Επισκέπτης
Αμα εισαι κι εσυ τετοιος οχι!ναι γιατι οχι?αλλα αν θελω να την γαμησω απο κωλο και δεν θελει μπορει να με διρει
Αμα εισαι κι εσυ τετοιος οχι!ναι γιατι οχι?αλλα αν θελω να την γαμησω απο κωλο και δεν θελει μπορει να με διρει
LOL!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατι θιχτηκες γλυκο μου??? Εχεις την μυγα και μυγιαστικες??
Ειπα την αποψη της γενικης ομολογιας οσο και αν σε ποναει.... :-* :-*
το προγραμμα μαλακια,η γκομενα που το ντεμοστραρει μια χαρα..Καλο ή μαλακια το προγραμα?
Λες να κανω υπερβολικα πολλα ροκανισματα και πρεπει να αρχισω να κανω περισσοτερες αρσεις ποδιων για κατω κοιλιακους κ ετσι?
Εσυ τι ασκησεις κανεις για κοιλιακους που φαινεται να εισαι ειδικη? Μη μου πεις οτι δεν κανεις τιποτα επειδη ειναι καθαρα θεμα διατροφης! Αν εκανες καποιες ασκησεις ποιες θα προτιμουσες? Εγω δεν ειμαι φετες για να κοψω τους κοιλιακους και να ασχολουμαι μονο με τη διατροφη ουτε κανω αρσεις θανατου για να πιεστουν εκει οι κοιλιακοι μου...
Με θυμησε οταν πρωτοξεκινησα το γυμν. μια 50αρα ξανθια ψηλη χτικιαρα, ηταν στα γυναικεια αποδυτηρια και εγω στα ανδρικα.Και τα μαλακισμενα σκανε ενα γελιο και λενε τι μαλακες ειναι ολοι κτλ. Δεν ξερανε οτι ακουγονταν μεσα απο τον τοιχο. Τοτε δεν ηξερα αλλα αν μου τυχαινε αυτο τωρα θα την ειχαν βαψει ασχημα. Μεσα στα οργανα ξερω γω ηταν σαν χαμηλοβλεπουσες σαυρες.
Τι ειναι αυτα ρε γαμω τον αντιχριστο τους, σκατοσαυρες προς ευθανασια
χαχα φιλε μου εχεις πολυ πλακα..Με θυμησε οταν πρωτοξεκινησα το γυμν. μια 50αρα ξανθια ψηλη χτικιαρα, ηταν στα γυναικεια αποδυτηρια και εγω στα ανδρικα.Και τα μαλακισμενα σκανε ενα γελιο και λενε τι μαλακες ειναι ολοι κτλ. Δεν ξερανε οτι ακουγονταν μεσα απο τον τοιχο. Τοτε δεν ηξερα αλλα αν μου τυχαινε αυτο τωρα θα την ειχαν βαψει ασχημα. Μεσα στα οργανα ξερω γω ηταν σαν χαμηλοβλεπουσες σαυρες.
Τι ειναι αυτα ρε γαμω τον αντιχριστο τους, σκατοσαυρες προς ευθανασια
τυπε εχεις σκεφτει μηπως ησασταν οντως μαλακες η μπα?
γεια σου quardeen κορμι θανατηφορο
ρε συ κουαρ σε ποιο πας τωρα;χαχα φιλε μου εχεις πολυ πλακα..
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο το κολημα του εγκεφαλου σου πραγματικα αν δεν εισαι ο ιδιος ο Φιλιππος η ενας απτους 4-5 αγωνιστικους του Παπαντωνη.
Μαλλον σε ετσουξε αυτο που ειπα γιατι βρισκεσαι και εσυ στη κατηγορια που ειπα.
Το συγκεκριμενο γυμναστηριο στο 70% του αποτελειτε απο ψευτοπαλικαραδες που δουλευουν πορτες στα μπουζουκοκλαμπ στη Θεσσαλονικη και πανε γυμναστηριο στη τριχα με ρουχα τελευταια λεξη της μοδας μονο και μονο για να μιλησουν με κανα γκομενακι και να δειξουν την ντισκουαιρντ φορμα τους, καθως επισης το ιδιο ειναι και οι περισσοτερες γυναικες δεν τις βγαζω απεξω.
Πιστεψε με φιλε μου αυτο δεν ειναι γυμναστικη σε καμια περιπτωση..
Εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις αθλητων που θα γυμναστουν ετσι και αλλιως ειτε πηγαινουν εκει(μενοντας ομως 1 ωρα μαξιμουμ και οχι 3 ωρες καυλαντιζοντας) ειτε γυμναζονται σε ενα δωματιο με μια μπαρα και 2 αλτηρες, αυτα τα γυμναστηρια και στο λεω κατα γενικη ομολογια των γνωστεων του χορου, ειναι γυμναστηρια λεγομενα λαιφσταιλ γυμναστηρια (και ειναι πολλα δυστυχως ισως τα περισσοτερα) και πιστεψε το μεγαλυτερο ποσοστο που τα απαρτιζει ειναι εκει για μοστρα!!
Μακαρι να μην ανηκεις σε αυτους αν και με την αντιδραση σου αλλα δειχνεις..
Και μαθε να ακους γνωμες απο ανθρωπους που εργαζονται χρονια σε αυτο το χορο και μην ψαχνεις αδικως ευκαιριες να σου φταιξουν ξαφνικα οι γυναικες για να εκτονωσεις καπου τα προσωπικα σου κομπλεξ..
Και τελος ειπαμε πολυ ωραιος χορος και μηχανηματα αναμφησβητητα, αλλα με πολυ λαθος κλιμα..
στο προτυπο δεν θα ρθεις καμια φορα;;Σε διαφορα γαμουλη μου :-*
Ερχομαι 2 φορες την βδομαδα συνηθως.και σημερα πηγα απλα εχω αστατες ωρες συνηθως πριν το μεσημερι..στο προτυπο δεν θα ρθεις καμια φορα;;
και να δειξουν την ντισκουαιρντ φορμα τους,
bodytalk
τέρμα κολλητή για να φαίνεται μεγάλο, το τσουτσουνάκι σου
τυπε εχεις σκεφτει μηπως ησασταν οντως μαλακες η μπα?
χαχα φιλε μου εχεις πολυ πλακα..
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο το κολημα του εγκεφαλου σου πραγματικα αν δεν εισαι ο ιδιος ο Φιλιππος η ενας απτους 4-5 αγωνιστικους του Παπαντωνη.
Μαλλον σε ετσουξε αυτο που ειπα γιατι βρισκεσαι και εσυ στη κατηγορια που ειπα.
Το συγκεκριμενο γυμναστηριο στο 70% του αποτελειτε απο ψευτοπαλικαραδες που δουλευουν πορτες στα μπουζουκοκλαμπ στη Θεσσαλονικη και πανε γυμναστηριο στη τριχα με ρουχα τελευταια λεξη της μοδας μονο και μονο για να μιλησουν με κανα γκομενακι και να δειξουν την ντισκουαιρντ φορμα τους, καθως επισης το ιδιο ειναι και οι περισσοτερες γυναικες δεν τις βγαζω απεξω.
Πιστεψε με φιλε μου αυτο δεν ειναι γυμναστικη σε καμια περιπτωση..
Εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις αθλητων που θα γυμναστουν ετσι και αλλιως ειτε πηγαινουν εκει(μενοντας ομως 1 ωρα μαξιμουμ και οχι 3 ωρες καυλαντιζοντας) ειτε γυμναζονται σε ενα δωματιο με μια μπαρα και 2 αλτηρες, αυτα τα γυμναστηρια και στο λεω κατα γενικη ομολογια των γνωστεων του χορου, ειναι γυμναστηρια λεγομενα λαιφσταιλ γυμναστηρια (και ειναι πολλα δυστυχως ισως τα περισσοτερα) και πιστεψε το μεγαλυτερο ποσοστο που τα απαρτιζει ειναι εκει για μοστρα!!
Μακαρι να μην ανηκεις σε αυτους αν και με την αντιδραση σου αλλα δειχνεις..
Και μαθε να ακους γνωμες απο ανθρωπους που εργαζονται χρονια σε αυτο το χορο και μην ψαχνεις αδικως ευκαιριες να σου φταιξουν ξαφνικα οι γυναικες για να εκτονωσεις καπου τα προσωπικα σου κομπλεξ..
Και τελος ειπαμε πολυ ωραιος χορος και μηχανηματα αναμφησβητητα, αλλα με πολυ λαθος κλιμα..