Προσωπικα κανω γυρω στα 40 κλασικα ροκανισματα μετα καπακι "λοξα ροκανισματα με τα ποδια στο εδαφος" καμια 20αρια επαναληψεις απο καθε μερια αυτο εδω δηλαδη:
και μετα καπακι το πλαγιο ροκανισμα καμια δεκαρια επαναληψεις απο καθε μερια δηλαδη αυτο εδω:
http://[URL unfurl="true"]www.fitmoves.com/IndoorCycling/images/Exercise%20Dictionary/SideCrunch2.jpg[/img[/URL]]
Συνολικα βγαινουν 100 κοιλιακοι και αυτο ειναι ενα σετ που επαναλαμβανω 3 φορες.
Στη συνεχεια κανω αρσεις ποδιων σε επικλινη παγκο 3 σετ των 20.
Καλο ή μαλακια το προγραμα?
Λες να κανω υπερβολικα πολλα ροκανισματα και πρεπει να αρχισω να κανω περισσοτερες αρσεις ποδιων για κατω κοιλιακους κ ετσι?
Εσυ τι ασκησεις κανεις για κοιλιακους που φαινεται να εισαι ειδικη? Μη μου πεις οτι δεν κανεις τιποτα επειδη ειναι καθαρα θεμα διατροφης! Αν εκανες καποιες ασκησεις ποιες θα προτιμουσες? Εγω δεν ειμαι φετες για να κοψω τους κοιλιακους και να ασχολουμαι μονο με τη διατροφη ουτε κανω αρσεις θανατου για να πιεστουν εκει οι κοιλιακοι μου...
[/quote]Για τους κοιλιακους να προτιμας ελευθερα βαροι που στοχευουν σε πολυαθροικες ασκησεις (αρσεις θανατου,ελευθερα σκουοτ,ελευθερες προβολες κτλ κτλ)
στηριξεις,στηριξεις με κινηση,
1 φορα την βδομαδα γυμναστικη με πλειομετρικες,
και ισομετρικες θεσεις σε καποιες ελαχιστες ασκησεις οπως (πχ.σταθερο κρατημα στις αρσεις ποδιων για οσο χρονο μπορεις)..