Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Το αγορασα μονο με 79.99 ευρω.
Κανει δουλεια. Φαινονται οταν φορας και κολλητο μπλουζακι...

Συνημμένα

• 543068_3704690292814_1142213231_33661981_1233202098_n.jpg
    543068_3704690292814_1142213231_33661981_1233202098_n.jpg
    90,5 KB · Εμφανίσεις: 24

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε μαγκες διαβαστε κατι που με σπαει τα νευρα να πουμε. Εβγαλε ζεστη ετσι, εγω ζεσταινομαι σαν πουστης, και λεω να φορεσω κανα φανελακι ετσι ανοιχτο, κατι με εμποδισε λεω δε γαμεις αμανικο. Καθε χρονο ρε πουστη μου απριλη, μαη το ιδιο πραγμα. Παντα καποιος θα βρρεθει να πει ''σε επιασαν οι ζεστες'' η ''ειναι ο καιρος για αμανικο;'' και γκομενες θα κοιτανε σαν μαλακισμενα. ΟΟΟλοι αυτοι προσπαθουν να με κομπλεξαρουν, γιατι κομπλεξαρονται οι ιδιοι απο τα μυονια μου. Ομως μου εχουν σπασει τα αρχιδια, δεν το αντεχω αυτο. Ο κυριος λογος; Γιατι γαμω τον αντιχριστο μου μεχρι και καταχειμωνο βλεπεις γκομενες με μινι και φανελες και μαλιστα φανελες εξωπλατες. Και αυτο ειναι φυσιολογικο εεε; γιατι οι γυναικες εχουν το δικαιωμα να επιδικνυουν τα ξυγκια τους. Και καλα οι πουτανιτσες ξερουν πολυ καλα τι κανουν, λεει θελουν τον αντρα ατημελιτο, να μην επιδυκνυεται κτλ. με σκοπο; να ειναι αγαμητος και να μπορουν να εχουν την οποια επιρροη επανω του. Μαλιστα αν καποιος περιποιηται τον εαυτο του τον λενε μεχρι και γκευ. Εδω μεχρι και η τελευταια χοντροπατσουρα μου βαζει μεικ απ και μαλακιες και το παιζει ντιβα. Ε λοιπον κομπλεξικοι και κομπλεξικες, εγω ειμαι σε φορμα, βγαζω εξω τα μυονια και τους κοιλιακους και να ειστε σιγουρες οτι ΓΑΜΑΩ πολλες ωραιες κουκλιτσες. Και εσεις πουτανακια που βλεπετε και σκατογελατε ξερω κατα βαθος τι θελει το κωλι σας, αλλα ΔΕΝ σας το δινω σκατοσαυρες γιατι δεν ειμαι αγαμητος.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μαγκες διαβαστε κατι που με σπαει τα νευρα να πουμε. Εβγαλε ζεστη ετσι, εγω ζεσταινομαι σαν πουστης, και λεω να φορεσω κανα φανελακι ετσι ανοιχτο, κατι με εμποδισε λεω δε γαμεις αμανικο. Καθε χρονο ρε πουστη μου απριλη, μαη το ιδιο πραγμα. Παντα καποιος θα βρρεθει να πει ''σε επιασαν οι ζεστες'' η ''ειναι ο καιρος για αμανικο;'' και γκομενες θα κοιτανε σαν μαλακισμενα. ΟΟΟλοι αυτοι προσπαθουν να με κομπλεξαρουν, γιατι κομπλεξαρονται οι ιδιοι απο τα μυονια μου. Ομως μου εχουν σπασει τα αρχιδια, δεν το αντεχω αυτο. Ο κυριος λογος; Γιατι γαμω τον αντιχριστο μου μεχρι και καταχειμωνο βλεπεις γκομενες με μινι και φανελες και μαλιστα φανελες εξωπλατες. Και αυτο ειναι φυσιολογικο εεε; γιατι οι γυναικες εχουν το δικαιωμα να επιδικνυουν τα ξυγκια τους. Και καλα οι πουτανιτσες ξερουν πολυ καλα τι κανουν, λεει θελουν τον αντρα ατημελιτο, να μην επιδυκνυεται κτλ. με σκοπο; να ειναι αγαμητος και να μπορουν να εχουν την οποια επιρροη επανω του. Μαλιστα αν καποιος περιποιηται τον εαυτο του τον λενε μεχρι και γκευ. Εδω μεχρι και η τελευταια χοντροπατσουρα μου βαζει μεικ απ και μαλακιες και το παιζει ντιβα. Ε λοιπον κομπλεξικοι και κομπλεξικες, εγω ειμαι σε φορμα, βγαζω εξω τα μυονια και τους κοιλιακους και να ειστε σιγουρες οτι ΓΑΜΑΩ πολλες ωραιες κουκλιτσες. Και εσεις πουτανακια που βλεπετε και σκατογελατε ξερω κατα βαθος τι θελει το κωλι σας, αλλα ΔΕΝ σας το δινω σκατοσαυρες γιατι δεν ειμαι αγαμητος.

Δώσε τύπε!  :rockon:

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γραφτους στα αρχιδια σου ρε τι ασχολεισαι;φθονουν οτι δεν μπορουν να αποκτησουν

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δωσε γαμώ !!!!!!! :rockon: :rockon:

γεμισε παλι το γυμναστηριο πριν το καλοκαιρι σαβρες που ήρθανε να γινουνε φετες σε ενα μήνα !  :jerking:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Δωσε γαμώ !!!!!!! :rockon: :rockon:

γεμισε παλι το γυμναστηριο πριν το καλοκαιρι σαβρες που ήρθανε να γινουνε φετες σε ενα μήνα !  :jerking:
καλα οντως!
στο γθμναστηριο μου 6-9 πλεον απλα δεν πηγαινω...δεν χωραω ρε αδελφε!
10-12 το βραδυ παω και ειμαι τελειως χαλαρα απο κοσμο!
αν και θα γουσταρα να υπηρχε κανα διανυκτερευων στην περιοχη...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
καλα οντως!
11 το βραδυ δεν ειναι ωρα για γυμναστηριο
αν ειναι δυνατον..
πανε 5 το απογευμα

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλα οντως!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

batmsup1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είδα οτι αρκετοι ασχολουντε με την ασκηση και τη διατροφη, οποτε θα θελα να δω καποιες γνωμες σε ενα ζητημα που εχω. Ο στοχος μου ειναι να κανω 6 pack κοιλιακους. Γενικα να πω οτι κανω υγιεινη ζωη και καλη διατροφη. Ασχολουμαι επισης με γυμναστηριο απλα σε καποιες φασεις λογω μαθηματων ή αλλων υποχρεωσεων το παραταω και επανερχομαι στο μελλον. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως μπορει να συνδυαστει μια διατροφη χαμηλη σε θερμιδες και λιτη γενικα προκειμενου να αδυνατισει καποιος και ταυτοχρονα να παρεχοντε οι τροφες για τη μυικη διαπλαση. Γενικα ειμαι αδυνατος σε ολο το σωμα, απλα εχω μονο λιγο παχος στην κοιλια. Μη φανταστειτε κατι φοβερο. Εχω διαβασει οτι πρεπει καποιος να  αδυνατισει γενικα για να χασει κ στην κοιλια. Εχω υψος 1,70 και ειμαι 75 κιλα και ηλικια 28. Γενικα το σωμα μου ειναι εφηβικο θα ελεγα, προς το αδυνατος. Δεν ξερω τι να ακολουθησω σε διατροφη. Να αδυνατισω κι αλλο συνολικα αρα και στην κοιλια (ξερω οτι δεν υπαρχει τοπικο αδυνατισμα πλην ελαχιστων γονιδιακων εξαιρεσεων) ή να τρεφομαι πιο πλουσια για να μην αφηνω την αναπτυξη των μυων. Ευχαριστω.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
      Υπάρχουν πολύ πιο προχωρημένοι απο μένα στο σάιτ αλλά 4 η ώρα ας πώ μία κουβέντα. Υπάρχει μια διαδικασία με την οποία παίρνεις και μυικό όγκο και λίπος, μπορεί να έχεις ακούσει να λένε "είναι στον όγκο". Μετά υπάρχει μία αρκετά διαφορετική διαδικασία με την οποία προσπαθείς να χάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο λίπος, διατηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερους μύς (Να χάνεις βάρος 100% λίπος είναι αδύνατον). Στο τέλος της είναι πολύ τονισμένοι οι μύες (το λένε και "είναι στην γράμμωση"). Οι κοιλιακοί που βλέπεις στα περιοδικά είναι κοιλιακοί ανθρώπων που σε μεγάλο ποσοστό είναι όχι μόνο στην γράμμωση αλλά σχεδόν αφυδατωμένοι. Ούτε τα ίδια τα μοντέλα δεν έχουν τους κοιλιακούς αυτούς 20 μέρες μετά τη φωτογράφιση. Τα 75 κιλά δεν είναι πολύ σημαντική πληροφορία, πρέπει να σε δει γυμναστης και διατροφολόγος, να σε λιπομετρήσουν και να δούν αν έχεις μυικό όγκο και πού τον έχεις, και μετά να σου βγάλουν πρόγραμμα.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Είδα οτι αρκετοι ασχολουντε με την ασκηση και τη διατροφη, οποτε θα θελα να δω καποιες γνωμες σε ενα ζητημα που εχω. Ο στοχος μου ειναι να κανω 6 pack κοιλιακους. Γενικα να πω οτι κανω υγιεινη ζωη και καλη διατροφη. Ασχολουμαι επισης με γυμναστηριο απλα σε καποιες φασεις λογω μαθηματων ή αλλων υποχρεωσεων το παραταω και επανερχομαι στο μελλον. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως μπορει να συνδυαστει μια διατροφη χαμηλη σε θερμιδες και λιτη γενικα προκειμενου να αδυνατισει καποιος και ταυτοχρονα να παρεχοντε οι τροφες για τη μυικη διαπλαση. Γενικα ειμαι αδυνατος σε ολο το σωμα, απλα εχω μονο λιγο παχος στην κοιλια. Μη φανταστειτε κατι φοβερο. Εχω διαβασει οτι πρεπει καποιος να  αδυνατισει γενικα για να χασει κ στην κοιλια. Εχω υψος 1,70 και ειμαι 75 κιλα και ηλικια 28. Γενικα το σωμα μου ειναι εφηβικο θα ελεγα, προς το αδυνατος. Δεν ξερω τι να ακολουθησω σε διατροφη. Να αδυνατισω κι αλλο συνολικα αρα και στην κοιλια (ξερω οτι δεν υπαρχει τοπικο αδυνατισμα πλην ελαχιστων γονιδιακων εξαιρεσεων) ή να τρεφομαι πιο πλουσια για να μην αφηνω την αναπτυξη των μυων. Ευχαριστω.

75 κιλα ειναι πολυ για το υψος σου και αν εισαι αγυμναστος. Για να το καταλαβεις ΔΕΝ γινεται να βαζεις μυικη μαζα και να χανεις λιπος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Το σωμα ή θα ειναι στον αναβολισμο ή στον καταβολισμο. 6 πακ κανεις με την μειωση του σωματικου λιπους και ασκησεις κοιλιακων. Απλως για να προστατευσεις τους μυες σου παρε καποια καλη πρωτεινη για διαιτα.
Να κανεις και ποδηλατο για να καις θερμιδες και να αποβαλεις υγρα. Μεχρι τον ιουλιο μπορεις.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ο στοχος μου ειναι να κανω 6 pack κοιλιακους.

Φίλε μου ξεκινάς από το τέλος.
Είναι σαν να ξεκινάς μόλις άλμα επί κοντώ και να λες στόχος μου είναι τα 6 μέτρα.

Βρες ποιες είναι οι θερμιδικές σου ανάγκες και κάνε ισοθερμική διατροφή με 50% υδατάνθρακες και 50% πρωτεΐνες και λίπη (υπάρχουν προγραμματάκια που σε βοηθάνε να υπολογίσεις τα παραπάνω).  Τρεις φορές την εβδομάδα κάνε αερόβια τόση ώστε να καις 250-300 θερμίδες τη φορά και τρεις φορές την εβδομάδα βασικές ασκήσεις όπως push ups, βυθίσεις, έλξεις σε μονόζυγο, προβολές ή squat για τα πόδια και dead lifts και άρσεις ποδιών στο μονόζυγο (30-40 λεπτά σύνολο). Τα παραπάνω ζήτα από το γυμναστή να σου δείξει πώς να τα κάνεις σωστά!
Αύξανε σταδιακά ένταση στην αερόβια και επαναλήψεις στις αντιστάσεις και σε κάνα τρίμηνο προχωράς ανάλογα με τα αποτελέσματα.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
75 κιλα ειναι πολυ για το υψος σου και αν εισαι αγυμναστος. Για να το καταλαβεις ΔΕΝ γινεται να βαζεις μυικη μαζα και να χανεις λιπος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Γίνεται, body recomposition λέγετε.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
συνεπεια, συνεπεια, συνεπεια...
κανω ενα μηνα, σταματαω για αλλο ενα κτλ, ειναι μια τρυπα στο νερο

Επισκέπτης