Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ειστε σοβαροι βρε; παιρνετε συμπληρωματα διατροφης; κρεατινες και αλλες χαζομαρες που θα βλαψουν την υγεια σας;

Φίλε η κατάχρηση βλάπτει και κάποια συμπληρώματα χάλια σε ποιότητα.Όσο επικίνδυνα είναι τα συμπληρώματα διατροφής άλλο τόσο επικίνδυνες είναι και οι βιταμίνες τύπου centrum που αγοράζεις από το φαρμακείο.Και να ξέρεις δεν είναι τα συμπληρώματα που λέμε φάρμακα!Υπόκεινται στον ίδιο έλεγχο με τα τρόφιμα.Εγώ να σου πω την αλήθεια αν δεν είχα πανεπιστήμιο,δουλειά,διάβασμα και είχα όλη τη με΄ρα μέχρι να παώ γυμναστήριο δεν θα τα παιρνα τα συμπληρώματα.Όμως δυστυχώς από τη διατροφή μου μόνο παίρνω κάπου 85 γρ. πρωτείνης,και κάπου 2500 θερμίδες.Τα συμπληρώματα μου δίνουν άλλα 60 γραμ.πρωτεινης που χρειάζομαι και άλλες 700 θερμίδες τουλάχιστον.

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι,παιρνω συμπληρωματα διατροφης εδω και καμμια 20αρια χρονια! ειμαι πανω απο 40 και μοιαζω για 30 το πολυ! οι εξετασεις μου ειναι παιδικεσ!! αν ετρωγα καθε μερα αυτα που προτεινει το σαιτ που λες, τωρα θα ειμουν ενας μπουχεσασ!! τα συμπληρωματα απο καλες εταιρειες , ειναι πολυ καλυτερα απο τις τροφες που κυκλοφορουν στην αγορα που ειναι γεματες χημικα και αντιβιοτικα!!

Ποιες τροφες ειναι γεματες χημικα και αντιβιοτικα φιλε μου?Ο τονος?Το ανθοτυρο?Τα ασπραδια?Το κοτοπουλο?Αυτες οι τροφες ειναι γεματες χημικα και τα προιοτα της Maximuscle για παραδειγμα δεν ειναι.Πας να κανεις το ασπρο μαυρο δηλαδη?

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε chris,δε βαρέθηκες να απαντάς για αυτό το θέμα;
Για κάποιο περίεργο λόγο νομίζουν ότι δε νοιάζομαστε για την υγεία μας και δεν το χουμε ψάξει.
Ο άλλος λέει οτι του πε ο γιατρός οτι  η μακροχρόνια χρήση πρωτείνης είναι βλαβερή,προφανώς ο γιατρός έχει εξετάσει 50 χρονους που έκαναν ΜΟΝΟ χρήση συμπληρωμάτων στα νιάτα τους και έβγαλε αυτό το συμπερασμα.
Ή προφανως διάβασε παρόμοια έρευνα(στα όνειρα του ίσως;)
Εγώ λέω να αφήσετε τα ψέματα για αρχή.
ΥΣ1.Το αστείο είναι ότι οι ίδιοι που τα λένε αυτά γαμιούνται στα ξύδια, στα γλυκά και στα τσιγάρα.
ΥΣ2. Σαφώς και η υπερβολική λήψη πρωτεινης,είτε προέρχεται απο φαγητό είτε απο συμπλήρωμα,σε συνδυασμό με τη μη απαραιτητη λήψη νερού προκαλεί διάφορες επιπλοκές,αλλά όταν μπερδεύεις τη πούτσα με τη βούρτσα τότε χτενίζεσαι με αυτή.

Δεν εχω κανενα κερδος για να σου πω ψεμματα φιλε μου,κερδος μπορει να εχουν αυτοι που υποστηριζουν φανατικα τα συμπληρωματα,γιατι μπορει να τα πουλανε κιολας.Ξυδια γλυκα και τσιγαρα τα απεχθανομαι και τα τρια ευτυχως.Αντε καμια μπυριτσα αμα βγω εξω με φιλους τιποτα παραπανω

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα, μια ερώτηση και απο εμένα, κάποιος αναφέρθηκε στα super sets και λέω να τα ξεκινήσω και εγώ, ασχολούμαι τουλάχιστον 2 χρόνια, στα super sets κάνω ένα set για μια μυικη ομάδα και αμέσως μια παρόμοια άσκηση για την ίδια μυική ομάδα. Αυτό επαναλαμβάνεται πχ 3 φορές??? και αν ναι, τι διαλείματα μεσολαβούν ????
Παρε εδω  εναν ωραιο οδηγο για τα supersets.Να προσεξεις να πηγαινεις κατευθειαν απο την πρωτη στη δευτερη ασκηση του superset και μετα αφου τελειωσεις και με τις δυο να κρατησεις μεγαλο διαλλειμα,γυρω στα 3-4 λεπτα.

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Παρε εδω  εναν ωραιο οδηγο για τα supersets.Να προσεξεις να πηγαινεις κατευθειαν απο την πρωτη στη δευτερη ασκηση του superset και μετα αφου τελειωσεις και με τις δυο να κρατησεις μεγαλο διαλλειμα,γυρω στα 3-4 λεπτα.
thanks φίλε

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

υπαρχουν ερευνες που να αποδεικνυουν οτι η μακροχρονια ή βραχυχρονια χρηση πρωτεινης/κρεατινης ή οτιδηποτε αλλο βλαπτει την υγεια ?

απο κει και περα :

ο καπνος αποδεδειγμενα σκοτωνει .
το αλκοολ αποδεδειγμενα σκοτωνει .

μηπως θα πρεπει να μπουν καποιες προτεραιοτητες ?

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σηναγονιστες ευχαριστω για της σημβουλεσας :grouphug: απο βδομαδα αρχιζω των αγωνα...

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
ρώτησα σήμερα τον γυμναστή για τα supersets και μου πρότεινε tetra sets δηλαδή 4 διαφορετικές ασκήσεις για την ίδια μυική ομαδα χωρίς διάλειμα, μετα διάλειμα ενάμιση λεπτού και στη συνέχεια επανάληψη όλο αυτό τέσσερις φορές. όχι για περισσότερο απο ένα μήνα. Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνησα με ώμους και μέ έχει πιασει αρκετά. Καμιά γνώμη ????

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

νομιζω οτι ειναι ενας καλος τροπος να χαλασεις τους ωμους σου .

και να ξες οτι αν τραυματισεις ωμους ή μεση ή γονατο μετα απλα ΠΟΤΕ δεν επανερχεσαι στην προηγουμενη κατασταση .

καλες οι προχωρημενες τεχνικες , αλλα αυτες ειναι για πραγματικα προχωρημενους αθλητες , που εχουν και μια φαρμακευτικη βοηθεια .

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
κανένα καλό συμπλήρωμα βιταμινών ??? μεχρι πριν λίγο καιρό έπαιρνα το Vital Plus Q10

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κανένα καλό συμπλήρωμα βιταμινών ??? μεχρι πριν λίγο καιρό έπαιρνα το Vital Plus Q10
Ελπίζω αυτή η ερώτηση να μη σχετίζεται με αυτή την απάντηση:

και να ξες οτι αν τραυματισεις ωμους ή μεση ή γονατο μετα απλα ΠΟΤΕ δεν επανερχεσαι στην προηγουμενη κατασταση .

καλες οι προχωρημενες τεχνικες , αλλα αυτες ειναι για πραγματικα προχωρημενους αθλητες , που εχουν και μια φαρμακευτικη βοηθεια .
Διότι αναφέρεται σε 2 ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά πράγματα...

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

σοβαρα μηλας φιλαρακι;;;
εγω εχει κανα μηνα που ειμαι νοκ-αουτ απο θλαση στροφεων στον ωμο
υπαρχει περιπτωση να μην γινει οπως πρωτα;;
ο γιατρος παντως μου ειπε σε κανα 2μηνο θα ειναι οκ και ετοιμο για μεγαλα βαρη

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σοβαρα μηλας φιλαρακι;;;
εγω εχει κανα μηνα που ειμαι νοκ-αουτ απο θλαση στροφεων στον ωμο
υπαρχει περιπτωση να μην γινει οπως πρωτα;;
ο γιατρος παντως μου ειπε σε κανα 2μηνο θα ειναι οκ και ετοιμο για μεγαλα βαρη

Καλά απο στροφείς βασανίζεται η μισή υφήλιος,δεν είσαι μόνος! :grin: :grin: Κι εμένα με ενοχλεί ο δεξής,αλλά συνεχίζω ακάθεκτος,αλλά με προσοχή...Ελπίζω να μη μου βγεί ξινό...Απλά μέσα στους 2 μήνες κάνε ότι σου είπε ο γιατρός και μετά ξεκίνα προσεκτικά και χωρίς οπισθολαίμιες(είτε πιέσεις είτε έλξεις)Μιά χαρά θα είσαι αμα προσέξεις,don't worry..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Kι εγώ από τότε που σταμάτησα τις οπισθολαιμιες πιέσεις μου πέρασε ο πόνος στον ώμο.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ακομα και αν επουλωθουν τα τραυματα , καταλαβαινεις οτι δεν ειναι 100 % οπως ηταν πριν ή οπως ειναι το αλλο χερι/ποδι ...

στις οπισθολαιμιες η μπαρα πρεπει να φτανει μεχρι το υψος των αυτιων ... απο κει και κατω δημιουργουνται προβληματα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom