Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ατυχες παραδειγμα.ο ντοριαν εχει τετοιους κοιλιακους απο υπερβολικη αυξητικη,ινσουλινη και igf

Ενταξει τοτε! Αλλα το θεμα της ασυμμετριας ειναι στο σωματοτυπο του ντοριαν και οχι στα φαρμακα!
Παρε για παραδειγμα αλλους επαγγελματιες φαρμακωμενους αντι για το Bruce Lee! Ο Frank Zane ο αρχοντας της συμμετριας ειχε διαφορετικα σχηματισμενους κοιλιακους!
Δεν υπαρχει σωματοτυπος στον οποιο οι κοιλιακοι δε μπορουν να φανουν αλλα απο ανθρωπο σε ανθρωπο μπορει να εχουν μικρες διαφορες στο σχημα οπως συμβαινει και με τα αλλα χαρακτηριστικα στο σωμα μας!

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ολοι βγαζουν κοιλιακους.αλλοι ευκολα αλλοι δυσκολα και σε αλλους ειναι σχεδον σχηματισμενοι.ξεκιναω τον ανηψιο μου τωρα.στα 16 με 64 κιλα οταν παταει φενονται καθαρα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ολοι βγαζουν κοιλιακους.αλλοι ευκολα αλλοι δυσκολα και σε αλλους ειναι σχεδον σχηματισμενοι.ξεκιναω τον ανηψιο μου τωρα.στα 16 με 64 κιλα οταν παταει φενονται καθαρα.

Ναι σε αυτο συμφωνουμε! Προφανως ο μικρος ειναι χαμηλα σε λιπος και φαινονται! Οταν τελειωσει το σχολειο γραψτον σε ενα γυμναστηριο  :rockon:

batmsup1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Προφανως η συνεπεια που λεει καποιος ειναι κομβικο. Ειναι ενα στοιχημα που δε θελω να ξαναχασω. Πχ αν μου συνεβενε κατι σοβαρο, πενθος, χωρισμος, εντονο στρες εξετασεων κλπ, αφηνα την ασκηση. Ειναι λαθος αλλα θελει κοτσια να μην επηρεαζεσαι. Τωρα για να καταλαβετε, εγω ειμαι αδυνατος αλλα με λιγο κοιλια. Δεν εχω στοχο 6πακ για το καλοκαιρι. Ουτε με ενδιαφερει ο χρονος. Μεχρι τα 20 δεν ειχα λιπος στην κοιλια, οποτε ηταν ορατοι. Λογω μαθηματων αφησα λιγο τη διατροφη μου, παχυνα συνολικα και αργοτερα επανηλθα. Το σωμα μου ειναι γραμμωμενο, απλα παραμενει ενα σωσιβιο μικρο βεβαια στην κοιλια κ λεω αφου στο υπολοιπο σωμα εχω καλη εικονα δε λεει να υστερω στην κοιλια. Εχω ξεπερασει τα στερεοτυπα της εφηβειας, media κλπ. Με μειωση των θερμιδων ειδα οτι αδυνατισα συνολικα κ λιγο στην κοιλια. Ειμαι ομως στο οριο να γινω αντιαισθητικα αδυνατος αν συνεχισω ετσι. Βλεπω απ την αλλη οτι χρειαζομαι τροφες κ θερμιδες επειδη ασκουμαι και για τη μυικη διαπλαση. Ετσι ομως ανεβαζω τη θερμιδικη προσληψη και διατηρουμε στο ιδιο βαρος. Γενικα ειμαι εκτομορφος. Καποιοι που γνωριζουν θελω να μου πουν αν θεωρουν καλυτερα να μεινω σε μια λιτη διαιτα που με αδυνατιζει συνολικα, αρα θα χασω κι αλλο στην κοιλια αλλα χανω κ συνολικα (κατι που δε μ αρεσει) ή τι αλλο μπορω να κανω. θενκς.

Επισκέπτης
Τουλαχιστον πηρε το Μr. Εurope Eλληνας! :rockon:

Συνημμένα

• 541988_413681658656747_147891355235780_1414993_1851855372_n.jpg
    541988_413681658656747_147891355235780_1414993_1851855372_n.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 581618_10150773438039621_62153784620_9439851_1205235836_n.jpg
    581618_10150773438039621_62153784620_9439851_1205235836_n.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 16

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Προφανως η συνεπεια που λεει καποιος ειναι κομβικο. Ειναι ενα στοιχημα που δε θελω να ξαναχασω. Πχ αν μου συνεβενε κατι σοβαρο, πενθος, χωρισμος, εντονο στρες εξετασεων κλπ, αφηνα την ασκηση. Ειναι λαθος αλλα θελει κοτσια να μην επηρεαζεσαι. Τωρα για να καταλαβετε, εγω ειμαι αδυνατος αλλα με λιγο κοιλια. Δεν εχω στοχο 6πακ για το καλοκαιρι. Ουτε με ενδιαφερει ο χρονος. Μεχρι τα 20 δεν ειχα λιπος στην κοιλια, οποτε ηταν ορατοι. Λογω μαθηματων αφησα λιγο τη διατροφη μου, παχυνα συνολικα και αργοτερα επανηλθα. Το σωμα μου ειναι γραμμωμενο, απλα παραμενει ενα σωσιβιο μικρο βεβαια στην κοιλια κ λεω αφου στο υπολοιπο σωμα εχω καλη εικονα δε λεει να υστερω στην κοιλια. Εχω ξεπερασει τα στερεοτυπα της εφηβειας, media κλπ. Με μειωση των θερμιδων ειδα οτι αδυνατισα συνολικα κ λιγο στην κοιλια. Ειμαι ομως στο οριο να γινω αντιαισθητικα αδυνατος αν συνεχισω ετσι. Βλεπω απ την αλλη οτι χρειαζομαι τροφες κ θερμιδες επειδη ασκουμαι και για τη μυικη διαπλαση. Ετσι ομως ανεβαζω τη θερμιδικη προσληψη και διατηρουμε στο ιδιο βαρος. Γενικα ειμαι εκτομορφος. Καποιοι που γνωριζουν θελω να μου πουν αν θεωρουν καλυτερα να μεινω σε μια λιτη διαιτα που με αδυνατιζει συνολικα, αρα θα χασω κι αλλο στην κοιλια αλλα χανω κ συνολικα (κατι που δε μ αρεσει) ή τι αλλο μπορω να κανω. θενκς.
αδελφε κατι που με βοηθησε αρκετα,οταν ειχα μαζεψει λιγο λιπος στην κοιλια,ηταν το ποδηλατο.παρε ενα φθηνο,και καθε φορα που πας να δεις κατι στην τηλεοραση,κατσε πανω και κανε καμια ωριτσα.θα δεις πολυ καλα αποτελεσματα,με δυνδιασμο βεβαια με μια νορμαλ διατροφη.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
η κουζινα κανει τα καλυτερα 6 πακ :2funny:αλλα θελουμε ολοι τα γρηγορα και τα ευκολα

batmsup1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω με τις απαντησεις. Εχω διαβασει οτι το τοπικο αδυνατισμα ειναι ανεφικτο. Επομενως για να χασει καποιος στην κοιλια, πρεπει να χανει γενικα βαρος, αρα και στην κοιλια. Εκτος αν καποιος ειναι γονιδιακα γενημμενος να χανει ευκολα στην κοιλια κατι που δεν ισχυει για την πλειοψηφια. Το δικο μου προβλημα ειναι οτι στο υπολοιπο σωμα ειμαι οκ και αν συνεχισω να κανω αεροβια-βαρη-προσεγμενη διατροφη σχετικα λιτη, χανω και συνολικα που δε μ αρεσει. Επισης δε μπορω να μειωσω κι αλλο την προσληψη τροφης γιατι θα εξαντληθω και γιατι θελω να διατηρω και το μυικο συστημα. Προφανως απο βλακειες στη διατροφη που εγιναν διαχρονικα οφειλεται το σωσιβιο. Φανταστειτε εναν αδυνατο με λιγο κοιλια δηλαδη. Δε με πειραζει ο χρονος, απλα δεν ειμαι σιγουρος τι να κανω για να πετυχω το στοχο μου. Ηδη εχω χασει λιγο στην κοιλια εχοντας χασει και συνολικα στο σωμα αρκετα. Αν συνεχισω ομως θα γινω υπερμετρα αδυνατος. Προφανως θα προσεξω οσο γινεται την κουζινα και θα δοκιμασω και το ποδηλατο.

Επισκέπτης
σε ποσο καιρο θα εχω κοιλιακους?

Συνημμένα

• 545094_216666201773068_100002890690357_330735_246732876_n.jpg
    545094_216666201773068_100002890690357_330735_246732876_n.jpg
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 20

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Φτιάξε την διατροφή σου πρώτα ρε μεγάλε.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλημέρα τύποι μου, εδώ και καμια 10 μέρες έχω ενοχλήσεις με τον αυχένα μου που ενώ σταματησαν για κανα 2-3 μέρες χθες πρωτού την πέσω για ύπνο έκανα απότομη κίνηση και το πρόβλημα έγινε ανυπόφορο.. Προχωρούσα και ήμουν σαν μεθυσμένος δεν μπορούσα να εστιασω καλα στο περπατημα, και στις κινήσεις του κεφαλιού πανω κατω μ ερχόταν ζαλη και ταση για εμετό.. Το αστείο είναι είναι ότι τις 3 προηγούμενες μέρες μέχρι σήμερα ακολουθούσα κετονική διατροφή παίρνοντας μόνο ό,τι υδατανθρακα έχει το γιαούρτι, το κότατζ και το μαρούλι με αποτέλεσμα το πρόβλημα αυτό να με πιασει σε πολύ ευαλωτη στιγμή.. Το βραδυ σηκώθηκα 2 φορές να παω τουαλέτα και είχα ζαλη λες και ήμουν σε καμια σχεδία πανω σε τρικυμία, τα πόδια μου έτρεμαν και το καρδιοχτύπι ήταν δυνατό στον φόβο ότι θα μείνω σακατης  :2funny: Παλι καλα σήμερα είμαι καλύτερα πήρα και ένα χαπι για ίλιγκο που μ έδωσε η μανα μου που ξέρει από αυτα γιατί έχει αντιμετωπίσει ίδιο πρόβλημα (προφανώς κληρονομικό  :headbang:)
Εννοείται πως ανέβασα υδατανθρακα και δεν ξανακανω μλκίες με διατροφή..

Λέω κανα 2-3 μέρες να κανω διαλειμμα από προπόνηση και ίσως μόνο καμια καμψη ή έλξη σπίτι. Το παίρνω και σαν σήμα να μην ζορίζω τον εαυτό μου τόσο. Προσοχή φίλτατοι γιατί από το πουθενα μπορεί να γίνει μλκία και να μας χτυπήσει πίσω σε όλα! Επίσης λέω να σταματήσω για λίγο καιρό να κανω σκουατ, επικληνή και πιέσεις ώμων. Οι αρσεις θανατου επιβαρύνουν τον αυχένα?

Οταν κανεις ελξεις μη βαζεις την μπαρα πισω απο το κεφαλι, καντες εμπροσθολαιμιες

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Για τον αυχένα θα σε βοηθήσει ένα κολάρο, να το φοράς τουλάχιστον τις ώρες που είσαι σπίτι, να σε ξεκουράζει.
Εγώ έπαθα ζημιά στον ώμο, ασβεστώσεις στον τένοντα λέει, και θα μείνω όφ για 1 μήνα τουλάχιστον και μετά συντηρητικά.  :headbang:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε εσυ με τη φωτο...δε ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα 2 γευματα τη μερα αν εισαι κατω απο 25 χρονων ειναι τιποτα...δε ξερω τι τρως αλλα αρχισε να τρως 3-4 κανονικα γευματα τη φορα μαζι με φρουτα και λαχανικα χωρις να τρως απ εξω ΤΙΠΟΤΑ και πλακωσου στη γυμναστικη αν θες να δεις κοιλιακους...κανε αρκετη αεροβια(τρεξιμο κυριως σε συνδυασμο με σκοινακι η ποδηλατο) και ροκανισματα στη μηχανη μαζι με ασκησεις σε ρωμαικη καρεκλα...αν δε πας γυμναστηριο μπορεις να κανεις μονο ροκανισματα που σε συνδυασμο με αεροβια και καλη διατροφη θα σου δωσουν σε μερικες μηνες καλο αποτελεσμα...

κοπο θελει οχι τροπο!  μη τρως ΤΙΠΟΤΑ  απ εξω γιατι απλα ειναι σαβουρα ,φαε φρουτα και λαχανικα και ακολουθησε μια πληρη διατροφη τρωγοντας απ'ολα,οσπρια,μακαρονια,πολυ ψαρι και λιγοτερο κρεας η κοτοπουλο και θα δεις διαφορα...

ετσι ειναι κι ας χτυπιουνται οσο θελουν καποιοι...το καλο κορμι θελει χρονια να γινει...

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
drummerboy να σε ρωτήσω σχετικά με το αερόβιο κομμάτι πόση ώρα είναι ικανοποιητική και σε τι ρυθμούς; δηλαδή κανα 20-30 λεπτο (max για την ώρα) ελαφρύ τρέξιμο είναι οκ; και επίσης πόσες φορές την εβδομάδα είναι καλό να το κάνεις αυτό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom