ειμαι στα 21 κ γυρω στα 67 κιλα!
γυμναστηριο πηγαινα καθε καλοκαιρι αλλα φετος ξεκινησα απο τον μαιο μ εναν φιλο μ κ παραλληλα για 2,5 βδομαδες παιρναμε κρεατινες κ πρωτεινες!το αποτελεσμα ειναι οτι διπλασιαστηκαν καπως σε ογκο τα χερια μ κ λιγο το σωμα μ κ αυτο μ ψιλοφοβισε να πω την αληθεια!
απλα επειδη ειμαι καπνιστης νοιωθω κατι φορες απιστευτα κουρασμενος κατα την δειαρκεια της προπονησης(με τις κρεατινες ημουν φουλ στην ενεργεια!)
κ ετσι ηθελα ενα φυσικο προιον για τονωτικο κ μειπαν για βασιλικο πολτο...
το εψαξα στο ιντερνετ κ γενικα λεει πολυ καλα λογια(ευεξια διαθεση καβλες κτλ.)
αλλα αυτο που δν ξερω ειναι τι παρενεργειες μπορει να εχει οταν το σταματησω
δλδ θα ειμαι παλι κουρασμενος,δν θα εχω στυσεις κτλ..
για αυτο ηθελα να μ πει καποιος που ξερει την γνωμη του
Φίλε μου για ΤΡΟΦΗ μιλάς ΟΧΙ για φάρμακο!!ΟΤΙ και να κάνεις και ΟΤΙ και να πάρεις αν δεν κάνεις σωστή και μετρημένη διατροφή αποτέλεσμα δε θα δεις!!Τώρα αυτό που διπλασιάστηκαν τα χέρια σου απλά απο τον υδατάνθρακα που συνήθως βάζουν μέσα στην κρεατίνη(φαντάζομαι σου δώσαν κάποια φόρμουλα-κλασσικά τις πασάρουν σε όσους δεν ξέρουν-)απλά πήρες κάποια κιλάκια κ σε συνδιασμό με το οτι είχες ξεκινήσει γυμναστήριο είδες κ ένα μυικό τόνο παραπάνω κ νόμιζες οτι έγινες Hulk...Δεν είναι τίποτα,τα συμπτώματα του αρχάριου,μετά προσγειώνεσαι κ απογοητεύεσαι... Φτιάξε μια σωστή διατροφή κ ένα σωστό ασκησιολόγιο κ ΤΗΡΗΣΕ τα κ μετά ψάξου για το οτιδήποτε(απο συμπληρώματα εννοώ)Άλλωστε ο βασιλικός πολτός δεν θεωρείται καν συμπλήρωμα...
Αααα και όσο για τη ρέγουλα που είπε κάποιος φίλος.Ο β.π δεν έχει καμία σχέση με νεφρά!!Μην ακούμε ότι χαζομάρα μας λένε!!Απλά λένε με ρέγουλα γιατι ο συνδιασμός πολλών θερμίδων που περιέχει με την καλή του γεύση σε κάνουν να παρασύρεσε και να παίρνεις ΠΟΛΛΕΣ θερμίδες!