φοβάμαι μη χάσω κιλά και δεν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα

Κάντε καμιά πρόταση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
@big_lebowski,
δεν καταλαβαινω τι σε πειράζει εσένα όταν καποιος βάζει κολλητά μπλουζάκια,κοιτάζεται στον καθρέπτη κάθε τρεις και λίγο,περπατάει σαν παγώνι(καλά μερικοί το παρακάνουν με τα χέρια σα συγκαμμένοι,αλλα έστω...)
Τώρα εσύ θα πεις οτι για να τα λέω αυτά τα κάνω και γω,εγώ θα σου πω εν μερη τα κάνω(τα μπλουζάκια κυρίως) και δε θα τελειώσει ποτέ η συζήτηση...

@ss21

Έχω την εντύπωση ότι παραμένεις ελαφρύς σε σχέση με το ύψος σου και να αφήσεις τη γράμμωση προς το παρόν κια να δώσεις έμφαση στον όγκο,βέβαια εσύ ξέρεις το σώμα σου καλύτερα.

Γνώμη μου είναι να μην πάρεις λιποτροπικά.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
διατροφες κ γυμναστικες ...για ανδρες

τπτ για γυναικες δεν εχετε να μας πειτε??? :rolleyes:

ε... ετσι εγκυκλοπαιδικα ρωταω μην νομιζετε.. *P

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Σε πιστεψαμε χοντρη που εχεις ταραξει τις σοκολατες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Νομίζω ότι ό,τι ισχύει για τους αντρες στη γυμναστική ισχύει και για τις γυναίκες.
Δηλαδή πιστεύω αυτό που ακούγεται οτι άμα κάνετε βάρη θα σας πέσουν τα βυζά :boobies: ειναι μύθος.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Σε πιστεψαμε χοντρη που εχεις ταραξει τις σοκολατες

τι να κανω? ειμαι ομηρος των παθων μου

Νομίζω ότι ό,τι ισχύει για τους αντρες στη γυμναστική ισχύει και για τις γυναίκες.
Δηλαδή πιστεύω αυτό που ακούγεται οτι άμα κάνετε βάρη θα σας πέσουν τα βυζά :boobies: ειναι μύθος.
:2funny:
δεν μπορει να ναι το ιδιο ακριβως
διοτι λετε για να παρετε ογκο κ τετοια... γουι ντοντ γουοντ δατ :P :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μπροστα στη θεα του φαγητου να στρεψουν ελαφρα την κεφαλη πρωτα αριστερα και μετα δεξια σε γρηγορη κινηση....Επαναλαμβανομενεs κινησειs ειναι αυτο που συνθετει την φημισμενη διαιτα τηs....βενταλιαs!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
διατροφες κ γυμναστικες ...για ανδρες

τπτ για γυναικες δεν εχετε να μας πειτε??? :rolleyes:

ε... ετσι εγκυκλοπαιδικα ρωταω μην νομιζετε.. *P
η καλυτερη γυμναστικη ειναι η αεροβικη(για γυναικες)!! γυμναζει τα παντα! γραμωνει και δεν σε κανει να φενεσαι με μπρατσα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η καλυτερη γυμναστικη ειναι η αεροβικη(για γυναικες)!! γυμναζει τα παντα! γραμωνει και δεν σε κανει να φενεσαι με μπρατσα!

μακαρι να ηταν τα βαρη... μ αρεσουν
η αεροβικη μου φερνει υπνηλια.. κ προσπαθω παντα να την αποφευγω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Kαι τα βαρη ειναι φίλε μου.Χρειάζονται κι αυτά ΚΑΙ στις γυναίκες.Χέρια και πόδια.
Άμα γίνονταν τόσο εύκολα τα μπράτσα....

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον chris_r δε καταλαβες αυτα που ειπα....Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με αυτους που γυμναζονται και θελουν να εχουν ωραια και γυμνασμενα σωματα, ουτε τους κραζω..Προβλημα εχω με την νοοτροπια ορισμενων (αν οχι των περισσοτερων) απο αυτους που π.χ. φορανε στενα μπλουζακια για να δειξουν στους αλλους τα μπρατσα τους, που περπατουν σαν παγωνια λες και εχουν πιασει τον παπα απο τα αρχιδια, που εχουν ενα στυλακι "κοιταξτε με, εχω πλακωθει στα βαρη!!" ή το στυλ της τσαμπα μαγκιας....Με την νοοτροπια του φιγουρατζη-βλαχου, του ναρκισσισμου (κοιταγμα στον καθρεφτη του γυμναστηριου καθε 3 και λιγο)...οχι με το να γυμναζεσαι..Το να εχει καποιος γυμνασμενο σωμα για να αισθανεται καλα, πρωτιστως,με τον εαυτο του και επειτα, για να ειναι πιο αρεστος, δεν το κατακρινω...καταλαβες τωρα????

επαιζα χρονια μπασκετ σε σχετικα ψηλο επιπεδο (Α2), εχω κανει προετοιμασιες τα καλοκαιρια, εχω κανει βαρη, εχω χυσει τονους ιδρωτα και δεν ειμαι χοντρος...Επομενως, για να απαντησω στην ερωτηση σου, οχι μονο ειχα και εχω ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να αποκτησω ενα τετοιο σωμα αλλα ειναι και ΒΑΡΙΑ...

Οσο για την σοβαροτητα που, δυστυχως για σενα οπως ειπες, εχω,  καταλαβα οτι πρεπει να βρεις και αλλα ενδιαφεροντα στη ζωη σου..Η εμμονη και η ψυχωση να εισαι αρρεστος στους αλλους και να κανεις φιγουρα δειχνει οτι εισαι αδεια ντουλαπα...Ποιος χρειαζεται μια αδεια ντουλαπα? κανεις! αχρηστη ειναι...

Άκουσε φίλε μου,το οτι έπαιζες μπάσκετ στην Α2 δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ!Και ασε τα αρχίδια σου στην ησυχία τους...Έχουμε δει τη ζωή που κάνουν οι μπασκετμπολίστες (ποτά,ΞΕΝΥΧΤΙΑ κυρίως,γκομενιλίκια,χάλια διατροφή κτλ!) και για την πληροφόρησή σου κι εγώ μπάσκετ έπαιζα μικρός...Για το κατά πόσο ξέρεις απο βάρη δε σε κατακρίνω,δεν είναι η ειδικοτητά σου,αλλά σαν αθλητής η συμβουλή που έδωσες για τη διατροφή του φίλου και του είπες να κόψει τα σουβλάκια κτλ μου δείχνει οτι είσαι μάλλον ανίδεος!!Όπως και οι περισσότεροι που απλά παίζουν μπάσκετ και σου τονίζω πως δε το κατακρίνω!
Τώρα για αυτούς που περπατάνε και είναι λες και ποζάρουν στη "relax" πίστεψέ με κι εγώ τους κράζω!Όχι όμως τα μπλουζάκια ή οτι θεωρεί ο άλλος σωστό για να αναδείξει το σώμα του(εκτός υπερβολών,εντάξει μη μου βγείς και με κολάν!) διότι έχει προσπαθήσει πολύ για να το κάνει!Όπως εσύ πανηγύριζες όταν έβαζες καλάθι,έτσι κι αυτός εισπράττει το θαυμασμό του!Εσένα γιατί να μη σε θεωρήσουμε νάρκισσο που πανηγυρίζεις για το καλάθι;Καθένας λοιπόν με το άθλημά του...Και αναφέρομαι στο γυμναστήριο και συγκεκριμένα στο bodybuilding ως ΑΘΛΗΜΑ διότι απαιτεί πολλές θυσίες απο την προσωπική σου ζωή για να καταφέρεις αυτά που θες,μιας και είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!Και πάνω σε αυτό θα ήθελα να προσθέσω πως κατακρίνω ΟΛΟΥΣ αυτούς που ασχολούνται με το γυμναστήριο απλά για να φουσκώσουν και να το παίζουν νταούλια,ή να δουλέψουν "πόρτα" ή "προστασία" και χρησιμοποιούν πάρα πολλές χημικές μεθόδους για να το πετύχουν αυτό...(δε τους κατακρίνω για το ΤΙ παίρνουν,αλλά το "γιατί" το παίρνουν και τη γενικότερη νοοτροπία τους)
Όσων αφορά τον καθρέφτη στο gym ΝΑΙ κι εγώ ένας απο αυτούς είμαι και ο λόγος είναι οτι με την παρατήρηση κάποιων πραγμάτω καταλαβαίνεις που υστερείς και τί πρέπει να βελτιώσεις!Δεν κοιτιέμαι για να μοστράρω στα γκομενάκια!Άλλωστε σε πολλές δεν αρέσουν τα αρκετά γυμνασμένα σώματα(δυστηχώς δεν είμαι ακόμα έτσι :grin:)Με αυτό σου αποδυκνύω λοιπόν πως δεν έχω καμία ψύχωση να είμαι αρρεστός σε κανέναν διότι το πώς θέλω εγώ να γίνω ΔΕΝ είναι αρρεστό σε πολλούς!!Το κάνω λοιπόν γιατί μου ΑΡΕΣΕΙ!Για ΠΑΡΤΗ μου!Με καταλαβαίνεις τώρα;

Τώρα για σένα φίλε ss21 τί να πώ;1,90 και 78 κιλά και κάνεις 7 χρόνια;;Κάτι δεν κάνεις σωστά μάλλον και στο λέω τελείως φιλικά...
Άσε τους λιποδιαλύτες διότι είσαι ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟΣ και ενημερώσου και φτιάξε μια καλή διατροφή να μπεις το χειμώνα ΔΥΝΑΤΑ για όγκο!Προς το παρών συντηρήσου...Η γράμμωση που λες δε φεύγει με ένα μήνα αποχής...Στο μυαλό σου είναι οτι έχεις "πέσει"...Απλά επειδή σταμάτησες λίγο έφυγε ο μυικός τόνος (ο οποίος επανέρχεται με μερικές προπονήσεις)...Για το λίπος που λες,κάνε 2 φορές τη βδομάδα το πρωί με άδειο στομάχι αερόβια και σε ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ με σωστή διατροφή θα δείς αποτέλεσμα που δε θα σου δώσει κανείς λιποδιαλύτης...

yk79

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι να κανω? ειμαι ομηρος των παθων μου
:2funny:
Επειδή έχω διαβάσει κάποια ποστ σου, δεν το πιστεύω - δε σε έχω "κόψει" για όμηρο των παθών σου :)
Στα πάθη μπορούμε πάντα να λέμε όχι.
:sunglasses:
BTW, ωραίο τόπικ παίδες!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Επειδή έχω διαβάσει κάποια ποστ σου, δεν το πιστεύω - δε σε έχω "κόψει" για όμηρο των παθών σου :)
Στα πάθη μπορούμε πάντα να λέμε όχι.
:sunglasses:
BTW, ωραίο τόπικ παίδες!

ενταξει υπερβαλλω για χαριν του χιουμορ....
αλλα με τις σοκολατες εχω πραγματι ενα θεμα.. ενα παθος *P

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει όλες οι γυναίκες έχετε ένα θέμα με τα γλυκά,ιδιαίτερα τις μέρες που είστε αδιάθετες λόγω αιμοραγίας παθαίνετε μια υπογλυκαιμία...Δε νομίζω να θέλω να γίνω σα το άβαταρ μου,δε το έχω σκεφτεί ποτέ...Αν και για μένα πιο πολύ μετράει το ταξίδι παρά ο προορισμός...
Όσο για τις γυναίκες και τα βάρη,τα περισότερα που ακούγονται είναι αστικοί μύθοι,χαζομάρες και ανακρίβειες!!Κάν'τε βάρη ελεύθερα οι γυναίκες!Καλό θα σας κάνουν!Και ΔΕΝ προκειται να "φουσκώσετε" διότι έχετε πολύ λίγα ανθρογόνα στον οργανισμό σας!!Πιο πολύ θα "γραμμώσετε" να σου το πώ έτσι μπακαλίστικα...Βλέπω πολλές γυναίκες να παίρνουν τα 2κιλα τα οποία τους είναι πανάλαφρα και όταν τους πεις να πάρουν μεγαλύτερα αφού αυτά τα σηκώνουν πανεύκολα σου λένε:"Τί;;Και να πετάξω τίποτα ποντίκια;;;"Όπως είπε και κάποιος άλλος αμα ήταν τόσο εύκολο να πετάξεις ποντίκια...Και μην παρασύρεστε απο κάποιες που βλέπετε επιπέδου Ms.Olympia που είναι τίγκα στο φάρμακο,διότι με όση γυμναστική κι αν κάνετε στη ζωή σας,σαν αυτές δε γίνεστε!!

yk79

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει υπερβαλλω για χαριν του χιουμορ....
αλλα με τις σοκολατες εχω πραγματι ενα θεμα.. ενα παθος *P
Για να μην έχεις "θέμα", βάλε ένα στόχο and stick to it: πχ. αν τρως 4 σοκολάτες την εβδομάδα, ξεκινάς να τις ελαττώνεις στις 2. Εδώ είναι που δεν κολλάει το "piece of cake"  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το aerobic?σου φερνει υπνηλια?
ελα χριστε και παναγια.........:priest:

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο βαριεμαι τις αεροβικες ασκησεις, τα ποδηλατα κλπ
ακομη κ σε ομαδικο που κανουν αερομπικ.. κοιταω το ρολοι ποτε θα τελειωσει, οταν παω κ κανω κ εγω εννοω :tooth:

Για να μην έχεις "θέμα", βάλε ένα στόχο and stick to it: πχ. αν τρως 4 σοκολάτες την εβδομάδα, ξεκινάς να τις ελαττώνεις στις 2. Εδώ είναι που δεν κολλάει το "piece of cake"  :2funny:

αν τρωω 4 κ κοψω το φαγητο τελειως? χαχαχαχαχαχαχα

Εντάξει όλες οι γυναίκες έχετε ένα θέμα με τα γλυκά,ιδιαίτερα τις μέρες που είστε αδιάθετες λόγω αιμοραγίας παθαίνετε μια υπογλυκαιμία...Δε νομίζω να θέλω να γίνω σα το άβαταρ μου,δε το έχω σκεφτεί ποτέ...Αν και για μένα πιο πολύ μετράει το ταξίδι παρά ο προορισμός...
Όσο για τις γυναίκες και τα βάρη,τα περισότερα που ακούγονται είναι αστικοί μύθοι,χαζομάρες και ανακρίβειες!!Κάν'τε βάρη ελεύθερα οι γυναίκες!Καλό θα σας κάνουν!Και ΔΕΝ προκειται να "φουσκώσετε" διότι έχετε πολύ λίγα ανθρογόνα στον οργανισμό σας!!Πιο πολύ θα "γραμμώσετε" να σου το πώ έτσι μπακαλίστικα...Βλέπω πολλές γυναίκες να παίρνουν τα 2κιλα τα οποία τους είναι πανάλαφρα και όταν τους πεις να πάρουν μεγαλύτερα αφού αυτά τα σηκώνουν πανεύκολα σου λένε:"Τί;;Και να πετάξω τίποτα ποντίκια;;;"Όπως είπε και κάποιος άλλος αμα ήταν τόσο εύκολο να πετάξεις ποντίκια...Και μην παρασύρεστε απο κάποιες που βλέπετε επιπέδου Ms.Olympia που είναι τίγκα στο φάρμακο,διότι με όση γυμναστική κι αν κάνετε στη ζωή σας,σαν αυτές δε γίνεστε!!

μερσι!
αυτα που λες με τα βαρη εγω παιρνω 2 κιλα βαρακια κ ντρεπομαι να παω να κανω διπλα στα αγορακια
γιατι τα βλεπω να φυσουν κ ξεφυσουν με 78586468679 βαρη κ δνε θελω να ενοχλησω με τα 2 κιλα μου *P

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο βαριεμαι τις αεροβικες ασκησεις, τα ποδηλατα κλπ
ακομη κ σε ομαδικο που κανουν αερομπικ.. κοιταω το ρολοι ποτε θα τελειωσει, οταν παω κ κανω κ εγω εννοω :tooth:
κοιταξε ποδηλατο κλπ και γω τα βαριομουν.....μεχρι που με πηραν μια φορα απο τα βαρη να παω να κανω aerobic για χαβαλε! εβλεπα και ενα γομαρι που εκανε και μου ειπαν οτι το εκανε για γραμωση...τεσπα οταν πηγα και εβαλε τερμα τα house η γυμναστρια γουσταρααα μεχρι που μου βγηκε η γλωσσα απ εξω...δεν ειναι καθολου ευκολο (βλεπεις και καπνιστης...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom