Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 316114_10150387536133857_512408856_8573553_1345717719_n.jpg
    316114_10150387536133857_512408856_8573553_1345717719_n.jpg
    75,2 KB · Εμφανίσεις: 10

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
LOL!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατι θιχτηκες γλυκο μου??? Εχεις την μυγα και μυγιαστικες??
Ειπα την αποψη της γενικης ομολογιας οσο και αν σε ποναει.... :-* :-*

Με θυμησε οταν πρωτοξεκινησα το γυμν. μια 50αρα ξανθια ψηλη χτικιαρα, ηταν στα γυναικεια αποδυτηρια και εγω στα ανδρικα.Και τα μαλακισμενα σκανε ενα γελιο και λενε τι μαλακες ειναι ολοι κτλ. Δεν ξερανε οτι ακουγονταν μεσα απο τον τοιχο. Τοτε δεν ηξερα αλλα αν μου τυχαινε αυτο τωρα θα την ειχαν βαψει ασχημα. Μεσα στα οργανα ξερω γω ηταν σαν χαμηλοβλεπουσες σαυρες.
Τι ειναι αυτα ρε γαμω τον αντιχριστο τους, σκατοσαυρες προς ευθανασια

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλο ή μαλακια το προγραμα?
Λες να κανω υπερβολικα πολλα ροκανισματα και πρεπει να αρχισω να κανω περισσοτερες αρσεις ποδιων για κατω κοιλιακους κ ετσι?
Εσυ τι ασκησεις κανεις για κοιλιακους που φαινεται να εισαι ειδικη? Μη μου πεις οτι δεν κανεις τιποτα επειδη ειναι καθαρα θεμα διατροφης! Αν εκανες καποιες ασκησεις ποιες θα προτιμουσες? Εγω δεν ειμαι φετες για να κοψω τους κοιλιακους και να ασχολουμαι μονο με τη διατροφη ουτε κανω αρσεις θανατου για να πιεστουν εκει οι κοιλιακοι μου...
το προγραμμα μαλακια,η γκομενα που το ντεμοστραρει μια χαρα..
για να δεις διαφορα στην κοιλια πρεπει να πεσεις σε λιπος αφενος(το ποσο εξαρταται απο το σωμα σου κ μονο),
και να βαλεις ογκο στους κοιλιακους σου αφετερου..για διατροφη εχω γραψει παλιοτερα καποια πραματα και οι menshealth με κοιταγαν σαν εξωγηινο..οποτε γαμα το..oποιο προγραμμα ταιριαζει στην καθημερινοτητα σου αρκει να μην περνας τις θερμιδες συντηρησης και να τηρεις εστω και υποτυποδως τα μακρος σου..απεφευγε τροφες που γαμανε την ευαισθησια σου στην ινσουλινη μονο(τηγανιτες πατατες κλπ)..οσο αφορα το προγραμμα:ρομανιαν ντεντς,σκουατ(οχι στη σμιθ),ελξεις,μιλιτερι ειναι ασκησεις που ενδυναμωνουν σημαντικα τον κορμο..αν για καποιο (ηλιθιο) λογο εχεις αποκυρηξει τις βασικες,δοκιμασε τις μερες που σαι οφ απο βαρη(τεταρτη-σαββατο ας πουμε) να παιξεις με αντισταση και μονο κανοντας ασκησεις στυλ αμπ πουλνταουν,κατακλινη με βαρος,ροσιαν τουιστ με βαρος,αρσεις ποδιων με αλτηρα αναμεσα στα ποδια σου,ροκανισματα σε ελβετικη με βαρος,ξυλοκοπος..η πλακα που θα χεις πισω απο το κεφαλι σου στα ροκανισματα να χει βαρος που να σου επιτρεπει 15 επαναληψεις...αεροβιο κανε HIT ή μην κανεις τιποτα..κατα προτιμηση νηστικος..στο διαδρομο 50 δευτερα περπατημα-10 δευτερα εντονο σπριντ..15 κυκλοι συνεχομενοι..

περα απο αυτα,επειδη κατι μου λεει οτι κανεις το κλασσικο σπλιτ δικεφαλα-στηθος κλπ κλπ,δοκιμασε να αλλαξεις το προγραμμα σου σε full body..τρεις μερες την εβδομαδα απο μια πολυαρθρικη ασκηση push-pull-legs + 1 συμπληρωματικη..στα κενα χωσε κοιλιακους ή το HIT..

γενικα δες εδω

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Με θυμησε οταν πρωτοξεκινησα το γυμν. μια 50αρα ξανθια ψηλη χτικιαρα, ηταν στα γυναικεια αποδυτηρια και εγω στα ανδρικα.Και τα μαλακισμενα σκανε ενα γελιο και λενε τι μαλακες ειναι ολοι κτλ. Δεν ξερανε οτι ακουγονταν μεσα απο τον τοιχο. Τοτε δεν ηξερα αλλα αν μου τυχαινε αυτο τωρα θα την ειχαν βαψει ασχημα. Μεσα στα οργανα ξερω γω ηταν σαν χαμηλοβλεπουσες σαυρες.

τυπε εχεις σκεφτει μηπως ησασταν οντως μαλακες η μπα?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
χαχα :2funny: φιλε μου εχεις πολυ πλακα..
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο το κολημα του εγκεφαλου σου πραγματικα αν δεν εισαι ο ιδιος ο Φιλιππος η ενας απτους 4-5 αγωνιστικους του Παπαντωνη.
Μαλλον σε ετσουξε αυτο που ειπα γιατι βρισκεσαι και εσυ στη κατηγορια που ειπα.
Το συγκεκριμενο γυμναστηριο στο 70% του αποτελειτε απο ψευτοπαλικαραδες που δουλευουν πορτες στα μπουζουκοκλαμπ στη Θεσσαλονικη και πανε γυμναστηριο στη τριχα με ρουχα τελευταια λεξη της μοδας μονο και μονο για να μιλησουν με κανα γκομενακι και να δειξουν την ντισκουαιρντ φορμα τους, καθως επισης το ιδιο ειναι και οι περισσοτερες γυναικες δεν τις βγαζω απεξω.
Πιστεψε με φιλε μου αυτο δεν ειναι γυμναστικη σε καμια περιπτωση..
Εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις αθλητων που θα γυμναστουν ετσι και αλλιως ειτε πηγαινουν εκει(μενοντας ομως 1 ωρα μαξιμουμ και οχι 3 ωρες καυλαντιζοντας) ειτε γυμναζονται σε ενα δωματιο με μια μπαρα και 2 αλτηρες, αυτα τα γυμναστηρια και στο λεω κατα γενικη ομολογια των γνωστεων του χορου, ειναι γυμναστηρια λεγομενα λαιφσταιλ γυμναστηρια (και ειναι πολλα δυστυχως ισως τα περισσοτερα) και πιστεψε το μεγαλυτερο ποσοστο που τα απαρτιζει ειναι εκει για μοστρα!!                       
Μακαρι να μην ανηκεις σε αυτους αν και με την αντιδραση σου αλλα δειχνεις..
Και μαθε να ακους γνωμες απο ανθρωπους που εργαζονται χρονια σε αυτο το χορο και μην ψαχνεις αδικως ευκαιριες να σου φταιξουν ξαφνικα οι γυναικες για να εκτονωσεις καπου τα προσωπικα σου κομπλεξ..
Και τελος ειπαμε πολυ ωραιος χορος και μηχανηματα αναμφησβητητα, αλλα με πολυ λαθος κλιμα..  :uglystupid:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο το κολημα του εγκεφαλου σου πραγματικα αν δεν εισαι ο ιδιος ο Φιλιππος η ενας απτους 4-5 αγωνιστικους του Παπαντωνη.
Το συγκεκριμενο γυμναστηριο στο 70% του αποτελειτε απο ψευτοπαλικαραδες που δουλευουν πορτες στα μπουζουκοκλαμπ στη Θεσσαλονικη και πανε γυμναστηριο στη τριχα με ρουχα τελευταια λεξη της μοδας μονο και μονο για να μιλησουν με κανα γκομενακι και να δειξουν την ντισκουαιρντ φορμα τους, καθως επισης το ιδιο ειναι και οι περισσοτερες γυναικες δεν τις βγαζω απεξω.
Εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις αθλητων που θα γυμναστουν ετσι και αλλιως ειτε πηγαινουν εκει(μενοντας ομως 1 ωρα μαξιμουμ και οχι 3 ωρες καυλαντιζοντας) ειτε γυμναζονται σε ενα δωματιο με μια μπαρα και 2 αλτηρες, αυτα τα γυμναστηρια και στο λεω κατα γενικη ομολογια των γνωστεων του χορου, ειναι γυμναστηρια λεγομενα λαιφσταιλ γυμναστηρια (και ειναι πολλα δυστυχως ισως τα περισσοτερα) και πιστεψε το μεγαλυτερο ποσοστο που τα απαρτιζει ειναι εκει για μοστρα!!                       
Και μαθε να ακους γνωμες απο ανθρωπους που εργαζονται χρονια σε αυτο το χορο και μην ψαχνεις αδικως ευκαιριες να σου φταιξουν ξαφνικα οι γυναικες για να εκτονωσεις καπου τα προσωπικα σου κομπλεξ..
Και τελος ειπαμε πολυ ωραιος χορος και μηχανηματα αναμφησβητητα, αλλα με πολυ λαθος κλιμα..  :uglystupid:
ρε συ κουαρ σε ποιο πας τωρα;

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
quardeen εσύ έχεις διογκωμένη κλειτορίδα ? :think:

Επισκέπτης
Τουμπανα ειστε ολοι ρε!

Συνημμένα

• 23646_364161164620_62153784620_3480877_385511_n.jpg
    23646_364161164620_62153784620_3480877_385511_n.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 12

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

α ρε κουαρντιν, οτταν δεν ακουνε οι αλλοι κελαηδατε, αμα βρεθεις μπροστα μου προς τα παπαρια μου θα κοιτας.
Και καλα εσενα τι σε πειραζει αν ο αλλος καβλαντιζεις 3 ωρες, πως θα διασφαλισει αεροβια μετα;
α και εχε το νου σου και ο γαμαικ πορτα δουλευε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom