sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
η λογικη κατα 99,9% λεει οτι δεν θα δουλεψει..Μολις ειδα αυτο στο σκαι, το εχει δοκιμασει κανεις;
βαλε μια τοστιεραΤο αγορασα μονο με 79.99 ευρω.
Κανει δουλεια. Φαινονται οταν φορας και κολλητο μπλουζακι...
θελο ενα τετιοΑυτα τα προιοντα που κοιμασαι και γινεσαι φετες κωλομετρανε.
Πρεπει να απευθυνονται σ'αυτους που τελειωσαν μετα βιας το γυμνασιο...
Ρε μαγκες διαβαστε κατι που με σπαει τα νευρα να πουμε. Εβγαλε ζεστη ετσι, εγω ζεσταινομαι σαν πουστης, και λεω να φορεσω κανα φανελακι ετσι ανοιχτο, κατι με εμποδισε λεω δε γαμεις αμανικο. Καθε χρονο ρε πουστη μου απριλη, μαη το ιδιο πραγμα. Παντα καποιος θα βρρεθει να πει ''σε επιασαν οι ζεστες'' η ''ειναι ο καιρος για αμανικο;'' και γκομενες θα κοιτανε σαν μαλακισμενα. ΟΟΟλοι αυτοι προσπαθουν να με κομπλεξαρουν, γιατι κομπλεξαρονται οι ιδιοι απο τα μυονια μου. Ομως μου εχουν σπασει τα αρχιδια, δεν το αντεχω αυτο. Ο κυριος λογος; Γιατι γαμω τον αντιχριστο μου μεχρι και καταχειμωνο βλεπεις γκομενες με μινι και φανελες και μαλιστα φανελες εξωπλατες. Και αυτο ειναι φυσιολογικο εεε; γιατι οι γυναικες εχουν το δικαιωμα να επιδικνυουν τα ξυγκια τους. Και καλα οι πουτανιτσες ξερουν πολυ καλα τι κανουν, λεει θελουν τον αντρα ατημελιτο, να μην επιδυκνυεται κτλ. με σκοπο; να ειναι αγαμητος και να μπορουν να εχουν την οποια επιρροη επανω του. Μαλιστα αν καποιος περιποιηται τον εαυτο του τον λενε μεχρι και γκευ. Εδω μεχρι και η τελευταια χοντροπατσουρα μου βαζει μεικ απ και μαλακιες και το παιζει ντιβα. Ε λοιπον κομπλεξικοι και κομπλεξικες, εγω ειμαι σε φορμα, βγαζω εξω τα μυονια και τους κοιλιακους και να ειστε σιγουρες οτι ΓΑΜΑΩ πολλες ωραιες κουκλιτσες. Και εσεις πουτανακια που βλεπετε και σκατογελατε ξερω κατα βαθος τι θελει το κωλι σας, αλλα ΔΕΝ σας το δινω σκατοσαυρες γιατι δεν ειμαι αγαμητος.
Ρε μαγκες διαβαστε κατι που με σπαει τα νευρα να πουμε. Εβγαλε ζεστη ετσι, εγω ζεσταινομαι σαν πουστης, και λεω να φορεσω κανα φανελακι ετσι ανοιχτο, κατι με εμποδισε λεω δε γαμεις αμανικο. Καθε χρονο ρε πουστη μου απριλη, μαη το ιδιο πραγμα. Παντα καποιος θα βρρεθει να πει ''σε επιασαν οι ζεστες'' η ''ειναι ο καιρος για αμανικο;'' και γκομενες θα κοιτανε σαν μαλακισμενα. ΟΟΟλοι αυτοι προσπαθουν να με κομπλεξαρουν, γιατι κομπλεξαρονται οι ιδιοι απο τα μυονια μου. Ομως μου εχουν σπασει τα αρχιδια, δεν το αντεχω αυτο. Ο κυριος λογος; Γιατι γαμω τον αντιχριστο μου μεχρι και καταχειμωνο βλεπεις γκομενες με μινι και φανελες και μαλιστα φανελες εξωπλατες. Και αυτο ειναι φυσιολογικο εεε; γιατι οι γυναικες εχουν το δικαιωμα να επιδικνυουν τα ξυγκια τους. Και καλα οι πουτανιτσες ξερουν πολυ καλα τι κανουν, λεει θελουν τον αντρα ατημελιτο, να μην επιδυκνυεται κτλ. με σκοπο; να ειναι αγαμητος και να μπορουν να εχουν την οποια επιρροη επανω του. Μαλιστα αν καποιος περιποιηται τον εαυτο του τον λενε μεχρι και γκευ. Εδω μεχρι και η τελευταια χοντροπατσουρα μου βαζει μεικ απ και μαλακιες και το παιζει ντιβα. Ε λοιπον κομπλεξικοι και κομπλεξικες, εγω ειμαι σε φορμα, βγαζω εξω τα μυονια και τους κοιλιακους και να ειστε σιγουρες οτι ΓΑΜΑΩ πολλες ωραιες κουκλιτσες. Και εσεις πουτανακια που βλεπετε και σκατογελατε ξερω κατα βαθος τι θελει το κωλι σας, αλλα ΔΕΝ σας το δινω σκατοσαυρες γιατι δεν ειμαι αγαμητος.
