Φίλε KOSTAS_23 όταν σε ακούω να μιλάς για την maximuscle νιώθω σα να διαβάζω διαφήμιση της muscletech!
Δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει επειδή σου την έχει συστήσει γιατρός αυτή την εταιρία αλλά σου εξηγώ σε πιο πίσω σελίδα οτι υπάρχουν και καλύτερες...Τώρα για την περίπτωση του φίλου Οττο-3,το μόνο που έχω να του συστήσω είναι καλό και ποιοτικό φαγητό,αν ασχοληθείς με βάρη μια πολυβιταμίνη και ΑΝΤΕ και μια πρωτείνη ΧΩΡΙΣ υδατάνθρακα(μέχρι 5-6γρ. που έχουν οι περισσότερες "καθαρές" ας τις πούμε...).Ξεκίνα να τρώς σωστά και να κάνεις 5 γεύματα τη μέρα(όσο αντέχεις να φας στο καθένα έτσι ώστε να χωνεύεις και να ξανατρώς κάθε 3 ώρες) και δε θα χρειαστείς κανένα σκεύασμα απο το φαρμακείο...Επίσης φίλε KOSTAS_23 οι τσάμπα ζάχαρες και κακής ποιότητος μάλιστα δε θα τον οφελήσουν σε τίποτα!Τον προτρέπεις να πάρει 2 προιόντα που είναι φουλ στον υδατάνθρακα και τα 2 και το ένα έχει και κρεατίνη!!Γιατί;;;Για να βάλει μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα 20 κιλά που θέλει εκ των οποίων το 80% θα είναι λίπος;;;Με την ελάχιστη μυική μάζα που έχει το μόνο που θα καταφέρει είναι να γίνει πλαδαρός,να πετάξει καμια κοιλίτσα και να προσπαθεί να την ξεφορτωθεί και μετά να μας ρωτάει για λιποδιαλύτες,όπως κάνουν οι περισσότεροι!!Τα κιλά θα έρθουν σιγά σιγά,άλλωστε και οι μεγάλες και απότομες αυξομοιώσεις βάρους δεν είναι ότι το καλύτερο ακόμα και αν υπάρχει άσκηση με βάρη!Φτιάξε φίλε μου Otto ένα ΣΩΣΤΟ και ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ διατροφικό πλάνο απο κάποιο bodybuilding site και μετά ψάχνεσαι για συμπληρώματα...
Τώρα για κάποιον που ρώτησε για το CLA...Το χρησιμοποιώ κι εγώ για πρώτη φορά αυτή την περίοδο και έχω καταλάβει και έχω διαβάσει πως είναι κάτι που δρα μακροπρόθεσμα...(Καλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με σωστή διατροφή,δε χρειάζεται να το αναφέρω,αλλιώς είναι τελείως άχρηστο)ΔΕΝ είναι λιποδιαλύτης,είναι κάποια λιπαρά τα οποία βοηθούν στο μεταβολισμό των λιπών και προάγουν την κατανάλωσή τους απο τον οργανισμό,έτσι χοντρικά να το πούμε,απο οτι έχω καταλάβει κι εγώ...Για να δει κάποιος αποτελέσματα πρέπει να καταναλώνει ημερησίως γύρω στα 3γρ (όχι παραπάνω γιατί υπάρχει κίνδυνος υπογλυκαιμίας,το έπαθε γνωστός μου) μέσα στη μέρα 1 ώρα πριν το φαγητό...Το προιόν που βλέπω στη διαφήμιση είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!Εγώ το ψωνίζω απο ιντερνετ και μου έρχεται πολύ φτηνότερα...