Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Παιδια βλεπω στο thread μια προτιμηση για τις πρωτεινες της Optimum Nutrition

Ποια ειναι η γνωμη σας για τις πρωτεινες της Reflex Nutrition?

Και ποια για την ultra iso whey της Universal Nutrition (εγω αυτη χρησιμοποιω)?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

υπαρχουν καποιες μαρκες οι οποιες λεμε οτι ειναι αξιοπιστες .

αυτο σημαινει : οτι γραφει στην ετικετα ειναι και στο προιον , ενω οτι δεν αναγραφεται δεν περιεχεται !

τετοια μαρκα κατα κυριο λογο ειναι η optimum , η οποια και για αυτο προτιμαται . ( καλως κατα την γνωμη μου )

αξιοπιστη μαρκα ειναι και η universal .

τωρα αν τα συστατικα που περιεχονται σε ενα προιον "δουλευουν" ειναι μια διαφορετικη και πολυ μεγαλη συζητηση ...

την reflex δεν την ξερω ...  :think:

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε παιδια συγνωμη να ρωτησω κατι?Εγω σημερα μολις ξεκινησα γυμναστηριο μετα απο αποχη 1 ετους.Δηλαδη αμα καποιος δε παιρνει καθολου σκευασματα με πρωτεινες,κρεατινες κτλ,αλλα οτι παιρνει το παιρνει μεσω τροφης,δε προκειται να δει αποτελεσμα οσο και αν γυμναζετε και οσο και αν τρωει σωστα?

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδια συγνωμη να ρωτησω κατι?Εγω σημερα μολις ξεκινησα γυμναστηριο μετα απο αποχη 1 ετους.Δηλαδη αμα καποιος δε παιρνει καθολου σκευασματα με πρωτεινες,κρεατινες κτλ,αλλα οτι παιρνει το παιρνει μεσω τροφης,δε προκειται να δει αποτελεσμα οσο και αν γυμναζετε και οσο και αν τρωει σωστα?

Είσαι σίγουρος ότι τρως τόσο ώστε να πα΄ρεισ όσες θερμίδες χρειάζεσαι και όση πρωτεινη χρειάζεσαι;Πες μου πόσο βάρος έχεις και τι ύψος και θα σου πω πόση πρωτεινη χρειάζεσαι και πόες θερμίδες.Αν τρως όλη μέρα,π.χ. κάθε μέρα τρως πρωινό δημητριακά,φρούτο,τρως κα΄τι καλό ενδοιάμεσο όπως 1 σαντουιτς που το χεις φτιάξει εσύ εμ τόνο,τοματα,μαγιονέζα light τρως μεσημεριανό κρεας ή κοτόπουλο ή ψάρι με σαλάτα και 5 φέτες ψωμί,τρως απόγευμα γιαούρτι ψωμί με βούτηρο,σάντουιτς,κονσέρβα τόνο,βράζεις κάνα σπανάκι ή μπρόκολο,τρως βραδυνό μετά πάλι κοτόπουλο,ψάρι ή κρέας,με όλα όσα σου είπα παίρνεις ημερισίως κάπου 90 γραμ. πρωτεινης και κάπου 2700 θερμίδες.Όταν γυμνάζεσαι αν σε ενδιαφέρει αν χτίσεις μυική μάζα και να δεις δηλαδή η προσπάθεια να πιάνει τόπο θες περίπου 2 γρ. πρωτεινης ανα κιλό που ζυγίζεις.1 άνδρας π.χ. 75 κιλά θέλει 150 γρ. πρωτεινης τη μέρα και από θερμίδες πάνω από 3000 Kcal!!Αν δες είσαι σε αυτά τα πλαίσια,δεν θα πάθεις κα΄τι,όμως δεν θα βλε΄πεις διαφορά όσο κι αν αγκομαχάς στο γυμναστήριο άσε που αν η πρωτεινη είναι σε χαμηλότερα επίπδα και δεν παίρνεισ όσες θεμίδες χρειάζεσαι αδυνατίζεις και γίνεσαι σε κάποια φάση ελλιπποβαρής.

Τα σωστά συμπληρώματα διατροφής είναι φθηνή σχετικά λύση να δώσεις στο άψε σβήσε στον οργανισμό όλα όσα χρειάζεται και σε συνδυασμό με σωστή διατροφή να σε βοηθήσει στους στόχους σου.Μιλαώ για αυτά τα συμπληρώματα που είναι εγκεκριμένα και τα συνιστούν γιατροί και δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσιες,ή φθηνές ζάχαρες για υδατάνθρακες πυο προκαλούν στομαχικες και εντερικές διαταραχές,ή πρωτεινες φθηνές που η βιολογική τους αξία δεν είναι άριστη ή κρεατίνη όχι monohydrate αλλά την ωμή μορφή της που καταστρέφει το συκώτι

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Φιλε ειμαι 28 χρονων 73 κιλα 1.80 υψος αλλα ελαφρυς σκελετος.ΔΕ με ενδιαφερει ογκος,αλλα γραμμωση,αντοχη καρδιοαναπνευστικη και ελαστικοτητα σωματος.Εκανα μεγαλο διαστημα γυμναστηριο αλλα εχω ενα χρονο να παω και ξαναξεκινησα σημερα,αλλα εχω πεσει αισθητα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παιδια αν μπορει να με βοηθησει καποιος:
παιρνω ενα σκυασμα πρωτεινης και θελω να παρω και λιγη κρεατινη
επειδη εχω ακουσει διαφορες γνωμες και οι αποψεις διιστανται
1θα πρεπει να παιρνω να παιρνω συχρονως τα δυο ροφηματα η πρεπει να εχουν καποια αποσταση μεταξυ τους;2ειναι too much και τα δυο σκυασματα;εχετε να προτεινετε καποια καλη κρεατινη;

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε ειμαι 28 χρονων 73 κιλα 1.80 υψος αλλα ελαφρυς σκελετος.ΔΕ με ενδιαφερει ογκος,αλλα γραμμωση,αντοχη καρδιοαναπνευστικη και ελαστικοτητα σωματος.Εκανα μεγαλο διαστημα γυμναστηριο αλλα εχω ενα χρονο να παω και ξαναξεκινησα σημερα,αλλα εχω πεσει αισθητα.

Πάνω κα΄τω το ίδιο ημουν ακι γω.Εγώ παλιά πήγαινα 2 χρόνια γυμναστήριο και είχα στόχο να πάρω  κιλά σε μυική μάζα και να μαι κάπου 78 κιλά.Ωστόσο σακατεύτηκα χωρίς αποτέλεσμα και έκανα και γάγγλιο στον καρπό του δεξιού χεριου μου απο την υπερπροσπάθεια.Τώρα που ξανάρχισα πριν χρόνο με τροφή,συμπληρώματα και γερό πρόγραμμα είμαι 78 κιλά και χαίρομαι που έχω λίγο κρέας πάνω μου και γυμνάζομαι σε άλλη βάση.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
παιδια αν μπορει να με βοηθησει καποιος:
παιρνω ενα σκυασμα πρωτεινης και θελω να παρω και λιγη κρεατινη
επειδη εχω ακουσει διαφορες γνωμες και οι αποψεις διιστανται
1θα πρεπει να παιρνω να παιρνω συχρονως τα δυο ροφηματα η πρεπει να εχουν καποια αποσταση μεταξυ τους;2ειναι too much και τα δυο σκυασματα;εχετε να προτεινετε καποια καλη κρεατινη;

Το καλύτερο που μου δωσε αθλίατρος είναι το Cyclone της Maximuscle.Είναι φόρμουλα όλα σε ένα.Διάβασε στο site της maximuscle και θα καταλάβεις.

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν,τώρα που έχω internet είδα το thread και απαντώ:
Για την Syntha που ρώτησε ένας φίλος,την έχω δοκιμάσει είναι καλή πρωτείνη και απο αξιόπιστη(όσο γίνεται) εταιρία.Πολύ καλή διαλυτότητα,πολύ καλή γεύση(η σοκολάτα που δοκίμασα),αλλά και πολύ υδατάνθρακα και γι αυτό δε θα την ξανααγόραζα...Παρόμοια είναι η Matrix της Syntrax με παρόμοια χαρακτηριστικά και πολύ λιγότερο υδατάνθρακα! :thumbsup:
Για την πρωτείνη της universal δεν έχω και τόσο καλή γνώμη διότι αν και ήταν η πρώτη πρωτείνη που δοκιμασα στη ζωή μου δεν έχει και τόσο καλή διαλυτότητα,παρότι έχει ωραία γεύση...
Τώρα για τον φίλο τον pefotismenos άποψή μου είναι οτι για την προπόνηση που θες να κάνεις δε σου χρειάζεται τόση πρωτείνη...Με 1,5γρ. ανα κιλό σωματικού βάρους θα είσαι εντάξει...Γνώμη μου πάντα...
Φίλε μου Γαμαικανέ(και γαμώ τα nicknames) το να παίρνεις πρωτείνη και κρεατίνη μαζί δεν έχει καμία παρενέργεια,ούτε απορροφάτε το ένα λιγότερο απο το άλλο...Ξεκίνα με μια μονουδρική κρεατίνη που συνίσταται περισσότερο για αρχάριους,μιας και έχει σχεδόν σίγουρα αποτελέσματα...(ΠΡΟΣΕΞΕ,τα αποτελέσματα μπορεί να αντιβαίνουν με τους στόχους σου,μην κατηγορίσεις την κρεατίνη...)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φιλε κρις σ'ευχαριστω για ολα
η βοηθεια σου πολυτιμη
αυτο το τελευταιο που επισημανες για αντιθετα αποτελεσματα...
απλως θελω λιγο καλυτερα αποτελεσματα σε συντομο χρονικο διαστημα 
λογο καλοκαιρινης δουλειας σε κλαμπ
χρονια γυμναζομαι και εχω δοκιμασει αρκετες πρωτεινες εχω κτισει ενα αντικειμενικα καλο κορμι οχι τιποτα ιδιαιτερο  αλλα χρειαζομαι περαιτερω ογκο και βλεπω οτι και 5 ωρες να καθομαι στο γυμναστηριο δεν θα καταφερω κατι περισοτερο
για αυτο μου ειπαν για την κρεατινη την οποια δεν εχω δοκιμασει ποτε
οντας εσυ πιο πεπειραμενος πιστευεις οτι ειμαι λαθος;
thanks

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Στη διατροφη οταν λεμε τονο,ακομα και κονσερβας ειναι ενταξει?

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
φιλε κρις σ'ευχαριστω για ολα
η βοηθεια σου πολυτιμη
αυτο το τελευταιο που επισημανες για αντιθετα αποτελεσματα...
απλως θελω λιγο καλυτερα αποτελεσματα σε συντομο χρονικο διαστημα 
λογο καλοκαιρινης δουλειας σε κλαμπ
χρονια γυμναζομαι και εχω δοκιμασει αρκετες πρωτεινες εχω κτισει ενα αντικειμενικα καλο κορμι οχι τιποτα ιδιαιτερο  αλλα χρειαζομαι περαιτερω ογκο και βλεπω οτι και 5 ωρες να καθομαι στο γυμναστηριο δεν θα καταφερω κατι περισοτερο
για αυτο μου ειπαν για την κρεατινη την οποια δεν εχω δοκιμασει ποτε
οντας εσυ πιο πεπειραμενος πιστευεις οτι ειμαι λαθος;
thanks

με το που θα παρεις κρεατινη θα δεις απιστευτο πρηξιμο..το οποιο ομως δεν ειναι τπτ αλλο απο κατακρατηση υγρων..πρεπει να την συνδιασεις με πρωτεινη για να κρατησεις κατι απτον ογκο που θα παρεις, οταν θα σταματησεις την κρεατινη. το πιο σημαντικο απολα ειναι να κανεις περιοδικη κ οχι συστηματικη χρηση κρεατινης...και προσοχη σε αλατι κ αλκοολ...

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η κρεατίνη δεν έχει να κάνει με πιο γρήγορο αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση...Αυτό που θα δεις είναι μια αύξηση στη δύναμη(όπου αν δεν ξέρεις να κάνεις σωστή προπόνηση δε θα δείς ούτε αυτό) και μια αύξηση ενδεχομένος στον "όγκο" σου που θα οφείλεται στην κατακράτηση υγρών,which means όταν σταματήσεις την κρεατίνη θα τα χάσεις τα υγρά...Άσε την κρεατίνη για το καλοκαιράκι και βάλτην απο χειμώνα...Οι συμβουλές που σου δίνω είναι με βάση το οτι είσαι άπειρος απο προπόνηση και διατροφή,αλλιώς θα συζητούσαμε σε άλλη βάση...

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
τι γνωμη εχετε για την celltech....?

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Too much ζάχαρη...Υπερβολική όπως πάντα η muscletech...

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
απο τις καλυτερες που εχω παρει παντως ειναι της all star...διαλυονται ευκολα, καλη απορροφηση κ δεν σε φουσκωνουν...

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χρησιμοποιώ προιόντα απο διάφορες εταιρίες και απο την optimum...Απο τη reflex μόνο μια πολυβιταμίνη έχω πάρει,απο την οποία δεν μπορεις να καταλάβεις και πολλά πράγματα...Όσο για τη nitrotech,γενικά δεν είμαι fan της muscletech...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Για πρωτεινη η καλύτερη και ανώτερης ποιότητας από ψάρι,κοτόπουλο είναι η Promax από την οποία τρώω τις μπαρες σοκολάτας που είναι και γαμώ το ενδιάμεσο γεύμα mealbars επίσης τα καλύτερα προιόντα για δημιουργία μυών και δύναμη είναι τα Progain και Cyclone ¨ολα αυτά όπως ξανάπα μου τα έδωσε αθλιατρος που είναι υπεύθυνος για την εθνική ομάδα κολύμβησης εδώ στην Αγγλία.Αυτά τα προιοντα που σας δίνω είναι απολύτως ασφαλή και ελεγμένα απο εργαστήριο της WADA για απαγορευμένες και επικίνδυνες ουσίες και επίσημα την χρησιμοποιούν ομάδες της Prmier League και πολλοί Ολυμπιακοί αθλητές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom