Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Τα ξανάπα αυτά εδώ!Ακριβά αλλά από τα καλύτερα στο είδος.1)Progain και 2)Cyclone Πάρε αυτά και σε 2 μήνες θα σαι από 54 κιλά πάνω από 73 κιλά.Θα τρως όμως και καλό φαί χωρίς λιπαρά αλλά πλούσιο σε πρωτείνες,καλούς υδατάνθρακες,φρούτα,λαχανικά και οτιδήποτε ολικής αλέσεως.

οπα φιλαρακι μη του λες τετοια :2funny:
δε λεω καλα τα maximuscle και εγω τα επαιρνα και τα προτεινω αλλα 19 κιλα σε 2 μηνες με πρωτεινη και με κρεατινη μονο δε παιρνονται με τιποτα :'(
εκτος και αν στο μεσοδιαστημα χτυπαει και καμια αυξητικη ορμονη μαζι με κανα deca durabolin :2funny:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

Φυσικά να μην ξεχνιόμαστε αυτά από μόνα τους δεν θα κάνουν τίποτα.Εννοείται ότι θα πας γυμναστήριο και θα σου βάλουν πρόγραμμα ,μετά από 2 βδομάδες προσαρμογής,που θα σε ξεθεώνει.Και θα προσπαθείς σταδιακά όσο περισσότερα κιλά.Η κρεατίνη που περιέχει το Cyclone θα σου δώσει extra αντοχή και ώθηση να μπορείς παραπάνω.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
οπα φιλαρακι μη του λες τετοια :2funny:
δε λεω καλα τα maximuscle και εγω τα επαιρνα και τα προτεινω αλλα 19 κιλα σε 2 μηνες με πρωτεινη και με κρεατινη μονο δε παιρνονται με τιποτα :'(
εκτος και αν στο μεσοδιαστημα χτυπαει και καμια αυξητικη ορμονη μαζι με κανα deca durabolin :2funny:

Μα ρε φίλε του εξηγώ ότι πορυπόθεση είναι να τρώει από πα΄νω και καλό φαί και να κάνει σκληρό πρόγραμμα για αυξηση μυών.Αυτός για να ναι 57 κιλά όχι μόνο δεν γυμνάζεται αλλά δεν τρώει και καθόλου!!Αν φάει σωστά 5-6 υγιεινά γεύματα τη μέρα και πα΄ρει και τα συμπληρώματα που του λέω standard θα πετύχει το στόχο

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Μα ρε φίλε του εξηγώ ότι πορυπόθεση είναι να τρώει από πα΄νω και καλό φαί και να κάνει σκληρό πρόγραμμα για αυξηση μυών.Αυτός για να ναι 57 κιλά όχι μόνο δεν γυμνάζεται αλλά δεν τρώει και καθόλου!!Αν φάει σωστά 5-6 υγιεινά γεύματα τη μέρα και πα΄ρει και τα συμπληρώματα που του λέω standard θα πετύχει το στόχο

καλα αυτο ειναι το μονο συγουρο
ολο και κατι θα κερδισει
και μια συμβουλη προς το φιλαρακι με τα 57 κιλα, οπου θα βλεπεις φιλε διαδρομους ποδηλατα και steps να φευγεις μακρυα :badair: ΜΟΝΟ ΒΑΡΗ αν θες να παρεις κιλα

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η εχει απλως κατη αλλο που σου ανηγη απλως την ορεξη?

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

Άσε τα σιρόπια και μια συνήθεια είναι.Ζορισε τον εαυτό σου.Στην αρχή θα ναι λίγο δύσκολο να τρως πολύ όμως να το βάλεις πρόγραμμα  και κάθε 2-3 ώρες τρως κάτι και σε συνδυασμό με τα συμπληρώματα θα δεις ραγδαία αλλαγή.

