Λοιπόν,τώρα που έχω internet είδα το thread και απαντώ:
Για την Syntha που ρώτησε ένας φίλος,την έχω δοκιμάσει είναι καλή πρωτείνη και απο αξιόπιστη(όσο γίνεται) εταιρία.Πολύ καλή διαλυτότητα,πολύ καλή γεύση(η σοκολάτα που δοκίμασα),αλλά και πολύ υδατάνθρακα και γι αυτό δε θα την ξανααγόραζα...Παρόμοια είναι η Matrix της Syntrax με παρόμοια χαρακτηριστικά και πολύ λιγότερο υδατάνθρακα!
Για την πρωτείνη της universal δεν έχω και τόσο καλή γνώμη διότι αν και ήταν η πρώτη πρωτείνη που δοκιμασα στη ζωή μου δεν έχει και τόσο καλή διαλυτότητα,παρότι έχει ωραία γεύση...
Τώρα για τον φίλο τον pefotismenos άποψή μου είναι οτι για την προπόνηση που θες να κάνεις δε σου χρειάζεται τόση πρωτείνη...Με 1,5γρ. ανα κιλό σωματικού βάρους θα είσαι εντάξει...Γνώμη μου πάντα...
Φίλε μου Γαμαικανέ(και γαμώ τα nicknames) το να παίρνεις πρωτείνη και κρεατίνη μαζί δεν έχει καμία παρενέργεια,ούτε απορροφάτε το ένα λιγότερο απο το άλλο...Ξεκίνα με μια μονουδρική κρεατίνη που συνίσταται περισσότερο για αρχάριους,μιας και έχει σχεδόν σίγουρα αποτελέσματα...(ΠΡΟΣΕΞΕ,τα αποτελέσματα μπορεί να αντιβαίνουν με τους στόχους σου,μην κατηγορίσεις την κρεατίνη...)