Καλημέρα τύποι μου, εδώ και καμια 10 μέρες έχω ενοχλήσεις με τον αυχένα μου που ενώ σταματησαν για κανα 2-3 μέρες χθες πρωτού την πέσω για ύπνο έκανα απότομη κίνηση και το πρόβλημα έγινε ανυπόφορο.. Προχωρούσα και ήμουν σαν μεθυσμένος δεν μπορούσα να εστιασω καλα στο περπατημα, και στις κινήσεις του κεφαλιού πανω κατω μ ερχόταν ζαλη και ταση για εμετό.. Το αστείο είναι είναι ότι τις 3 προηγούμενες μέρες μέχρι σήμερα ακολουθούσα κετονική διατροφή παίρνοντας μόνο ό,τι υδατανθρακα έχει το γιαούρτι, το κότατζ και το μαρούλι με αποτέλεσμα το πρόβλημα αυτό να με πιασει σε πολύ ευαλωτη στιγμή.. Το βραδυ σηκώθηκα 2 φορές να παω τουαλέτα και είχα ζαλη λες και ήμουν σε καμια σχεδία πανω σε τρικυμία, τα πόδια μου έτρεμαν και το καρδιοχτύπι ήταν δυνατό στον φόβο ότι θα μείνω σακατης
Παλι καλα σήμερα είμαι καλύτερα πήρα και ένα χαπι για ίλιγκο που μ έδωσε η μανα μου που ξέρει από αυτα γιατί έχει αντιμετωπίσει ίδιο πρόβλημα (προφανώς κληρονομικό
)
Εννοείται πως ανέβασα υδατανθρακα και δεν ξανακανω μλκίες με διατροφή..
Λέω κανα 2-3 μέρες να κανω διαλειμμα από προπόνηση και ίσως μόνο καμια καμψη ή έλξη σπίτι. Το παίρνω και σαν σήμα να μην ζορίζω τον εαυτό μου τόσο. Προσοχή φίλτατοι γιατί από το πουθενα μπορεί να γίνει μλκία και να μας χτυπήσει πίσω σε όλα! Επίσης λέω να σταματήσω για λίγο καιρό να κανω σκουατ, επικληνή και πιέσεις ώμων. Οι αρσεις θανατου επιβαρύνουν τον αυχένα?