Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πάμε δυναμικά τζυμ παίδες!  :) Το καλοκαίρι πλησιάζει!  :rockon:

Αμαν ρε καυλιαρη! Ολοι τωρα θυμουνται οτι εχουν πορνομυωνες και τρεχουν να τους γυμνασουν!
Ολοι οι διαδρομοι γεμιζουν με χοντροκωλες ελλεινιδες και δε βρισκω να τρεξω για να γινω ινες!
Ασε που οι περισσοτεροι απο τους αντρες που ειναι σα σκατα ολο το χρονο τους βλεπεις μετα το πασχα και γινονται ξαφνηκα τερατα μεσα σε 2 μηνες! Τι σκατα παιρνουν?  :think:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
θελο να γινο τουμπανο κτινοδεσ πορνοδεσ ποσ θα γινο?

Μη τους ακους καυλιαρη! Παρε αναβολικα και παμε δυναμικα στο γυμναστηριο να πορνεψουμε!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ - προφεσιοναλ βοδυβιλδερ  :rockon: :zfuck:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αμαν ρε καυλιαρη! Ολοι τωρα θυμουνται οτι εχουν πορνομυωνες και τρεχουν να τους γυμνασουν!
Ολοι οι διαδρομοι γεμιζουν με χοντροκωλες ελλεινιδες και δε βρισκω να τρεξω για να γινω ινες!
Ασε που οι περισσοτεροι απο τους αντρες που ειναι σα σκατα ολο το χρονο τους βλεπεις μετα το πασχα και γινονται ξαφνηκα τερατα μεσα σε 2 μηνες! Τι σκατα παιρνουν?  :think:

Αλέκο δίκιο έχεις ..... αλλά η ζωή μας δεν είναι μόνο το τζυμ.  :)

Και εμπας περιπτώση ναι :grin: ..... μαλακία έκανα :jerking: ..... αλλά χειρότερη μαλακία θα ήταν να μην το ξαναξεκινήσω έστω και τώρα.  ;)

Με την ευκαιρία, καλό καλοκαίρι να έχουμε όλοι μας.  :rockon:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Αλέκο δίκιο έχεις ..... αλλά η ζωή μας δεν είναι μόνο το τζυμ.  :)

Και εμπας περιπτώση ναι :grin: ..... μαλακία έκανα :jerking: ..... αλλά χειρότερη μαλακία θα ήταν να μην το ξαναξεκινήσω έστω και τώρα.  ;)

Με την ευκαιρία, καλό καλοκαίρι να έχουμε όλοι μας.  :rockon:

Καλιο αργα παρα ποτε  ;)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216

γιατι πρεπει να εχεις αλλη νοοτροπια.έμπα μεσα σε ενα γυμναστηριο για να βελτιωσεις την φυσικη σου κατασταση και την υγεια σου κα τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
γιατι πρεπει να εχεις αλλη νοοτροπια.έμπα μεσα σε ενα γυμναστηριο για να βελτιωσεις την φυσικη σου κατασταση και την υγεια σου κα τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους...
κιριε θελο να ιμε πολι τερασ γιαιτ βλεπο αφτουσ που εχουνε μπρατσα εχουνε πολι ορεεσ γινεκεσ κε ολι τουσ σεβοντε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κιριε θελο να ιμε πολι τερασ γιαιτ βλεπο αφτουσ που εχουνε μπρατσα εχουνε πολι ορεεσ γινεκεσ κε ολι τουσ σεβοντε
τρωγε συνεχεια κοτοπουλα και θα σε βοηθησει ωστε να γινεις κτηνος

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Kοτομπιφτεκε σε ποιο σουβλατζιδικο γυμναζεις τα σαγονια σου :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ειμαι 23,75 κιλα και 1,78υψος.
γυμναστηριο ασχολουμαι εντατικα τον τελευταιο 1,5 χρονο οπου πηγαινω καθε μερα! :rockon:
διατροφη δυστυχως ποτε κανω και ποτε δεν κανω κυριοως αναλογα με την διαθεση μου..
το προβλημα το εντοπιζω στην κοιλια κυριως και για αυτο ποσταρα το τζελ μπας και βοηθουσε..
δυστυχως μεσα σ ολα χρησιμποιω κ ενα φαρμακο που προκαλει κατακρατηση υγρων κ εμφανιση του κλασικου σωσιβιου..
να παρω λιποδιαλυτες-το animal cut που μ προτειναν για παραδειγμα-το εχω σαν τελευταια λυση αλλα θελω να εχω και 6-pack...
ποια η γνωμη σου?
χωρις τα κιλα σου σε βασικες ή bf δν γινεται να βγαλω συμπερασμα για την κατασταση σου..υποθετω πως μετα απο 1,5 χρονο κανεις τουλαχιστον το βαρος σου σε πιεσεις,ελξεις,και σκουατ...οσο αφορα τους λιποδιαλυτες,δεν τους εχω σε εκτιμηση,δεν εχω παρει ποτε..πανω κατω συμφωνω με τους τρελους..

πιο πολυ πλασιμπο μου κανουν,καθως περνοντας τους το 99% φτιαχνει παραλληλα και τη διατροφη..οποτε τρεχα γυρευε..
προσπαθησε με αεροβκη υψηλης εντασης,ισοθερμιδικη και πρωτεινη 2Xkg  αρχικα..
ψαξου για keto,if,psmf,zig-zag και παρε ιδεες για τη διατροφη σου..
**αν το φαρμακο που παιρνεις ειναι κορτιζονη,προσεχε γιατι καποια καργιολια αυτης της κατηγοριας μπλεκουν και με τη ρυθμιση της στο αιμα..νομιζω ειδικα το erase..

να κανεις πολλα και μικρα γεύματα κατα τη διαρκεια της μέρας.
Μην τρώς λιπαρά. Κάνε διατροφή για 3-4 εβδομάδες, χάσε 1-2 κιλά αν μπορείς ακόμα και θα είσαι φέτες.
κοψτε το menshealth..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom