Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρε συναγωνιστες κανα καλο λιποδιαλυτη μεχρι 60 ευρω εχετε να προτεινετε?
για την κοιλια τον θελω πιο πολυ!
αυτος αξιζει?
Πηγαινε να γαμησεις
ρε συναγωνιστες κανα καλο λιποδιαλυτη μεχρι 60 ευρω εχετε να προτεινετε?
για την κοιλια τον θελω πιο πολυ!
αυτος αξιζει?
καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι. χθες που πήγα γυμναστήριο μάλλον σε κάποια άσκηση ζόρισα την μέση και από τότε με έχει πιάσει και με ενοχλεί όταν κάνω διάφορες κινήσεις, δεν είμαι βέβαια σε κατάσταση να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι ή κάτι τέτοιο αλλά όσο να είναι οι ενοχλήσεις είναι κάπως έντονες. Πως πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό, είναι καλό να κάνω κανά διάλειμμα να ηρεμήσει λίγο ή να συνεχίσω συντηρητικά αποφεύγοντας ασκήσεις που κουράζουν αρκετά την μέση (ίσως να κάνω τις ασκήσεις με λιγότερα κιλά);Σε περίπτωση που η 1η προσέγγιση είναι η σωστή μιλάμε για πλήρη αποχή ή μπορώ να κάνω κανά περπάτημα και κανά κοιλιακό με λίγους ραχιαίους για να μην ατονίσει εντελώς το σύστημα;Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά δεν έχω πολλούς μήνες που ξεκίνησα γυμναστήριο (γύρω στους 5) οπότε δεν είμαι πολύ γυμνασμένος. Ευχαριστώ
χθες που πήγα γυμναστήριο μάλλον σε κάποια άσκηση ζόρισα την μέση και από τότε με έχει πιάσει και με ενοχλεί όταν κάνω διάφορες κινήσεις, δεν είμαι βέβαια σε κατάσταση να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι ή κάτι τέτοιο αλλά όσο να είναι οι ενοχλήσεις είναι κάπως έντονες.
μεγα δασκαλε τισ σιδερικισ ιδονισ!!!!Αν ζορίσεις τη μέση σε κάποια άσκηση θα το καταλάβεις εκείνη την ώρα και δεν θα έχεις καμία αμφιβολία.
Το πιθανότερο είναι να μην κάνεις καλό ζέσταμα και αποθεραπεία.
Επίσης ίσως βάζεις περισσότερα κιλά απ όσα πρέπει.
Συνηθισμένο θέαμα σε γυμναστήρια από κάποιους που βάζουν παραπάνω κιλά και ταλαντώνεται όλο τους το σώμα ενώ κάνουν για παράδειγμα δικέφαλους και με το γυμναστή να κοιτάει τις γκόμενες αντί τους πελάτες.
Και προπαντός κάνε αυτό που σου γράφει ο ektor πιο πάνω γιατί η μέση είναι ύπουλη….
το 10 ειναι βρωμη
ξερετε με κατι καλο να συνδιαζουμε την βρωμη;
γιατι με γαλα δεν την παλευω
βρωμη πρωτεινη και μια μπανανα μιξ ολα.το 10 ειναι βρωμη
ξερετε με κατι καλο να συνδιαζουμε την βρωμη;
γιατι με γαλα δεν την παλευω
και εγω τα ιδια κανω τυπε.κανω μετα βαριεμαι τα παραταω και παλι ξανα
ειμαι 23,75 κιλα και 1,78υψος.πες μας την κατασταση σου .υψος,βαρος,χρονια ενασχολησης,bf..αν εισαι πανω απο 13-15% μην παρεις τπτ..
κοψε θερμιδες και αρχισε να τρεχεις..αν εισαι τουριστας που θες να γινεις φετες εν οψει καλοκαιριου επισης μην παρεις τιποτα..
ξεχνα το,δεν προκειται να γινει φετος..
αυτος που ποσταρες (οπως και ολοι οι παρομοιοι,οι "αθωοι" δλδ) ειναι πεταμενα λεφτα..καλυτερα δωστα σε καποιον αστεγο που πειναει..
υπαρχουν πραγματα που δυνητικα μπορει ναι δουλεψουν..δεν αναφερομαι σε cla,καρνιτινες και αλλα τετοια ανεκδοτα..
οι θερμογενετικοι στυλ erase,lean extreme,animal cut κλπ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ δουλεψουν..βεβαια υπαρχει μια μικρη λεπτομερια..
μπορει να "δουλεψουν" και με το θυροειδη σου..
απο κει και περα υπαρχει και το φαρμακο,που βαραει στο ψαχνο σε ολους τους τομεις..
ειμαι 23,75 κιλα και 1,78υψος.
γυμναστηριο ασχολουμαι εντατικα τον τελευταιο 1,5 χρονο οπου πηγαινω καθε μερα!
διατροφη δυστυχως ποτε κανω και ποτε δεν κανω κυριοως αναλογα με την διαθεση μου..
το προβλημα το εντοπιζω στην κοιλια κυριως και για αυτο ποσταρα το τζελ μπας και βοηθουσε..
δυστυχως μεσα σ ολα χρησιμποιω κ ενα φαρμακο που προκαλει κατακρατηση υγρων κ εμφανιση του κλασικου σωσιβιου..
να παρω λιποδιαλυτες-το animal cut που μ προτειναν για παραδειγμα-το εχω σαν τελευταια λυση αλλα θελω να εχω και 6-pack...
ποια η γνωμη σου?
ειμαι 23,75 κιλα και 1,78υψος.
γυμναστηριο ασχολουμαι εντατικα τον τελευταιο 1,5 χρονο οπου πηγαινω καθε μερα!
διατροφη δυστυχως ποτε κανω και ποτε δεν κανω κυριοως αναλογα με την διαθεση μου..
το προβλημα το εντοπιζω στην κοιλια κυριως και για αυτο ποσταρα το τζελ μπας και βοηθουσε..
δυστυχως μεσα σ ολα χρησιμποιω κ ενα φαρμακο που προκαλει κατακρατηση υγρων κ εμφανιση του κλασικου σωσιβιου..
να παρω λιποδιαλυτες-το animal cut που μ προτειναν για παραδειγμα-το εχω σαν τελευταια λυση αλλα θελω να εχω και 6-pack...
ποια η γνωμη σου?
Πάμε δυναμικά τζυμ παίδες! Το καλοκαίρι πλησιάζει!
αστο γαματο
αστο γαματο
τωρα δεν προλαβαινεις τιποτα
ξεκινα απο του χρονου για το επομενο
ε..τοτε ηρθε η ωρα για την επιβραβευσηΟχι φιλε δεν με καταλαβες,3 χρονια κανω σερυ
ε..τοτε ηρθε η ωρα για την επιβραβευση
πεταχτε τα αμανικα λοιπον χυστες μου