καλα οντως!Δωσε γαμώ !!!!!!!
γεμισε παλι το γυμναστηριο πριν το καλοκαιρι σαβρες που ήρθανε να γινουνε φετες σε ενα μήνα !
11 το βραδυ δεν ειναι ωρα για γυμναστηριοκαλα οντως!
στο γθμναστηριο μου 6-9 πλεον απλα δεν πηγαινω...δεν χωραω ρε αδελφε!
10-12 το βραδυ παω και ειμαι τελειως χαλαρα απο κοσμο!
αν και θα γουσταρα να υπηρχε κανα διανυκτερευων στην περιοχη...
καλα οντως!
στο γθμναστηριο μου 6-9 πλεον απλα δεν πηγαινω...δεν χωραω ρε αδελφε!
10-12 το βραδυ παω και ειμαι τελειως χαλαρα απο κοσμο!
αν και θα γουσταρα να υπηρχε κανα διανυκτερευων στην περιοχη...
Είδα οτι αρκετοι ασχολουντε με την ασκηση και τη διατροφη, οποτε θα θελα να δω καποιες γνωμες σε ενα ζητημα που εχω. Ο στοχος μου ειναι να κανω 6 pack κοιλιακους. Γενικα να πω οτι κανω υγιεινη ζωη και καλη διατροφη. Ασχολουμαι επισης με γυμναστηριο απλα σε καποιες φασεις λογω μαθηματων ή αλλων υποχρεωσεων το παραταω και επανερχομαι στο μελλον. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως μπορει να συνδυαστει μια διατροφη χαμηλη σε θερμιδες και λιτη γενικα προκειμενου να αδυνατισει καποιος και ταυτοχρονα να παρεχοντε οι τροφες για τη μυικη διαπλαση. Γενικα ειμαι αδυνατος σε ολο το σωμα, απλα εχω μονο λιγο παχος στην κοιλια. Μη φανταστειτε κατι φοβερο. Εχω διαβασει οτι πρεπει καποιος να αδυνατισει γενικα για να χασει κ στην κοιλια. Εχω υψος 1,70 και ειμαι 75 κιλα και ηλικια 28. Γενικα το σωμα μου ειναι εφηβικο θα ελεγα, προς το αδυνατος. Δεν ξερω τι να ακολουθησω σε διατροφη. Να αδυνατισω κι αλλο συνολικα αρα και στην κοιλια (ξερω οτι δεν υπαρχει τοπικο αδυνατισμα πλην ελαχιστων γονιδιακων εξαιρεσεων) ή να τρεφομαι πιο πλουσια για να μην αφηνω την αναπτυξη των μυων. Ευχαριστω.
Ο στοχος μου ειναι να κανω 6 pack κοιλιακους.
75 κιλα ειναι πολυ για το υψος σου και αν εισαι αγυμναστος. Για να το καταλαβεις ΔΕΝ γινεται να βαζεις μυικη μαζα και να χανεις λιπος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
σωστος ο φιλοςσυνεπεια, συνεπεια, συνεπεια...
κανω ενα μηνα, σταματαω για αλλο ενα κτλ, ειναι μια τρυπα στο νερο