Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 266
να διαβασεισ να μαθεισ μην τα θελεισ ολα ετοιμαΡε καυλιαρηδες ας μου απαντησει καποιος στην εξης απλη ερωτηση:
Τι διαφορα εχει καποιος που τρωει καθε μερα 2000 θερμιδες απο καποιον αλλο που τρωει 2500 και καιει τις 500 με τρεξιμο ή αλλο αεροβιο?
να διαβασεισ να μαθεισ μην τα θελεισ ολα ετοιμα
χα χα ονομα και πραμα εισαι κουληΜικρουλη τραβα ανοιξε κανενα θεμα μπας και ανεβουν τα ποστ σου και ασε να μιλησουν οι πραγματικοι τουμπανοι εδω
Ρε καυλιαρηδες ας μου απαντησει καποιος στην εξης απλη ερωτηση:
Τι διαφορα εχει καποιος που τρωει καθε μερα 2000 θερμιδες απο καποιον αλλο που τρωει 2500 και καιει τις 500 με τρεξιμο ή αλλο αεροβιο?
Τα βότανα και Η ΛΟΥΙΖΑ συγκεκριμενα είναι πολυ καλός ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗΣ,είναι φτηνή την ΒΡΑΖΕΙΣ,και την πίνεις σε ρόφημα μπορείς να την κάνεις συνδυασμο με τσάι και χαμομίλη.
που τιν βρισκουμε τι πορνο λουιζα πορνε μου?τιν εχο πολι αναγκιιι!!!!Τα βότανα και Η ΛΟΥΙΖΑ συγκεκριμενα είναι πολυ καλός ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗΣ,είναι φτηνή την ΒΡΑΖΕΙΣ,και την πίνεις σε ρόφημα μπορείς να την κάνεις συνδυασμο με τσάι και χαμομίλη.
που τιν βρισκουμε τι πορνο λουιζα πορνε μου?τιν εχο πολι αναγκιιι!!!!
Ρε καυλιαρηδες ας μου απαντησει καποιος στην εξης απλη ερωτηση:
5 γραμ το πρωιΡε τι κανουν τα στεροιδη...
Μαγκες ποση κρεατινη να κατεβαζω; ειμαι γυρω στα 80 κιλα.
Πω πω καταντια ο τυπος.
η φυση μερικες φορες σε κανει σαν σκαταΠω πω καταντια ο τυπος.
Η φυση τον ηθελε ετσι και αυτος εγινε μια μυωδης κουραδομηχανη.
Τι σου ειναι η ματαιοδοξια...