Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Σήμερα απαξίωσα 41kg αλτήρες στον επικληνή. Καλή προπόνηση, πολύ φλέβα, έφυγα λιώμα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειμαι 23,75 κιλα και 1,78υψος.
γυμναστηριο ασχολουμαι εντατικα τον τελευταιο 1,5 χρονο οπου πηγαινω καθε μερα! :rockon:
διατροφη δυστυχως ποτε κανω και ποτε δεν κανω κυριοως αναλογα με την διαθεση μου..
το προβλημα το εντοπιζω στην κοιλια κυριως και για αυτο ποσταρα το τζελ μπας και βοηθουσε..
δυστυχως μεσα σ ολα χρησιμποιω κ ενα φαρμακο που προκαλει κατακρατηση υγρων κ εμφανιση του κλασικου σωσιβιου..
να παρω λιποδιαλυτες-το animal cut που μ προτειναν για παραδειγμα-το εχω σαν τελευταια λυση αλλα θελω να εχω και 6-pack...
ποια η γνωμη σου?
φιλε μου εγω ειμαι 1,72 και 79 κιλα αλλα δεν εχω ιχνος κοιλιας.εσυ που εισαι πιο ψιλος και λιγοτερα κιλα πως γινεται να εχεις;τιποτα να μην παρεις,δεν βοηθανε τα σκευασματα.Προσπαθησε να κανεις μια καλη διατροφη.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ σήμερα έκανα 5 σετ 15αρια σκουατς, 5 σετ 15αρια ντεντλιφτς έκανα και τα 2 στυλ μέσα στα σετ και μετα πρέσα με κλειστα, με ανοιχτα ποδια και με τις μύτες στο τέλος για να πιασει κυρίως γαμπες. Κιλα τα είχα όσο περισσότερα μπορώ για να βγαλλω το συγκεκριμένο πρόγραμμα.. Πολύ ιδρώτας. Μόλις γύρισα σπίτι χτύπησα ένα μήλο, ένα πορτοκαλι και ένα κότατζ γιατί δεν έχω πρωτεινια.. Μετα θα χτυπήσω ένα τόνο με μία κουταλια ελαιόλαδό και πριν τον ύπνο ένα τοταλ 2%

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ σήμερα έκανα 5 σετ 15αρια σκουατς, 5 σετ 15αρια ντεντλιφτς έκανα και τα 2 στυλ μέσα στα σετ και μετα πρέσα με κλειστα, με ανοιχτα ποδια και με τις μύτες στο τέλος για να πιασει κυρίως γαμπες. Κιλα τα είχα όσο περισσότερα μπορώ για να βγαλλω το συγκεκριμένο πρόγραμμα.. Πολύ ιδρώτας. Μόλις γύρισα σπίτι χτύπησα ένα μήλο, ένα πορτοκαλι και ένα κότατζ γιατί δεν έχω πρωτεινια.. Μετα θα χτυπήσω ένα τόνο με μία κουταλια ελαιόλαδό και πριν τον ύπνο ένα τοταλ 2%
:rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
φιλε μου εγω ειμαι 1,72 και 79 κιλα αλλα δεν εχω ιχνος κοιλιας.εσυ που εισαι πιο ψιλος και λιγοτερα κιλα πως γινεται να εχεις;τιποτα να μην παρεις,δεν βοηθανε τα σκευασματα.Προσπαθησε να κανεις μια καλη διατροφη.

Προφανως εσυ εισαι σουπερ πορνιαρης! Ποσα χρονια γυμναζεσαι?

Cost789

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τα ελέυθερα βάρη βελτιώνουν τον συντονισμό των κινήσεων, είναι όμως λιγότερο ασφαλή από τα μηχανήματα, ειδικά αν ο χρήστης δεν ξέρει πώς να τα χρησιμοποιήσει σωστα.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αλλοι λενε ξεκινημα με μηχανηματα για ασφαλεια.αλλοι οτι τα ελευθερα βαζουν κρεας

Cost789

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αλλοι λενε ξεκινημα με μηχανηματα για ασφαλεια.αλλοι οτι τα ελευθερα βαζουν κρεας

εγώ νομίζω ότι σωστότερο και πιο ασφαλές είναι να ξεκινήσει κάποιος με μηχανήματα. τα ελεύθερα έρχονται λίγο αργότερα.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Φίλε μου πολυαρθρικές ασκήσεις above all. Ενεργοποιείς περισσότερους μύς. Άσε τα μηχανήματα στις γυναίκες.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
εγώ νομίζω ότι σωστότερο και πιο ασφαλές είναι να ξεκινήσει κάποιος με μηχανήματα. τα ελεύθερα έρχονται λίγο αργότερα.

Δεν υπάρχει ασφάλες και μη ασφαλές. Τα πάντα είναι επικύνδυνα αν δεν ξέρεις πως να τα κάνεις ή τα εκτελείς λάθος.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εγω εχω την γνωμη για κανα 2 χρονια οι αρχαριοι να κανουν βασικες ασκησεις με ελευθερα βαρη και μετα που θα φουσκωνουν λιγο μηχανες για αναδειξη λεπτομερειας

Cost789

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εγω εχω την γνωμη για κανα 2 χρονια οι αρχαριοι να κανουν βασικες ασκησεις με ελευθερα βαρη και μετα που θα φουσκωνουν λιγο μηχανες για αναδειξη λεπτομερειας

βασικό είναι και τι θέλεις να πετύχεις πάντα. κάθε σύστημα έχει το στόχο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom