τυπε εισαι γκευ. κοιτας τα πουλια στις φορμες. ουτε που το εχω σκεφτει ποτε αυτο.
ξεκάρφωμα fail Εκτωρίνο...παραμένεις μικροψώλης
τυπε εισαι γκευ. κοιτας τα πουλια στις φορμες. ουτε που το εχω σκεφτει ποτε αυτο.
χαχαχαχα Προσεχε εσυ αμα βρεθεις μπροστα μου που θα προλαβεις να κοιταξεις γιατι δεν σε βλεπωα ρε κουαρντιν, οτταν δεν ακουνε οι αλλοι κελαηδατε, αμα βρεθεις μπροστα μου προς τα παπαρια μου θα κοιτας.
Και καλα εσενα τι σε πειραζει αν ο αλλος καβλαντιζεις 3 ωρες, πως θα διασφαλισει αεροβια μετα;
α και εχε το νου σου και ο γαμαικ πορτα δουλευε...
που δειχνουν σα κρητικες βρακες χεσμενες
bodytalk
Αχαχα.περαστικος και ειδα το αρθρ με τα συπληρωματα.Θα σας πω κατι και οσοι θελετε καταλεβετε το,οι αλλοι πεταξτε τα λεφτας σας:Η πρωτεινη γαλακτος ειναι γτπ.Αν νομιζετε οτι σε μιση ωρα ο οργανισμος θα αφομοιωση τοση πρωτεινη οση χρειαζετε να χτυσετε μυικη μαζα και οτι ο οργανισμος αποροφα μονο 30γρμ ΚΑΘΕ φορα,τοτε ζειτε σε αλλο κοσμο.
Η μαλακια με το bbing κτλ ειναι οτι οσαλεγοντελεγοντΑΙ βασιζοντε σε bro-science,τι ειπε ο ενας ο αλλος και ο παραλος.Οταν διαβασετε μερικα καλα βιβλια γυμναστικης και διαβασετε και βρειτε οσοι ενδιαφερεστε πραγματικες ερευνες πανω σε προπονητικα θεματα θα κλαιτε τον χορνο που χασατε.
Πολυ γελαω μαζι τους ειλικρινα...
Οχι.Βοηθαει πολυ λιγο.και αυτο επιδη για να χτυσεις μυες θες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ροη αμινοξεων και οχι μια μεγαλη δοση και μετα τιποτα.Ενα κομματι κρεας η κοττοπουλο παρεχει ροη που κραταει 8-14 ωρες.Αν νομιζετε οτι σε 1-2 ωρες μετα χτιζετε τοσο μυες..ε οκ.Μαλλον καποοι ειναι Χαλκ εδω μεσα.Το καλυτερο συμπληρωμα ειναι για εμενα,η κρεατινη,σε δοση 10γρμ την ΗΜΕΡΑ.απο εκει και περα δειχνει αποτελεσμα οχι στα 2-5γρμ που παιρνουν οι πιο πολοι.Δωσε μας τα φωτα σου τοτε καυλιαρη!!! Εσυ που τα ξερεις ολα! Να μην παιρνουμε πρωτεινη δηλαδη?
Αφου η πρωτεινη ειναι το μονο πραγμα που ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ειναι χρησιμο σε καποιον που γυμναζεται! ε?
Τι να σου πω φιλε μου!Σε παρακαλω! Μερικα ειναι ωραια ξεκωλακια!!! Τωρα το καλοκαιρι το γυμναστηριο γεμιζει με χοντρες που θελουν να αδυνατισουν σε μια βδομαδα αλλα ερχονται και μερικα πολυ δυνατα μωρα που φορανε και ξεκωλα! Γιατι αραγε ντυνονται ετσι στο γυμναστηριο? Μαλλον για να νιωθουν ανετα τωρα με τις ζεστες ε?
Δεν θα σχολιασω τη μαλακια που εγραψες ρε γυφτο
Τι να σου πω φιλε μου!
Οι περισσοτερες τα φορανε και οπως φαινεται πετυχαινουν αυτο που ακριβως θελουν να τις κοιταξεις και να καυλωσεις εσυ και ολοι οι υπολοιποι και αυτος ειναι και ο βασικος λογος που πανε στο γυμναστηριο που τοσο βαριουνται.
Αλλα ειναι και αυτες (μειοψηφια φυσικα) που γυμναζονται σοβαρα οποτε τα φορανε γιατι ετσι βολευονται και εσας σας εχουν γραμμενους ειτε τις κοιτατε ειτε οχι
Παρε μια κανονικη μπαρα εκτος απο οτι εχεις,και δεν θες κατι αλλο.Κανε complezes και εξτρα παγκο και λιγο δεκεφαλους και αθ εισαι οκ.
XAXXAXAXXAXAXAXAXAXA...................................ναδρολόνη και στανοζόλη για κανά 3μηνο και είσαι κομπλέ
XAXXAXAXXAXAXAXAXAXA...................................
Ισα ισα χαχαχαχαχχααμφιβάλλεις
Ισα ισα χαχαχαχαχχα