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601

οχι απλα σου ανοιγει την ορεξη, το πινανε πολυ παλια πριν βγουν τα συμπληρωματα κτλ οι αρσιβαριστες-παλαιστες κτλ
φτηνο ειναι συμβουλεψου και τον φαρμακοποιο για τη δοσολογια λεγοντας του γιατι το θες

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε KOSTAS_23 όταν σε ακούω να μιλάς για την maximuscle νιώθω σα να διαβάζω διαφήμιση της muscletech! :2funny: :2funny:
Δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει επειδή σου την έχει συστήσει γιατρός αυτή την εταιρία αλλά σου εξηγώ σε πιο πίσω σελίδα οτι υπάρχουν και καλύτερες...Τώρα για την περίπτωση του φίλου  Οττο-3,το μόνο που έχω να του συστήσω είναι καλό και ποιοτικό φαγητό,αν ασχοληθείς με βάρη μια πολυβιταμίνη και ΑΝΤΕ και μια πρωτείνη ΧΩΡΙΣ υδατάνθρακα(μέχρι 5-6γρ. που έχουν οι περισσότερες "καθαρές" ας τις πούμε...).Ξεκίνα να τρώς σωστά και να κάνεις 5 γεύματα τη μέρα(όσο αντέχεις να φας στο καθένα έτσι ώστε να χωνεύεις και να ξανατρώς κάθε 3 ώρες) και δε θα χρειαστείς κανένα σκεύασμα απο το φαρμακείο...Επίσης φίλε KOSTAS_23 οι τσάμπα ζάχαρες και κακής ποιότητος μάλιστα δε θα τον οφελήσουν σε τίποτα!Τον προτρέπεις να πάρει 2 προιόντα που είναι φουλ στον υδατάνθρακα και τα 2 και το ένα έχει και κρεατίνη!!Γιατί;;;Για να βάλει μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα 20 κιλά που θέλει εκ των οποίων το 80% θα είναι λίπος;;;Με την ελάχιστη μυική μάζα που έχει το μόνο που θα καταφέρει είναι να γίνει πλαδαρός,να πετάξει καμια κοιλίτσα και να προσπαθεί να την ξεφορτωθεί και μετά να μας ρωτάει για λιποδιαλύτες,όπως κάνουν οι περισσότεροι!!Τα κιλά θα έρθουν σιγά σιγά,άλλωστε και οι μεγάλες και απότομες αυξομοιώσεις βάρους δεν είναι ότι το καλύτερο ακόμα και αν υπάρχει άσκηση με βάρη!Φτιάξε φίλε μου Otto ένα ΣΩΣΤΟ και ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ διατροφικό πλάνο απο κάποιο bodybuilding site και μετά ψάχνεσαι για συμπληρώματα...
Τώρα για κάποιον που ρώτησε για το CLA...Το χρησιμοποιώ κι εγώ για πρώτη φορά αυτή την περίοδο και έχω καταλάβει και έχω διαβάσει πως είναι κάτι που δρα μακροπρόθεσμα...(Καλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με σωστή διατροφή,δε χρειάζεται να το αναφέρω,αλλιώς είναι τελείως άχρηστο)ΔΕΝ είναι λιποδιαλύτης,είναι κάποια λιπαρά τα οποία βοηθούν στο μεταβολισμό των λιπών και προάγουν την κατανάλωσή τους απο τον οργανισμό,έτσι χοντρικά να το πούμε,απο οτι έχω καταλάβει κι εγώ...Για να δει κάποιος αποτελέσματα πρέπει να καταναλώνει ημερησίως γύρω στα 3γρ (όχι παραπάνω γιατί υπάρχει κίνδυνος υπογλυκαιμίας,το έπαθε γνωστός μου) μέσα στη μέρα 1 ώρα πριν το φαγητό...Το προιόν που βλέπω στη διαφήμιση είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!Εγώ το ψωνίζω απο ιντερνετ και μου έρχεται πολύ φτηνότερα... :thumbsup:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά λύση για τον φίλο που θέλει να πάρει βάρος.

-καλή διατροφή (πρωτείνη α διαλογής-ασπράδια, σύνθετος υδατάνθρακας, φακές και καλό λίπος, Becel)

-συμπλήρωμα πχ καθαρή πρωτείνη WHEY και λίγο δεξτρόζη.  Η κρεατίνη δίνει ΝΕΡΑ όχι μύες άρα τα 4 κιλά που βάζεις είναι 3 νερό και 1 λίπος (βέβαια μένει δύναμη, ανάρρωση, απορρόφηση)

_για τους μερακλήδες Tribulus, Nitric Acid, HMB... :grin:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Για τους μερακλήδες είπα (1-2 χρόνια σοβαρά βάρη)
Το Becel όμως συνδιάζεται με μαύρο ψωμάκι και μερικά ασπράδια τέλεια (πρωτείνη, λίπος και υδατάνθρακας).  Σίγουρα στο gym πρέπει να δουλέψει με βασικές ασκήσεις πάγκος, σκουώτ, άρσεις θανάτου, και λιγότερο με πεκ ντεκ, τρικέφαλα..).

ή αγοράζει κρέμες νουτέλα, μιλούπα (αν και τίγκα στη ζάχαρη αλλά σίγουρο βάρος-λίπος) καλό μόνο μετά από βαριά προπόνηση

Δεν είναι για το επίπεδό του αυτά...Στα υπόλοιπα που ανέφερες συμφωνώ,αν και αντί για Becel μπορεί να βάζει απλα ελαιόλαδο...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε KOSTAS_23 όταν σε ακούω να μιλάς για την maximuscle νιώθω σα να διαβάζω διαφήμιση της muscletech! :2funny: :2funny:
Δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις φάει επειδή σου την έχει συστήσει γιατρός αυτή την εταιρία αλλά σου εξηγώ σε πιο πίσω σελίδα οτι υπάρχουν και καλύτερες...Τώρα για την περίπτωση του φίλου  Οττο-3,το μόνο που έχω να του συστήσω είναι καλό και ποιοτικό φαγητό,αν ασχοληθείς με βάρη μια πολυβιταμίνη και ΑΝΤΕ και μια πρωτείνη ΧΩΡΙΣ υδατάνθρακα(μέχρι 5-6γρ. που έχουν οι περισσότερες "καθαρές" ας τις πούμε...).Ξεκίνα να τρώς σωστά και να κάνεις 5 γεύματα τη μέρα(όσο αντέχεις να φας στο καθένα έτσι ώστε να χωνεύεις και να ξανατρώς κάθε 3 ώρες) και δε θα χρειαστείς κανένα σκεύασμα απο το φαρμακείο...Επίσης φίλε KOSTAS_23 οι τσάμπα ζάχαρες και κακής ποιότητος μάλιστα δε θα τον οφελήσουν σε τίποτα!Τον προτρέπεις να πάρει 2 προιόντα που είναι φουλ στον υδατάνθρακα και τα 2 και το ένα έχει και κρεατίνη!!Γιατί;;;Για να βάλει μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα 20 κιλά που θέλει εκ των οποίων το 80% θα είναι λίπος;;;Με την ελάχιστη μυική μάζα που έχει το μόνο που θα καταφέρει είναι να γίνει πλαδαρός,να πετάξει καμια κοιλίτσα και να προσπαθεί να την ξεφορτωθεί και μετά να μας ρωτάει για λιποδιαλύτες,όπως κάνουν οι περισσότεροι!!Τα κιλά θα έρθουν σιγά σιγά,άλλωστε και οι μεγάλες και απότομες αυξομοιώσεις βάρους δεν είναι ότι το καλύτερο ακόμα και αν υπάρχει άσκηση με βάρη!Φτιάξε φίλε μου Otto ένα ΣΩΣΤΟ και ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ διατροφικό πλάνο απο κάποιο bodybuilding site και μετά ψάχνεσαι για συμπληρώματα...
Τώρα για κάποιον που ρώτησε για το CLA...Το χρησιμοποιώ κι εγώ για πρώτη φορά αυτή την περίοδο και έχω καταλάβει και έχω διαβάσει πως είναι κάτι που δρα μακροπρόθεσμα...(Καλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με σωστή διατροφή,δε χρειάζεται να το αναφέρω,αλλιώς είναι τελείως άχρηστο)ΔΕΝ είναι λιποδιαλύτης,είναι κάποια λιπαρά τα οποία βοηθούν στο μεταβολισμό των λιπών και προάγουν την κατανάλωσή τους απο τον οργανισμό,έτσι χοντρικά να το πούμε,απο οτι έχω καταλάβει κι εγώ...Για να δει κάποιος αποτελέσματα πρέπει να καταναλώνει ημερησίως γύρω στα 3γρ (όχι παραπάνω γιατί υπάρχει κίνδυνος υπογλυκαιμίας,το έπαθε γνωστός μου) μέσα στη μέρα 1 ώρα πριν το φαγητό...Το προιόν που βλέπω στη διαφήμιση είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!Εγώ το ψωνίζω απο ιντερνετ και μου έρχεται πολύ φτηνότερα... :thumbsup:

Βρε φίλε μα η μαγκιά είναι ότι οι υδατάνθρακες δεν είναι ζάχαρες στο Progain και στο Cyclone.Είναι καλοί υδατάνθρακες.Δες στο site περιγραφή.

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις ξυπνηστε!!!!Ολα αυτα τα σκευασματα πρωτεινες,αμινοξεα,κρεατινες,λιποδιαλυτες κλπ,εκτος του οτι με μακροχρονια χρηση δημιουργουν προβληματα υγειας,ειναι και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΦΑΓΗΤΟ.Καντε 5-6 γευματα την ημερα με την διατροφη που προτεινει το site αυτο (πηγαιντε στο forum στο thread της διατροφης και θα τα βρειτε ολα αναλυτικα).Θα δειτε οτι θα εχετε παρα πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο οτι αν παιρνατε ολα τα παραπανω,τουλαχιστον εγω αυτο διαπιστωσα στο σωμα μου αλλα και σε ολους οσους ξερω που ασχολουνται με το bodybuilding.Κοιταξτε πρωτα την τεχνικη και μετα τα κιλα στις ασκησεις που κανετε και αν κανετε γυμναστηριο 1,5 με 2 χρονια δοκιμαστε να κανετε προπονησεις υψηλης εντασης(supersets) γιατι ειναι 99% σιγουρο οτι θα σας εκτοξευσουν,τουλαχιστον ετσι συνεβη με εμενα.Τελος φροντιστε να φτιαξετε ενα προγραμμα που οι μυικες ομαδες θα εχουν τον χρονο που απαιτειται για να ξεκουραστουν(συνηθως για τις μεγαλες μυικες ομαδες ειναι 2 η 3 μερες),να κοιμαστε καλα,να κανετε σωστη επιλογη των ασκησεων που κανετε οι οποιες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 4,5 ΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και να κανετε και λιγη αεροβια μεσα στην εβδομαδα.

gamao_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
0
deca durabolin, sustanon, klibiterol, whistrol

και καλη επιτυχία

Stealthy

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Βρε φίλε μα η μαγκιά είναι ότι οι υδατάνθρακες δεν είναι ζάχαρες στο Progain και στο Cyclone.Είναι καλοί υδατάνθρακες.Δες στο site περιγραφή.

Ρε απόφοιτε ΤΕΙ Κωστάκη, δεν αφήνεις τις συμβουλές  :idiot: για ΒΒ σε κανέναν που πραγματικά ξέρει τι του γίνεται και δεν προτείνει την κάθε μαλακία  :headbang: που έτυχε στο δρόμο του και δεν πηγαίνεις καλύτερα στην Τουρκάλα γκόμενα  :jerking: σου με τη μεταχειρισμένη Ferrari Psolarossa? :2funny:

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
deca durabolin, sustanon, klibiterol, whistrol

και καλη επιτυχία

Καλά δε θα ασχοληθώ καν...Ελπίζω να κάνεις πλάκα μόνο...

Φίλε KOSTAS_23 τους είδα τους carbs που περιέχουν,αλλά είδα και το πόσο λίπος βγάζει το progain το οποίο δίνει στη μία δόση 10γρ λίπος εκ του οποίου τα 6 ειναι κορεσμένα!Καλύτερα να παίρνει την πρωτείνη απο το φαγητό του παρά απο gainers...
Για τους μερακλήδες είπα (1-2 χρόνια σοβαρά βάρη)
Το Becel όμως συνδιάζεται με μαύρο ψωμάκι και μερικά ασπράδια τέλεια (πρωτείνη, λίπος και υδατάνθρακας).  Σίγουρα στο gym πρέπει να δουλέψει με βασικές ασκήσεις πάγκος, σκουώτ, άρσεις θανάτου, και λιγότερο με πεκ ντεκ, τρικέφαλα..).

ή αγοράζει κρέμες νουτέλα, μιλούπα (αν και τίγκα στη ζάχαρη αλλά σίγουρο βάρος-λίπος) καλό μόνο μετά από βαριά προπόνηση
Ναι συμφωνώ έτσι όπως τα θέτεις,αλλά και με τη ζάχαρη απο τις κρέμες πάλι λίπος θα βάλει...Μόνο το ρυζάλευρο είναι κατά τη γνώμη μου καλή πηγή υδατάνθρακα απο όλα αυτά τα "μπεμπε"... :grin:
Γενικά ασκήσεις βασικές(προτίμησε επικλινή και όχι οριζόντιο πάγκο) και λιγότερο απομονωτικές,αλλά μην παραλείπεις ασκήσεις γενικά,απο περίοδο σε περίοδο άλλαζέ τες για να αναπτύσεται απο πολλές γωνίες ο μυς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom