Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι στα 21 κ γυρω στα 67 κιλα!
γυμναστηριο πηγαινα καθε καλοκαιρι αλλα φετος ξεκινησα απο τον μαιο μ εναν φιλο μ κ παραλληλα για 2,5 βδομαδες παιρναμε κρεατινες κ πρωτεινες!το αποτελεσμα ειναι οτι διπλασιαστηκαν καπως σε ογκο τα χερια μ κ λιγο το σωμα μ κ αυτο μ ψιλοφοβισε να πω την αληθεια!
απλα επειδη ειμαι καπνιστης νοιωθω κατι φορες απιστευτα κουρασμενος κατα την δειαρκεια της προπονησης(με τις κρεατινες ημουν φουλ στην ενεργεια!)
κ ετσι ηθελα ενα φυσικο προιον για τονωτικο κ μειπαν για βασιλικο πολτο...
το εψαξα στο ιντερνετ κ γενικα λεει πολυ καλα λογια(ευεξια διαθεση καβλες κτλ.)
αλλα αυτο που δν ξερω ειναι τι παρενεργειες μπορει να εχει οταν το σταματησω
δλδ θα ειμαι παλι κουρασμενος,δν θα εχω στυσεις κτλ..
για αυτο ηθελα να μ πει καποιος που ξερει την γνωμη του

Φίλε μου για ΤΡΟΦΗ μιλάς ΟΧΙ για φάρμακο!!ΟΤΙ και να κάνεις και ΟΤΙ και να πάρεις αν δεν κάνεις σωστή και μετρημένη διατροφή αποτέλεσμα δε θα δεις!!Τώρα αυτό που διπλασιάστηκαν τα χέρια σου απλά απο τον υδατάνθρακα που συνήθως βάζουν μέσα στην κρεατίνη(φαντάζομαι σου δώσαν κάποια φόρμουλα-κλασσικά τις πασάρουν σε όσους δεν ξέρουν-)απλά πήρες κάποια κιλάκια κ σε συνδιασμό με το οτι είχες ξεκινήσει γυμναστήριο είδες κ ένα μυικό τόνο παραπάνω κ νόμιζες οτι έγινες Hulk...Δεν είναι τίποτα,τα συμπτώματα του αρχάριου,μετά προσγειώνεσαι κ απογοητεύεσαι... :grin:Φτιάξε μια σωστή διατροφή κ ένα σωστό ασκησιολόγιο κ ΤΗΡΗΣΕ τα κ μετά ψάξου για το οτιδήποτε(απο συμπληρώματα εννοώ)Άλλωστε ο βασιλικός πολτός δεν θεωρείται καν συμπλήρωμα...

Αααα και όσο για τη ρέγουλα που είπε κάποιος φίλος.Ο β.π δεν έχει καμία σχέση με νεφρά!!Μην ακούμε ότι χαζομάρα μας λένε!!Απλά λένε με ρέγουλα γιατι ο συνδιασμός πολλών θερμίδων που περιέχει με την καλή του γεύση σε κάνουν να παρασύρεσε και να παίρνεις ΠΟΛΛΕΣ θερμίδες!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον,ο chris εχει δικιο.γυμναζομαι χρονια,δεν εχω παρει συμπληρωματα η κατι αλλο αλλα κανω διατροφη οποτε εχω αποτελεσματα.για μενα επειδη ησουν πολυ λεπτος εκανες μαλακια που πηρες οτι πηρες.δεν μπορεις ν εχεις ενα αμαξι το οποιο ειναι σε -15 βαθμους θερμοκρασια κ ειναι παγωμενο να το πατας με το που το βαζεις μπροστα κ να το σκιζεις.αυτο εκανες στον οργανισμο σου.απλα πηρες ογκο κ μολις σταματησεις θα τον χασεις.το θεμα ειναι οτι χριεαζεσαι καμια 10αρια κιλα αλλα να τα παριες σταδιακα κ οχι σε μια νυχτα αλλα σε κανα 4μηνο κ παρα πανω κ σωστα κιολας.προσεχε τη διατροφη σου,μην παρεις τιποτα γιατι δεν κανεις σωστη δουλεια κ τα αρνητικα αποτελεσματα θα φανουν σε καποια χρονια απο τωρα.ο β.π σου δινει ενεργεια κ οχι ογκο αλλα δεν κανει να παιρνεις συνεχεια.να ξερεις. το 70% στην σωστη εκγυμναση του σωματος ειναι η διατροφ κ το 30% τα βαρη κ η αεροβια την οποια μαλλον απ οτι καταλαβαινω απο την μανια σου να παρεις ογκο δεν εχεις ιδεα τι ειναι.αυτ,αν εχεις απορειες στειλε.στα λεω για το καλο σου απλα ειμαι αρπαγμενος με τους μαλακες που σου δινουν οτι να ναι απλα για να βγαλουν χρηματα

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
λοιπον,ο chris εχει δικιο.γυμναζομαι χρονια,δεν εχω παρει συμπληρωματα η κατι αλλο αλλα κανω διατροφη οποτε εχω αποτελεσματα.για μενα επειδη ησουν πολυ λεπτος εκανες μαλακια που πηρες οτι πηρες.δεν μπορεις ν εχεις ενα αμαξι το οποιο ειναι σε -15 βαθμους θερμοκρασια κ ειναι παγωμενο να το πατας με το που το βαζεις μπροστα κ να το σκιζεις.αυτο εκανες στον οργανισμο σου.απλα πηρες ογκο κ μολις σταματησεις θα τον χασεις.το θεμα ειναι οτι χριεαζεσαι καμια 10αρια κιλα αλλα να τα παριες σταδιακα κ οχι σε μια νυχτα αλλα σε κανα 4μηνο κ παρα πανω κ σωστα κιολας.προσεχε τη διατροφη σου,μην παρεις τιποτα γιατι δεν κανεις σωστη δουλεια κ τα αρνητικα αποτελεσματα θα φανουν σε καποια χρονια απο τωρα.ο β.π σου δινει ενεργεια κ οχι ογκο αλλα δεν κανει να παιρνεις συνεχεια.να ξερεις. το 70% στην σωστη εκγυμναση του σωματος ειναι η διατροφ κ το 30% τα βαρη κ η αεροβια την οποια μαλλον απ οτι καταλαβαινω απο την μανια σου να παρεις ογκο δεν εχεις ιδεα τι ειναι.αυτ,αν εχεις απορειες στειλε.στα λεω για το καλο σου απλα ειμαι αρπαγμενος με τους μαλακες που σου δινουν οτι να ναι απλα για να βγαλουν χρηματα

:thumbsup:

και κάτι πολύ βασικο: ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. Οι μυες μας αναπτύσονται όταν το σωμα ξεκουράζεται..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:thumbsup:

και κάτι πολύ βασικο: ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. Οι μυες μας αναπτύσονται όταν το σωμα ξεκουράζεται..
εχεις δικιο αλλα δεν ειναι να του βγαλω κ το προγραμμα....αν ομως θελει για μενα 3 φορες,το πολυ 4 την εβδομαδα,να πηγαινει κανεις στο γυμναστηριο.μετα καις τα παντα

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
εχεις δικιο αλλα δεν ειναι να του βγαλω κ το προγραμμα....αν ομως θελει για μενα 3 φορες,το πολυ 4 την εβδομαδα,να πηγαινει κανεις στο γυμναστηριο.μετα καις τα παντα

3 φορές την εβδομάδα X 40' είναι υπεραρκετα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
ο χρονος ειναι θεμα του καθενος.αναλογα με την ενταση τις μυικες ομαδες που γυμναζεις.το παλικαρι που ανοιξε το θεμα που ειναι ομως?

πήγε να γυμναστεί  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πήγε να γυμναστεί  :2funny:
ελα ρε,μην κοροιδευεις.ο ανθρωπος απλα δεν ηξερε κ ηθελε να μαθει καποια πραγματα.απορω πως πηρε την καθε μαλακια που του εδωσαν,δεν μπορουσε να ρωτησει πιο πριν?

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
ελα ρε,μην κοροιδευεις.ο ανθρωπος απλα δεν ηξερε κ ηθελε να μαθει καποια πραγματα.απορω πως πηρε την καθε μαλακια που του εδωσαν,δεν μπορουσε να ρωτησει πιο πριν?

έτσι είναι οι περισσότεροι, πρώτα κάνουν και μετα ρωτουν

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
έτσι είναι οι περισσότεροι, πρώτα κάνουν και μετα ρωτουν
οταν ξεκινησα κ εγω εκει ημουν,στα ιδια κυβικα αλλα δεν ειπα σε ενα βραδυ θα γινω χαλκ κ ουτε κ τωρα ειμαι γιατι αποφευγω τον ογκο κ κανω κυριως γραμμωση.δεν θα επαιρνα τιποτα γιατι ειμαι χεστης κ σκεφτομαι την υγεια μου αλλα επισης σεβομαι κ το εαυτο μου

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
οταν ξεκινησα κ εγω εκει ημουν,στα ιδια κυβικα αλλα δεν ειπα σε ενα βραδυ θα γινω χαλκ κ ουτε κ τωρα ειμαι γιατι αποφευγω τον ογκο κ κανω κυριως γραμμωση.δεν θα επαιρνα τιποτα γιατι ειμαι χεστης κ σκεφτομαι την υγεια μου αλλα επισης σεβομαι κ το εαυτο μου

σωστά το σκεφτεσαι

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δηλαδη ρε παιδια δεν ειναι καλο να γυμναζει τους μυες του καθε μερα;
μονο τρεις-τεσσετις φορες την εβδομαδα;
γιατι εγω εχω ορεξη για καθημερινη ασκηση
δηλαδη θελει λιγοτερο προπονηση για να μην τυχον τους καψεις;  :- :- :-

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

καλα ρε πουστη μου, θες και καθε μερα ασκηση..!!

καλα δεν δουλευεις>??? :huh:

η εισαι σκοπος η φυλακας καπου, και δεν αντεχεις να καθεσαι ακινητος ολη μερα?

εγω οταν γυριζω απο τη δουλεια κλεινουν τα ματια μου απτην κουραση.

τι στο καλο στο λιμενικο εισαι και καθεσαι και κοιταζεις τα πλοια??

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

δεν δουλευω τωρα παλικαρι μου
εβγαλα καλα φραγκακια ολο το χειμωνα,εχω και καποια εισοδηματα και ειμαι κομπλε
απο φθνινοπωρο παλι και με το καλο  το πτυχιο
και γουσταρω να γυμναστω απο το να καθομαι να τραβαω τα αρχιδια μου :bigdick: :bigdick:
αν δεν ξες να απαντησεις επι τουτου
τι πεταγεσε σαν την τσαπου;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ναι, πρέπει να περνάνε 3 μέρες περίπου για να ξαναγυμνάσεις την ίδια ομάδα.(για κοιλιακούς δεν ισχύει)
Επίσης καλό θα είναι να μη γυμνάζεις συνεχόμενες μέρες το στήθος με τα τρικέφαλα και την πλάτη με τα δικέφαλα γιατί οι ασκήσεις της μιας ομάδας επηρεάζουν και την άλλη.
Κράτα και μια-δυο μέρες ξεκούραση και αερόβια.
Και Κυριακή εκκλησία. :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ναι, πρέπει να περνάνε 3 μέρες περίπου για να ξαναγυμνάσεις την ίδια ομάδα.(για κοιλιακούς δεν ισχύει)
Επίσης καλό θα είναι να μη γυμνάζεις συνεχόμενες μέρες το στήθος με τα τρικέφαλα και την πλάτη με τα δικέφαλα γιατί οι ασκήσεις της μιας ομάδας επηρεάζουν και την άλλη.
Κράτα και μια-δυο μέρες ξεκούραση και αερόβια.
Και Κυριακή εκκλησία. :2funny:
thanks

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επειδη το εχω ψαξει απο διαιτολογο το θεμα καλο ειναι να κανεις μερα παρα μερα τις ασκησεις ειδικα οταν παιρνεις κρεατινες η πρωτεινες γιατι ο μυς θελει σχεδον 24 ωρες για να "πλαστει".τωρα τα αποτελεσματα εξαρτωνται απο την διατροφη κ το σωματοτυπο σου!παντως το καλυτερο ειναι να συνδιασεις τα συμπληρωματα διατροφης με μια διατροφη που θα σου δωσει διαιτολογος!
Ακυρο αλλα οι κρεατινες δεν σας φερναν τρελλες καυλες :huh: :huh: :huh: :huh:??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom