Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι. χθες που πήγα γυμναστήριο μάλλον σε κάποια άσκηση ζόρισα την μέση και από τότε με έχει πιάσει και με ενοχλεί όταν κάνω διάφορες κινήσεις, δεν είμαι βέβαια σε κατάσταση να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι ή κάτι τέτοιο αλλά όσο να είναι οι ενοχλήσεις είναι κάπως έντονες. Πως πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό, είναι καλό να κάνω κανά διάλειμμα να ηρεμήσει λίγο ή να συνεχίσω συντηρητικά αποφεύγοντας ασκήσεις που κουράζουν αρκετά την μέση (ίσως να κάνω τις ασκήσεις με λιγότερα κιλά);Σε περίπτωση που η 1η προσέγγιση είναι η σωστή μιλάμε για πλήρη αποχή ή μπορώ να κάνω κανά περπάτημα και κανά κοιλιακό με λίγους ραχιαίους για να μην ατονίσει εντελώς το σύστημα;Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά δεν έχω πολλούς μήνες που ξεκίνησα γυμναστήριο (γύρω στους 5) οπότε δεν είμαι πολύ γυμνασμένος. Ευχαριστώ   

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι. χθες που πήγα γυμναστήριο μάλλον σε κάποια άσκηση ζόρισα την μέση και από τότε με έχει πιάσει και με ενοχλεί όταν κάνω διάφορες κινήσεις, δεν είμαι βέβαια σε κατάσταση να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι ή κάτι τέτοιο αλλά όσο να είναι οι ενοχλήσεις είναι κάπως έντονες. Πως πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό, είναι καλό να κάνω κανά διάλειμμα να ηρεμήσει λίγο ή να συνεχίσω συντηρητικά αποφεύγοντας ασκήσεις που κουράζουν αρκετά την μέση (ίσως να κάνω τις ασκήσεις με λιγότερα κιλά);Σε περίπτωση που η 1η προσέγγιση είναι η σωστή μιλάμε για πλήρη αποχή ή μπορώ να κάνω κανά περπάτημα και κανά κοιλιακό με λίγους ραχιαίους για να μην ατονίσει εντελώς το σύστημα;Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά δεν έχω πολλούς μήνες που ξεκίνησα γυμναστήριο (γύρω στους 5) οπότε δεν είμαι πολύ γυμνασμένος. Ευχαριστώ   

να πας σε ενα φυσιοθεραπευτη για αθλητικες κακωσεις και να κανεις μασαζακι. θα σου πει αυτος τι εχεις και τι χρειαζεσαι. ελεος με της θρεντοδιαγνωσεις.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μηπως απλα εχεις μεταπροπονητικους πονους? εκανες ραχιαιους πχ εχτες?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
χθες που πήγα γυμναστήριο μάλλον σε κάποια άσκηση ζόρισα την μέση και από τότε με έχει πιάσει και με ενοχλεί όταν κάνω διάφορες κινήσεις, δεν είμαι βέβαια σε κατάσταση να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι ή κάτι τέτοιο αλλά όσο να είναι οι ενοχλήσεις είναι κάπως έντονες.  

Αν ζορίσεις τη μέση σε κάποια άσκηση θα το καταλάβεις εκείνη την ώρα και δεν θα έχεις καμία αμφιβολία.

Το πιθανότερο είναι να μην κάνεις καλό ζέσταμα και αποθεραπεία.

Επίσης ίσως βάζεις περισσότερα κιλά απ  όσα πρέπει.
Συνηθισμένο θέαμα σε γυμναστήρια από κάποιους που βάζουν παραπάνω κιλά και ταλαντώνεται όλο τους το σώμα ενώ κάνουν για παράδειγμα δικέφαλους και με το γυμναστή να κοιτάει τις γκόμενες αντί τους πελάτες.

Και προπαντός  κάνε αυτό που σου γράφει ο ektor πιο πάνω γιατί η μέση είναι ύπουλη….

Επισκέπτης
Αν ζορίσεις τη μέση σε κάποια άσκηση θα το καταλάβεις εκείνη την ώρα και δεν θα έχεις καμία αμφιβολία.

Το πιθανότερο είναι να μην κάνεις καλό ζέσταμα και αποθεραπεία.

Επίσης ίσως βάζεις περισσότερα κιλά απ  όσα πρέπει.
Συνηθισμένο θέαμα σε γυμναστήρια από κάποιους που βάζουν παραπάνω κιλά και ταλαντώνεται όλο τους το σώμα ενώ κάνουν για παράδειγμα δικέφαλους και με το γυμναστή να κοιτάει τις γκόμενες αντί τους πελάτες.

Και προπαντός  κάνε αυτό που σου γράφει ο ektor πιο πάνω γιατί η μέση είναι ύπουλη….
μεγα δασκαλε τισ σιδερικισ ιδονισ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ναι έκανα ραχιαίους χθες και η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτούς με έπιασε. Σχετικά με το δεύτερο σκέλος πέρα της φυσιοθεραπείας ένα διάλειμμα βοηθά;

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
πες μας την κατασταση σου .υψος,βαρος,χρονια ενασχολησης,bf..αν εισαι πανω απο 13-15% μην παρεις τπτ..
κοψε θερμιδες και αρχισε να τρεχεις..αν εισαι τουριστας που θες να γινεις φετες εν οψει καλοκαιριου επισης μην παρεις τιποτα..
ξεχνα το,δεν προκειται να γινει φετος..

αυτος που ποσταρες (οπως και ολοι οι παρομοιοι,οι "αθωοι" δλδ) ειναι πεταμενα λεφτα..καλυτερα δωστα σε καποιον αστεγο που πειναει..
υπαρχουν πραγματα που δυνητικα μπορει ναι δουλεψουν..δεν αναφερομαι σε cla,καρνιτινες και αλλα τετοια ανεκδοτα..
οι θερμογενετικοι στυλ erase,lean extreme,animal cut κλπ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ δουλεψουν..βεβαια υπαρχει μια μικρη λεπτομερια..
μπορει να "δουλεψουν" και με το θυροειδη σου..

απο κει και περα υπαρχει και το φαρμακο,που βαραει στο ψαχνο σε ολους τους τομεις..
ειμαι 23,75 κιλα και 1,78υψος.
γυμναστηριο ασχολουμαι εντατικα τον τελευταιο 1,5 χρονο οπου πηγαινω καθε μερα! :rockon:
διατροφη δυστυχως ποτε κανω και ποτε δεν κανω κυριοως αναλογα με την διαθεση μου..
το προβλημα το εντοπιζω στην κοιλια κυριως και για αυτο ποσταρα το τζελ μπας και βοηθουσε..
δυστυχως μεσα σ ολα χρησιμποιω κ ενα φαρμακο που προκαλει κατακρατηση υγρων κ εμφανιση του κλασικου σωσιβιου..
να παρω λιποδιαλυτες-το animal cut που μ προτειναν για παραδειγμα-το εχω σαν τελευταια λυση αλλα θελω να εχω και 6-pack...
ποια η γνωμη σου?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
γυμναστηριο ασχολουμαι εντατικα τον τελευταιο 1,5 χρονο οπου πηγαινω καθε μερα! :rockon:
διατροφη δυστυχως ποτε κανω και ποτε δεν κανω κυριοως αναλογα με την διαθεση μου..
το προβλημα το εντοπιζω στην κοιλια κυριως και για αυτο ποσταρα το τζελ μπας και βοηθουσε..
δυστυχως μεσα σ ολα χρησιμποιω κ ενα φαρμακο που προκαλει κατακρατηση υγρων κ εμφανιση του κλασικου σωσιβιου..
να παρω λιποδιαλυτες-το animal cut που μ προτειναν για παραδειγμα-το εχω σαν τελευταια λυση αλλα θελω να εχω και 6-pack...
ποια η γνωμη σου?

Καλός είσαι. Γάμα τους λιποδιαλύτες. Μην τρώς λιπαρά. Κάνε διατροφή για 3-4 εβδομάδες, χάσε 1-2 κιλά αν μπορείς ακόμα και θα είσαι φέτες.

Λιποδιαλύτες =  μια μαλακία και μισή.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πάμε δυναμικά τζυμ παίδες!  :) Το καλοκαίρι πλησιάζει!  :rockon:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ποια η γνωμη σου?

Τύπε λογικα είσαι γύρω στο 17-18% λίπος με βαση το χρόνο ενασχόλησης με βαρη και τα κιλα σε σχέση με το ύψος σου.. Θα χρειαστεί να βαλλεις αρκετή αερόβια στο πρόγραμμα σου και να κανεις πολλα και μικρα γεύματα κατα τη διαρκεια της μέρας.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
θελο να γινο τουμπανο κτινοδεσ πορνοδεσ ποσ θα γινο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom