Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
α ρε κουαρντιν, οτταν δεν ακουνε οι αλλοι κελαηδατε, αμα βρεθεις μπροστα μου προς τα παπαρια μου θα κοιτας.
Και καλα εσενα τι σε πειραζει αν ο αλλος καβλαντιζεις 3 ωρες, πως θα διασφαλισει αεροβια μετα;
α και εχε το νου σου και ο γαμαικ πορτα δουλευε...
χαχαχαχα Προσεχε εσυ αμα βρεθεις μπροστα μου που θα προλαβεις να κοιταξεις γιατι δεν σε βλεπω
να εχεις και ματακια για πολυ!!!

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αχαχα.περαστικος και ειδα το αρθρ με τα συπληρωματα.Θα σας πω κατι και οσοι θελετε καταλεβετε το,οι αλλοι πεταξτε τα λεφτας σας:Η πρωτεινη γαλακτος ειναι γτπ.Αν νομιζετε οτι σε μιση ωρα ο οργανισμος θα αφομοιωση τοση πρωτεινη οση χρειαζετε να χτυσετε μυικη μαζα και οτι ο οργανισμος αποροφα μονο 30γρμ ΚΑΘΕ φορα,τοτε ζειτε σε αλλο κοσμο.

Η μαλακια με το bbing κτλ ειναι οτι οσα λεγοντε βασιζοντε σε bro-science,τι ειπε ο ενας ο αλλος και ο παραλος.Οταν διαβασετε μερικα καλα βιβλια γυμναστικης και διαβασετε και βρειτε οσοι ενδιαφερεστε πραγματικες ερευνες πανω σε προπονητικα θεματα θα κλαιτε τον χορνο που χασατε.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αχαχα.περαστικος και ειδα το αρθρ με τα συπληρωματα.Θα σας πω κατι και οσοι θελετε καταλεβετε το,οι αλλοι πεταξτε τα λεφτας σας:Η πρωτεινη γαλακτος ειναι γτπ.Αν νομιζετε οτι σε μιση ωρα ο οργανισμος θα αφομοιωση τοση πρωτεινη οση χρειαζετε να χτυσετε μυικη μαζα και οτι ο οργανισμος αποροφα μονο 30γρμ ΚΑΘΕ φορα,τοτε ζειτε σε αλλο κοσμο.

Η μαλακια με το bbing κτλ ειναι οτι οσα λεγοντε λεγοντΑΙ βασιζοντε σε bro-science,τι ειπε ο ενας ο αλλος και ο παραλος.Οταν διαβασετε μερικα καλα βιβλια γυμναστικης και διαβασετε και βρειτε οσοι ενδιαφερεστε πραγματικες ερευνες πανω σε προπονητικα θεματα θα κλαιτε τον χορνο που χασατε.

Δωσε μας τα φωτα σου τοτε καυλιαρη!!! Εσυ που τα ξερεις ολα! Να μην παιρνουμε πρωτεινη δηλαδη?  :think:
Αφου η πρωτεινη ειναι το μονο πραγμα που ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ειναι χρησιμο σε καποιον που γυμναζεται! ε?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ γελαω μαζι τους ειλικρινα...

Σε παρακαλω! Μερικα ειναι ωραια ξεκωλακια!!! Τωρα το καλοκαιρι το γυμναστηριο γεμιζει με χοντρες που θελουν να αδυνατισουν σε μια βδομαδα αλλα ερχονται και μερικα πολυ δυνατα μωρα που φορανε και ξεκωλα! Γιατι αραγε ντυνονται ετσι στο γυμναστηριο? Μαλλον για να νιωθουν ανετα τωρα με τις ζεστες ε?  :think:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δωσε μας τα φωτα σου τοτε καυλιαρη!!! Εσυ που τα ξερεις ολα! Να μην παιρνουμε πρωτεινη δηλαδη?  :think:
Αφου η πρωτεινη ειναι το μονο πραγμα που ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ειναι χρησιμο σε καποιον που γυμναζεται! ε?
Οχι.Βοηθαει πολυ λιγο.και αυτο επιδη για να χτυσεις μυες θες ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ροη αμινοξεων και οχι μια μεγαλη δοση και μετα τιποτα.Ενα κομματι κρεας η κοττοπουλο παρεχει ροη που κραταει 8-14 ωρες.Αν νομιζετε οτι σε 1-2 ωρες μετα χτιζετε τοσο μυες..ε οκ.Μαλλον καποοι ειναι Χαλκ εδω μεσα.Το καλυτερο συμπληρωμα ειναι για εμενα,η κρεατινη,σε δοση 10γρμ την ΗΜΕΡΑ.απο εκει και περα δειχνει αποτελεσμα οχι στα 2-5γρμ που παιρνουν οι πιο πολοι.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Σε παρακαλω! Μερικα ειναι ωραια ξεκωλακια!!! Τωρα το καλοκαιρι το γυμναστηριο γεμιζει με χοντρες που θελουν να αδυνατισουν σε μια βδομαδα αλλα ερχονται και μερικα πολυ δυνατα μωρα που φορανε και ξεκωλα! Γιατι αραγε ντυνονται ετσι στο γυμναστηριο? Μαλλον για να νιωθουν ανετα τωρα με τις ζεστες ε?  :think:
Τι να σου πω φιλε μου!
Οι περισσοτερες τα φορανε και οπως φαινεται πετυχαινουν αυτο που ακριβως θελουν να τις κοιταξεις και να καυλωσεις εσυ και ολοι οι υπολοιποι και αυτος ειναι και ο βασικος λογος που πανε στο γυμναστηριο που τοσο βαριουνται.
Αλλα ειναι και αυτες (μειοψηφια φυσικα) που γυμναζονται σοβαρα οποτε τα φορανε γιατι ετσι βολευονται και εσας σας εχουν γραμμενους ειτε τις κοιτατε ειτε οχι  :cheesy:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τι να σου πω φιλε μου!
Οι περισσοτερες τα φορανε και οπως φαινεται πετυχαινουν αυτο που ακριβως θελουν να τις κοιταξεις και να καυλωσεις εσυ και ολοι οι υπολοιποι και αυτος ειναι και ο βασικος λογος που πανε στο γυμναστηριο που τοσο βαριουνται.
Αλλα ειναι και αυτες (μειοψηφια φυσικα) που γυμναζονται σοβαρα οποτε τα φορανε γιατι ετσι βολευονται και εσας σας εχουν γραμμενους ειτε τις κοιτατε ειτε οχι  :cheesy:

Μιλας για τους αλλους γιατι εγω παω γυμναστηριο για να γυμνασω το πορνωδες σωμα μου και οχι για να κοιταζω γκομενακια!
Ασε που απο οσο εχω δει και οι περισστερες γκομενες κανουν το ιδιο... δεν πανε για γνωριμιες! Οποτε παει να την πεσει ενας τουμπανος σε καποια τρωει ενα ακυρο απο εδω μεχρι απεναντι  :2funny:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας.
Πρόσφατα μετακόμισα στην επαρχία και δεν υπάρχει κοντα μου γυμναστήριο(διαδρομή 20-25 λεπτά με το αυτοκίνητο).
Εχω όμως στραβόμπαρα,αλτήρες,γύρω στα 80 κιλά,πάγκο,ορθοστάτες,μπάλα για κοιλιακούς και φυσικά ευκαιρία για πολύ ποδήλατο !

Με πρόγραμμα διατροφής και άσκησης κατάφερα να χάσω περίπου 15 κιλά και τώρα είμαι στα 75 με 1.73 ύψος.
Τι προγραμματάκι άσκησης να φτιάξω με τα μέσα που διαθέτω?

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παρε μια κανονικη μπαρα εκτος απο οτι εχεις,και δεν θες κατι αλλο.Κανε complezes και εξτρα παγκο και λιγο δεκεφαλους και αθ εισαι οκ.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λαθος.complexes.Ειναι ακολουθιες ασκησεων η συνδιαστηκες ασκησεις.Px Lunges to Shoulder Press.Δηλαδη κανεις προβολη και εκεινη την στιγμη πιεσεις ωμων με μπαρα.

Επισκέπτης
75236_3724830272934_1041186436_3464681_1711328112_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ναδρολόνη και στανοζόλη για κανά 3μηνο και είσαι κομπλέ

Stories

Νέο!

Stories