Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα τη γνώμη όσων θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, με θυμάμαι πάντα σα τον χοντρούλη της παρέας. Κάποια στιγμή στα 23 μου συνειδητοποίησα ότι είχα φτάσει τα 107 κιλά και ξενέρωσα με την πάρτη μου. Με μια ηλίθια δίαιτα (του τύπου τρώω μία φορά στις δύο μέρες) για τον πρώτο μήνα και με λιγότερη ποσότητα τροφής (από αυτά που συνήθιζα) έχασα σταδιακά μέσα σε 4 χρόνια περίπου 22 κιλά και έφτασα τα 85 όπου και έμεινα σταθερός για περίπου 2 χρόνια μέχρι να τελειώσω σπουδές και φανταριλίκι.
Το Νοέμβρη που μας πέρασε μπήκα στο gym, δυνατά, σοβαρά και με στόχο για πρώτη φορά στη ζωή μου. Τον Απρίλιο ένας αθλίατρος μου συνέστησε κάποιους λιποδιαλύτες (αρκετά safe από όσο έψαξα) και παράλληλα μπήκα σε διατροφή για καμιά 45αρια μέρες.
Σήμερα είμαι 73 κιλά (1.75 ύψος).

Δεν σας ζάλισα με όλη την ιστορία της ζωής μου όμως για το τίποτα.

Υπάρχει πρόβλημα:
Όπως ήταν φυσικό τα παραπάνω κιλά είχαν αφήσει το σημάδι τους στο δέρμα μου με κάποιες ραγάδες στα «ψωμοσάκουλα» αλλά τώρα που έφυγαν έχει μείνει επιπλέον δέρμα το οποίο είναι αντιαισθητικό…
Το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή της κοιλιάς, στο υπόλοιπο σώμα είμαι ok.
Ξέρω ότι με τη γυμναστική δεν γίνονται θαύματα από το ένα λεπτό στο άλλο, ούτε ονειροβατώ για να πιστέψω πως θα γίνω «φέτες» σε χρόνο dt. Κάθε φορά όμως που αλλάζω στα αποδυτήρια χαίρομαι πολύ με την πρόοδο μου και στεναχωριέμαι που χαλάει η καλή εικόνα μου με την τόσο χαλαρή κοιλιά…

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Για κοιλιοπλαστική ούτε λόγος.
Θα μπορούσε να με βοηθήσει κρέμα σύσφιξης ή απλά θα πετάξω τα λεφτά μου;
Για την φάση που βρίσκομαι τώρα τι σκεύασμα θα μου προτείνατε για αύξηση όγκου;

Σας ευχαριστώ όλους

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δυστυχως φιλε το νυστερι ειναι η μονη επιλογη αποσο ξερω .

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
οι κρεμες για κοιλιακους κτλ δεν κανουν καμια δουλεια, τωρα θες να παρεις παρε δεν ειναι και ακριβες καμια 20αρια ευρω,αν ειναι να παρεις παντως προτιμησε καποια γυναικεια κρεμα του ειδους μιας και ειναι καπως καλυτερες απο τις αντρικες.
για ογκο......καθαρη και χωρις πολλους υδατανθρακες πρωτεινη μαζι με κρεατινη αλλα και καλο υπνο 8ωρα-9ωρα και μπολικο αλλα ποιοτηκο φαγητο

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
οι κρεμες για κοιλιακους κτλ δεν κανουν καμια δουλεια, τωρα θες να παρεις παρε δεν ειναι και ακριβες καμια 20αρια ευρω,αν ειναι να παρεις παντως προτιμησε καποια γυναικεια κρεμα του ειδους μιας και ειναι καπως καλυτερες απο τις αντρικες.
για ογκο......καθαρη και χωρις πολλους υδατανθρακες πρωτεινη μαζι με κρεατινη αλλα και καλο υπνο 8ωρα-9ωρα και μπολικο αλλα ποιοτηκο φαγητο
έχεις κάποιο σκεύασμα να προτίνεις;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε καρντασια μια βοηθεια
εχω 2 σκευασματα της EAS μια πρωτεινη whey και μια κρεατινη.
μπορει καποιος να προτεινει μια συνηστωμενη δοσολογια.
ευχαριστω εκ των προτερων

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
ρε καρντασια μια βοηθεια
εχω 2 σκευασματα της EAS μια πρωτεινη whey και μια κρεατινη.
μπορει καποιος να προτεινει μια συνηστωμενη δοσολογια.
ευχαριστω εκ των προτερων

πρωτεινη 3 φορες τη μερα ξεχωριστα ομως απο το φαγητο(με το που ξυπνας, πριν κοιμηθεις και μετα την προπονηση)
κρεατινη τις πρωτες 4 μερες απο 4 φορες τη μερα και την 5η μερα μεχρι τελος 2 φορες τη μερα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πρωτεινη 3 φορες τη μερα ξεχωριστα ομως απο το φαγητο(με το που ξυπνας, πριν κοιμηθεις και μετα την προπονηση)
κρεατινη τις πρωτες 4 μερες απο 4 φορες τη μερα και την 5η μερα μεχρι τελος 2 φορες τη μερα
κατσε γιατι μπερδευτηκα λιγο:
σε ξεχωριστα ροφηματα;
η αναμιγνυουμαι πρωτεινη-κρεατινη μαζι;
μετα τις 5 μερες διακοπτουμε την προσληψη κρεατινης;
η τα ιδια καθε 5 μερες;
ευχαριστω.

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
κατσε γιατι μπερδευτηκα λιγο:
σε ξεχωριστα ροφηματα;
η αναμιγνυουμαι πρωτεινη-κρεατινη μαζι;
μετα τις 5 μερες διακοπτουμε την προσληψη κρεατινης;
η τα ιδια καθε 5 μερες;
ευχαριστω.

οχι ξεχωριστα πινεις τη πρωτεινη και ξεχωριστα τη κρεατινη, τωρα αν θες για θεμα χρονου να τα παιρνεις και ταυτοχρονα καντο αλλα προτιμησε να τα παιρνεις σε διαφορετικα τουλαχιστον ποτηρια για να δυαλιονται καλυτερα.
την κρεατινη τη συνεχιζεις μεχρι να τελιωσει η συσκεβασια, απλα την 5η μερα και μεχρι να τελιωσεις το κουτι θα παιρνεις κρεατινη 2 φορες τη μερα, ενω τις πρωτες 4 μερες μετο που τη ξεκινησεις θα παιρνεις 4 φορες τη μερα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οχι ξεχωριστα πινεις τη πρωτεινη και ξεχωριστα τη κρεατινη, τωρα αν θες για θεμα χρονου να τα παιρνεις και ταυτοχρονα καντο αλλα προτιμησε να τα παιρνεις σε διαφορετικα τουλαχιστον ποτηρια για να δυαλιονται καλυτερα.
την κρεατινη τη συνεχιζεις μεχρι να τελιωσει η συσκεβασια, απλα την 5η μερα και μεχρι να τελιωσεις το κουτι θα παιρνεις κρεατινη 2 φορες τη μερα, ενω τις πρωτες 4 μερες μετο που τη ξεκινησεις θα παιρνεις 4 φορες τη μερα
φιλε ευχαριστω και σορυ που σε κουραζω,να σε ρωτησω και κατι τελευταιο:
1.τα δυο ροφηματα πρωτεινης και κρεατινης ποσο χρονο  πρεπει να εχει διαφορα η καταναλωση τους;η τα καταναλωνω το ενα μετα το αλλο;
2.για την κρεατινη που ειπες(τις πρωτες 4 μερες κανω το λεγομενο ΦΩΡΤΟΜΑ) και μετα συνεχιζω οσοτου να τελειωσει η συσκευασια με 2 ροφηματα ημερισιως
ενα πριν την προπονηση και ενα ακριβως μετα απο αυτην η πριν παω για υπνο;

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
1.αναλογα εσενα πως σε βολευει στο καθημερινο σου προγραμμα, αν θες παρτα και μαζι αλλα καλυτερα ξεχωριστα και τα 2 παντως οταν τα παιρνεις φροντιζε να εχεις αδειο στομαχι
2.εγω θα σου προτεινα ενα με το που ξυπνας πριν το πρωινο σου και ενα μετα τη προπονηση

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Αν θες ποιοτικό βάρος το μυστικό είναι βάρη (αρκετά 1 ώρα από 4-5 φορές την εβδομάδα), ύπνος αλλά και φαγητό.  Αν δεν μπορείς να φας? H Super Infinity συνήθως δουλεύει (ειδικά αν βάλεις γάλα αντί για νερό).  Δοκίμασες Mega Mass 4000- weider? δίνει ακόμα πιο πολλές θερμίδες.  Εντάξει κάποιοι θα πουν ότι είναι της παλιάς σχολής αλλά είναι τίγκα στην μαλτοδεξτρίνη και πρωτείνη γάλακτος, άρα θερμίδες και απορρόφηση από το σώμα.  Α και η Serious Mass είναι εξαιρετική (πάρε τον κουβά 4,5 κιλά) και λίγα αμονοξέα BCAA αν και μετά από αυτά δεν πάρεις βάρος :2funny:  Δεν υπάρχει- πλακώσου πίτσα, σοκολάτα, άσπρο ψωμί

Τελειωσα το κουτι και τιποτα! ουτε λιπος ουτε μυικος ιστος!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θα ηθελα αν καποιος ξερει να με ενημερωσει για την καλυτερη(αποτελεσματικοτερη-χωρις επιπτωσεις στη υγεια) πρωτεινη που κυκλοφορει.... :think: :think:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν υπαρχει κατι στανταρ hitman21!!
παιζουν πολλα ! ο οργανισμος σου για π.χ ο μεταβολισμος σου! τ κιλα σου το υψος σου κλπ!
αν θες να κανεις σωστη δουλεια!
αν θες να παρει χυμα στο κυμα απλα για να τουμπανιασεις υπαρχουν διαφορα! απο πρωτεινες (με ταυρινες μεσα) κρεατινες μεχρι και ενεσουλες και χαπακια!
αν το επιδιωξεις μια,δυο,τρεις του πουστη θα τουμπανιασεις! αλλα μονο αυτο σας ενδιαφερει??οχι ενα γραμωμενο σωμα με ελαχιστο ογκο?? ολοι τουμπανα θελετε να γινετε? τι νομιζετε οτι θα μεγαλωσει ο πουτσος σας και θα γαμησετε περισσοτερες ή οτι θα εχετε περισσοτερες δυναμεις σε ενα τσαμπουκα??
δεν ειμαι της αποψης να χεις κοιλαρα κλπ κλπ να χεις ενα ωραιο σωμα υγιες γραμωμενο αλλα παν μετρον αριστον!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Mια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος, χίλιες του απάντησες! :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Μερικά ναι, μερικά όχι.:)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Μερικά ναι, μερικά όχι.:)
ναι ΟΚ!
τα παραπανω που ειπα ηταν αποψεις μου!
εχω παει και γω γυμναστηριο και πηρα και τουμπανιασα σε λογικα ορια! αρεσε αυτο που χα κανει!
μετα στα @@@@@@@ μου το παρατησα πολυ μασα και μπυριτσες κυλιτσα κ εστι αλλα πιο πολυ γαμαω τωρα π.χ!
τεσπα σε καποια στιγμη σκεφτομαι να το ξαναρχισω οχι για να τουμπανιασω αλλα για να χω ενα ομορφο και υγιες σωμα!
αυτα! ο καθενας κανει οτι θελει!

Υ.Γ στο κατω κατω της γραφης ο καθενας κανει οτι θελει αλλα χωρις να σημαινει οτι το να χτυπιεμαι ολη μερα με τα βαρη και κανεις ενα μπρατσο ζωοειδες οτι ειναι και υγιες ή οτι να λεμε 'γυμναζομαι'! φυσικη κατασταση 0 κλπ!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
To ότι συγχέεις το τουμπάνιασμα με το πόσες γκόμενες θα βγάλεις είναι η αρχή του λάθους.
Όσοι το σκέφτονται έτσι απλά ΔΕ γυμνάζονται.Κι άν θα γυμναστούν είναι προσωρινό.
Άσε που δεν κοιτάν αυτό οι γυναίκες, μόνο αφήνει μια καλή ¨πρώτη εντύπωση¨ ας πούμε, τίποτ' άλλο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
To ότι συγχέεις το τουμπάνιασμα με το πόσες γκόμενες θα βγάλεις είναι η αρχή του λάθους.
Όσοι το σκέφτονται έτσι απλά ΔΕ γυμνάζονται.Κι άν θα γυμναστούν είναι προσωρινό.
Άσε που δεν κοιτάν αυτό οι γυναίκες, μόνο αφήνει μια καλή ¨πρώτη εντύπωση¨ ας πούμε, τίποτ' άλλο.
δεν το συγχεω απλα ξερω οτι οι καποιοι το κανουν! για αυτο και το ανεφερα!
εγω πλεον δεν εχω τετοια κομπλεξ ξερω ποιος ειμαι!
αλλα αν το ξαναρχισω εγω προσωπικα θα το κανω σωτα! με σωστο φαγητο και οχι μαλακιες με σωστη αθληση και γυμναση! και οταν λεω αθληση ενοω με ενα ποδηλατο και οταν λεω γυμναση με σωστες ομαδες ασκησεων! ωστε να εχω ενα ωραιο σωμα υγιες γραμωμενο αλλα και φυσικη κατασταση-αντοχες!
οχι πηγα εκανα ποδια ωμους π.χ απο 2-3 σετακια με 10-12 επαναληψεις (για ογκο) και οτι αυτο ειναι γυμναση!! αν κατσω και τρεξω 100 μετρα θα πεσω κατω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom