aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φιλε μου εγω ειμαι 1,72 και 79 κιλα αλλα δεν εχω ιχνος κοιλιας.εσυ που εισαι πιο ψιλος και λιγοτερα κιλα πως γινεται να εχεις;τιποτα να μην παρεις,δεν βοηθανε τα σκευασματα.Προσπαθησε να κανεις μια καλη διατροφη.ειμαι 23,75 κιλα και 1,78υψος.
γυμναστηριο ασχολουμαι εντατικα τον τελευταιο 1,5 χρονο οπου πηγαινω καθε μερα!
διατροφη δυστυχως ποτε κανω και ποτε δεν κανω κυριοως αναλογα με την διαθεση μου..
το προβλημα το εντοπιζω στην κοιλια κυριως και για αυτο ποσταρα το τζελ μπας και βοηθουσε..
δυστυχως μεσα σ ολα χρησιμποιω κ ενα φαρμακο που προκαλει κατακρατηση υγρων κ εμφανιση του κλασικου σωσιβιου..
να παρω λιποδιαλυτες-το animal cut που μ προτειναν για παραδειγμα-το εχω σαν τελευταια λυση αλλα θελω να εχω και 6-pack...
ποια η γνωμη σου?
Εγώ σήμερα έκανα 5 σετ 15αρια σκουατς, 5 σετ 15αρια ντεντλιφτς έκανα και τα 2 στυλ μέσα στα σετ και μετα πρέσα με κλειστα, με ανοιχτα ποδια και με τις μύτες στο τέλος για να πιασει κυρίως γαμπες. Κιλα τα είχα όσο περισσότερα μπορώ για να βγαλλω το συγκεκριμένο πρόγραμμα.. Πολύ ιδρώτας. Μόλις γύρισα σπίτι χτύπησα ένα μήλο, ένα πορτοκαλι και ένα κότατζ γιατί δεν έχω πρωτεινια.. Μετα θα χτυπήσω ένα τόνο με μία κουταλια ελαιόλαδό και πριν τον ύπνο ένα τοταλ 2%
φιλε μου εγω ειμαι 1,72 και 79 κιλα αλλα δεν εχω ιχνος κοιλιας.εσυ που εισαι πιο ψιλος και λιγοτερα κιλα πως γινεται να εχεις;τιποτα να μην παρεις,δεν βοηθανε τα σκευασματα.Προσπαθησε να κανεις μια καλη διατροφη.
Οχι κυριος.κοψτε το menshealth..
Οχι κυριος.
Ολοι εχουμε δικαιωμα στην γνωση.
Μη τους ακους καυλιαρη! Παρε αναβολικα και παμε δυναμικα στο γυμναστηριο να πορνεψουμε!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ - προφεσιοναλ βοδυβιλδερ
κουβεντες για ελευθερα βαρη vs μηχανηματα
αλλοι λενε ξεκινημα με μηχανηματα για ασφαλεια.αλλοι οτι τα ελευθερα βαζουν κρεας
αλλοι λενε ξεκινημα με μηχανηματα για ασφαλεια.αλλοι οτι τα ελευθερα βαζουν κρεας
εγώ νομίζω ότι σωστότερο και πιο ασφαλές είναι να ξεκινήσει κάποιος με μηχανήματα. τα ελεύθερα έρχονται λίγο αργότερα.
εγω εχω την γνωμη για κανα 2 χρονια οι αρχαριοι να κανουν βασικες ασκησεις με ελευθερα βαρη και μετα που θα φουσκωνουν λιγο μηχανες για αναδειξη λεπτομερειας
καθε προγραμμα εχει το στοχο τουβασικό είναι και τι θέλεις να πετύχεις πάντα. κάθε σύστημα έχει το στόχο του.